osmanlı maçı ile birlikte 5-6 oldu verilmeyen penaltımız siz gözünüzün önündeki (sizin tiribün önünde oldu) pozisyona ses çıkarmazsanız fırat da es geçer gider tabii penaltıyı sorumlusu sensin verilmeyen penaltının
geçen maç cücü bu maç fırat ondan önce posbıyık ard arda hatalar ve hep aleyhimize... fener eksik kalma ezilme psikolojisine girdi ve atıldılar bu kırmızılar hakem masumdu şuydu buydu manasına gelmez ki abi. fıratın bu maçta bir tane totoşluğu oldu onda da golü yedik totoşluğunu daha evvelki mesajlarımda açıklamıştım amacı görmemek bir nevi 3 maymunu oynuyor havadaki topu seyrediyor aksiyon bölgesine bakmıyor orda bizim elemanlar emenikeyi çekse indirse onu da görmeyecek aman ben etliye sütlüye karışmayım son saniye olmuş psikolojisi tam anlamıyla. golde emenikenin şarjı var ama ben hatayı bin defada izlesem fabriye yazarım o golde.
bir ben değilimki o tribünde 10000 kişi var kimsede penaltı demedi olay öyle geliştiki
biz bile penaltı olduğuna inanmadık oyuncularda öyle tek bir itiraz yoktu ne oyuncularda ne stadda
şimdi burda hakem yanlış mı diyelim. olay böyle gelişmiş. gole gelince kusura bakmayalımda hakem ordaki en masum kişi
bütün hatayı fabri ve hocaya yazarım fabriye yazarım yumruklaması gereken bir topa yağmur altında tutmak için çıkıyor
hocaya yazarım çok iyi giden oyunu oyuncu değişiklikleriyle rakibe verdiği için ama en büyük kusuruda orda rakibe
basmayıp orta açtıran cenke yazarım hakemin hem önü kapalıydı hemde faul görünmüyordu biz önde olduğumuz halde faul yok dedik
hakemin görememesi çok normaldi fabrinin pozisyonu kesilmiyor.orda bir etki görünmüyordu hakemin
eyyam yaptığı kesinlikle söylenemez. fabri kendi stoperinin üzerine çıkmayacak bunun daha öncede yaptı.
çıkmasa o topu marcelo çevirecek onuda bozdu kendisinide bozdu. Maçta kafamda hakemle ilgili en ufak bir kuşku doğmadı
fırat olduğunu bile unuttum maçı yöneten hakemin. hata yapmış ama maç içinde bizde görmedik 40000 kişi fıratın eyyamından
diken üstünde otururken pozisyona tepki vermiyorsa emin ol hakeminde vermemesi gayet normal durum. Hakem iyi bir maç yönetti.
fırattan bende çekiniyordum daha öncede söyledim maçımıza fırat cüno ve bülo istemem bunu ısrarla söyledim varsın ali palabıyığı
versinler bunlara tercih ederim. bir sürü hakem hatası oldu tabiki ama herşey tv de seyrettiğin gibi değil orda defalarca seyrediyorsun
maç öyle değil anlık görürsün tepki verirsin 40000 çift göz görmüyorsa hakeminde görmemesi normal. Buna hata der geçersin.
eyyam farklı bir şeydir. ben aylardır sana bunu anlatmaya çalıştım hep. Sürekli bir organizasyondan bahsedip hakemler Beşiktaşın
önünü kesecek havası yaratmanın Beşiktaşa bir faydası yok gerçekten olsa hep birlikte konuşuruz. Beşiktaşın menfaatleri
söz konusu olduğunda kimse polliyana falan olmaz.