Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9171162 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hala Anlamadınızmı?

Bu yenilginin asıl üzüleni FB li avam.
aklısıra Başakşehiri geçip lig 2cisi olup Şampiyonlar ligi elemelerini geçip
ayakbastı parasının yarısını Uefadan almak istiyorlardı.

sonuç olarak işin Tali üzeleni olarak biz FB nin hevesinin kırılmasıyla teselli bulduk

şerden hayır çıkarmak,işte budur.

saygılar
Abicim Quaresma eleştirisi yapmadığın sürece takımla ilgili samimiyetine pek inanamıyorum senin kusura bakma.
saygılar..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Sedat

Quaresma'nın her duran topu 'ısrarla' öldürmesi beni çıldırttı. Bu akşamın tek kazancı haftaya Tosic'in cezalı olmasıdır.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Gokhan-

Abicim Quaresma eleştirisi yapmadığın sürece takımla ilgili samimiyetine pek inanamıyorum senin kusura bakma.
saygılar..

Bu sefer şiddetle katılıyorum sana.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yorumsuz...
50 yaşında insanlar bile her hareketine sorgusuz sualsiz destek çıktıkça bunları yapması doğal o yüzden az bile yapıyor bence. Hocasına hareket yapan takım arkadaşlarına neler yapmaz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

50 yaşında insanlar bile her hareketine sorgusuz sualsiz destek çıktıkça bunları yapması doğal o yüzden az bile yapıyor bence. Hocasına hareket yapan takım arkadaşlarına neler yapmaz..
Seneye elimizden düzgün bir fiyata çıkarmamız lazım. Onun için sene sonuna kadar yorum yapmaktan kaçınacağım. Bunun kaçıncı olduğunu sayanlar artı bir daha eklesin. Sene sonu hesabı düreriz. Q7 alternatifsiz kaldığı için elimiz kalumuzun bağlı olması da yönetime yazar. Bu sene kadroyu genişleteceğiz diye çok fazla aynı bölgeye oyuncu transferi yaptık. İnşallah bunlardan ders çıkarırız.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı abdusta

saygılar..

Ben şimdiye kadar Beşiktaşın değerlerine eleştiride bulunmadım,
tarzım bu
gününde değildi diyerek geçer giderim
sadece karizma değil diğer oyuncularımızda hem şansız hemde motivasyonlarını kaybedip oyundan kopukdular

Saygılar

Çevrimdışı Gokhan-

Seneye elimizden düzgün bir fiyata çıkarmamız lazım. Onun için sene sonuna kadar yorum yapmaktan kaçınacağım. Bunun kaçıncı olduğunu sayanlar artı bir daha eklesin. Sene sonu hesabı düreriz. Q7 alternatifsiz kaldığı için elimiz kalumuzun bağlı olması da yönetime yazar. Bu sene kadroyu genişleteceğiz diye çok fazla aynı bölgeye oyuncu transferi yaptık. İnşallah bunlardan ders çıkarırız.

Bir şey olmaz, hafta'ya bir arma öper yine Quaresma diye inler stad.
Alıştık artık.

Çevrimdışı levitate

O değilde Ba ne vurdu be özlemişiz kendisini
bipbipbupbup

Çevrimdışı Çağatay

Alıştık artık.

Armayi opmesi icin gol filan atmasi lazim simdi
Ama o zaman da şu aklima geliyor
Bu adam simdiye kadar hic bir derbide bir sey yapmadi ki
O yuzden haftaya degilde sonraki mac filan olabilir bence
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Alıştık artık.
Sene sonu yönetimin karar vermesi lazım taraftardan çok. Zaten başkan bir kanat ve forvet arkası alacağız diyerek bir nevi karar vermiş gibi gözüktü. Şu an hesap sorulacak pozisyonda bir oyuncumuz değil zaten. Çünkü alternatifi yok. Bizim de şampiyon olana kadar yapmamız gereken ne olursa olsun sahaya çıkan tüm oyunları desteklemek. Şurada maksimum 1 ay içinde şampiyon belli olacak. Biz sedece Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklanmalıyız...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı ardiles

Hala Anlamadınızmı?

Bu yenilginin asıl üzüleni FB li avam.
aklısıra Başakşehiri geçip lig 2cisi olup Şampiyonlar ligi elemelerini geçip
ayakbastı parasının yarısını Uefadan almak istiyorlardı.

sonuç olarak işin Tali üzeleni olarak biz FB nin hevesinin kırılmasıyla teselli bulduk

şerden hayır çıkarmak,işte budur.

saygılar

geçen sezon 32. hafta fb ile 3 puan fark var. ikili averajla üstün olan onlar, yani bir kez bile takılsak liderlik ve belkide şampiyonluk gidecek. böyle kritik bir haftada c.tesi gs deplasmanındayız fb ise pazar günü başakşehir deplasmanında oynayacak. gs yi yendik ve pazar gününü beklemeye başladık. başakşehirin maça asılmayacağını düşünüyordum beni yanılttılar harika top oynayıp fb yi 2-1 yendiler. bu sonuç en çok bizim işimize yarıyordu geriye kalan son iki maçta tek beraberlik alsak bile şampiyon oluyorduk.

o gün başakşehir nasıl ki güzel oyunuyla maçı aldı bugünde hakeden onlardı. yenilmek üzüntü verici olsa da en azından fb ile puan farkını korumaları, renklilerin üzülmesi küçük bir teselli oldu bana.

Çevrimdışı MUSTAFA_

O değilde Ba ne vurdu be özlemişiz kendisini
Ba iyi güzel de maç kondisyonu yetersiz. Maksimum 30 dakika faydalanacağız gibi duruyor. Sağlam bir Ba şu an herkesi çok rahatlatırdı.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Yorumsuz...

Gittiği gün aç bir insanı doyuracağım. Takımına, arkadaşlarına saygısı olmayan bir varlık.

Çevrimdışı underworld

Kırmızı kart goruncede armayi öpüyor

Çevrimdışı Gokhan-

Öpecek yer bulur o, kupa da Fb'ye 1-0 yenildiğimiz zaman maç sonunda öpmüştü heralde  :icool:
Ama esas korkum senin dediğin gibi gol atmaya çalışması, inşallah bu konu da hırs yapmaz.

Sene sonu yönetimin karar vermesi lazım taraftardan çok. Zaten başkan bir kanat ve forvet arkası alacağız diyerek bir nevi karar vermiş gibi gözüktü. Şu an hesap sorulacak pozisyonda bir oyuncumuz değil zaten. Çünkü alternatifi yok. Bizim de şampiyon olana kadar yapmamız gereken ne olursa olsun sahaya çıkan tüm oyunları desteklemek. Şurada maksimum 1 ay içinde şampiyon belli olacak. Biz sedece Beşiktaş'ın şampiyonluğuna odaklanmalıyız...
Üzülüyorum ya, her ne kadar ben sevmesem de taraftarların bir bölümünün sevdiği bir adam keşke kötüye gitmeden ayrılsak.
Olcay'ı da ben çok seviyordum mesela ama gittiğine sevindim, gerek yok kırgınlığa.
Huysuzluk çıkarmayacağını bilsem klübe de kalsın sonradan girsin diyeceğim ama öyle şişkin bir ego'ya sahip ki bunu da kabul etmez.
O yüzden 3 e 5 e bakmadan ayrılıktan yanayım.

Çevrimdışı 38life

Şenol Güneşin bir çok hata yapması 2 senedir oynadığımız ve zirveye demir atmamızı sağlayan bu oyunun yaratıcısının o olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Sapla samanı ayırmak lazım.

Çevrimdışı 38life

Atiba 3 maçtır dökülüyor. Heykeli dikilesi adam ne oldu sana yahu? Vallahi en az mağlubiyet kadar üzüyor beni onun kötü oynaması. Çünkü hiç düşünmediğim yakıştıramadığım bir durum. Umarım bu 3 maç olarak kalır ve devamı gelmez.

Çevrimdışı ozankarakoc

Şöyle bir acı gerçek var ki, bizim kadromuz, Başakşehir'in kadrosundan çok daha iyi bir kadro değil.

Karşılaştıralım...

Volkan Babacan (vs.) Fabri
(Bence ikisi aynı kalitede kaleciler. Hatta Volkan biraz önde olabilir.)

Epureanu - Yalçın (vs.) Marcelo - Tosic
(Marcelo bir tek hava toplarında çok iyi, onun dışında sıradan. Çok fazla pozisyon hatası yapıyor, arkaya çok adam kaçırıyor. Tosic'ten hiç bahsetmiyorum bile. 'Sizden Marcelo ve Tosic'i alıyoruz, yerine Epureanu ve Yalçın'ı veriyoruz' deseler, düşünmeden kabul ederdim. Bir tek Marcelo'nun çocuğu gitti diye üzülürdüm.)

Emre - Mossoro (vs.) Talisca - Oğuzhan
('Oyunu kuran, yöneten ve yönlendiren oyuncu' olarak bakarsak Talisca çok eksik. Arada inanılmaz iyi işler yapıyor, 'o şutu Messi çekse bütün dünya onu konuşurdu' diyeceğimiz şeyler izletiyor bize, ama istikrarı ve genel oyuna katkısı bence Emre'den fazla değil. Seneye Bayern'e, Juventus'a, Monaco'ya falan giderse, orada o işleri de öğrenip çok büyük adam olabilir... Ama şu an değil. Oğuzhan son haftalarda çok formsuz. Tolgay etkisiz. Son 8-10 haftalık Oğuzhan performansı yerine Mossoro'yu tercih eder miydim? Sanki ederdim.)

Eren - Caicara (vs.) Adriano (Caner) - Gökhan
(Burada üstünüz...)

Cengiz (vs.) Babel
(Maalesef Cengiz...)

Visca (vs.) Quaresma
(Maalesef Visca...)

Adebayor (vs.) Cenk
(Maalesef Adebayor...)

Konsantrasyon bozukluğu, rehavet, rakibin eksik olduğu hissi, ... Bence bunların hiçbiri geçerli bahane değil. Biz Başakşehir'le üstüste 10 maç yapsak, onlardan daha fazla sayıda galibiyet alamayız. Bu adamlar başından beri bize ters geliyorlar, bugün de öyle oldu. Stopersiz hayatımızın en ağır yenilgilerinden birini yaşatacaklardı nerdeyse bize...

Bundan sonraki beklentim şöyle:

Beşiktaş

Fenerbahçe (+1)
Bursaspor (+3)
Kasımpaşa (+3)
Gaziantepspor (+1)
Osmanlıspor (+3)

75

Başakşehir

Antalyaspor (+1)
Gençlerbirliği (+3)
Trabzonspor (+1)
Adanaspor (+3)
Kayserispor (+3)

71
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Necmi

1- Benim Beşiktaşlılığı mı sorgulamak kimsenin haddine değil !
2- hangi habere kesin görüp kesin yargıya varmışım bi açıkla da bizde öğrenelim.
( ozi konusuna ben pek takılmıyorum bile çünkü sahile vuran tsunami dalgası devre arası ötesinde yerin 7 km altında oldu.Ben bu işin 7 km yerin altında olan yerdeyim.işin ortaya çıktığı yerde.Ozi burda sahile vuran son dalga.)
3- Benim bakış açım olumsuz değil realist.Ben daima iyi olma yolunda yapılan bütün hataları eleştiririm.Bundan da gocunmam ,padişahım çok yaşa demem, gelen ağam gidene paşam demem...
Biraz da sen bu kulübü savunsan iyi edersen necmi abi.bırak şu futbolcu mejeneri ağzıyla konuşmayı.

Bu kulüp borçlarını makul seviyeye indirmediği sürece maaş konusundaki yapılan yanlışları her zaman eleştirecem hemde en ağır şekilde.

Haaa borçlar iner sonra isterse 2,4 versinler isterse 4,7 versinler sonuçta benim veya sizlerin cebinden çıkmıyor.
Beşiktaşlılığını sorgulatma o zaman.
benimle konuşurken üslubunda dikkatli ol.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Yorumsuz...
Allahını seven Quaresma'ya bitiricilik atsın.Olcay'da Babel'de Kerim Frei'da bile daha fazla bitiricilik vardı ama bu adam da yok.Her antreman sonu Talisca'ya nispet yapar gibi Talisca ile frikik çalışacağına şu bitiriciliğe çalışsın ve ailesi Beşiktaş'ımız artık onun için neler en kutsalsa onların aşkına frikikleri salsın bi Talisca'ya ve Talisca kullanırkende yer bekleyen gözleriyle taciz eden otobüs yolcuları gibi Talisca'yı strese sokmasın.

Çevrimdışı 38life

Mehmet Topal ve Tosic'in cezalı olması güzel avantaj oldu. Bu avantajı iyi değerlendirmemiz lazım.

Çevrimiçi İsmail Özyurt

Şu saat itibariyle Şenol hoca kaç kürek sapı kırmıştır acaba bizim topçuların sırtında?

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Librarius

Şenol Hoca'yı sadece tek bir sebepten ötürü eleştiriyorum.

O da her rakibe karşı aynı oyuncu kadrosu ve oyun anlayışı ile çıkıyor olmamızdır. Her rakibe karşı aynı oyun oynanmaz. Maçtan önce de yazmıştım bu maçı illa ki kazanmamız gerekmiyordu. 1 puan da çok değerliydi ve biz bunun önemini bilerek sahaya çıkmadık.

Sahaya çıkan kadro da buna göre değildi. Trabzon maçı gibi olur diye düşündü bence Şenol Hoca ama bu sefer tutmadı.

Senol hoca 1 puan icin oynamayi bilmiyor diyemeyecegim (cunku  ilk yarida FB macinda bal gibi oynatti 1 puana) ama bunu istememesi ona 2 sampiyonluga mal oldu. Bundan ders cikarmasi gerekir. Bugun berabere kalsak harika olacakti. Cenk tercihi ise beni artik benden aliyor.

Son soz Quaresma'ya:  Artik bikkinlik geldi bana. Yahu musait arkadasin var, pas versen adam orta yapacak ama sen 3 kisiyi calimlayip orta yapmayi deniyorsun. Sorumsuzca kaybettigin toplari kovalamiyorsun bile. Bu kadar curret Messi'de Ronaldo'da yok. Cezasahasi icinde top sana gelince top auta cikmis veya topu kaybetmisiz hissi uyaniyor artik bende. Atiba'ya atarlanman ise buyuk bir saygisizlik. Seneye bu takimda buyuk bir kangrene donuseceginden adim gibi eminim. Had bilmiyorsun, arkadaslarinin emeklerine yazik ediyorsun. Senol hoca da Babel oyundan alip bu arkadasi oyunda tutarak simarikligi odullendirdi resmen. 
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Etiketler: