Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124904 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Yav bizim veya diğerlerini boşver benim kendime göre görüşüm yok mu abi.  :)
Ben ona penaltı vermem dememle senin net penaltı demenin bir alakası yok, penaltı değil işte, şu hırsız diye bağırdığımız Burak Yılmaz'ın kendini bırakmasından hiç bir farkı yok Talisca'nın o pozisyonda yaptığının.
Her şeyi geçtim Arena'da bize böyle bir penaltı çalınsa tepkin ne olurdu merak ettim.

ben hala net penaltı olduğunu düşünüyorum. bizim aleyhimize de olsa görüşüm aynı olur sadece biraz ucuz çaldı bizim lehimize daha net penaltıları bile çalmayan gavur bir başka gavur takımı oldu mu cart die çalıyor derdim. ilaveten aynı pozisyon benfica lehine olsaydı maziç tereddüt etmeden koşa koşa gelerek çalardı penaltıyı. burdaki benfica ve napoli maçlarında penaltı beklentimizin oluştuğu 1-2 pozisyon vardı onlara çalmayan hakemler en sonunda çalmıştı bir nevi bağırta bağırta alabildik penaltıları ama aynı hakemler napoli ve kiev deplasmanlarında 3 penaltı çaldı aleyhimize bunların 2sinin penaltı olmadığında sanırım herkes mutabıktır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

ben hala net penaltı olduğunu düşünüyorum. bizim aleyhimize de olsa görüşüm aynı olur sadece biraz ucuz çaldı bizim lehimize daha net penaltıları bile çalmayan gavur bir başka gavur takımı oldu mu cart die çalıyor derdim. ilaveten aynı pozisyon benfica lehine olsaydı maziç tereddüt etmeden koşa koşa gelerek çalardı penaltıyı. burdaki benfica ve napoli maçlarında penaltı beklentimizin oluştuğu 1-2 pozisyon vardı onlara çalmayan hakemler en sonunda çalmıştı bir nevi bağırta bağırta alabildik penaltıları ama aynı hakemler napoli ve kiev deplasmanlarında 3 penaltı çaldı aleyhimize bunların 2sinin penaltı olmadığında sanırım herkes mutabıktır.

Verilenlerle kıyas yaparsak tabiki verilebilirdi ama özüne inersek bence çok ucuz olurdu.
Haaa şunu da söyliyim gerçekten penaltı olmuş olsa bile bu adam operasyon hakemidir diyemem.
Aleyhimize verilen bahsettiğin penaltıları Mazic çalsaydı ve Benfica'da ki pozisyonumuzuda vermeseydi o zaman katılırdım sana.
Kuralların standardı olsa da hakemlerin olmuyor malesef, bu yüzden güveniyorum kendisine.
Haaa yanlış yaparsa eğer düet yaparız seninle beraber söveriz orası ayrı  :D
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Verilenlerle kıyas yaparsak tabiki verilebilirdi ama özüne inersek bence çok ucuz olurdu.
Haaa şunu da söyliyim gerçekten penaltı olmuş olsa bile bu adam operasyon hakemidir diyemem.
Aleyhimize verilen bahsettiğin penaltıları Mazic çalsaydı ve Benfica'da ki pozisyonumuzuda vermeseydi o zaman katılırdım sana.
Kuralların standardı olsa da hakemlerin olmuyor malesef, bu yüzden güveniyorum kendisine.
Haaa yanlış yaparsa eğer düet yaparız seninle beraber söveriz orası ayrı  :D

gerek maç önü gerek maç sonu sövsekte bişi değişmiyor bakma burda masturbasyon düzeyinde kalıyor yaptığımız. önümüzde bir tomson gerçeği var biz dünyamızda o dünyasında dewam ediyor sonuçta. bu arada maziç benfica maçına atandığında fenerli gazetecilerden dikkat maziç tarzı açıklamaları olmuştu febe benfica maçında yanılmıyorsam topala hatalı bir kart verip sonraki maç cezalı duruma sokmuş ve maç içi takdir haklarını benfica yönünde kullanmıştı, bundan mütevellik türk takımları aleyhine ince işler yaptığı vurgusu yapmışlardı bizim maç sonu da talisca pozisyonunu da kullanarak maziç işte benzeri ifadeleri olmuştu. sözün özü : ben maziçe güvenmiyorum umarım beni yanıltır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı arena_t2000

Sen çıkıp kendi futbol karakterini ve oyun olgunluğunu sahaya yeterince yansıtamadığın sürece hakem ne yapsın.Bence burada odaklanılması gereken bu.Hakemle iş tutmak ondan medet ummak bizim işimiz değil..Bakın dünki maça B.Münih yada daha once PSG onlarda hakem kurbanı oldular.. Sakin olup maçın keyfini çıkaralım..Dünyanın sonu değil...

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı abdusta

Maçı hakem üzerinden okumaya çalışarak
oyuncularımıza güvenediğimizi bilinçaltında yeşertiyoruz.
bununda en büyük nedeni yarın Marcelonun yokluğu ve Adrianonun oynayamamsı halindeki boşluğun
kafalarımızda buyuk bir soru işareti halinde dolaşması.
Ama ben rahatım
Atibanın stoperlere yakın oynayacak olması nedeniyle takımın ofansif gücünün ne düzeyde olacağı
Ofansif gücü artırmak için takım bloğunun 25 metrede ve santra çizgisinde yakın olduğunda,arkaya atılacak toplara
kontrataklarda,adam kaçırmada nasıl önlem alınacağı,Oyunu kanatlara taşıyacak Karizmanın,Gökhan gönülle uyumu
ileri çıkacak Gönülün hızlı lyon oyuncularının kaçış yollarının nasıl tıkanacağı
Bu soruların hepsinin cevabını bulmuş Şenol Güneş,tecrübemizle birlikde Lyonlu tecrübesiz ama atletik futbolcularına gerekli önlemi alacaktır.

saygılar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kalde olan sponsorluk antlaşmasını 7 m lira + kdv karşılığında 1 sene daha uzatmışız.

Çevrimdışı tangaz

lyona karşı kanat savunmasını oturtursak turu geçeceğimizi düşünüyorum, yeter ki anlık gafletler olmasın.
[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2017, 14:04:27 tangaz ]

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

lyona karşı kanat savunmasını oturtursak turu geçeceğimizi düşünüyorum, yeter ki anlık gaflet anları olmasın.
@mylife1903 abimin dediği gibi kanatlardan deleriz onları ondan sonra 7 mayısta fenere 7 tane atarız   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 abimin dediği gibi kanatlardan deleriz onları ondan sonra 7 mayısta fenere 7 tane atarız   :evillol: :evillol:

bana deseler ki feneri 7-0 yenecez ama lyona elenecez hiç düşünmeden kabul ederim.  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bana deseler ki feneri 7-0 yenecez ama lyona elenecez hiç düşünmeden kabul ederim.  :icool:
ben kabul etmem, lyonu elemeliyiz Murat abi fener bizim klasmanda değil zaten  :D

Çevrimdışı tangaz

ben kabul etmem, lyonu elemeliyiz Murat abi fener bizim klasmanda değil zaten  :D

olsun çok zevkli olur emin ol  :D uefa kupası ne ki gesenin müzede duruyor da noluyor al işte battılar  :bandit:

Çevrimdışı abdusta

gs ile 15 bin, fenerle de 36 bin fark var, sezon sona ermeden Gs'yi geçeriz gibi görünüyor.

Saygılar.

Gs ile 13.3 bin FB ile 33.8bine düşmüş

saygılar

Çevrimdışı tuncaboylu

Marcelo'nun yokluğunu dert edenler varsa, İstanbul'daki Olympiakos maçında da olmadığını hatırlayıp teselli bulabilirler.
Burada 10 kişi çok iyi savunduk ve Marcelo yoktu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gs ile 13.3 bin FB ile 33.8bine düşmüş

saygılar

lyon maçı ve Fener derbisini düşünürsek gs'yi 15 20 gün içerisinde geçeriz diye tahmin ediyorum abi.

Çevrimdışı tangaz

Marcelo'nun yokluğunu dert edenler varsa, İstanbul'daki Olympiakos maçında da olmadığını hatırlayıp teselli bulabilirler.
Burada 10 kişi çok iyi savunduk ve Marcelo yoktu.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ben marcelo yokluğunu hücum anlamında daha çok dert ediyorum, kesin 1 gol atardı oynasaydı, ilk maç sinyali çakmıştı.

Çevrimdışı caner.eryigit

[ Son Düzenleme: 19 Nisan 2017, 14:44:35 caner.eryigit ]

Çevrimdışı caner.eryigit

Başkan canlı yayında açıkladı...sadece 200 vip ve 17 taraftarı ağarlanacak sadece.Lyon taraftarı yok oh yeah bize satılacakmış deplasman tribünü bu da çok iyi oldu tribün bütünlüğü ve provokasyonlar için...

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2017, 14:44:38
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
Lyon taraftarı yok oh yeah bize satılacakmış deplasman tribünü bu da çok iyi oldu tribün büyünlüğü ve provokasyonlar için...

satıldı bitti deniyor kaynağın ne?
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı caner.eryigit

satıldı bitti deniyor kaynağın ne?
Az önce canlı yayında başkan açıkladı...

Çevrimdışı tangaz

düşündüm de defansı şöle yapsak nasıl olur acaba

beck GG tosiç adriano

Çevrimdışı benyv-

beck GG tosiç adriano

Adriano oynayacaksa kurgu değişmez, Tosic-Mitrovic oynar muhtemelen ortada. Ama Adriano oynamayacak olursa işimiz iş.  :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

beck GG tosiç adriano
patlarız  :D

Çevrimdışı tangaz

Adriano oynayacaksa kurgu değişmez, Tosic-Mitrovic oynar muhtemelen ortada. Ama Adriano oynamayacak olursa işimiz iş.  :D

adriano şu an defansın en önemli oyuncusu. kademesi, hamleleri, top saklaması ve pas tercihleri kusursuza yakın neredeyse.

Çevrimdışı tangaz

o değilde ersan çin de lig bitince kendini nasıl saldıysa hala toparlayamadı  :alala:

Çevrimdışı Koa_lAA

lyona karşı kanat savunmasını oturtursak turu geçeceğimizi düşünüyorum, yeter ki anlık gafletler olmasın.

bence kanat değilde göbeği kapatmamız lazım... ilk maçta dikine pas çok denediler. inceci adamları var. özellikle fekir e dikkat etmek lazım.

marcelo bu anlamda önemliydi. birebirde geçilmedi. iyi pozisyon aldı. çok top kesti. bakalım mitro napcek..

Etiketler: