Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173913 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

gomez iyidir hoştur gelirse bizim topçumuz der dizimizi kırarız ama ben eski sevgimi duygusallığımı beslemem kendisine profesyonel seviyede tutarım sevgimi  :D onun yerine bizim için mücadele eden abubakar bin defa değerlidir benim için mesela bakın bin defa bakarı eleştiririm ama ah ulan gomez dediğim sanırım yoktur demişsemde alkollü bir anımda demişimdir  :D pepe gelse varya off muazzam olur ama sanırım çine gidecek oda büyük teklifler vardı onada. atiba mevkisine bişey yazamıyorum nedense.
Yooo abi ben gomezin maclarini aciyorum ana avrat babasinin tabutunun civisine kadar, turkce ingilizce almanca ve rusca giydiriyorum ispanyolca da ogrendim iki uc kelime onlari da yerlestiriyorum hic eksit etmeden hatta gol atiyor daha da sovuyorum sonra bizim maci aciyorum bizim topculara sovecek degilim gomezin resmini koyuyorum karsima gene basliyorum anasindan bacisindan yengesinin enistesinin ust komsunun kapi koluna kadar hormetlerimi sunuyorum

Çevrimiçi Necmi

gomez iyidir hoştur gelirse bizim topçumuz der dizimizi kırarız ama ben eski sevgimi duygusallığımı beslemem kendisine profesyonel seviyede tutarım sevgimi  :D onun yerine bizim için mücadele eden abubakar bin defa değerlidir benim için mesela bakın bin defa bakarı eleştiririm ama ah ulan gomez dediğim sanırım yoktur demişsemde alkollü bir anımda demişimdir  :D pepe gelse varya off muazzam olur ama sanırım çine gidecek oda büyük teklifler vardı onada. atiba mevkisine bişey yazamıyorum nedense.
:alala:
anca kabul ettin yani bunu sene başından beri söylüyoruz.
zaten sezon sonu şu lafları edeceğini adım gibi biliyordum :D
işte kendini Beşiktaşdan büyük gören bir oyuncu yerine tamam
onun kadar iyi bir golcü olmasa bile formasının kıymetini bilen oyuncu
misli değerlidir. Genç takıma alışdı ve seneye her maç gol atabilecek potansiyele
sahip avrupada rakip kim olursa olsun gol bulacağına inandığımız bir forvet
kaldıki quaresma yerine daha takım için oynayan bir kanat olsa golleri ikiye katlardı
mesela yukarda cenk için yaptığın güzellemeleri Abou için yapmadın cenke
pas vermiyorlarsa abouyada vermiyorlar ama o gollerini kendi çıkartıyor birde pas alsa
çok daha fazla oyunun içinde olacak geçen sene maç başına gomez 4-5 kere pozisyona
sokuluyordu bu sene forvetler abou yada cenk farketmez maç başı bir ortalamayı bile
yakalayamadı. hadi cenk kutuya girmiyor ama abou giriyor kutuya genede alamıyor pasları
cenk birileri pişirip önüme koysun diye bekliyor Abou kendi pişiriyor farkları o.
fener maçında çıkmadan bir dakika önce gökhanın kademesine girip pozisyonu önledi
hocada ceza olarak çıkardı. Abounun çıkartılması çok büyük haksızlıktı üzüldüm.

Çevrimdışı tangaz

Buyuk takim hakemi de yener romantizmi bitmedi bir turlu abi. Bak hitler bile futbol maci izlerken ne demis "bu hakemdeki yetkiler bende olacak dunyaya diz coktururum, caldin dudugu koydun boruyu hesap soran yok"

Real barca karmask yapsinlar karsisina da forumdan 11 kisi cikin ortahakem ben olayim, yardimcilarda aleks ile ekrem olsun. Bakin noluyo. Bir omur gezersiniz barca real karmasina boru gibi gecirdik adamlar mactan sonra agliyordu, diye

Penaltiyi verme, faulden golu yedir sonra iki tane fbli attin diye agzimizi acmayalim cenk atsaydi da abu yerden vursaydi da taliska parnak gostermeseydi de karijma duzgun vursaydi da hepsi teferruat

o romantikizm konusunu yazacam dünden beri de necmi abi ortalıkta çok görünmedi tuncaboylu desen hiç görünmedi ondan gıyabımızda konuşuyorsun derler die değinmedim reyis, yok öle bir dünya sorf ikinci devre 5-6 penaltımız yendi sene sonu tosun 25 golü şimdiden garantilemiş eleman statüsündeydi ama hakemler önüne set çekmedi mi ne romantikizm dinlerler ne de polyannaizm  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

şu pozisyon Beşiktaşa ve sahada emek veren oyunculara ihanettir.
maçı bu pozisyonda verdik. şu asisti yapsa maç iki olur ve farka giderdik ondan sonra.

Çevrimdışı benyv-

misli değerlidir. Genç takıma alışdı ve seneye her maç gol atabilecek potansiyele
kaldıki quaresma yerine daha takım için oynayan bir kanat olsa golleri ikiye katlardı
pas vermiyorlarsa abouyada vermiyorlar ama o gollerini kendi çıkartıyor birde pas alsa
çok daha fazla oyunun içinde olacak geçen sene maç başına gomez 4-5 kere pozisyona
sokuluyordu bu sene forvetler abou yada cenk farketmez maç başı bir ortalamayı bile
yakalayamadı. hadi cenk kutuya girmiyor ama abou giriyor kutuya genede alamıyor pasları
cenk birileri pişirip önüme koysun diye bekliyor Abou kendi pişiriyor farkları o.
fener maçında çıkmadan bir dakika önce gökhanın kademesine girip pozisyonu önledi

Ben de haksızlıktan öte yanlıştı, Abou oyunun ritmine uyum sağlamıştı, ve 2. golü bulabilecek oyuncuydu. Çıkması çok büyük yanlış. Diğer değişikliklere bir şey demeye gerek duymuyorum ama bu yanlıştı. Tabiki yenilginin sorumlusu defans ve kaleci bloğunda olsa da, Abou oyunda kalsa 2. golü bulup her şeyi değiştirebilirdik.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yooo abi ben gomezin maclarini aciyorum ana avrat babasinin tabutunun civisine kadar, turkce ingilizce almanca ve rusca giydiriyorum ispanyolca da ogrendim iki uc kelime onlari da yerlestiriyorum hic eksit etmeden hatta gol atiyor daha da sovuyorum sonra bizim maci aciyorum bizim topculara sovecek degilim gomezin resmini koyuyorum karsima gene basliyorum anasindan bacisindan yengesinin enistesinin ust komsunun kapi koluna kadar hormetlerimi sunuyorum
Abi sen sövdükçe adam gol atıyor  :evillol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şu pozisyon Beşiktaşa ve sahada emek veren oyunculara ihanettir.
maçı bu pozisyonda verdik. şu asisti yapsa maç iki olur ve farka giderdik ondan sonra.
Abi pozisyonları filan geçtim kimseyi takip etmiyor adam yanından yürüyerek geçiyorlar sadece izliyor, geçenlerde bi görsel vardı adam tüm sezon boyunca en uçta bekleyen oyuncumuz olmuş yani sahada en fazla durduğu yer olarak ama attığı gol sayısı ligde 0 koca bir sıfır. Tamam defans yapmıyorsun eyvallah bari gol at biraz tabela yap.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

üç dört sene üst üste lig şampiyonluğu beni fazlasıyla tatmin eder, Şl'ye gidip 35 m euro geliri de aldık mı benden iyisi yok  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi pozisyonları filan geçtim kimseyi takip etmiyor adam yanından yürüyerek geçiyorlar sadece izliyor, geçenlerde bi görsel vardı adam tüm sezon boyunca en uçta bekleyen oyuncumuz olmuş yani sahada en fazla durduğu yer olarak ama attığı gol sayısı ligde 0 koca bir sıfır. Tamam defans yapmıyorsun eyvallah bari gol at biraz tabela yap.
onun tabelası ayrı rahu her maçta 3 4 tane alakasız rabona yapıyor, gol attığını düşünüyor herhalde.

Çevrimdışı Savaş

Quaresma bize ilk geldiği zaman gayet gol atıyordu. Ceza sahası dışından içinden gayet iyi vuruşları vardı. Ne olduysa buna şimdi kaleyi tutturamıyor. Bir hücumcu kanat oyuncusunun golü olmaz mı ya?

Adam yaşlandıkça şarap gibi olması gerekirken sirke gibi oldu. Ayağının dışıyla içiyle kaleyi bombalarken şimdi 5 metreden kaleyi tutturamıyor.

Çevrimdışı tangaz

eski iletilerimi arattırma bana şimdi ben aylar evvelde aynını yazdım bizi satan gomezdense hiç gol atmasın abubakarı tercih ederim die iletilerim war orada bir dur abi . abubakarın kaçırdığı ozzi pasını cenk olsa yazmıştı ön direkten doksana sokardı o topu, ben bakarın gol vuruşlarını ne ayakla ne de kafayla hala beğenmiyorum, gitse üzülmem daha iyisi bu bedellerle kaç tane eleman buluruz hiç tereddütüm de olmaz. bu maç özelinde dediğin o köşe bayrağı pozisyonu sonrası çıkarması tam bir fiyaskoydu ben de çok kaydım hocaya izlerken zaten bu sene sıksık kayıyorum kendisine sağolsun malzemeyi bol tutuyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Bir gerçek de var ki Quaresma Cenk'e yaptığı asistleri attığı pas ve ortaları Aboubakar'a yapmıyor zoraki durumlar dışında. Aboubakar oynadığı zaman normalde zaten bencil olan Quaresma daha da bencil oluyor öyle ki bencil oyunuyla takımdan kopuyor iyice. Aboubakar'a kızılıyor doğru yere koşu yapmadığı için ama çevresindeki adamların özellikle de Quaresma'nın ne yapacağı belli değil ki doğru yere koşu yapsın pası,ortayı beklesin

Çevrimdışı Egos

şenol hoca şansını fazla zorluyor. ilk lyon maçındaki kondisyon kumarıyla başladık son fb maçında las vegasta soluğu aldık. kasa kazandı kumarbaz kaybetti pullar bitti @Egos

hoca kendi kartvizitine yenildi! gol kralı çıkarır, oyuncu parlatır

ağabey bu konuda taraflarımız belli, ileride dolaysız argümanlarla karşı karşıya geldiğimizde tartışırız, farklı fikirlerde olmamıza sevindim.

sezon sonu ne olursa olsun değişmeyecek düşüncemi de yazayım, belki daha sonra senin için kullanışlı olur: uzun vadeli başarı için ilk şart şenol güneş bana göre.

Çevrimdışı tangaz

reis bende fena kayıyorum sürekli zaten hatta şimdi yazarken gene boş geçmedim. ben şey diyorum olurda geri dönerse eskisi gibi sevmem alkışlamam.

Çevrimdışı Egos

kapı kolundan önce benim de kulağımı çınlatıyorsun ağabey. bundan sonra ben de seni hürmetler.

Çevrimdışı tangaz

mesela bu maç yediğimiz gol öncesi karizmanın mevkidaşı lens geliyor ozziye basıyor topu çalıyor o top gidip gol oluyor, bu ve benzeri haraketleri karizmadan beklemek hayalperestlik+polyannalık+romantiklik karışımı bişi...

Çevrimdışı arda

Canım Tosun'um 30 tane sokuşturacaktı... Bunu dediğin günden beri golü yok :D

Kartalı vuran kendi tüyünden yapılmış oktur.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Onur Küçük

• Ziyaretçi

mesela bu maç yediğimiz gol öncesi karizmanın mevkidaşı lens geliyor ozziye basıyor topu çalıyor o top gidip gol oluyor, bu ve benzeri haraketleri karizmadan beklemek hayalperestlik+polyannalık+romantiklik karışımı bişi...
Benim bir hipotezim var. Quaresma'yı sevenler çocukluklarında bol bol Tsubasa izlemiş , akıllarında büyük yer edinmiş Tsubasa. O çizgi filmdeki karakterlere benzer bir karakterin gerçek olabileceğine inanıyorlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Abi günümüz futbolunda öyle 10 kişi savunsun ben savunma yapmayım ilerde top bekleyim orta yapayım gol atsınlar devri bitti, şu quaresma bu futboluyla madagascar liginde bile oynatmazlar. Eskiden bazı adamlarda basmıyordu Sergen gibi filan ama adamın 10 dan aşağı tabelası olmuyordu ligde. Takım savunmasına bu kadar zarar veren bir futbolcu daha görmedim uzun yıllardır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Sosa gibi bir oyuncunun boşluğu da dolmadı, yaptığı şok presler epey etkili oluyordu.

Çevrimdışı arda

:dontknow:  :s20:

oğuzhan bir büyük maç al gözünü seveyim  !!!

Babel fezadan vururken her seferinde secdeye kapaklanacak diye korkarken, Ey Abu, sekerek gelen topa yatarak mı vurulur!

Aman bende başladım  :vur töbe bismillah :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı tangaz

toki akyazı arenada rüzgardan uçan membranlar ve yıkılan duvarlar var. bu toki depremde konutu yıkılanlara ev yapıp veriyor dimi  :alala:

Çevrimiçi Necmi

osmanlı maçı ile birlikte 5-6 oldu verilmeyen penaltımız siz gözünüzün önündeki (sizin tiribün önünde oldu) pozisyona ses çıkarmazsanız fırat da es geçer gider tabii penaltıyı sorumlusu sensin verilmeyen penaltının  :bandit: geçen maç cücü bu maç fırat ondan önce posbıyık ard arda hatalar ve hep aleyhimize... fener eksik kalma ezilme psikolojisine girdi ve atıldılar bu kırmızılar hakem masumdu şuydu buydu manasına gelmez ki abi. fıratın bu maçta bir tane totoşluğu oldu onda da golü yedik totoşluğunu daha evvelki mesajlarımda açıklamıştım amacı görmemek bir nevi 3 maymunu oynuyor havadaki topu seyrediyor aksiyon bölgesine bakmıyor orda bizim elemanlar emenikeyi çekse indirse onu da görmeyecek aman ben etliye sütlüye karışmayım son saniye olmuş psikolojisi tam anlamıyla. golde emenikenin şarjı var ama ben hatayı bin defada izlesem fabriye yazarım o golde.
bir ben değilimki o tribünde 10000 kişi var kimsede penaltı demedi olay öyle geliştiki
biz bile penaltı olduğuna inanmadık oyuncularda öyle tek bir itiraz yoktu ne oyuncularda ne stadda
şimdi burda hakem yanlış mı diyelim. olay böyle gelişmiş. gole gelince kusura bakmayalımda hakem ordaki en masum kişi
bütün hatayı fabri ve hocaya yazarım fabriye yazarım yumruklaması gereken bir topa yağmur altında tutmak için çıkıyor
hocaya yazarım çok iyi giden oyunu oyuncu değişiklikleriyle rakibe verdiği için ama en büyük kusuruda orda rakibe
basmayıp orta açtıran cenke yazarım hakemin hem önü kapalıydı hemde faul görünmüyordu biz önde olduğumuz halde faul yok dedik
hakemin görememesi çok normaldi fabrinin pozisyonu kesilmiyor.orda bir etki görünmüyordu hakemin
eyyam yaptığı kesinlikle söylenemez. fabri kendi stoperinin üzerine çıkmayacak bunun daha öncede yaptı.
çıkmasa o topu marcelo çevirecek onuda bozdu kendisinide bozdu. Maçta kafamda hakemle ilgili en ufak bir kuşku doğmadı
fırat olduğunu bile unuttum maçı yöneten hakemin. hata yapmış ama maç içinde bizde görmedik 40000 kişi fıratın eyyamından
diken üstünde otururken pozisyona tepki vermiyorsa emin ol hakeminde vermemesi gayet normal durum. Hakem iyi bir maç yönetti.
fırattan bende çekiniyordum daha öncede söyledim maçımıza fırat cüno ve bülo istemem bunu ısrarla söyledim varsın ali palabıyığı
versinler bunlara tercih ederim. bir sürü hakem hatası oldu tabiki ama herşey tv de seyrettiğin gibi değil orda defalarca seyrediyorsun
maç öyle değil anlık görürsün tepki verirsin 40000 çift göz görmüyorsa hakeminde görmemesi normal. Buna hata der geçersin.
eyyam farklı bir şeydir. ben aylardır sana bunu anlatmaya çalıştım hep. Sürekli bir organizasyondan bahsedip hakemler Beşiktaşın
önünü kesecek havası yaratmanın Beşiktaşa bir faydası yok gerçekten olsa hep birlikte konuşuruz. Beşiktaşın menfaatleri
söz konusu olduğunda kimse polliyana falan olmaz.

Çevrimdışı tangaz

Babel fezadan vururken her seferinde secdeye kapaklanacak diye korkarken, Ey Abu, sekerek gelen topa yatarak mı vurulur!

Aman bende başladım  :vur töbe bismillah :D

biz boşuna kötü golcü demiyoruz  :bandit:

Çevrimdışı atakan eraslan

bir ben değilimki o tribünde 10000 kişi var kimsede penaltı demedi olay öyle geliştiki
biz bile penaltı olduğuna inanmadık oyuncularda öyle tek bir itiraz yoktu ne oyuncularda ne stadda
şimdi burda hakem yanlış mı diyelim. olay böyle gelişmiş. gole gelince kusura bakmayalımda hakem ordaki en masum kişi
bütün hatayı fabri ve hocaya yazarım fabriye yazarım yumruklaması gereken bir topa yağmur altında tutmak için çıkıyor
hocaya yazarım çok iyi giden oyunu oyuncu değişiklikleriyle rakibe verdiği için ama en büyük kusuruda orda rakibe
basmayıp orta açtıran cenke yazarım hakemin hem önü kapalıydı hemde faul görünmüyordu biz önde olduğumuz halde faul yok dedik
hakemin görememesi çok normaldi fabrinin pozisyonu kesilmiyor.orda bir etki görünmüyordu hakemin
eyyam yaptığı kesinlikle söylenemez. fabri kendi stoperinin üzerine çıkmayacak bunun daha öncede yaptı.
çıkmasa o topu marcelo çevirecek onuda bozdu kendisinide bozdu. Maçta kafamda hakemle ilgili en ufak bir kuşku doğmadı
fırat olduğunu bile unuttum maçı yöneten hakemin. hata yapmış ama maç içinde bizde görmedik 40000 kişi fıratın eyyamından
diken üstünde otururken pozisyona tepki vermiyorsa emin ol hakeminde vermemesi gayet normal durum. Hakem iyi bir maç yönetti.
fırattan bende çekiniyordum daha öncede söyledim maçımıza fırat cüno ve bülo istemem bunu ısrarla söyledim varsın ali palabıyığı
versinler bunlara tercih ederim. bir sürü hakem hatası oldu tabiki ama herşey tv de seyrettiğin gibi değil orda defalarca seyrediyorsun
maç öyle değil anlık görürsün tepki verirsin 40000 çift göz görmüyorsa hakeminde görmemesi normal. Buna hata der geçersin.
eyyam farklı bir şeydir. ben aylardır sana bunu anlatmaya çalıştım hep. Sürekli bir organizasyondan bahsedip hakemler Beşiktaşın
önünü kesecek havası yaratmanın Beşiktaşa bir faydası yok gerçekten olsa hep birlikte konuşuruz. Beşiktaşın menfaatleri
söz konusu olduğunda kimse polliyana falan olmaz.

Biz dedik abi , net penaltı eski açık üstte en önden fotoğraf gibi gördük Allah seni inandırsın :)

Etiketler: