Lyon'u yenersek bu kupayi aliriz inaniyorum
Cenk Allah aşkına bu maç umarim gerekeni yaparsin öyle Konyaya Gençlerbirliğine gol atmakla büyük takım santraforu olunmaz
Kerijma dönüyor galıba bu ıyı haber onun ortalarına ihtiyaç var özellikle lyon defansı kotu oldugunu dusunursek
Adriano umarım ciddi sorunu yoktur
Marcelo en önemli eksiklik... Mitrovic oglan napacak merak ediyoruz.. Tosunpaşa gibi hımbıl bi oyuncu ama umarim bu maç hüsrana uğratmaz
Canerin falan artik hazir olmasi gerek, en kotu 60-70'ten sonra oyuna girebilcek forma çoktan ulasmis olmasi gerekiyodu...
Tolgay'ın oyuna girmemesi bizim adımıza en büyük iyilik olur... İnler'i 90+3'te oyuna sokmak yerine ortasaha baktık aksıyor 60 gibi oyuna almayi düsünmeliyiz iyi bi alternatif
Bana gore cikmasi gereken 11,
Fabri
GG-Mitrovic-Tosic-Adriano
Ati-Ozi
Babel-Talisca-Q7
Cenk (Ah Aboubakar ahhhh)
ben inaniyorum bu takım LYON'U perşembe günü eleyecek..
Cenk
Serdar-Necip-Franco-Opare beşlisiyle Liverpool'dan 90 DK gol yemedi... O zaman Liverpool'un hücum hattı aynen söyleydi, BALOTELLİ, STURRİDGE, STERLİNG...
Lyon'un hicbir oyuncusu şu yukardaki 3 liverpoolludan daha iyi degil. Belki sadece Lacazette. Ama ilk macta o da hicbirsey yapamadi..
EYY BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI, bize çok büyük iş düşüyor PERŞEMBE AKŞAMI SAATLER 22:05 OLDUĞUNDA O STADI LYON'A DAR ETMEK BİZİM EN BÜYÜK GÖREVİMİZ. 90 DAKİKA BOYUNCA YOĞUN ISLIK, TEZAHÜRAT...
Maçtan önce lütfen çarşıda, kazanda ses tellerimizi kısacak kadar bağırıp çağırmayalım lütfen enerjimizi maça saklayalım...
PERŞEMBE GÜNÜ TARİH YAZMAK DİLEĞİYLE...