Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9157924 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

bende alamadım, keşke gidebilseydim,,
orayada gidince puan kaybediyoruz hep.

Çevrimdışı ilhan mansız

valla Başımıza gelmeyen kalmadı ama bu defa inşallah çok zorlanmadan kazanacağımızı düşünüyorum, o kadar dandik bir takım şampiyon olamaz. İnşallah pazar günü bu işi %99 bitireceğiz.

Çevrimdışı ardiles

Mehmet Demirkol: Adım gibi eminim. Talisca'yı Aykut Kocaman'a ver, oynatmaz. Bu iş Şenol Güneş'in başarısı.

Adam haklı :bandit:

hocanın da payı var ama aslan payı atibanın. o olmasaydı herkes duman olurdu. demirkol bunları bilmeyecek adam değil o yüzden şenol hoca methiyelerini samimi bulmuyorum. bütün övgüyü hocaya yönlendirmişse, 3 gün sonra milli takımın başına geçmeli diyecektir bu günden yol yapıyordur.

Çevrimdışı Orhan_

Gitmeyin abi o zaman :D. Bu sefer içlerinden geçeceğimizi düşünüyorum.

Çevrimdışı El Nino

Sakin kal abi

Bu paylastigin fotolari sen mi o hale getiriyorsun ? O fotoları hemen indiriyorum telefonuma sen paylaştıktan sonra , Nasil bir program kullanıyorsun fotolari o hale getirmek için

Photoshop kullanıyorum kardeşim.

Çevrimdışı Librarius

Basini Mehmet Demirkol'un cektigi bir grup renkli yazar Besiktas camiasinin icine nifak tohumlari ekerken sinsi bir algiyi da kuruyorlar.

Yok efendim Besiktas'in basarisi kadronun kalitesinden degilmis de Senol Gunes'ten kaynaklaniyormus. Senol Gunesi cekip cikarsan Besiktas kadrosu ayni basariyi yakalayamazmis.

Ilk barista gayet masum gorunuyor ifade. Ama aslinda sunu fikirler isleniyor:

1. Besiktas yonetiminin pek bir payi yok bu basarida. Boylece yonetimi Senol hacaya karsi doldurusa getirip Senol hocaya yol vermelerini saglamak. Aziz Yildirim ve Unal Aysal'in dustugu tuzaga Fikret Orman'i cekiyorlar. Dikkat edin Senol Gunes'ten nefret eden FB'li yazarlar bile bu fikri one suruyor. Allah'tan Fikret Orman "Senol abi" diyerek bu konuda ego gostermeyecegini hissettiriyor.

2. FB ve GS'nin en cop kadrolarinda bile bir keramet arayanlar nedense Besiktas'in bu iki haramzade kulupten daha kaliteli bir kadroya sahip oldugu gercegini yediremiyor. Evet Senol Gunes basarimizda ki en buyuk etkenlerin basinda geliyor ama ayni Senol Gunes TS'de ve Bursa'da sampiyon olamadi. Oyuncu parlatti ama bu camialarin capi da momentumlari da, kadrolari da sampiyonluga yetmedi.

Dogru ifade su: Besiktas buyukluguyle, Yonetim, hoca, kadro ve taraftar kalitesiyle basarili oluyor. Nokta. 

Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı ardiles

m.demirkol öyle hikayeler anlatıyor ki sanırsın benfica kulübü aptal, hocası vitoria şapşalın teki. taliscayı forvet arkasında oynatmayı nasılda akıl edememişler... benficada atiba gibi arka toplayacak gerideki oyunu organize edecek futbolcu yok.

Çevrimdışı Librarius

Talisca renkli basina dert olmus. Hergun bir yere transfer ediyorlar. Sonra bunlari referans gosterip haber yapan dis basini kendi yalanlarina referans olarak gosteriyorlar. Bildiginiz fasit bir daireye SIKISIP kalmislar. Beter olsunlar. Fakat, sosyal medyada Besiktaslilarin cogu bu yalanlari hunharca tuketiyor gercekmis gibi.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı underworld

Kolej mezunu değilse zannetmiyorum :)
O zaman derhal bir kursa yazdiralim.
Çünkü çok mühim bir konu.

Çevrimdışı abdusta

Bir Düzeltme!!

Taliscanın başarısının altında öğretmeni Karizma dan öğrendiği birçok şeyi
sahada tatbik etmesi

saygılar

Çevrimdışı arda

Basini Mehmet Demirkol'un cektigi bir grup renkli yazar Besiktas camiasinin icine nifak tohumlari ekerken sinsi bir algiyi da kuruyorlar.

Yok efendim Besiktas'in basarisi kadronun kalitesinden degilmis de Senol Gunes'ten kaynaklaniyormus. Senol Gunesi cekip cikarsan Besiktas kadrosu ayni basariyi yakalayamazmis.

Ilk barista gayet masum gorunuyor ifade. Ama aslinda sunu fikirler isleniyor:

1. Besiktas yonetiminin pek bir payi yok bu basarida. Boylece yonetimi Senol hacaya karsi doldurusa getirip Senol hocaya yol vermelerini saglamak. Aziz Yildirim ve Unal Aysal'in dustugu tuzaga Fikret Orman'i cekiyorlar. Dikkat edin Senol Gunes'ten nefret eden FB'li yazarlar bile bu fikri one suruyor. Allah'tan Fikret Orman "Senol abi" diyerek bu konuda ego gostermeyecegini hissettiriyor.

2. FB ve GS'nin en cop kadrolarinda bile bir keramet arayanlar nedense Besiktas'in bu iki haramzade kulupten daha kaliteli bir kadroya sahip oldugu gercegini yediremiyor. Evet Senol Gunes basarimizda ki en buyuk etkenlerin basinda geliyor ama ayni Senol Gunes TS'de ve Bursa'da sampiyon olamadi. Oyuncu parlatti ama bu camialarin capi da momentumlari da, kadrolari da sampiyonluga yetmedi.

Dogru ifade su: Besiktas buyukluguyle, Yonetim, hoca, kadro ve taraftar kalitesiyle basarili oluyor. Nokta.

Talisca renkli basina dert olmus. Hergun bir yere transfer ediyorlar. Sonra bunlari referans gosterip haber yapan dis basini kendi yalanlarina referans olarak gosteriyorlar. Bildiginiz fasit bir daireye SIKISIP kalmislar. Beter olsunlar. Fakat, sosyal medyada Besiktaslilarin cogu bu yalanlari hunharca tuketiyor gercekmis gibi.

Talisca haberine baktım, Daily Star Portekiz basınını onlar France Football'u refere etmiş durmuş, Lyon maçının ardından dünyayı gezip anca bizim tabloidlere gelebilmiş.. Altına eleştirel yorum yazınca da nedense yayınlamıyolar. Renkli zibidilerin yorumları ok ama :D Üstüste koyacaz Üstüste!! Dün 1 bugün 2 daha bitmedi yarın öbürgün yine üstüne koyakoya gitmemiz lazım! Bunlar daha bitmez alttan sağlam bir Beşiktaşlı kuşak gelmeden bitmez! Medya-rating güçleri yükselen yeni Beşiktaş'lı nesil karşısında bitip tükenmeye mahkum! E düzen böyle serbest piyasa Kapitalist düzen arz-talep! hele bi şu sermaye arttırımı da olsun, şampiyonluk gelsin üstüste koyacaz üstüste!   
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

O zaman derhal bir kursa yazdiralim.
Çünkü çok mühim bir konu.

Aslında Vida'nın sözleşme 2018! Alacan Vida'yı Mitroviçin yanına Hırvat millitakımı tandemini Marcelo Tosiç'e yedekleyecen alem kadro görsün! Vay Mitroviç'e 4.2 verilirmiymiş Eto alınsaymış! Bunlardaki akılı laptopa taksak tetris metris açamaz alla allaa çok kızdım yine :D tamam olm sakin! Ulan şu Pazar gelmedi bea
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bilete yetişemedim
Bu 4 lu kombineyi denedin mi abi

100 Tl imis her takim passoligine acıkmış oyle diolaaarr @Necmi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Bir Düzeltme!!

Taliscanın başarısının altında öğretmeni Karizma dan öğrendiği birçok şeyi
sahada tatbik etmesi

saygılar

Abi sende ki bu Quaresma sevgisi öyle bir şey ki Yunus Emre senin yanında Necmi abi gibi kalır.  :D
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Photoshop kullanıyorum kardeşim.
İyi ozaman bu tarz resimlerin devamini bekliyorum , Ben koleksiyon gibi bir sey yapiyorum hem futbolcular hemde Besiktas resimleri , Amblem , Forma ve stadyum resimleri sadece Beşiktaşla alakali tabi vs vs suan 15.000 nin üzerinde fotoğraf var Beşiktaşla alakalı arşivimde :tabe:

Çevrimdışı arda

Bu 4 lu kombineyi denedin mi abi

100 Tl imis her takim passoligine acıkmış oyle diolaaarr @Necmi

100 TL mi? Isparka verdiklerimize saysalar olmuyo muymuş?  :biggrinking:

Abi sende ki bu Quaresma sevgisi öyle bir şey ki Yunus Emre senin yanında Necmi abi gibi kalır.  :D
:biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

100 TL mi? Isparka verdiklerimize saysalar olmuyo muymuş?  :biggrinking:
Gs - Bjk - Fb ve 1 mac daha var bu sekilde 4 lu kombine satışa çıkarmışlar ve her takim passoligine acik yapmislar bir cok Beşiktaşlı organize olup bu kombineyi almis Dogu tribün komple Besiktasli olacakmis oyle seyler dolanıyor sosyal medyada

Çevrimdışı El Nino

Rakitsky Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini 5 sene daha uzatmış. Ne derece doğru bilmiyorum son dakika haberi

Çevrimdışı arda

Gs - Bjk - Fb ve 1 mac daha var bu sekilde 4 lu kombine satışa çıkarmışlar ve her takim passoligine acik yapmislar bir cok Beşiktaşlı organize olup bu kombineyi almis Dogu tribün komple Besiktasli olacakmis oyle seyler dolanıyor sosyal medyada

Anladım onu da madem o kadar sportif centilmen bıdıbıdılarmış, deplasman tribünü 60 diğer bütün yerler 50 yapmayalarmış..

belediye futbol takımlarıdır aslında Türk sporunu baltalayan! Şehirlerde mis gibi köklü takımlar vardı git onlara destek ol sponsorluk yap vesaire sende halter güreş müreş onlara gir işte, istanbulda takım kalmamış gibi Başakşehir nedir allasen! Hadi Kasımpaşa semt. FM den oyuncu bakan yönetici derlerdi de SimCity'den takım yapanlar daha absürt. Kafam çok dağıldı yine ya, Gel ey Pazarrr 

Rakitsky Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini 5 sene daha uzatmış. Ne derece doğru bilmiyorum son dakika haberi
Hic kasmaya gerek yok abi Sene sonu Khachkeridinin sozlesmesi bitiyor ona çökelim 3 sene stoper aramayiz

Marcelo - Khachkeridi tandeminin cok uyumlu ve iyi olacağını düşünüyorum :busted_cop:

Çevrimdışı arda

O zaman Kjær'i alalım, malum Ahmet Çalık ve Serdar Aziz'i sarışına kaptırdık  :D

Çevrimdışı arda

Hic kasmaya gerek yok abi Sene sonu Khachkeridinin sozlesmesi bitiyor ona çökelim 3 sene stoper aramayiz

Marcelo - tandeminin cok uyumlu ve iyi olacağını düşünüyorum :busted_cop:

Adam Marcelo'dan uzun :D Vida'yla yapıyolardı o işi!!!! Khachkeridi - Tosiç olur olursa  :lol:

Çevrimdışı abdusta

O zaman Kjær'i alalım, malum Ahmet Çalık ve Serdar Aziz'i sarışına kaptırdık  :D

G.G-Caner transferindeki mantığa göre Aziz Yıldırım Kjaerin sözleşmesini fesh edip bonservissiz bize yollarken Rudolfoyu imza parasıyla kadrosuna katacaktır

saygılar

Etiketler: