Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9162119 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Zafer55

2 sorum olacak:
1-Demba ve Ersan ın durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani antreman yapsınlar yuvalarında rehabilite olsunlar diye misafir edilmek için mi geldiler..Yoksa 2017-18 sezonunun erken transferleri mi?
2-Sizce Fikret Başkan sözleşmesi 2018 de bitecek olan ve afrika kupasına da gidecek olan bir Aboubakar için 2.5m€ kiralama ücreti+3.3m€ yıllık olmak üzere 5.8m€ yu 1(bir) yıl için verir mi?

Çevrimdışı underworld

2 sorum olacak:
1-Demba ve Ersan ın durumu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yani antreman yapsınlar yuvalarında rehabilite olsunlar diye misafir edilmek için mi geldiler..Yoksa 2017-18 sezonunun erken transferleri mi?
2-Sizce Fikret Başkan sözleşmesi 2018 de bitecek olan ve afrika kupasına da gidecek olan bir Aboubakar için 2.5m€ kiralama ücreti+3.3m€ yıllık olmak üzere 5.8m€ yu 1(bir) yıl için verir mi?

Gomezin ipiyle kuyuya inip son dk golu yiyince ,2 şık için bütün şartlar uygun hale gelir.

Çevrimdışı İhsan

O zaman Kjær'i alalım, malum Ahmet Çalık ve Serdar Aziz'i sarışına kaptırdık  :D

Alalım da Şenol hoca doyasıya tokat atsın  :D
Kupa maçında hocamız elini zor tutmuştu  :icool:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:biggrinking:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı arda

Bu açıdan bakmamıştım aslında :) O zaman asıl Ozan'ı alalım Atiba'ya yedek olur hem hemde Tosiç'le arkalı önlü oynar artık Allah ne verdiyse   :lol:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Bu arada #RahmiKoç25MAvroAteşle 3 saat TrendTopic olmuş memleket sathında :D
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Marcelo bugun Eşi ve Oglu ile Beşiktaş muzesini gezmiş

Fotolari paylaşmış ve altina Kulübümun tarihini görmek harika #VamosBesiktaş yazmış :claps: :claps:

Çevrimdışı ilhan mansız

Bu Taison kimdir? İyi mi? Mevki?

Çevrimdışı taner37

Abi Sampiyonluktan tabiki suphemiz yok ama Olası bir yenilgi alirsak Ardindan da Fb ye puan verirsek işler bi anda sarpa sarabilir tedbiri elden birakmamak lazim koyup gecelim olmadi Berabere kalalim oda olumlu :D
Ahahaha Başakşehir ve Fenerbahçe maçında puan kaybı mı yaşayacakmışız😂😂
Şampiyon Beşiktaş

Bu Sezon ;

Talisca - Aboubakar ikilisi ; 29 Gol 7 Asist

Quaresma - Cenk ikilisi 26 Gol 18 Asist !

Çevrimdışı celiker1

Bu Taison kimdir? İyi mi? Mevki?
Shaktar Donetsk'in Brezilya'lı, sağ ayaklı, sol açık oyuncusu. Çok hızlı, dikine oynayan, adam eksilten, şutu olan, teknik, son vuruşlarda sakin, bulunduğu takıma seviye atlatabilecek oyuncu. Hani bazen Töre'ye kızardık ya"adamın içinden mi geçeceksin"diye. Bu adam adamın içinden geçen adam :super:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

Çok gerideyiz malesef çok

Çevrimdışı cagdas44

Gördüğüm en saçma Twitter çalışmalarından birisi oldu, hem FFP'nden dolayı böyle bir alım olası değil hem de yine Twitter'da gördüğüm bir yorum ile 25 milyonu bu çocuğa versek aldığı nefese kadar aklımızda kalır diken üstünde ölürüz.

Çevrimdışı arda

Çevrimdışı abdusta

Rahmi Koç dan 25 milyon istemek
bir marka sponsorluğu daha yapmamızı gerektirirki
böyle bir marka yok Arçelik olmaz zira Beko bizde

Ayrıca 25milyonu bir şekilde ele geçirdik diyelim
Fikret Orman bununla Talisca ayarında 3 transfer yapar,
yarısıylada borcumuzu kapatır.

saygılar

Çevrimdışı Orhan_

Rahmi Koç için atılan tweet hangi zekanın ürünü acaba?!

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar da yazmışlar bunu. Son dönemde benim de ciddi dikkatimi çekiyor. Mehmet Demirkol'un her iki lafının arasında ön plana ısrarla Şenol hocayı çıkartması benim de midemi bulandırıyor. Biz hocamızın kıymetini ondan daha iyi biliriz ama sanki araya fitne sokma çabası gibi bir durum seziyorum.

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[ Son Düzenleme: 29 Nisan 2017, 00:37:14 İsmail Özyurt ]
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Rahmi Koç için atılan tweet hangi zekanın ürünü acaba?!
Cok ucuz ve seviyesizce gerçekten de....

Yani zaten elinden geldiğince yardimci olan Her kulvarda Bize sponsor olan bir insan Rahmi Koç.

Vodafone yeni CEO'su Colman Deegan Beşiktaş'a sponsorluk altında belli bir oranda yardım yapacaklarını belirtti.

Fikret Orman: "Ersan ve Demba Ba’nın buraya gelmesi Beşiktaş’ın aile yapısının göstergesidir. Mutluluğun olmadı yerde başarı da olmaz."

Çevrimdışı cagdas44

Vodafone yeni CEO'su Colman Deegan Beşiktaş'a sponsorluk altında belli bir oranda yardım yapacaklarını belirtti.

Böyle açık açığa bir açıklama yapılmış olamaz, Twitter'da üfürmüş olmasın birileri

Ek olarak çok da yeni değil adam göreve başlayalı

Selçuk Şahin: "Beşiktaş bu ligin üstünde bir takım oldu artık ve Beşiktaş'ı yenmek kolay değil."

Çevrimdışı ozankarakoc

Shaktar Donetsk'in Brezilya'lı, sağ ayaklı, sol açık oyuncusu. Çok hızlı, dikine oynayan, adam eksilten, şutu olan, teknik, son vuruşlarda sakin, bulunduğu takıma seviye atlatabilecek oyuncu. Hani bazen Töre'ye kızardık ya"adamın içinden mi geçeceksin"diye. Bu adam adamın içinden geçen adam :super:

Talisca giderse acısını unutturacak yegane adam bu.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Böyle açık açığa bir açıklama yapılmış olamaz, Twitter'da üfürmüş olmasın birileri

Ek olarak çok da yeni değil adam göreve başlayalı
Evet bende boyle düşündüm zaten

Geçen burada da konuşuldu bu konu Vodafone para verecek nasil olacak o is diye falan , bende en basiti Sponsorluk adi altinda ekstra prim gibi bir sey yapip kilifina uydururlar demiştim ki sanirim böyle birsey olacak :tabe:

Günaydın Büyük Beşiktaş taraftarı :)

Etiketler: