Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9176793 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı FedericoGiunti

Biliç insan olarak bize yakıştı ama t.d. olarak yakışmadı maalesef.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Berat

kesinlikle zordu, suçlayamıyorum kendilerini. belki bir ihtimal ANÇ elini cebine sokup borç verebilirdi kulübe ama o dönem şirketlerinin nakit akışı ne durumdaydı bilmek mümkün değil elbette.

ANÇ mali anlamda yapabileceğinin maksimumunu verdi abi zaten.

Çevrimdışı 38life

Biliç insan olarak bize yakıştı ama t.d. olarak yakışmadı maalesef.

Linç coming...

Çevrimdışı Savaş

Oğuzhan derbileri kaldıramıyor hem oyun hem psikolojik olarak. Her mac sinir harbinde geçiriyor vr futbol oynamayı unutuyor. Ayrıca maça kaptan çıkmasi da tuzu biberi oluyor çünkü diğerlerini sakinleştireceğine yangına körükle gidiyor.

Biri ona takımın kaptanı olduğunu sakin olması gerektiğini ve takımı sakinleştirilmesi gerektiğini anlatmalı.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bilic'i bir yönden Quaresma'ya benzetiyorum. Yetenek var ama her şeyi ezber üzerine kurulmuş. Önünde çok seçenek varken kendi ezberlerini bozmuyor ki o ezberlerin kötü sonuç vereceği de malum . Ezberlerini de sorgulamıyor.
Gomez olsaydı şampiyonluk çıkabilirdi belki . O da Gomez'in sadece futbolcu özelliklerinden değil aynı zamanda lider oyuncu olmasından dolayı.
yok Quaresma ayrı bir boyutta onur abi Yetenekli de değil olsa olsa top cambazı,şovmen vesaire gibi isimler alabilir, koskoca sezonda 1 tane akan oyunda golü yok bitiremeyen adamın yeteneği yoktur bana göre.

Çevrimdışı 38life

ScoutNation Oğuzhan videosu yapmış. ScoutNation gibi bir hesabın paylaşması çok güzel gerçekten.

Linç coming...
Kardeşim yakışsaydı zaten şampiyon olurduk. Bizi şampiyon yapmayan hiç bir t.d. yakıştırmam Beşiktaş'ıma.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı tangaz

ANÇ mali anlamda yapabileceğinin maksimumunu verdi abi zaten.

bunu sen de ben de bilemeyiz senin maksimum die ifade ettiğin meblağ belki de minimumdu. yıllık milyar dolara yaklaşan cirosu olan bir holdingin başında kendisi. elbette çıkarıp 100 milyon dolar atsın vbvb demiyoruz ama öle 3-5 milyon dolarlar küçük paralar o ciro içinde. bunlar tercih meselesi ben tüm samimiyetimle söylüyorum o seviyede olsam ve yönetici olsam çok para veririm kulübe bunu bağış vbvb yapmadan yapmak mümkün mesela gider 100bin forma alırsın memleketindeki çocuklara hediye edersin. kulübün kasasına 15 milyon tl sıcak para girer vbvb...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı 38life

Kardeşim yakışsaydı zaten şampiyon olurduk. Bizi şampiyon yapmayan hiç bir t.d. yakıştırmam Beşiktaş'ıma.

Onun için demiyorum, Bilic'e "insan olarak iyi" dediğin için diyorum  :lol: Genelde Beşiktaşa ihanet ettiği fikri hakim çünkü. Ki ben bu fikirde değilim.

Çevrimdışı tangaz

Linç coming...

kimsenin linç falan yaptığı yok. burda bir arkadaş bakarın lig golü sayısını verince çakallıkla suçlarsın insanları, peki bu senin linç davetiyen ve kızıştırıcı üslubun nedir?
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Berat

bunu sen de ben de bilemeyiz senin maksimum die ifade ettiğin meblağ belki de minimumdu. yıllık milyar dolara yaklaşan cirosu olan bir holdingin başında kendisi. elbette çıkarıp 100 milyon dolar atsın vbvb demiyoruz ama öle 3-5 milyon dolarlar küçük paralar o ciro içinde. bunlar tercih meselesi ben tüm samimiyetimle söylüyorum o seviyede olsam ve yönetici olsam çok para veririm kulübe bunu bağış vbvb yapmadan yapmak mümkün mesela gider 100bin forma alırsın memleketindeki çocuklara hediye edersin. kulübün kasasına 15 milyon tl sıcak para girer vbvb...

Stadın inşaası sırasında 40M TL'ye yakın kendi cebinden verdiği konuşuluyordu. Bilgim yoktu ciroları konusunda doğal olarak.

Onun için demiyorum, Bilic'e "insan olarak iyi" dediğin için diyorum  :lol: Genelde Beşiktaşa ihanet ettiği fikri hakim çünkü. Ki ben bu fikirde değilim.
İhanet konusuna bir şey diyemem. Ama duruşu olsun, yardımseverliği olsun insan olarak iyiydi bence. Artı olarak ingilizyada bizim için yaptığı olumlu açıklamaları beğendiydim.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı underworld

Fazla gomuluyor bilic. Haksizlik yapiyorsunuz.
Adamin elinde pektemek veli gibi oyuncular vardi. Ustelik yonetim de acemiydi. 3 hafta ustuste puan kaybettik hakemler kesip bicti amkda.
Adamin elinde gomez olsaydi o da sampiyonluk cikarirdi.
Sol kanattan pektemek top kesiyordu iceri.
Bir senol gunes degildi bilic ama haksizlik yapmaya gerek yok. Feto onumuzu guzel kesti o senelerde.
Stad olsaydi ikinci sene kesin sampiyon olurduk.
Repligin devamı şu şekilde " samet hoca , sıfır karizma carvalhal bile kazandı sen kazanamadin..." diye devam ediyor.

Çevrimdışı tangaz

Stadın inşaası sırasında 40M TL'ye yakın kendi cebinden verdiği konuşuluyordu. Bilgim yoktu ciroları konusunda doğal olarak.

bildiğim kadarıyla demir konusunda büyük katkıları oldu Allah kendisinden bin kere razı olsun.

Çevrimdışı underworld

Adam payet'i bile hayata kusturdu

Çevrimdışı Berat

bildiğim kadarıyla demir konusunda büyük katkıları oldu Allah kendisinden bin kere razı olsun.

Ben de öyle biliyorum abi, tevazu sahibi bir mizaca sahip sağolsun.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2017, 13:20:53 Berat ]

Çevrimdışı tangaz

Repligin devamı şu şekilde " samet hoca , sıfır karizma carvalhal bile kazandı sen kazanamadin..." diye devam ediyor.

replik meplik ama sonuç kısmına bakarsak örnekler doğru  :icool: ee futbolda sonuç odaklı bir oyun olduğuna göre  :bandit:

Çevrimdışı 38life

kimsenin linç falan yaptığı yok. burda bir arkadaş bakarın lig golü sayısını verince çakallıkla suçlarsın insanları, peki bu senin linç davetiyen ve kızıştırıcı üslubun nedir?

Hahahaha . Linç davetiyesiymiş  :kop: Ben Bilic'i seven sayan bir insanım. Benim burada "Linç Coming" yazmam Bilic düşmanlarına (Bilic'in karakteri hakkında atıp tutanlara) gösterdiğim bir tepkidir. :)

Bu arada o söylediklerim konusunda hala ısrarcıyım. Bir futbolcunun 7 ddakika 30 dakika 45 dakika oynadığı maçları da "1 maç" olarak sayıp maç syaısı üzerinden istatistik çıkarmak çakallıktır, hinliktir.
[ Son Düzenleme: 03 Mayıs 2017, 13:21:58 38life ]

Çevrimdışı tangaz

Hahahaha . Linç davetiyesiymiş  :kop: Ben Bilic'i seven sayan bir insanım. Benim burada "Linç Coming" yazmam Bilic düşmanlarına (Bilic'in karakteri hakkında atıp tutanlara) gösterdiğim bir tepkidir. :)

Bu arada o söylediklerim konusunda hala ısrarcıyım. Bir futbolcunun 7 ddakika 30 dakika 45 dakika oynadığı maçları da "1 maç" olarak sayıp maç syaısı üzerinden istatistik çıkarmak çakallıktır, hinliktir.

tepki veya değil. bildiğin linç çığırtkanlığı.

Çevrimdışı 38life

tepki veya değil. bildiğin linç çığırtkanlığı.

Linç çığırtkanlığı olması için benim o görüşte olmam lazım iyi misin abi? Bu bir ironidir. Anlamayacak birşey yok bunda. Bu linç çığırtkanlığının tam tersidir hatta.

Çevrimdışı tangaz

tespitin doğruydu. ben de katılıyorum istatistik kısmındaki tespitine ama buradaki üyelere öyle çakal falan diyemezsin.

Çevrimdışı El Nino

Çevrimdışı tangaz

Linç çığırtkanlığı olması için benim o görüşte olmam lazım iyi misin abi? Bu bir ironidir. Anlamayacak birşey yok bunda. Bu linç çığırtkanlığının tam tersidir hatta.

o görüşte olmak zorunda değilsin dökersin benzini kenara çekilirsin. bu davranışında öyle görünüyordu. eskilerin bir deyişi vardır kötüyü belayı anmayın gelir sizi bulur şeklinde, sen de burda linç geliyor vbvb dersen bu izlenimi bırakır bence.

Çevrimdışı 38life

tespitin doğruydu. ben de katılıyorum istatistik kısmındaki tespitine ama buradaki üyelere öyle çakal falan diyemezsin.

Çakal demedim zaten çakallık dedim. Şimdi ne fark var deme. Çünkü çok fark var. Birine çakal demek o kişinin karakteri hakkında hüküm vermektir. Ama "çakallık yaptın" demek o kişinin bir eylemi hakkında yaptığın yorumdur. Yani farklı şeyler. Ben kimseye çakal demedim. Yapılan iş kurnazlıktı, çakallıktı bunu dile getirdim. E bi de sözkonusu olan Beşiktaşın futbolcusu ve Beşiktaşa çok katkı veren futbolculardan birisi olunca bunu söylemek zorunda olduğumu düşündüm.

Çevrimdışı mylife1903

Kim küstürmüş Payet'i hayata
Kusturme falan yok, kandirilmis cocuk

Etiketler: