Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125001 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Fatih Doğan Twitter

Adriano'da iyi haber adalede yırtık yok.. Kötü haber oynaması garanti değil. Bu yüzden oynama şansı şu an %51..

bu ne biçim iyi haber.

Badem :

Ricardo Quaresma antrenmana çıktı.
Yarın taktik antrenmanda da sıkıntı olmazsa, Lyon maçında ilk 11'de..

Çevrimdışı mylife1903

bu ne biçim iyi haber.
Bu fazla tango&cash izlemis kucukken

Sana bir iyi bir kotu haberim var
Tamam
Once hangisini soyliyim
Kotuyu soyle
Benzinimiz bitmek uzere
Iyi haber ney lan
Daha bitmedi

Bu fazla tango&cash izlemis kucukken

Sana bir iyi bir kotu haberim var
Tamam
Once hangisini soyliyim
Kotuyu soyle
Benzinimiz bitmek uzere
Iyi haber ney lan
Daha bitmedi

:)

Çevrimdışı kyiv

Mazic sıkıntı...Bu sene daha önce maçımızı yönetmişken 2. defa neden verilir anlaşılır gibi değil. Koskoca Avrupada hakem mi kalmadı aynı hakem 2. tura başladı?

Hakem üzerinde ev sahibi avantajımızı kullanamayacağımız bir hakem. Ne yalan söyleyeyim Craig Thomson ş (Hakaret Yasak)₅ gördükten sonra Avrupa ile politik olarak da didişme durumundayken buradan bizi finale çıkartmamak için ellerinden geleni yapacaklardır. Mazicin %50 lik pozisyonlarda takdir haklarının hiçbirini lehimize vermeyeceğini düşünüyorum.

Ali Palabıyık serbian version.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

SON DAKİKA

Quaresma Takımla Birlikte Antrenmana Çıktı, Lyon Maçında Sahada Olacak !

Kaynak:TRT Spor - Ntvspor
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı underworld

#operasyon hakemi mazic hecteki yok mu ?

Mazic,Lyonlularin çark edip maça gelicek olmaları falan aman dostlar aman...
6'inci derece riskli maç ilan edilmesi gerekir.

SON DAKİKA

Quaresma Takımla Birlikte Antrenmana Çıktı, Lyon Maçında Sahada Olacak !

Kaynak:TRT Spor - Ntvspor

aynen  :ok:

Bana sanki yakın gibi geldi ama işaret geldi Maziçten Talisca geldi, Taliscaaaaa gooooooollll !
Aynı spiker Lyon maçını anlatacak ve aynı hakem maçı yönetecek 😂 :D

Ne yapsalar boş Göklerden gelen bir karar vardır + barajlarin ardindan gelen bir füze vardir :naughty:
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2017, 22:38:25 Yunus Emre Dökmeci ]

Bana sanki yakın gibi geldi ama işaret geldi Maziçten Talisca geldi, Taliscaaaaa gooooooollll !

Göklerden gelen bir karar vardır + barajlarin ardindan gelen bir füze vardir :naughty:

1-1 olmasın ama pampa işimize yaramaz :D

4-1 olsun :D

Ne yapsalar boş Göklerden gelen bir karar vardır + barajlarin ardindan gelen bir füze vardir :naughty:
Maçın spikeri Yalcin çetin bu arada , Iyi spikerdir :ok:

Çevrimdışı mellfred

Maçın spikeri Yalcin çetin bu arada , Iyi spikerdir :ok:
büyük spiker ama son anlattığı maç kievdi :busted_cop:

Çevrimdışı Berat

@cursedofdragon Paylaştığın adamın ne kadar rezil bir kişiliği olduğunu önce bir araştır dostum, öyle paylaş. Iş başvurularında da başarılar bu arada.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kaç gün kaldığını saymıyorsun artık  :lol: :lol: Geçen maç uğur getirmedi diye mi

Kaç gün kaldığını saymıyorsun artık  :lol: :lol: Geçen maç uğur getirmedi diye mi

evet  :)

Çevrimdışı Berat

Lahoz'dan sonra Macar hakemi izlemek kötü oldu baya, Bayern'i katletti birçok kez.

Çevrimdışı tangaz

Lahoz'dan sonra Macar hakemi izlemek kötü oldu baya, Bayern'i katletti birçok kez.

vidal bayerni bitirdi ilk maç penaltıyı kaçırdı maç 2-0 olacaktı bu maç ise kızardı. kayzerin yerinde olsam kowardım vidali  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Macar Resmen bir takımın kaderi ile oynadı

Realin 2.ci Golü Cok NET Ofsyat , Casemiroyu 2 kez atmalıydı ama atamadı ve Real işi bitirdi

Bir hakem bir maca ancak bu kadar etki edebilirdi kesinlikle art niyetli bu hakem..

Çevrimdışı Berat

vidal bayerni bitirdi ilk maç penaltıyı kaçırdı maç 2-0 olacaktı bu maç ise kızardı. kayzerin yerinde olsam kowardım vidali  :bandit:

Sırp hakem de böyle saçmalamaz bizim aleyhimize umarım,  Fransız lobisi malum. Türkiye liginde yıllarca çektik.

Vidal sert oyuncu abi atılma riski en yüksek oyunculardan biri lakin ondan once Casemiroyu atmaliydi atmadi daha doğrusu atmak istemedi dönen pozisyonda Vidali atti bu da yetmedi kendini aldatmaya yonelik hareket yapan Casemiroyu 2.ci kez atamadi bu da yetmedi Ofasyttan atilan Golu verdi

Sırp hakem de böyle saçmalamaz bizim aleyhimize umarım,  Fransız lobisi malum. Türkiye liginde yıllarca çektik.
Craig thampson = Vittor Kassai

Çevrimdışı Berat

Craig thampson = Vittor Kassai

Vallahi UEFA'ya güvenmiyorum, yurtdışı profilimiz diye bir şey kalmadı zaten şu önümüzdeki maçı alalım sakatlarımız düzelsin sonrasında kupada çok daha iyi bir yerde olacağız.

Vallahi UEFA'ya güvenmiyorum, yurtdışı profilimiz diye bir şey kalmadı zaten şu önümüzdeki maçı alalım sakatlarımız düzelsin sonrasında kupada çok daha iyi bir yerde olacağız.
:tabe: :tabe:

Etiketler: