Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9177181 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Kim küstürmüş Payet'i hayata

bence payet karakter fukarası bir oyuncu gibi duruyor. şampiyonadaki etkileyici performansı sonrası daha büyük bir kulübe transfer hayali kurdu tıpkı gomezin bizimle ilişkisi benzeri bir durumdu ama atladığı detay ise yaşı idi, kimse 30 yaşındaki adama öle kolay kolay para gömmüyor. beklentisi olmayınca gereksiz işlere soyundu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Çakal demedim zaten çakallık dedim. Şimdi ne fark var deme. Çünkü çok fark var. Birine çakal demek o kişinin karakteri hakkında hüküm vermektir. Ama "çakallık yaptın" demek o kişinin bir eylemi hakkında yaptığın yorumdur. Yani farklı şeyler. Ben kimseye çakal demedim. Yapılan iş kurnazlıktı, çakallıktı bunu dile getirdim. E bi de sözkonusu olan Beşiktaşın futbolcusu ve Beşiktaşa çok katkı veren futbolculardan birisi olunca bunu söylemek zorunda olduğumu düşündüm.

bence birine çakallık yapıyorsun demekle çakal demek aynı şeyler. şimdi de beşiktaşın futbolcusunu savunuyordum deyip tiribüne oynuyorsun  :)

neyse uzatmayacağım daha fazla...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Egos

o görüşte olmak zorunda değilsin dökersin benzini kenara çekilirsin. bu davranışında öyle görünüyordu. eskilerin bir deyişi vardır kötüyü belayı anmayın gelir sizi bulur şeklinde, sen de burda linç geliyor vbvb dersen bu izlenimi bırakır bence.

ağabey olası bir durumun önüne geçmek için espri yapmış, ayrıca sayende başarılı da oldu. şimdi birkaçımız @38life 'ı, birkaçımız da seni linç ederiz, biliç arada kaynar.

Çevrimdışı cagdas44

1903'üncü sayfada bir sorum var

Şenol hoca başakşehir maçı sonrasında hocaları yeni maça hazırlamak için nasıl bir yükün altında? Özellikle Fabri'nin hocanın desteğine ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum

Çevrimdışı mylife1903

Ooooo 1903. Sayfa soyle dursun surda, editlerim sonra

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kusturme falan yok, kandirilmis cocuk
yok öyle bir şey çıkar aklından  :D

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı tangaz

ağabey olası bir durumun önüne geçmek için espri yapmış, ayrıca sayende başarılı da oldu. şimdi birkaçımız @38life 'ı, birkaçımız da seni linç ederiz, biliç arada kaynar.

ben linç olmam keyifle okurum yeter ki hakaret ve kırıcı üslup olmasın

Çevrimdışı FedericoGiunti

1903. sayfada mesajımız bulunsun.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı mylife1903

1903'üncü sayfada bir sorum var

Şenol hoca başakşehir maçı sonrasında hocaları yeni maça hazırlamak için nasıl bir yükün altında? Özellikle Fabri'nin hocanın desteğine ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum
Bi kamyon odun, bi ton su ve mukremin abi, yeterli

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı eaglekartal

bu özel sayfada yerimizi alalım uğurlu gelsin inşallah

Çevrimdışı 38life

bence birine çakallık yapıyorsun demekle çakal demek aynı şeyler. şimdi de beşiktaşın futbolcusunu savunuyordum deyip tiribüne oynuyorsun  :)

neyse uzatmayacağım daha fazla...

Sence benim burada tribüne oynayacak bir durumum var mı? Beni seven bir kişi var mı bu forumda? :) Öyle bir kaygım yok emin ol. Bir insana sen çakalsın demek ile çakallık yaptın demek arasında fark olmadığını düşünyorsan zaten konuşacak birşey yok demektir :) Bu çok bariz bir ayrım.

Çevrimdışı tangaz

güzel sayfada yer almak için yoğun uğraşlar war  :icool:

Çevrimdışı GOKHAN CETIN

Çok geç kalmadıysak 1903 te yerimizi alalım.

Çevrimdışı tangaz

Sence benim burada tribüne oynayacak bir durumum var mı? Beni seven bir kişi var mı bu forumda? :) Öyle bir kaygım yok emin ol. Bir insana sen çakalsın demek ile çakallık yaptın demek arasında fark olmadığını düşünyorsan zaten konuşacak birşey yok demektir :) Bu çok bariz bir ayrım.

"....düşünüyorsan zaten konuşacak bir şey yok" bu da sıksık kullandığın bir kalıp. bu kadar sabit fikirli olma derim. tecrübeyle sabit.

genel adına yorum yapamam ama benim görüşlerine katılmadığım üye var ama sevmediğim üye yok.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1903.cu sayfada yerimizi alalim :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

Allahtan bilic döneminde burda yokmuşum

Çevrimdışı tangaz

1903.cu sayfada yerimizi alalim :bandit:

çok garanticisin @Yunus Emre Dökmeci 2 defa gönderip sayfayı garantiye alıyorsun  :D

bu arada messi  :bandit:

Hoca yine formsuzlasti bu ara

Tam Abouluk mac oldugunu bile Bile Hareketsiz statik Cenkle basladi oyuna ve Attamahla - Bekirin kucagina atti.

Aboubakar oyuna girer girmez hemen kendini belli etti ama Cenki yine cikarmadi ve 1 kisi eksik oynadık taa ki çıkana kadar

Q7 kesinlikle cikmaliydi cok kötüydü ama Babeli aldi oyundan Babel cikinca Defansif yönünumuz iyice zayıfladı

Vs vs Bu boyle uzar gider. Kısaca bu mac hocaya yazar , Hocanin da artik bu takintilarindan kurtulmasi gerekiyor halbuki eleştiriye ce yenilige acik bir insan ama bazen Karadeniz damar tutuyor iste :bandit:

Çevrimdışı panic13

1903. sayfa hayırlı ossun..

Gidilecek çok deplasman var!
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı tangaz

Hoca yine formsuzlasti bu ara

Tam Abouluk mac oldugunu bile Bile Hareketsiz statik Cenkle basladi oyuna ve Attamahla - Bekirin kucagina atti.

Aboubakar oyuna girer girmez hemen kendini belli etti ama Cenki yine cikarmadi ve 1 kisi eksik oynadık taa ki çıkana kadar

Q7 kesinlikle cikmaliydi cok kötüydü ama Babeli aldi oyundan Babel cikinca Defansif yönünumuz iyice zayıfladı

Vs vs Bu boyle uzar gider. Kısaca bu mac hocaya yazar , Hocanin da artik bu takintilarindan kurtulmasi gerekiyor halbuki eleştiriye ce yenilige acik bir insan ama bazen Karadeniz damar tutuyor iste :bandit:

hoca aslında eleştiriye açık değil açıkmış gibi yapıyor. açık olsa eleştirileri alır süzgeçten geçirir ve uygular ama hoca ısrarla bildiğini okuyor.

çok garanticisin @Yunus Emre Dökmeci 2 defa gönderip sayfayı garantiye alıyorsun  :D

bu arada messi  :bandit:
Sistemde sıkıntı var bence abi

Dün Messi Elinde cekirdek kola ile maci izlerken ,  Cr7 Cl yari finalinde Hattirck yapti

Cl Tarihinde 100 Gol barajini gecen tek oyuncu

Ajax Alt yapi duvarında Calismak Yetenegi yener yazar !

Messi cok yetenekli olabilir ama calismak yetenegi yeniyor , Messi diyenlere saygim var ama Bence En iyisi CR7 !

hoca aslında eleştiriye açık değil açıkmış gibi yapıyor. açık olsa eleştirileri alır süzgeçten geçirir ve uygular ama hoca ısrarla bildiğini okuyor.
Bence açık bir insan abi

Hic belirli bir sistemi yok , Oyuncuları sisteme uymak zorunda birakmayip Oyunculara göre sistem kuruyor , Oyuncular degisiyor ama oyun yapisi değişmiyor

Çevrimdışı tangaz

Sistemde sıkıntı var bence abi

Dün Messi Elinde cekirdek kola ile maci izlerken ,  Cr7 Cl yari finalinde Hattirck yapti

Cl Tarihinde 100 Gol barajini gecen tek oyuncu

Ajax Alt yapi duvarında Calismak Yetenegi yener yazar !

Messi cok yetenekli olabilir ama calismak yetenegi yeniyor , Messi diyenlere saygim var ama Bence En iyisi CR7 !

messi de cr7de yetenekli ve çalışkan oyuncular. messi çalışkan olmasa kaç senedir bu seviyede kalırmıydı hiç?

en iyi kısmına gelirsek tek büyük var maradona  :bandit:

Etiketler: