Bilic mi aman aman en kötü tercihlerimizden biriydi bakmayın insan olarak çok severdim ama teknik direktör olarak berbattı.Samet Aybaba bile ondan daha iyiydi.Mesela ligte Osmanlı Konyaya falan gelse ilk 3'e sokar West Ham'ı da ilk 3'e sokma ihtimali var ama şampiyon yapma yeteneği yok yok yoksa bizden büyük takımlara karşı oynattığı oyun fena değildi(Derbiler hariç Beşiktaş'ın büyüklüğünü kavrayamamıştı).
Ayrıca Erdal Torunoğulları neden hakkettiği göreve getirilmiyor Fikret Orman'ı eleştirdiğim en ciddi konulardan biri de bu Torunoğulları çok iyi transferler yapıyordu şimdi yerine gelen adamın ne yaptığı belli acaba siyaset kaynaklı birşey olmasın diye göreve getirildi ve görevden alınmıyor diye insan düşünmeden yapamıyor.
torunoğulları geçen sene hangi görevdeyse bu senede o görevde
transferleri o zamanda o yapmıyordu dış ilişkilerden sorumlu olduğu için görüşmeleri
yapıyordu gene yapıyor. Ne sanıyorsunuz. transferin başında bir yönetici varsa transferi omu bulupta yapıyor.
gomez transferinde kendi açıkladı ben ingilterede ndoye i alıyordum başkan durdu italyaya git gomezle %1
ihtimal bile varsa görüş hallet dedi diye
bu kulüpte başkanın alın demediği hiç bir oyuncu alınmaz. yöneticilerde oyuncu bulmaz sadece bulunan oyuncuyla pazarlık yaparlar.
Gerçekten garip fikirler üretiyorsunuz.