Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9166909 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Bir takimda Aboubakar olacak, Demba Ba olacak ama o takimda Cenk Tosun ilk 11 baslayacak. Bunun adi torpildir, adam kayirmadir.

Gidip Babel'i lamas daha buyuk skandaldir. Icimi sogutamiyorum. Bor Macta daha Babel'i cirkarmis ve pisman olmustu. Ama gitti yine ayni hatayi yapti. Aslinda hata degil, Cenk gol krali olacak ya saha da kalsin dedi. Cenk'in 70 dakika da yapamadiklarini Demba Ba 10 dakikada yapti.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

Tek tek oyuncuları kötülemek istemiyorum zira vasat derecede oynayan bir oyuncu bile yoktu.

Tolgay bugün iyi olan tek isimdi.

Çevrimdışı Tolga

Tolgay bugün iyi olan tek isimdi.
Eh işte. Biraz oynamaya çalıştı o kadar.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi tolga1903

Quaresması cenki oguzhani babeli değil sorun arkadaşlar bu takım YAVAŞ. Kağnı bu takım. Bir takımın hızlı seri ok gibi koşan bir tane futbolcusu olmaz mı? Abi karşıda visca mossoro cengiz at gibi kosuyolar ataklarda. Ya 35lik adebayor cenkten daha hızlı nasıl koşabilir? 35lik adebayor cenkten daha fazla mücadele nasıl edebilir? Bir kez olsun rahat çıkartmaz mı hücuma rakibini bi takım. Marcelo hayatında yemediği baskıyı yedi. Karşı takımın stoperi bekir 4 aydır ilk kez forma giydi adam rahat rahat çıktı defanstan ya bir kere rahatsız edemedik ya.

Ama iyi oldu bize bu tokat. Öyle şampiyon şampiyon diyerek şampiyon olunmayacağını öğrendik. Bizim takımda koşacak arkadaş adebayor kosuyorsa cenkte koşacak 40 yaşındaki emre koşuyorsa oguzhanda kosacak. Yoksa yok arkadaşlar bu rehavet inşallah dağıtmaz bizi.

Çevrimdışı 38life

Eh işte. Biraz oynamaya çalıştı o kadar.

10 takım arkadaşının kötü oynadığı bir sahada "eh işte" oynamak kolay değildir. Kaldı ki bence gayet iyi oynadı. Son haftalarda verilen her fırsatı çok iyi değerlendirdi.

Çevrimdışı Tolga

10 takım arkadaşının kötü oynadığı bir sahada "eh işte" oynamak kolay değildir.
Yahu Tolgay iyi mi oynadı şimdi. Öyle bakacaksak Demba Ba da gol attı o zaman o da iyi oynadı.

Nasılsa takım kötüydü ona rağmen golü atmayı başardı. Bu maçta iyi olan kimse yoktu en azından benim için öyle.

Çevrimdışı Savaş

Bu maç hem takıma hem de taraftara sağlam bir tokattır. Hem de okkalı böyle şaaaak diye koyarsın ya avucunun içiyle aha aynı öyle.

Benim kendi açımdan ise tamamen bir hayal kırıklığı. Gerçekten çok üzgünüm..

Bu tokat umarım hem takımı hem de taraftarı kendine getirir. Bu tokat umarım hayırlara vesile olur.

Ne oldum değil, ne olacağım diyeceksin.

Çevrimdışı taner37

Fenerbahçe maçında

Cenk Quaresma Oğuzhan Başlarsa bu sezon artık falan izlemem. Benim için şampiyonluktan ziyade iyi oyun hırs azim istek önemli.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Quaresması cenki oguzhani babeli değil sorun arkadaşlar bu takım YAVAŞ. Kağnı bu takım. Bir takımın hızlı seri ok gibi koşan bir tane futbolcusu olmaz mı? Abi karşıda visca mossoro cengiz at gibi kosuyolar ataklarda. Ya 35lik adebayor cenkten daha hızlı nasıl koşabilir? 35lik adebayor cenkten daha fazla mücadele nasıl edebilir? Bir kez olsun rahat çıkartmaz mı hücuma rakibini bi takım. Marcelo hayatında yemediği baskıyı yedi. Karşı takımın stoperi bekir 4 aydır ilk kez forma giydi adam rahat rahat çıktı defanstan ya bir kere rahatsız edemedik ya.

Ama iyi oldu bize bu tokat. Öyle şampiyon şampiyon diyerek şampiyon olunmayacağını öğrendik. Bizim takımda koşacak arkadaş adebayor kosuyorsa cenkte koşacak 40 yaşındaki emre koşuyorsa oguzhanda kosacak. Yoksa yok arkadaşlar bu rehavet inşallah dağıtmaz bizi.
Rehaveti oyunculara atarak çıkamayız, En başta Hoca şapkayı önüne alıp düşünecek, önüne ne konuyorsa ondan yemek yaparım demeyecek. Takım yaşlı diyoruz mücadeleci hızlı takım olunca afallıyoruz, Bkz Lyon Bkz Başakşehir. Sağ kanadının yaşları toplamı 66-67 filan (Quresma ve Gökhan Gönül) tamam tecrübe iyidir hoştur ama bi yere kadar, birinden birisi bitince adamlar otoban yapıyor orayı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı 38life

Yahu Tolgay iyi mi oynadı şimdi. Öyle bakacaksak Demba Ba da gol attı o zaman o da iyi oynadı.

Nasılsa takım kötüydü ona rağmen golü atmayı başardı. Bu maçta iyi olan kimse yoktu en azından benim için öyle.

Demba Ba'nın aldığı süre değerlendirme dışı. Tolgay 45 dakika oynadı. Ayakta olan tek isimdi. Şimdi video analiz yapacak değilim.

Çevrimdışı Tolga

Demba Ba'nın aldığı süre değerlendirme dışı. Tolgay 45 dakika oynadı. Ayakta olan tek isimdi. Şimdi video analiz yapacak değilim.
Senin için bu kadarı yetiyorsa tamam o zaman.

Çevrimdışı 38life

İnönüde feneri yenemeyecek neden Şampiyon olalım?

Çevrimdışı 38life

Senin için bu kadarı yetiyorsa tamam o zaman.

Bu maçta yetiyor. Dediğim gibi 10 kişi ters koşarken o düz yürüdüyse överim.

Çevrimdışı BJKTÜRK23

90+3 te gol yesek 1-0 yenilsek bu kadar üzülmezdim... 1 puan bile iş görecek maçta en önemli maçına çıkıyorsun amatör küme de bile futbolcu rakibin baskılı başlayacağını bilir ilk 30 dk oyunu tutmak gerektiğini bilir... ama bizimkiler 5 dk tutamadı bir panikle başladı  2. golde maç bitmişti zaten 11 dk da yani, hoca suçlu abu ile başlamalıydı cenk ve q7 ye taviz vermemeliydi ama asıl suç futbolcularda ya sallamadılar ki o daha kötü ya da kalite ayrı ama başak bizden daha kollektif ve sağlam takım...

Avantaj azaldı, puan eşitliğinde averaj üstünlüğü başak da, takıma olan güvenimiz sarsıldı, takımın camianın morali bozuldu, fb bile havaya girmiştir ve allah korusun takılırsak panik başlar bu maç bize 3 puandan çok daha fazlasına mal oldu. Lig yeni başlıyor puan farkı 0 diye düşünüp çıkmalıyız kalan 5 maça. haftaya da takıma değil  Vodafone Arena ya güveniyorum alırsa maçı stad alır. Zora sokmazsak rahat edemiyoruz...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu maç taktiksel olarak kaybedildi. 18 dk da üç gol yemişiz hala federasyon, Emre diyoruz lütfen yapmayın..
Çok basit bir soru sorucam yediğimiz ilk iki golü taktiksel açıdan açıklarmısın lütfen ?ilki kontra orta saha göbeği piyasada Yok Marcelo acemice çalımı yedi ve gol.2.gol ofsayt fabri uzun vuruyor cenk şey Talisca bakıyor kafayı vuran adam vurduğu topu alıyor araya bırakıyor be gol oluyor 3.gol fabri zaten.yani bunu taktiksel olarak nasıl açıklayacağız?fedarasyon diyeceğim tabi ki ceza alması gereken oyuncu bugün 3 tane kritik top kurtardı!yediğim gol ofsayt onlara verilen aynı pozisyonun tekrarında bize verilmeyen vermediği sarılar valla biz kötü olabiliriz 100 tane farklı etken var maçta hepsi neden de hep bizim aleyhimize.benim kabullenemediğim bu kadar silik durup tepki verememiz bunu hiç bir oyunu açıklayamaz kimse kusura bakmasın...

Çevrimdışı ilhan mansız

Şenol hoca, bugün Beşiktaş senin yüzünden çok çok kötü kaybetti, inanılmaz hatalısın,,

Çevrimiçi emre_1978

Klasik Beşiktaş...

Her şey fazla yolunda ve kolay gözüküyordu, tüm camianın havası fazlasıyla olumluydu. Bu takmla yaşadığım bunca yılın bana söylediği bu hava içerisinde mutlaka bir terslik yaşanacağıydı.

Takımda, Şenol Hoca dahil , kendi standardının altına düşmeyen bir Ba bir de Tolgay vardı. Bu durumda yenilgi kaçınılmaz oldu. Bazı arkadaşların kendi standardı zaten düşükken bunun bile altına inmeleri ve 11'in tamamının neredeyse dökülmesi kabul edilebilir değil.

Taraftarın rehavete girmesi, maçı önemsememesi gayet doğal da takımın sezon başı hazırlık maçına çıkar bir kafada olması çok düşündürücü.

Kalan maçlarda 5'te 5 yapabilecek kapasite var takımda. Yeter ki işin ciddiyetini anlasınlar artık.

Bu arada Cenk kardeşim bu sezonki ikinci hava topunu kazandı bugün. Top rakibe gitti ama olsun

Çevrimdışı ilhan mansız

Çok basit bir soru sorucam yediğimiz ilk iki golü taktiksel açıdan açıklarmısın lütfen ?ilki kontra orta saha göbeği piyasada Yok Marcelo acemice çalımı yedi ve gol.2.gol ofsayt fabri uzun vuruyor cenk şey Talisca bakıyor kafayı vuran adam vurduğu topu alıyor araya bırakıyor be gol oluyor 3.gol fabri zaten.yani bunu taktiksel olarak nasıl açıklayacağız?fedarasyon diyeceğim tabi ki ceza alması gereken oyuncu bugün 3 tane kritik top kurtardı!yediğim gol ofsayt onlara verilen aynı pozisyonun tekrarında bize verilmeyen vermediği sarılar valla biz kötü olabiliriz 100 tane farklı etken var maçta hepsi neden de hep bizim aleyhimize.benim kabullenemediğim bu kadar silik durup tepki verememiz bunu hiç bir oyunu açıklayamaz kimse kusura bakmasın...

bu maçı tamamen taktiksel kaybettik, ilk golde orta saha göbeği niye yok? rakip bizim takımı ortadan ikiye böldüğü için olabilir mi? keza ikinci golde aynı şekilde, mutlak taktik hata var, Şenol hoca rakibi hiç ama hiç analiz etmemiş,,

Çevrimdışı taner37

İnönüde feneri yenemeyecek neden Şampiyon olalım?
Benim tanıdığım aziz yıldırım
Beşiktaş şampiyon olmasın diye futbolcularına prim verir. Ekstra motivasyon ile çıkar fener ve maalesef balla kazanır..

Biz içeride Osmanlı Kasımpaşa Bursa Antep maçlarını kazansak zaten bize yeter ama

Osmanlı ve Kasımpaşa ters takım
Bursa da kötü de olsa Bursa.
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Librarius

Bu maçta hocalik bir şey yok arkadaşlar. Takim 15 dakikada 3 gol yemis. Eğer 30. Dakikada 2 oyuncu cikarip kulubeden oyuncu sokarsan o cikardigin 2 oyuncuyu sezon sonuna kadar kaybedersin. Bu kadar kritik bir donemecte oyuncu kaybetmeyi göze alamazsin. O yüzden hocaya bir şey diyemiyorum ama su quaresma konusundaki tavri bana göre skandaldir. Adam iki trip atti, el kol yaptı, buranin efendisi benim dedi. Hoca da resmen durumu kabullendi. Hocamiz resmen bu heriften korkuyor. Bu takimi bu kadroya rağmen şampiyon yapan en onemli adam Senol Gunes iken taraftar hala q7 diye bagirdigi için bu adama diş geçiremedi. Bugün bunun sikintisini yasiyoruz.

Bu matin tek sorumlusu Senol Gunes'tir. Ilk yari adam cikarmadi diyelim, cikacak adam Cenk degilmiydi? Hepimiz gorduk ki ileride top tutamiyorduk ve Cenk topu tutmayi birak topa dokunamiyordu. Yedigimiz 3. golden once Cenk'i izleyin.  Ama Senol Gunes (hani haftalarca hep gol krali cikariyor diye gaza getirilen Senol Gunes) Cenk beyimizi sahada tuttu. Takimin dengesini bozdu. Atiba'nin olmadigi, Tolgay ve Oguzhan'in savundugu bir ortasaha varken gidip Babel gibi direncli bir adami cikarmak ve Cenk'i oyunda tutmak skandal bir karardi. Bunu bir macta daha yapip Babel'i erken cikarmisti ve mac sonunda hata yaptim demisti. Gitti yine ayni hatayi yapti.

Daha skandali Demba Ba konusu. Gordugum kadariyla adam baya baya hazir. Niye daha erken almiyorsun? Cenk'ten ne bekliyorsun? Takimi maca hazirlayamamasini es geciyorum. Mac aninda bile berbat bir performansi vardi hocanin.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı 38life

Şenol hocanın taktiksel hatası takımını fazla ileri çıkarmasıydı. Bizim takım yavaş, Başakşehir hızlı. deplasmandasın. Neden öne çıkıyor takım? topu kaybettiğinde nasıl savunacaksın? Bunu hiç mi düşünmüyorsun? Arkadan nal toplayacağımız güneş gibi ortada. Neden böyle bi anlayışla çıkıyoruz sahaya? üstelik beraberlik bile avantajlı skor iken... Anlamak mümkün değil.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

bu maçı tamamen taktiksel kaybettik, ilk golde orta saha göbeği niye yok? rakip bizim takımı ortadan ikiye böldüğü için olabilir mi? keza ikinci golde aynı şekilde, mutlak taktik hata var, Şenol hoca rakibi hiç ama hiç analiz etmemiş,,
Cenk topsuz oyunda neredeyse SIFIR. Rakip takımı rahatsız etmiyor. Bu durum rakip takımı ileriye itiyor, rakip takımdan bir defans oyuncusu ya da 6 numara oyuncu ileriye çıkışlar yapabiliyor böyle bir durumda . Orta sahada 1 fazla oyuncusu olan rakip takıma karşı sertliği de arzu edilen düzeyde olmayan orta sahamız yetersiz kalıyor. Abdullah Avcı bu taktiği Vodafone Arena'da da uygulamıştı . O maçta da aynı bu maçta olduğu gibi takımı ikiye bölmüştü. Hoca bu hataya ikinci kez düştü diyebiliriz.

Çevrimdışı Tolga

Bugün konsantrasyonumuz üst seviye de olsaydı bugün bu maçı alırdık. Her ne kadar Başakşehir bugün iyi bir oyun ortaya koyduysa da ne zaman Başakşehir ceza sahasına topu indirdik hep telaş yaptılar.

Fakat maçın genelinde etkili hücumlar gerçekleştiremediğimiz için çok fazla da Başakşehir savunmasını zorlayacak pozisyonları da üretemedik. Üretebilseydik zor da olsa maçı kazanabilirdik diye düşünüyorum.

Tabi orta sahada hiç rakibe pres yapamadık. Her topta kalemize geldiler ve maçta 17 dakikada bitti. Bu tarz maçlarda Atiba-Oğuzhan-Talisca çok yumuşak kalıyor. Mesela bu maçta Necip ya da G.İnler oynayabilirdi. Biraz daha orta sahada pres yaparak Başakşehir'in pres gücünü en azından faullerle kırabilirdik.

Bu maça 1 puanında önemli olduğunu bilerek çıkmalıydık. Başakşehir'e karşı hiç reaksiyon gösteremedik maalesef.

Çevrimdışı caner.eryigit

PlayStation oynamıyoruz hocanın elinde joystick yok oyuncu yanlış pozisyon alıyorsa hata yapıyorsa bunun hoca ile be alakası var?he şöyle dersen Atiba oğuzhan yerine başkası oynamalıydı bu daha kabul görür tezin için.cenk yerini aboubacar la başlamalıydı bence de yalnız şunu da unutuyor hafta içi bu oyuncular la beraber olan çalışan hoca.oyuncu değişikliklerinde çok eleştirdiğim olmuştur ama hocanın forma adaleti konusunda zerre şüphem Yok!

Etiketler: