Şöyle bir acı gerçek var ki, bizim kadromuz, Başakşehir'in kadrosundan çok daha iyi bir kadro değil.
Karşılaştıralım...
Volkan Babacan (vs.) Fabri
(Bence ikisi aynı kalitede kaleciler. Hatta Volkan biraz önde olabilir.)
Epureanu - Yalçın (vs.) Marcelo - Tosic
(Marcelo bir tek hava toplarında çok iyi, onun dışında sıradan. Çok fazla pozisyon hatası yapıyor, arkaya çok adam kaçırıyor. Tosic'ten hiç bahsetmiyorum bile. 'Sizden Marcelo ve Tosic'i alıyoruz, yerine Epureanu ve Yalçın'ı veriyoruz' deseler, düşünmeden kabul ederdim. Bir tek Marcelo'nun çocuğu gitti diye üzülürdüm.)
Emre - Mossoro (vs.) Talisca - Oğuzhan
('Oyunu kuran, yöneten ve yönlendiren oyuncu' olarak bakarsak Talisca çok eksik. Arada inanılmaz iyi işler yapıyor, 'o şutu Messi çekse bütün dünya onu konuşurdu' diyeceğimiz şeyler izletiyor bize, ama istikrarı ve genel oyuna katkısı bence Emre'den fazla değil. Seneye Bayern'e, Juventus'a, Monaco'ya falan giderse, orada o işleri de öğrenip çok büyük adam olabilir... Ama şu an değil. Oğuzhan son haftalarda çok formsuz. Tolgay etkisiz. Son 8-10 haftalık Oğuzhan performansı yerine Mossoro'yu tercih eder miydim? Sanki ederdim.)
Eren - Caicara (vs.) Adriano (Caner) - Gökhan
(Burada üstünüz...)
Cengiz (vs.) Babel
(Maalesef Cengiz...)
Visca (vs.) Quaresma
(Maalesef Visca...)
Adebayor (vs.) Cenk
(Maalesef Adebayor...)
Konsantrasyon bozukluğu, rehavet, rakibin eksik olduğu hissi, ... Bence bunların hiçbiri geçerli bahane değil. Biz Başakşehir'le üstüste 10 maç yapsak, onlardan daha fazla sayıda galibiyet alamayız. Bu adamlar başından beri bize ters geliyorlar, bugün de öyle oldu. Stopersiz hayatımızın en ağır yenilgilerinden birini yaşatacaklardı nerdeyse bize...
Bundan sonraki beklentim şöyle:
Beşiktaş
Fenerbahçe (+1)
Bursaspor (+3)
Kasımpaşa (+3)
Gaziantepspor (+1)
Osmanlıspor (+3)
75
Başakşehir
Antalyaspor (+1)
Gençlerbirliği (+3)
Trabzonspor (+1)