Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9156755 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Nisan 2017, 16:02:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Eyvah Eyvah. Senin iş Akıl Oyunları filmindeki profesöre dönmüş @ahmetemre  :lol:
ne filmdi ama oyunculukta müthişti...
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ne filmdi ama oyunculukta müthişti...

Harikaydı. Ağladım bu filmi izlerken.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Savaş

65 milyon euro maaş kısıtlaması nedir ya? Bu adamlar ne kadar maaş veriyor abi?

Bırakın kaldırsınlar versinler 100 milyon euro maaş iyice batsınlar:)

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi kaşar hakemlerin tutumu konusunda hem fikiriz söylediklerinde de haklısın.
Ama Adana maçının hakemini ben beğendim, maçtan sona da söylemiştim hataları elbet vardır da eyyam sezmedim.
Ayrıca maçı durdurmama, tempoya izin vermesi falan bizim hakemlerde görmediğim bir olaydı bu yüzden geçer not verdim kendisine.
yok stadda seyrederken hissediyorsun hakemi bu anlatılacak bir şey değil
niyet sezinleniyor mesela faul olur keser senin atağını faul verir dersin faul verdi normal rakibe olur kesmaz
atağı kontra yersin. hakem Beşiktaşa karşı art niyetliydi hani ben büyük takım kollamam havası olur ya
öyle bir şeydi. eyyam anlamında söylemedim. Beşiktaş yenilsin diye çıkmış bir hakem değil o niyetle çıkarsa
eyyam olur ama maç içinde büyük takım kollamam misafir takım ezdirmem havasında olupta inceden senin aleyhine
çalışır ya o tarz bir hakemdi. işte bunlar kaşarlaştığında eyyamcının kralı olur. şimdiden kulaklarını çekmek lazım.
g.tü başı oynamasın diye.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

adam gs li normal öyle demesi bize göz dağı veriyor :D
Bilmeden insanları bu sekilde etiketlemen hos degil Gülhan

@Necmi abi burada suphe duyulan herkesin araştırildigini ve Beşiktaşlı oldugundan emin olduklarini söyledi daha once , eger emin olunmasaydi suan burada olmazdi.

Ayrica Trollemedigi ve bizi tahrik etmedigi sürece Fb ve Gsl li birininde Foruma uye olmasi yasak degil , Stad basliginda Bir Gs li arkadaş vardi foruma epey yardimi da olmuştu , Yine yasi büyük akli basinda bir Gsli daha vardi hicbir tahrik ve karsi yorumu olmamisti

Kesin emin olmadigin ve kanıtın olmadigi surece kimseyi itham etme , etiketleme , Suçlama benden sana bir arkadas tavsiyesi..
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2017, 16:30:59 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

uefa gs ve fb'ye verilen sınırlamaları kaldırıyor, bizim sınırlamaları neden devam ettiriyor anlamış değilim
[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2017, 16:37:20 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı El Nino

adam gs li normal öyle demesi bize göz dağı veriyor :D

İçimizdeki İrlandalı belkide sensin nereden bileceğiz?

Çevrimdışı cursedofdragon

Bilmeden insanları bu sekilde etiketlemen hos degil Gülhan

@Necmi abi burada suphe duyulan herkesin araştırildigini ve Beşiktaşlı oldugundan emin olduklarini söyledi daha once , eger emin olunmasaydi suan burada olmazdi.

Ayrica Trollemedigi ve bizi tahrik etmedigi sürece Fb ve Gsl li birininde Foruma uye olmasi yasak degil , Stad basliginda Bir Gs li arkadaş vardi foruma epey yardimi da olmuştu , Yine yasi büyük akli basinda bir Gsli daha vardi hicbir tahrik ve karsi yorumu olmamisti

Kesin emin olmadigin ve kanıtın olmadigi surece kimseyi itham etme , etiketleme , Suçlama benden sana bir arkadas tavsiyesi..

Biz 2 kişi ile karşılıklı konuşamıcaz mı yunus ?

Sen onun avukatımısın her mesajı karışıyorsun sende ?

Ben senin hangi 2 li tartışmana karıştım berat ile yaptın başka birileri ile tartıştın ?

Ayrıca bu tartışmada değil adam kendisi cevap verebilir bende ona cevap verebilirim karşılığında.

İçimizdeki İrlandalı belkide sensin nereden bileceğiz?

Evet içimizdeki irlandalı benim ?

Sürekli Beşiktaş'ı ben kötülüyorum sürekli Beşiktaş'ı ben küçük düşürüyorum.Sürekli Beşiktaş'ın oyuncularını ben küçük düşürüyorum ?

Bunları hep ben yapıyorum.Beşiktaş başlığına gs haberlerini ben atıyorum bunları hep ben yapıyorum.

Daha demin gs'nin 65 milyon € yasağı kalkıyormuş diye mesaj atıldı.

Sıkıntı büyük diye mesajı ben attım zaten ?

266 tane mesajın var 15 tanesi mitrovic'i kötülemek.20 tanesi lyon bizi dağıtır ts yenemeyiz.

Eski mesajların açık gidip kendin bakabilirsin Beşiktaş'lı birinin yapmayacağı şeyler bunlar.

Herkes'e çaktırmadan ufak ufak laf sokuyorsun ?

Önümüzdeki senede kiralık oyunculara devam demek bu herhalde. Sezon başından bu yana önümüzdeki sene rahatça transfer yapacağız diyen @Necmi Abi'ye duyurulur :)

Çevrimdışı mylife1903

başkanın forvet arkası bakıyoruz demesinden taliscanın gideceğini anladım.
yoksa talisca tolgay varken niye baksın o bölgeye...
Forvet arkasi ve kanat dedigine gore bu mevkilere oyuncu beklemeyin. Salak mi adam boyle aciklama yapsin. Haftaya iki uc tane de isim ortaya atilir dudu mudu sonra 3-4 isim saha ortaya atilir gs ve fbnin gelecek sene kadrolarina ceki duzen verilir bu isimlerle, sonra beklenmedik bi anda ansizin bir gece yarisi 82 raketci 83 fabregas 84 balotelli

Çevrimdışı tuncaboylu

uefa gs ve fb'ye verilen sınırlamaları kaldırıyor, bizim sınırlamaları neden devam ettiriyor anlamış değilim
Fenerbahçe'ye verilen hiç bir kısıtlama kaldırılmadı ki.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

Forvet arkasi ve kanat dedigine gore bu mevkilere oyuncu beklemeyin. Salak mi adam boyle aciklama yapsin. Haftaya iki uc tane de isim ortaya atilir dudu mudu sonra 3-4 isim saha ortaya atilir gs ve fbnin gelecek sene kadrolarina ceki duzen verilir bu isimlerle, sonra beklenmedik bi anda ansizin bir gece yarisi 82 raketci 83 fabregas 84 balotelli

Rakitsky konusunda bizzat Ukraynadan bize geleceği yönünde bir duyum aldım. Ama bu sene form düzeyi düşmüş eski rakitsky değilmiş.

Çevrimdışı mylife1903

Rakitsky konusunda bizzat Ukraynadan bize geleceği yönünde bir duyum aldım. Ama bu sene form düzeyi düşmüş eski rakitsky değilmiş.
Hic haberi cikmiyor, ilginc ve zor bir transfer

Çevrimdışı kyiv

derinden sessiz sessiz...bir de formu düştüyse değeri de düşer :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

derinden sessiz sessiz...bir de formu düştüyse değeri de düşer :bandit:
Oynamamasi lazim, hic oynamasin hazirlik kampina kadar, dinlensin, iyice sakinlessin, adapte olmaya baslasin....

[ Son Düzenleme: 28 Nisan 2017, 17:08:20 mylife1903 ]

Çevrimdışı abdusta

26 nisan
Alıntı
sabah yazmıştım

Shaktardan Rakitsky alıyoruz.
onların kalecileri Anton Kanibolotsky kontratı bu sene bitiyor
onlara Boyko ve bir miktar para veriyormuş gibi vadeli 2018 de kontratı biten Rakitsky i bitiriyoruz

itirazı olan?

Saygılar

2 gun once yazmıştım,şeklini şemalinide yazmıştım
hayırlı olsun

saygılar

Çevrimiçi Necmi

Ben senin hangi 2 li tartışmana karıştım berat ile yaptın başka birileri ile tartıştın ?

Ayrıca bu tartışmada değil adam kendisi cevap verebilir bende ona cevap verebilirim karşılığında.
sana bir şey yazmaya tırsıyorum benide renkli ilan edeceksin diye :bandit:

Çevrimiçi Necmi

bende devre arası transferi onaylanmadı diye sıkıntı çıkarmış diye duymuşdum
ama pekde önemsemedim hep çıkar bu tip dedikodular diye düşündüm.

Ben degil Gülhan sen her mesaja Cevap veriyorsun sürekli birilerini itham ediyorsun

Ne sen ne de ben Moderator degiliz , @Necmi abi bu kaonuda seni defalarca uyardi , Burada bir hukugumuz var diye ben sana bir arkadas tavsiyesinde bulunayim dedim sen bana da ayni uslupla geldin

Evet bir cok kisi ile tartistim ama kimseyi emin olmadigim bir konuda suçlamadim ve kimseyi renkli olmakla itham etmedim senin gibi

Bundan Sonra evet Avukatıyım , Kimseyi Kanıtın olmadan Renkli olmakla itham edemezsin ve suclayamazsin bu forumda , Bu forumda Beşiktaşlı birine Renkli imasinda bulinamazsin bu forumda bunun karsiligi Cezadir ve bu konuda @Necmi abiyi goreve çağırıyorum :busted_cop: :busted_cop:

Bir daha benimle de bu üslupta konusmazsan sevinirim @cursedofdragon

Ben degil Gülhan sen her mesaja Cevap veriyorsun sürekli birilerini itham ediyorsun

Ne sen ne de ben Moderator degiliz , @Necmi abi bu kaonuda seni defalarca uyardi , Burada bir hukugumuz var diye ben sana bir arkadas tavsiyesinde bulunayim dedim sen bana da ayni uslupla geldin

Evet bir cok kisi ile tartistim ama kimseyi emin olmadigim bir konuda suçlamadim ve kimseyi renkli olmakla itham etmedim senin gibi

Bundan Sonra evet Avukatıyım , Kimseyi Kanıtın olmadan Renkli olmakla itham edemezsin ve suclayamazsin bu forumda , Bu forumda Beşiktaşlı birine Renkli imasinda bulinamazsin bu forumda bunun karsiligi Cezadir ve bu konuda @Necmi abiyi goreve çağırıyorum :busted_cop: :busted_cop:

Bir daha benimle de bu üslupta konusmazsan sevinirim @cursedofdragon

Ne sen ne ben modarator değiliz diyorsun beni sen uyarıyorsun ?

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?

Yanlış birşey yaptıysam yanlış birşey söylediysem necmi abi gerekli cezayı veya uyarıyı o yapar zaten ki yapıyorda ?

Şüphelendiğim insanı moderatorlere bildiririm onlar gerekli kararı vericektir buna sen karışamazsın ?

Bu konuyu daha fazla uzatıp insanların canını sıkmayalım.

Ne sen ne ben modarator değiliz diyorsun beni sen uyarıyorsun ?

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ?

Yanlış birşey yaptıysam yanlış birşey söylediysem necmi abi gerekli cezayı veya uyarıyı o yapar zaten ki yapıyorda ?

Şüphelendiğim insanı moderatorlere bildiririm onlar gerekli kararı vericektir buna sen karışamazsın ?

Bu konuyu daha fazla uzatıp insanların canını sıkmayalım.
Ben seni uyarmadim ben seni arkadas olarak gördüğüm icin tavsiyede bulundum ama sen bunu bile anlamadin demekki değmezmiş diyorum ve konuyu kapatıyorum.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

Ibbye yenilmemek lazim, yenemiyorsak yenilmemeliyiz, berabere kalip haftayi bay gecmek bizim icin buyuk avantaj olur.

Çevrimdışı taner37

Italyan Favola spor gazetesine göre

saygılar
Pogba nin kardeşi mi labile😂

Bu arada raketci arkadaş Avrupa maçlarında iyi oynuyor mu lig maçları pek önemseme lazım Ukrayna ligi sonuçta..
Ama güzel oyun kuruyor Başakşehir maçında bildiğin forvet gibi ileride pes yapıyordu.
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: