Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9177878 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Atiba bugünde idmana çıkmamış.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Bilet Fiyatları

Kategori 1 : 450TL
Kategori 2 : 400TL
Kategori 3 : 350TL
Kategori 4 : 325TL
Kategori 5 : 300TL
Kategori 6 : 275TL
Kategori 7 : 160TL
Kategori 8 : 150TL
VIP : 950TL
1903 A-E BLOK : 950TL
1903 B - D BLOK : 1050TL
1903 C BLOK : 1100TL

Biletler çok pahalı.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Necmi

Biletler çok pahalı.
seneye biletler hep böyle olacak kombine alın diyorlar işte

Çevrimdışı cursedofdragon

Saha desenini değiştiriyorlar  :alala:

Çevrimdışı Gokhan-

Oğuzhan'ın videosu çok iyi olmuş biraz fazla yükleniliyor bu çocuğa, etrafındaki futbolcular ne kadar kaliteliyse o kadar performans verir.
Müthiş bir oyun zekası var.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Bilic mi aman aman en kötü tercihlerimizden biriydi bakmayın insan olarak çok severdim ama teknik direktör olarak berbattı.Samet Aybaba bile ondan daha iyiydi.Mesela ligte Osmanlı Konyaya falan gelse ilk 3'e sokar West Ham'ı da ilk 3'e sokma ihtimali var ama şampiyon yapma yeteneği yok yok yoksa bizden büyük takımlara karşı oynattığı oyun fena değildi(Derbiler hariç Beşiktaş'ın büyüklüğünü kavrayamamıştı).
Ayrıca Erdal Torunoğulları neden hakkettiği göreve getirilmiyor Fikret Orman'ı eleştirdiğim en ciddi konulardan biri de bu Torunoğulları çok iyi transferler yapıyordu şimdi yerine gelen adamın ne yaptığı belli acaba siyaset kaynaklı birşey olmasın diye göreve getirildi ve görevden alınmıyor diye insan düşünmeden yapamıyor.

Bilic mi aman aman en kötü tercihlerimizden biriydi bakmayın insan olarak çok severdim ama teknik direktör olarak berbattı.Samet Aybaba bile ondan daha iyiydi.Mesela ligte Osmanlı Konyaya falan gelse ilk 3'e sokar West Ham'ı da ilk 3'e sokma ihtimali var ama şampiyon yapma yeteneği yok yok yoksa bizden büyük takımlara karşı oynattığı oyun fena değildi(Derbiler hariç Beşiktaş'ın büyüklüğünü kavrayamamıştı).
Ayrıca Erdal Torunoğulları neden hakkettiği göreve getirilmiyor Fikret Orman'ı eleştirdiğim en ciddi konulardan biri de bu Torunoğulları çok iyi transferler yapıyordu şimdi yerine gelen adamın ne yaptığı belli acaba siyaset kaynaklı birşey olmasın diye göreve getirildi ve görevden alınmıyor diye insan düşünmeden yapamıyor.
Değiştir diye alıntıya basmışım Sayfa numarası ne kadar iğrenç diye ekleyecektim kusura bakmayın
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2017, 19:35:41 Sir Alex Ferguson ]

Çevrimdışı Necmi

torunoğulları geçen sene hangi görevdeyse bu senede o görevde
transferleri o zamanda o yapmıyordu dış ilişkilerden sorumlu olduğu için görüşmeleri
yapıyordu gene yapıyor. Ne sanıyorsunuz. transferin başında bir yönetici varsa transferi omu bulupta yapıyor.
gomez transferinde kendi açıkladı ben ingilterede ndoye i alıyordum başkan durdu italyaya git gomezle %1
ihtimal bile varsa görüş hallet dedi diye
bu kulüpte başkanın alın demediği hiç bir oyuncu alınmaz. yöneticilerde oyuncu bulmaz sadece bulunan oyuncuyla pazarlık yaparlar.
Gerçekten garip fikirler üretiyorsunuz.

Çevrimdışı Necmi

Oğuzhan'ın videosu çok iyi olmuş biraz fazla yükleniliyor bu çocuğa, etrafındaki futbolcular ne kadar kaliteliyse o kadar performans verir.
Müthiş bir oyun zekası var.
zeka sahada çıkıp mücadele vermiyor bütün sezon yaptığı her şeyi koymuşlar 10 dakikalık
video anca olmuş 2709 dakika oyunda kalmış 10 dakikalık video çıkmış birde böyle bak aklımda kalıpda
videoda olmayan bir şey yok.

torunoğulları geçen sene hangi görevdeyse bu senede o görevde
transferleri o zamanda o yapmıyordu dış ilişkilerden sorumlu olduğu için görüşmeleri
yapıyordu gene yapıyor. Ne sanıyorsunuz. transferin başında bir yönetici varsa transferi omu bulupta yapıyor.
gomez transferinde kendi açıkladı ben ingilterede ndoye i alıyordum başkan durdu italyaya git gomezle %1
ihtimal bile varsa görüş hallet dedi diye
bu kulüpte başkanın alın demediği hiç bir oyuncu alınmaz. yöneticilerde oyuncu bulmaz sadece bulunan oyuncuyla pazarlık yaparlar.
Gerçekten garip fikirler üretiyorsunuz.
Haklı olabilirsin abi geçen sene daha iyi transferler yapılırken bu sene daha kötü transferler ve boşa para harcamaların başlamasıyla bunun nerden olabileceğini sorguladım o yüzden.
Şu transferlerle uğraşan kısma kesinlikle bakılması lazım artık genç yetenek zamanı geldi çünkü takımın yaşı baya yükseldi fakat iyi gözlem sonucu alıp işimize yarayacak yetiştirip satacağımız bir genç oyuncu hayal gibi birşey geliyor.Bence en temel sorun gözlemci kesinlikle iyi gözlemcilerimizin olmadığına inanıyorum.Menejerler yönetiyor gibi bizi.

Çevrimdışı solar

Ligden düşmeyi garantileyen Darmstadt Miloseviç'i serbest bırakmış, antrenör değişikliğinden sonra şans bulamıyordu zaten.

Çevrimdışı Gokhan-

zeka sahada çıkıp mücadele vermiyor bütün sezon yaptığı her şeyi koymuşlar 10 dakikalık
video anca olmuş 2709 dakika oyunda kalmış 10 dakikalık video çıkmış birde böyle bak aklımda kalıpda
videoda olmayan bir şey yok.

Geçmişe göre fazlasıyla defansif oynamaya başladı abi, sadece hücum bölgesine çıkardıkları paslarla değerlendirmiyorum ben orta alanda oyunu açma işinide Oğuzhan yapıyor genelde.
Quaresma çizgi'ye takılıp kalmasa ve önünde Sosa tarzı bir adam olsa daha güçlü bir oyun oynayacaktır geçen sene ki gibi.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı 38life

Resmi site habire Ersan fotoğrafı paylaşıyor. Acaba diyorum...

Çevrimdışı underworld

Saha desenleri eski haline döner inş

Bizim manta show yapan Valbuena kicindan soluyor ve topa dokunur dokunmaz kaybediyor. Nefer aldirmiyorlar valla. Bayildim Ajax'a. Su tempoyla oynayabilsek bizim ligde gelene gidene 5 atariz.
Kesinlikle katılıyorum ama biz bu tempoyla kolay kolay oynayamayız malum kondisyon problemlerimiz var.

Çevrimdışı mylife1903

Gene baslamisiniz komsunun tavugunu guzellemeye. Genc oyuncu olunca tempolu olunmuyor. Oguzhan yasli mi cenk yasli mi
Bizim oyuncularimiz yavas. Eksigimiz hiz. O liyonun karsisina 4-5 genc oyuncuyla cikalim kiev macindan beter oluruz.

Besiktas oyuncu yetistirme yeri degildir, burada hazir oyuncu oynar.
Taraftar olcayi islikliyor, atinci gomuyor bu takimda 4-5 genc oyuncu olsun 6-7 haftada bir td degisir bu taraftar profiliyle

Azicik elinizdekinin degerini bilin. Iki senedir bu takim bu hoca surukledi bu camiayi buralara. Azicik saygi ve sevgiyi hakediyorlar.

Çevrimdışı Librarius

Gene baslamisiniz komsunun tavugunu guzellemeye. Genc oyuncu olunca tempolu olunmuyor. Oguzhan yasli mi cenk yasli mi
Bizim oyuncularimiz yavas. Eksigimiz hiz. O liyonun karsisina 4-5 genc oyuncuyla cikalim kiev macindan beter oluruz.

Besiktas oyuncu yetistirme yeri degildir, burada hazir oyuncu oynar.
Taraftar olcayi islikliyor, atinci gomuyor bu takimda 4-5 genc oyuncu olsun 6-7 haftada bir td degisir bu taraftar profiliyle

Azicik elinizdekinin degerini bilin. Iki senedir bu takim bu hoca surukledi bu camiayi buralara. Azicik saygi ve sevgiyi hakediyorlar.

Yahu genc derken Atinc'tan bahsetmiyoruz. Tempolu yetenekli oyuncular alinmali diyoruz. Mesela Quaresma kesinlikle kesilmeli seneye. Onunla oynama luksumuz yok. Atiba onumuzde ki seneyi zor cikarir. Forvette kosmayan oyuncu oynatma luksumuz yok.

Mesela az once Ajax-Lyon Macinda bir sey gozume takildi. Ajax'li oyuncu topu aliyor, Lyonlular 3'lu basiyor ve bakiyorum baska bir ajax'li hizli bir sekilde bos alana kosup pas opsiyonu oluyor. Biz de Oguzhan'i izleyin hep saklaniyor. Veya diger oyuncularimiz saklaniyor cunku gucleri ve kondusyonlari yetersiz.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Herşey genç yetenek falan değil bence Ajax bunu işlemesini bilen de bir takım.Biz koşan tempolu gençler arıyoruz da bunları yetiştiremediğimiz sürece bir anlamı kalmıyor antrenör işleri çok kötü biz de kondisyon antremanları falan kısacası antreman sistemini komple değiştirip genç yeteneklere öyle yönelmeliyiz.Mitrovic'i iki maçta asıp kestik cengiz ünder keşke Beşiktaş'a gelseydi diyenler falan var iki top kaptırınca herkes çıldırırdı mitrovic muamelesi çekilirdi yada u19'da takılırdı.
Türkiye genç yetiştirme konusunda çok çok kötü.O yüzden yöneticilerin yaptığı yaşlı  transferleri de pek olumsuz karşılamamak lazım çünkü genç oyuncu alınsa da pek gelişmeyecek oyuncu küstürülecek kötü transfer olarak gözükecek  ama genç yetiştirme konusunda gerekli revizyonları yapmadıkları için eleştirilir.

Çevrimdışı mylife1903

Allah askina su maca bakin ve Ajax'in sagbeki hic teke tek kaliyor mu?  Arkadas maci izledigini iddia ediyor ama izledigi yok. Gokhan 3 Lyon'lu oyuncuyla (Morel, Velbuena ve Lacazette) bogusuyordu kendi kanadinda. Quaresma efendi uzaktan izliyordu. Sonra suc Gokhan'da oluyor.
Senol gunes gormuyor quaresmanin bu halini ve hep ilk11.

Boyle elestiri getirdiginiz zaman hocaya buyuk saygisizlik yapiyorsunuz, gg uc oyuncuyla karsi karsiya e geldi quaresma 3e 2 olacaklar gene. Sacma bir elestiri. Oraya oguzhan ve marselonunda kosmasi gerekir.

@Mehmet57 icin gg takintisi var diyorsun ama asil sende var o takinti bence

Çevrimdışı levitate

Girdiğimiz pozisyonları bitirebilseydik şu an Lyon'un yerinde olabilirdik

Ama skor farklı olurdu bence :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Librarius

iç sahadaki lyon maçı biri Babel diğer Q7 ısı haritası  :bandit: :bandit:

Abi su luks Ronaldo ve Messi'de bile yok. Bunu kabullenemiyorum artik. Butun takim bana calissin demek gibi birsey.

Çevrimdışı Librarius

Senol gunes gormuyor quaresmanin bu halini ve hep ilk11.

Boyle elestiri getirdiginiz zaman hocaya buyuk saygisizlik yapiyorsunuz, gg uc oyuncuyla karsi karsiya e geldi quaresma 3e 2 olacaklar gene. Sacma bir elestiri. Oraya oguzhan ve marselonunda kosmasi gerekir.

@Mehmet57 icin gg takintisi var diyorsun ama asil sende var o takinti bence

Sacma elestiri mi? Hoca goruyor ve cikardiginda adam terbiyesizlik yapiyor ve medyaya malzeme cikiyor. 3'e 3 olamsin 3'e 2 olsun oda olumlu. Sizin bu anlamsiz Quaresma sevdaniz takimin onune gecti. Bir sacmalik varsa sizin Quaresma sevdaniz buna daha uygun.

Çevrimdışı mylife1903

Sacma elestiri mi? Hoca goruyor ve cikardiginda adam terbiyesizlik yapiyor ve medyaya malzeme cikiyor. 3'e 3 olamsin 3'e 2 olsun oda olumlu. Sizin bu anlamsiz Quaresma sevdaniz takimin onune gecti. Bir sacmalik varsa sizin Quaresma sevdaniz buna daha uygun.
koca senol gunes besiktas futbolcusundan korkuyor, oyundan alamiyor diyorsun yani

Sen senol gunesi hic tanimamissin, senol gunesi fazla kucumsuyorsun.

Siz derken kimi kastettigini de anlamadim.

Çevrimdışı underworld

takımda kanat olmadığı için hoca q7 ye bir şey diyemiyor.Bu konuda hocaya çok fazla kızamayız.

Çevrimdışı AmaralGürses

Günün sorusu dostlar.. neyi eksik yaptık şu yavru arsenal ayaks tan?

Etiketler: