Bakar dediğin rakama bitse 2,2 falan da maaşla tabi, sonra free gelen bir demba benim için santrafor transferini kapatmak demektir. hatta böle bir tabloda cenk satışı yapılır 3. adam pektemek olacak deseler hiç ses çıkarmam susar dizimi kırar otururum. ardından karizma going to uzak diyarlar gelsin bir adet malbuyena ona da ses etmem. sonrası bir adet atiba alternatifi bir adet sol stoper. gidenler pedro miloş boyko cenk karizma
Zaten muhtemelen bu dediklerin olacak, öyle Nazlı Gomez ile uğraşacağımızı falan sanmıyorum gerekte yok.
Demba BA'nın takımı Tevez'i almış, yabancı sayıları da düşmüşken BA'yı tekrar kiralamaktan veya satmaktan başka çareleri kalmıyor.
Sağlıklı bir Demba BA'da boru değil yani herkesin bildiği gibi, yanında bir de Abou güzel bir forvet oluyor 3. adam Pektemek olsa dahi ki o bile kendini bulmaya başladı

Şu stopere PEPE başkan gelse var ya offfff diyorum abi, o zaman takım olarak savunmayı beceremesek bile kişisel becerisiyle bir çok golü önler.
Ama bana sorarsan en önemli mevki Atiba'nın mevkisi orada kesinlikle ucuza kaçmamalı, hata yapmamalıyız.