Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124736 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

1 sene avrupa yapamazsak en az 100 m tl zarar açıklayacaz demekki... sevmedim ben bu işi..
yoo zarar neden açıklıyoruz anlamadım zararın ortaya çıkması gelir gider hesabından sonra
olur mesela geçen sene canlı yayın gelirimiz yoktu temlikdeydi artık kasaya nakit girecek gelir görünse bile
gidere etkisi olmuyordu. artı kombine satışları ve bilet satışları önceden yapıldığı için gelir görünse bile gidere etkisi
yoktu bu sene direk giderlere etki edecek ve bilet gelirleride temlikteydi çok fazla gelir vardı evet doğru ama
kağıt üzerinde geçen sene şl gelirleriyle bu gelen ama aslında gelmeyen gelirlerin farkını hissetmedik
bu sene itibariyle artık o gelirler kasaya girecek zaten bunun etkisinide borç inişlerinde ciddi farkedeceğiz

Çevrimdışı Kalyoncu

yoo zarar neden açıklıyoruz anlamadım zararın ortaya çıkması gelir gider hesabından sonra
olur mesela geçen sene canlı yayın gelirimiz yoktu temlikdeydi artık kasaya nakit girecek gelir görünse bile
gidere etkisi olmuyordu. artı kombine satışları ve bilet satışları önceden yapıldığı için gelir görünse bile gidere etkisi
yoktu bu sene direk giderlere etki edecek ve bilet gelirleride temlikteydi çok fazla gelir vardı evet doğru ama
kağıt üzerinde geçen sene şl gelirleriyle bu gelen ama aslında gelmeyen gelirlerin farkını hissetmedik
bu sene itibariyle artık o gelirler kasaya girecek zaten bunun etkisinide borç inişlerinde ciddi farkedeceğiz
+Fulya gelirleri.

Çevrimdışı mylife1903

Ne karmasik isler, hic gafam basmiyor su islere.
Fulyanin temligi nezaman kalkiyor @Necmi abi

Bu arada modda arkadaslar var galiba yonetici onlayn olunca mesajlar asagi kayiyor.

Kayiyor, dedim aklima geldi bu liyon nezaman istanbula gelecek, hafif totemlere baslayalim

Çevrimdışı Koa_lAA

umarım öyle olur  :super:

Çevrimdışı tangaz

kemerleri bağlayalım mı abi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

Bu arada modda arkadaslar var galiba yonetici onlayn olunca mesajlar asagi kayiyor.

Kayiyor, dedim aklima geldi bu liyon nezaman istanbula gelecek, hafif totemlere baslayalim

ben perşembeye kadar dayanamayacağım bu akşam koyup geçsek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı cagdas44

Spor Toto Süper Lig’de 29, 30, 31, 32 ve 33. Hafta Programları Belli Oldu
Futbol Takımımızın maç programı şöyle:

29. Hafta
30 Nisan Pazar
Başakşehir Fatih Terim Stadı
19.00 M. Başakşehir – Beşiktaş

30. Hafta
7 Mayıs Pazar
Vodafone Arena
19.00 Beşiktaş – Fenerbahçe

31. Hafta
15 Mayıs Pazartesi
Bursa Bş. Bld. Stadı
20.00 Bursaspor – Beşiktaş

32. Hafta
20 Mayıs Cumartesi
Vodafone Arena
19.00 Beşiktaş – Kasımpaşa

33. Hafta
28 Mayıs Pazar
Gaziantep Stadı
19.00 Gaziantepspor - Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Passolige göre

kayıtlı taraftar oranları değişmiş

FB :%18.5
GS:%18.0
BJK:%17.5

FB yerinde sayarken BJK her 2siyle farkı hızla kapatmakta

saygılar

gs ile 15 bin, fenerle de 36 bin fark var, sezon sona ermeden Gs'yi geçeriz gibi görünüyor.

Saygılar.

Çevrimdışı tuncaboylu

Loca, vip ve kombine gelirleri de çok düşük, peşin satıldığı için sanırım

Ortalama 50 bin dolardan 147 loca ile senelik en az 30 milyon TL gelmesi gerekiyor sırf localardan.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

maçta ilk 11 işi bitirmeli yedek kulübesinde girip de kilidi açabilecek tek bir oyuncu dahi yok bu maç için, ancak skoru korumaya yönelik hamle şansımız olacak kenardan.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2017, 14:53:30
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!

ramon modda
ilk maçtan önce de totem yapacam dedin adamları sakatlayacam dedin bizimkiler sakatlanıyor :steamed:
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı mylife1903

ramon modda
ilk maçtan önce de totem yapacam dedin adamları sakatlayacam dedin bizimkiler sakatlanıyor :steamed:
O totemler sayesinde direkleri dovdu adamlar.

Sakatlik buyusu yapmiyoruz gayserinin kaleciyi yanlislikla sakatladigimizdan beri. Ustune seken buyu gitti caneri vurdu.
Yarindan dujumuzu alip maci beklemeye baslayacaz

Çevrimiçi Kapkarakartal

Mazic'in yönettiği 81 maçta ev sahibi ekipler %48 oranında kazanırken deplasman takımları %25 oranında kazanmış %27'si ise berabere bitmiş.

Çevrimdışı Librarius

Aynen katılıyorum
Başından sonuna kadar zorladı bizi en etkili oyuncusuydu
Buna biz de neden olduk çok çekildik geriye ve oraya önlem almadık

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valbuena beni de con sasirtti. Roma deplasman macina 90 dakika basmis onde, ayagindaki topu da fena kullanmamis.  Bizim mactaki etkinligi ozellikle Taslisca'nin sag kanada gecmesiyle cosmus. Talisca yalanci presler yapmis, tuttugu adamin Gokhan'in arkasina sarkmasina hic reaksiyon gostermemis. Yani Gokhan tek basina Morel, Valbuena  ve zaman zaman Lacazette uclusune karsi tek basina savasmis. Boyle olunca oyuncu oldukca etkili oynamis.

Quaresma varken Morel cok rahat cikamaz diye umut ediyorum.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Anıl1903

Oğuzhan Özyakup'un 2016-2017 sezonu istatistikleri...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

önümüzdeki sene şampiyon olursak 48 m $ gibi bir para kazanacağız.

Çevrimdışı Ensar

çok pis gıcık bir hakem vermişler ,  hakeme iş bırakmadan tartışmasız koymamız lazım , böyle çok temiz net göller atmalıyız

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Oğuzhan demişken simeone istiyor haberleri dolanıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Valbuena beni de con sasirtti. Roma deplasman macina 90 dakika basmis onde, ayagindaki topu da fena kullanmamis.  Bizim mactaki etkinligi ozellikle Taslisca'nin sag kanada gecmesiyle cosmus. Talisca yalanci presler yapmis, tuttugu adamin Gokhan'in arkasina sarkmasina hic reaksiyon gostermemis. Yani Gokhan tek basina Morel, Valbuena  ve zaman zaman Lacazette uclusune karsi tek basina savasmis. Boyle olunca oyuncu oldukca etkili oynamis.

Quaresma varken Morel cok rahat cikamaz diye umut ediyorum.
Sadece morel degil karijma cizgide durunca o malbueno da basacak ona. Deplasmandaki macin tam tersi olacak

Çevrimdışı Anıl1903

Oğuzhan demişken simeone istiyor haberleri dolanıyor.
Söylentiler 4 takımın Oğuzhan'ı izlediği,ne olacağını yaz transfer döneminde görürüz.

Çevrimdışı Eray

Lyon'u yenersek bu kupayi aliriz inaniyorum
Cenk Allah aşkına bu maç umarim gerekeni yaparsin öyle Konyaya Gençlerbirliğine gol atmakla büyük takım santraforu olunmaz
Kerijma dönüyor galıba bu ıyı haber onun ortalarına ihtiyaç var özellikle lyon defansı kotu oldugunu dusunursek
Adriano umarım ciddi sorunu yoktur
Marcelo en önemli eksiklik... Mitrovic oglan napacak merak ediyoruz.. Tosunpaşa gibi hımbıl bi oyuncu ama umarim bu maç hüsrana uğratmaz
Canerin falan artik hazir olmasi gerek, en kotu 60-70'ten sonra oyuna girebilcek forma çoktan ulasmis olmasi gerekiyodu...
Tolgay'ın oyuna girmemesi bizim adımıza en büyük iyilik olur... İnler'i 90+3'te oyuna sokmak yerine ortasaha baktık aksıyor 60 gibi oyuna almayi düsünmeliyiz iyi bi alternatif
Bana gore cikmasi gereken 11,
Fabri
GG-Mitrovic-Tosic-Adriano
Ati-Ozi
Babel-Talisca-Q7
Cenk (Ah Aboubakar ahhhh)

ben inaniyorum bu takım LYON'U perşembe günü eleyecek..
Cenk
Serdar-Necip-Franco-Opare beşlisiyle Liverpool'dan 90 DK gol yemedi... O zaman Liverpool'un hücum hattı aynen söyleydi, BALOTELLİ, STURRİDGE, STERLİNG...
Lyon'un hicbir oyuncusu şu yukardaki 3 liverpoolludan daha iyi degil. Belki sadece Lacazette. Ama ilk macta o da hicbirsey yapamadi..

EYY BÜYÜK BEŞİKTAŞ TARAFTARI, bize çok büyük iş düşüyor PERŞEMBE AKŞAMI SAATLER 22:05 OLDUĞUNDA O STADI LYON'A DAR ETMEK BİZİM EN BÜYÜK GÖREVİMİZ. 90 DAKİKA BOYUNCA YOĞUN ISLIK, TEZAHÜRAT...
Maçtan önce lütfen çarşıda, kazanda ses tellerimizi kısacak kadar bağırıp çağırmayalım lütfen enerjimizi maça saklayalım...
PERŞEMBE GÜNÜ TARİH YAZMAK DİLEĞİYLE... :super:

Çevrimdışı Eray

UEFA Yine EYYAMCI HAKEM yollamis bizim maca..
TÜRK DÜŞMANLIĞI bütün dünyada her yerde etkisini gösteriyor..
Bilmeyenler icin, maça atanan hakem MİLORAD MAZİC, Bu sene oynadigimiz Lissasbondaki 1-1 BİTEN BENFİCA MAÇI'nın hakemiydi. Penaltımızı vermemişti!!
LAHOZ gibi ADAM GİBİ ADAM bir hakemden sonra bu EYYAMCININ maça atanması işimizi zorlaştıracak...
Gerekirse hakemide VODAFONE ARENA'nın HİBRİT ÇİMLERİNE gömeriz...

Çevrimdışı Ensar

necmi abiye selam olsun , şu an erken ama yine de şaibeli bir hakem atanmış olması bile yeterli uefa ve lobi konularında ki durum için

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı abdusta

Ey Tosiç ,

Dayın MİLORAD MAZİC e söyle
adaletli maç yönetsin bol bol frikik,penaltı versin
frikikleri Karizmanın ters ayağının olduğu noktalardan versin
Taliscanın her düşüşüne faul çalsın,Lyona da bol bol ofsayt çalsın

saygılar

Çevrimdışı mylife1903

Ey Tosiç ,

Dayın MİLORAD MAZİC e söyle
adaletli maç yönetsin bol bol frikik,penaltı versin
frikikleri Karizmanın ters ayağının olduğu noktalardan versin
Taliscanın her düşüşüne faul çalsın,Lyona da bol bol ofsayt çalsın

saygılar
@abdusta abi sen senin Q7yi bi yuzbin bakimina sok mactan once
Bujilerini falan degistirsinler, suyunu yagini eklesinler, zamanlama zincirini ayarlasinlar sonra iki sefer rot balans ayari yapsinlar hem ic hem dis boyle guzelce bi geometrisine baksinlar.

Etiketler: