Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168032 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

Cenk - Quaresma - Tosic banko

Adriano - Marcelo - Gökhan bu maç berbattı.

Ba iyileştiyse Aboubakar Quaresma'nın yerine oynamalı kalan haftalarda. Hamle oyuncusu olarak kullanılmalı. Cenk katiyyen ilk 11'e girmemeli. Tosic'i hoca asla kesmez ama en azından fener maçında yok bu bile sevindirici.

Çevrimdışı B@RoL

Kabul edelim camia olarak ligi kafada şampiyon kabul ederek hafife aldık. Bu çok ciddi bir mesaj oldu. Kötü yanı en kaybedilmeyecek maçta olması iyi yani ise bu izlediğim takım asıl Beşiktaş değil, biz çok daha iyiyiz, bu hafta ile mesajı doğru alıp hedefe taraftarı yönetimi ve oyuncusu ile el ele ulaşacağız inşallah. Enseyi karartmak yok, Beşiktaş işte kanser etmezse olmuyor bir türlü...

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mellfred

Hoca Avcı'ya karşı içerde dışarda kaybetti
Kusura bakılmasın hocanın en büyük destekçisiyim ama iş taktik sVaşları olunca hoca kayıplarda

Çevrimdışı cursedofdragon

Puan farkını 10 yapıcakken 4'e düştü kötü oldu bu son 5 haftaya girerken.

En azından beraberlik almalıydık burdan.

Haftaya başakşehir'in antalyayı yenebileceğini düşünmüyorum antalya macı satmazsa tabi.

Yalnız bizim bu formsuzlukla fb maçı ne olucak onuda merak ediyorum.

Çevrimdışı 38life

Q7 varken babel niye çıktı var mı anliyan

Bence Cenk'in çıkması daha acil bir durumdu. Önce Cenk sonra Quaresma çıkmalıydı. Gerçi maçta herhangi bir umut yoktu. Futbolcularda herhangi bir istek yoktu. Skordan gayet memnunlardı. oyüzden kimin girip çıktığı çok da önemli değil.

Çevrimdışı Panjandrum

Ben Q7'yi izlerken utandim. Bi ara avucumu suratima dayayip facepalm pozisyonunda parmaklarimin arasından izledim maci.15 dakikada 3 gol yediğimiz için hocanin hamle yapmaya pek firsati olmadi anlarim ama böyle bi adami 90 dakika oyunda tutmak çok büyük skandal. Ne desek bos.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kusura bakılmasın hocanın en büyük destekçisiyim ama iş taktik sVaşları olunca hoca kayıplarda

Lyon ilk maçı 2. yarıda taktiksel anlamda kaybetti. Burdaki Başakşehir ilk maçta taktiksel olarak yoktu, GS ilk maç aynı şekilde. Hoca bu sene ligdeki büyük maçlara yeterince taktiksel olarak hazırlayamıyor takımı..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kuntz

Ben anlamıyorum bu noktada hocayı. İlk yarıdaki maçta aynı baskı ile başladı adamlar hadi ders almadın. Hafta içi Fenerbahçe kupa maçına da bu adamlar böyle başladı. Yani böyle başlayacakları bariz. Stoper bölgeleri değişmiş, en büyük sıkıntıyı oradan vereceksin ama kadroya bakıyorsun çayır çimen dolaşan, yan gelip yatan Cenk ilk 11'de Bakar yok. Bakar'ı görmeyince zaten hocanın laz damarı tutmuş yine dedim. Hoca iyi hoş ama oyun okumada sıkıntısı var. 3 olmuş daha ilk yarıda 25 dakika var maçın bitimine 74 dk var. Cenk'ten bir yol olmayacağı belli o an neşteri vurması takımı uyandırması lazımdı. Ama izledi. Hoca ya reaksiyon veremiyor ya çok geç veriyor. Bunu da böylesine önemli maçlarda yapması can sıkıyor. Kafasındaki şablon ve oyun ezberi bozulduğu an çözüm üretmekten çok uzakta kalıyor, en büyük eksiği bu sanırım.

Çevrimdışı Librarius

Senol hoca malesef B plani olmayan bir hoca. A plani sarpa sarinca B plani yok.

1. Aboubakar ve Demba Ba varken Cenk Tosun gibi ileride top tutmaktan aciz bir oyuncu nasil ilk 11 olur? Cenk gol krali olacak diye sampiyonluk riske atiliyor.

2. Sonra Cenk'ten kaynali ileride top tutamama sorununu cozmek icin skandal bir kararla Babel'i cikararak cozmeye calisiyor. Babel defansa yardim eden, adam eksilten direncli bir oyuncuyu oyundan alip, Cenk gibi top tutamayan, adam eksiltemeyen ve macta yoklari oynayan oyuncuyu sahada tutmak daha buyuk bir skandaldi.

3. Made Demba Ba bu durumda neden daha once oyuna almiyorsun? Cenk gol krali olacak diye mi?

Kimse kusura bakmasin Senol gunes bu maca hic hazirlanamamis, takimi da hazirlayamamis. Basaksehir'e ikili averaji da kaptirdik.

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben anlamıyorum bu noktada hocayı. İlk yarıdaki maçta aynı baskı ile başladı adamlar hadi ders almadın. Hafta içi Fenerbahçe kupa maçına da bu adamlar böyle başladı. Yani böyle başlayacakları bariz. Stoper bölgeleri değişmiş, en büyük sıkıntıyı oradan vereceksin ama kadroya bakıyorsun çayır çimen dolaşan, yan gelip yatan Cenk ilk 11'de Bakar yok. Bakar'ı görmeyince zaten hocanın laz damarı tutmuş yine dedim. Hoca iyi hoş ama oyun okumada sıkıntısı var. 3 olmuş daha ilk yarıda 25 dakika var maçın bitimine 74 dk var. Cenk'ten bir yol olmayacağı belli o an neşteri vurması takımı uyandırması lazımdı. Ama izledi. Hoca ya reaksiyon veremiyor ya çok geç veriyor. Bunu da böylesine önemli maçlarda yapması can sıkıyor. Kafasındaki şablon ve oyun ezberi bozulduğu an çözüm üretmekten çok uzakta kalıyor, en büyük eksiği bu sanırım.
Çünkü hocanın bi B Planı yok maç sırasında daha doğrusu neredeyse her maça A planı ile çıkıyor şu maça da B planı ile başlayayım demiyor veya oyuncular gereken reaksiyonu gösteremiyor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı taner37

Quaresma süresiz kadro dışı bırakılmalıdır.

Kimi Sevdiysek ihanet ediyor..
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı onder23

Şöyle derin nefes alıp düşünmeye çalışıyorum işin içinden çıkamıyorum.
Biri bana neden her duran topta korner de serbest vuruşta vs vs topun başına q7 nin geçmesini açıklayabilir mi?
Nedir yani çok mu iyi kullanıyor da bu adam her duran topun başına geçiyor?
Yok mu başka atacak biri?

2. olarak da sözüm cenk tosun'a. Önceki iletilerim de mevcut. Bu adam bizim ilk 11 oyuncumuz olamaz.
Top saklayamayan, çalım atamayan, kafa topu alamayan biri nasıl bizde ilk 11 oynuyor akıl alır gibi değil .
3 aydır oynamayan bekir den bile top alamadı adam.
Bir gol atıyor 5 maç yok böyle forvet mi olur arkadaş. Gol atamıyorsan bari çabala bir şey yap.
Bugün net bir şekilde gördük ki demba ba nın ölüsü 50 tane cenk eder.

Çevrimdışı onder23

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Üç kişinin ard arda hocanın B planı olmamasından bahsemesi de manidar olmuş :) Hoca biraz geliştirmeli kendini çok tek düze takılıyor, geçen senede bu sorunu vardı bu senede aynı şekilde..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Librarius

Bir notta Cuneyt Cakir eyyamcisina.

Tosic'e ilk harekette sariyi vererek istedigini aldi. Haftaya cezali olmasini istiyordu ve basardi.

Holmen denen kasap 2 kez gozunun onunde bizimkilerin ayagina basti, birinde Atiba sakatlandi. Eyyamci Cuneyt sari vermedi, cunku Holmen sert oynadigini biliyordu ve Basaksehir'in eksik kalmasini istemedi.

Besiktas hep guclu olmak zorunda, bunu hem sezon boyunca hem de bireysel maclarda yapmali. Biraz dusunce renkli hakemler hemen devreye giriyor.

Bunlara ragmen kaybedilen 3 puan Senol Hoca'ya yazar.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Panjandrum

Bu maçta hocalik bir şey yok arkadaşlar. Takim 15 dakikada 3 gol yemis. Eğer 30. Dakikada 2 oyuncu cikarip kulubeden oyuncu sokarsan o cikardigin 2 oyuncuyu sezon sonuna kadar kaybedersin. Bu kadar kritik bir donemecte oyuncu kaybetmeyi göze alamazsin. O yüzden hocaya bir şey diyemiyorum ama su quaresma konusundaki tavri bana göre skandaldir. Adam iki trip atti, el kol yaptı, buranin efendisi benim dedi. Hoca da resmen durumu kabullendi. Hocamiz resmen bu heriften korkuyor. Bu takimi bu kadroya rağmen şampiyon yapan en onemli adam Senol Gunes iken taraftar hala q7 diye bagirdigi için bu adama diş geçiremedi. Bugün bunun sikintisini yasiyoruz.

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu maç futbolculara yazar kimse kusura bakmasın hocayı bir tek aboubacar la başlamadı diye eleştiririm...kazanırsın kaybedersin hiç önemli değil ama rakibe reaksiyon verememek yenilgiyi kabullenmek bunları kimse izah edemez.sahada sadece sonuca isyan eden Adriano birazda quaresma vardı.ben iyi oynadıklarını söylemiyorum hiç olmazsa adam reaksiyon gösteriyor bir şekilde.Sadece bu gece için sevindiğim şey Demba oldu kendi kendimizi krize soktuk boş yere.hakeme de bir parantez açayım ince ince Yasemince mükemmel şekilde bizi şaşırtmadığı gibi eyyamların kralını yaptı.fedarasyonu açık şekilde Gümüşdağ yönettiği aşikar.babacanın bu maç oynamasının önemini de görmüş olduk daha çok şey sayabiliriz ama bir musibet bin nasihatten iyidir derler inş öyle bir yenilgi olmuştur bu bizim için.emre ....oğlu için artık söylenecek laf Yok zaten adam cumhurbaşkanından daha fazla dokunulmazlığı var bu futbol da yazıklar olsun hiçbirşey demiyorum.belediye işçilerinin yaptığı tezahüratta acayip zoruma gitti bu devletle ilişkisi olan bütün kulüpler kapatılsın haksız rekabetse bundan daha iyi örnek olamaz diğer anadolu takımları için.çok kızgınım yazık!!!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu maç futbolculara yazar kimse kusura bakmasın hocayı bir tek aboubacar la başlamadı diye eleştiririm...kazanırsın kaybedersin hiç önemli değil ama rakibe reaksiyon verememek yenilgiyi kabullenmek bunları kimse izah edemez.sahada sadece sonuca isyan eden Adriano birazda quaresma vardı.ben iyi oynadıklarını söylemiyorum hiç olmazsa adam reaksiyon gösteriyor bir şekilde.Sadece bu gece için sevindiğim şey Demba oldu kendi kendimizi krize soktuk boş yere.hakeme de bir parantez açayım ince ince Yasemince mükemmel şekilde bizi şaşırtmadığı gibi eyyamların kralını yaptı.fedarasyonu açık şekilde Gümüşdağ yönettiği aşikar.babacanın bu maç oynamasının önemini de görmüş olduk daha çok şey sayabiliriz ama bir musibet bin nasihatten iyidir derler inş öyle bir yenilgi olmuştur bu bizim için.emre ....oğlu için artık söylenecek laf Yok zaten adam cumhurbaşkanından daha fazla dokunulmazlığı var bu futbol da yazıklar olsun hiçbirşey demiyorum.belediye işçilerinin yaptığı tezahüratta acayip zoruma gitti bu devletle ilişkisi olan bütün kulüpler kapatılsın haksız rekabetse bundan daha iyi örnek olamaz diğer anadolu takımları için.çok kızgınım yazık!!!

Şu maç taktiksel olarak kaybedildi. 18 dk da üç gol yemişiz hala federasyon, Emre diyoruz lütfen yapmayın..
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2017, 21:18:55 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Lyon ilk maçı 2. yarıda taktiksel anlamda kaybetti. Burdaki Başakşehir ilk maçta taktiksel olarak yoktu, GS ilk maç aynı şekilde. Hoca bu sene ligdeki büyük maçlara yeterince taktiksel olarak hazırlayamıyor takımı..
Abdullah Avcı takımın defolarını , bu defolara karşı ne tür stratejiler uygulanmasını iyi biliyordu. Bu maçın kötü tarafı Fener dahil olmak üzere sonraki haftalarda oynayacağımız tüm rakiplere de gerekli bilgileri sundu  Abdullah Avcı. Beşiktaş'ın sağ kanadından yüklen , orta sahada  bir adamını sürpriz biçimde sprintle ileriye çıkart  ve Beşiktaş'ın orta sahasında oluşan boşluktan faydalan  , ileride hareketli santraforuna araya uzun toplar at gibi.
Sezon sonuna kadar bir takım düzenlemeler yapıp eksiklerimizi elden geldiğince gidermeliyiz.

Çevrimdışı Tolga

Camia olarak ne zaman rehavete kapılsak sonu hüsran oluyor. Bugünkü sonucun da sebebi camia olarak erkenden şampiyonluk havasına girdik. Biz hiçbir zaman rehavete girmeden her maça yüksek konsantrasyonla hazırlanıp resmi olarak şampiyon olana kadar aynı ciddiyeti göstermeliyiz.

Ne hoca ne oyuncular bu maça gerektiği kadar iyi hazırlanamamış. Aksine karşımızda bu maça çok iyi hazırlanmış bir rakip vardı.

Tek tek oyuncuları kötülemek istemiyorum zira vasat derecede oynayan bir oyuncu bile yoktu. Maçtan önce illa ki kazanmak zorunda olan takım biz değiliz en azından 1 puan çıakrtmamız gerekirdi diyordum ama puansız ayrıldık bu maçtan.

Haftaya Başakşehir'in Antalya maçında alacağı sonuca göre derbi için hesaplar yapabiliriz. Bugün kaybetmeseydik çok daha rahat olacaktık ama artık yapacak birşey yok.

Belki bu yenilgiyle oyuncular kendilerine gelirler.

Bu arada Lyon maçından bu yana takımda hem fiziksel hem de zihinsel bir yorgunlukta var onu da ekleyeyim. Atiba bile kaç maçtır yokları oynuyor.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı 38life

Quaresma bile reaksiyon gösterdi, koştu. Ama Cenk 78 dakika boyunca sahada gezdi, son derece rahattı, skordan memnun gözüküyordu.

Çevrimdışı Panjandrum

Quaresma bile reaksiyon gösterdi, koştu. Ama Cenk 78 dakika boyunca sahada gezdi, son derece rahattı, skordan memnun gözüküyordu.
Alerjik reaksiyon mu?

Çevrimiçi hasankale

Adana maci bize cok net sinyaller vermisti aslinda fakat ne hoca nede takim mesaji almamis.Vodafone arenada su ana kadar hicbir buyuk maci kazanamadik artik is oyuncularda cikip feneri yenecekler.He olurda ters bir skor cikarsa o dakikadan sonra sampiyonluk zora girer.

Etiketler: