Abi bir sey soracagim? Babel'in penalti pozisyonunda tribunler tepki gosterdi mi? O pozisyonu oyle gecistirmemizi sindiremiyorum. Babel'e cok ofkelendim. Adam ayaga kalkti, bir sey yokmus gibi uzaklasti ordan.
hayır bizim önümüzde oldu olay biz bile inandırıcı bulmadıkki
tribünlerdende tepki gelmedi oyunculardanda tepki gelmedi. goldede hiç bir tepki yoktu
orda faul falan görmedik. Fırat kötü maç yönetmedi. o pozisyonu yan hakemin görmesi gerekiyordu.
hiç mazeret aramaya gerek yok zincirleme hatayı kendi oyuncularımız yaptı. Olayı hakeme bağlayıp
kimseyi kurtarmaya gerek yok.
Atınçı Babeli adrianoyu GG yi çok beğendim millet atıncı gömmeye çalışıyor ama mükemmel maç çıkardı
en verimli oyuncu Adrianoydu abou çok iyiydi hücumada defansada katkısı çok iyiydi Onu oyundan çıkaran hoca
tartışılır. Tolgay sakatlığı yoksa onunda oyundan çıkarılması tartışılır iyi giden oyunu neden oyuncu
değişiklikleriyle bozarsın anlamıyorum. tribündeki 40 bin kişi abounun oyundan çıkmaması gerektiğini
görüyorken sen oyundan çıkartırsan sene başından beri hiç bir katkısı olmayan cenki sokarsan adamların stoperlerinide
oyuna sokarsın. Abou oyunda olsa o ozinin götürdüğü topu büyük ihtimal abou götürürdü ve o pozisyon gol olurdu
ihtimallerle konuşuyorum ama olması gerekende buydu.
bu sene kaybettiğimiz her puan hocaya yazılıyor malesef.