Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9124968 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Yeni sezon formaları 13 Temmuz'da satışa çıkacakmis

Çevrimdışı Librarius

ismail erde onlardan biri işte adamın Beşiktaş lehine yazdığı bir yazı yok
sende Beşiktaş başkanlığı konumunda olsan kişilerle uğraşmazsın. Bu sıkı fıkı olmak
anlamına gelmez. Basınla ilişkileri gayet iyi dengede yönetiyorlar krizlerdede gayet
soğukkanlı oluyorlar olmaları gerektiği gibi. Futboldaki saldırgan politikalardan bıktı artık herkes
bu hürriyet gibiler azizin uzantıları işte zamanla bunlarda tükenecek her şey adım adım olur.

Hurriyet zaten boyle deyip gecistirilmemesi gereken bir konu bu. Zamaninda Ertugrul Ozkok denen FB fanatigi yayin yonetmeni FB'lileri etkili yerlere koydugu soyleniyor. Simdi bu tipler bole acik acik Besiktas dusmanligi yapiyor. Turkuaz medya protestosu gibi bir protesto bu zavalli eyyamcilari hizaya getirir diye dusunuyorum. FB'nin borsa degerlerine her daim ruzgar saglayan bir gazete bu. Besiktasla ilgili olumlu haberler hep gizleniyor ama olumsuzlar mansete cekiliyor. FB olmus aglayani yok ama her gun mansete pozitif haberler koyuyorlar. Oyle veya boyle ulkenin en etkili web sitesinin boyle dusmanca tavir takinmasini sineye cekmemeliyiz. Biraz ustlerine gitsek sosyal medyada eminim ki kendilerine ceki duzen verirler seve seve...
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimiçi Necmi

gs'nin kini neden ertedilerse o yüzden
peki erteleme konuşurken bunu hangi maçlara düşünüyorsun başak ve fener değilmi
peki bunların kupa maçı var değilmi Beşiktaşda iki yarı final maçı oynayacak geçerse sonrada
final maçı bu iki takımda yarıfinal biride final oynayacak yani toplamda 6 maç oluyor. avrupa haftası liglerde maç oynanması yasak
bildiğim kadarıyla aynı haftalar oynayamıyorlar. bu maçlar ertelenirse bana takvimde ne zaman oynayabilirler
söyleyebilirmisin. zaten 6 maç oynanacak kadar boşluk var ertelenen maçı lig bittikten sonramı oynatacaklar
Bizim adana maçımızdan sonra lig bitene kadar altı boşluk var. bunun üçünde iki yarı final birde final olmak üzere
3 avrupa maçı oynanıyor. diğer kalan 3 boşluk haftasının ikisinde Türkiye kupası yarı finali birindede Türkiye kupası finali
oynanıyor sanırım. avrupa finallerinde çarşamba ve perşembeye maç koyamazsın türkiye finallerinide zaten ertelenme
talebi olan takımlar maç yapıyor. Başak maçını cumaya almaktan bahsedilmiş peki hafta arası kupa yarı final ilk maçı yokmu

26 nisan  Türkiye kupası yarı final ilk maç
lig maçları
4  mayıs Avrupa ligi yarı  final ilk maç
lig maçları
11 mayıs Avrupa ligi yarı final ikinci maç
lig maçları
17 mayıs Türkiye kupası yarı final ikinci maç
lig maçları
25 mayıs Avrupa ligi final
lig maçları
kupa finalide sanırım 31 mayıs veya 1 haziranda oynanır
4 haziran lig bitiyor.
maçlar ertelensin derken bu erteleme maçlarını nereye sıkıştıracaksın
hadi bir şekilde lig bittikten sonraya atılsa diyelim ama atılmasını düşündüğün maçlar
direk lig ikincisi ve lig üçüncüsü zaten ertelenen maçlara lig kalmaz o zaman rakipler için büyük avantajı olan maçları
gereksiz maç haline getirirsin kaldıki sen avrupa liginde yarı final oynuyorsan senin rakibinde Türkiye liginde
yarı final oynuyor yani sen ondan daha fazla maç yapmıyorsunki senin maçın zor olabilir ama rakibinin maçıda
fenerle olacak oda kolay değil. fenerle maç yapıp 3 gün sonra seninle maça çıkacaklar şimdi başakla bu maçı oynamakmı istersin
yoksa yorgun başak yerine dinlenmiş başakla lig sonunamı oynamak istersin belki kafa kafaya gireceksin başak kupayı
kaybetmiş olacak elinde tek lig kalacak ve ölümüne oynayacak oyna başakla yen koy şampiyonluğu cebine sonra
bütün dikkatini Avrupaya ver. fenere yenilsen bile sonraki maçlardan birini kazansan zaten şampiyonsun

şimdi bunları peşin yazayımda sonra maçlar ertelenmedi diye burayı ağlama duvarına çevirmeyin başak büyük ihtimal
maçının ertelenmesini seve seve kabul eder çünkü avantajına olacak biz istemeyiz çünkü ciddi dezavantajımız olur.
bir kere çıktık finale diyelim kaybetsek moral bozukluğu ciddi etkiler bizi bu kesin diyelim uefa kupasını kazandık
o tatminle şlyide garantilemişsin ciddi gevşeme olur. her halukarda sonrası bizim için ciddi dezavantajdır.
dinlenmiş takımla yorgun başakşehirin karşısına çıkmak dururken birde.
hep ezbere konuşuyorsunuz.

Çevrimiçi Necmi

Hurriyet zaten boyle deyip gecistirilmemesi gereken bir konu bu. Zamaninda Ertugrul Ozkok denen FB fanatigi yayin yonetmeni FB'lileri etkili yerlere koydugu soyleniyor. Simdi bu tipler bole acik acik Besiktas dusmanligi yapiyor. Turkuaz medya protestosu gibi bir protesto bu zavalli eyyamcilari hizaya getirir diye dusunuyorum. FB'nin borsa degerlerine her daim ruzgar saglayan bir gazete bu. Besiktasla ilgili olumlu haberler hep gizleniyor ama olumsuzlar mansete cekiliyor. FB olmus aglayani yok ama her gun mansete pozitif haberler koyuyorlar. Oyle veya boyle ulkenin en etkili web sitesinin boyle dusmanca tavir takinmasini sineye cekmemeliyiz. Biraz ustlerine gitsek sosyal medyada eminim ki kendilerine ceki duzen verirler seve seve...
iyide seni kazanmak gibi bir amaçları yokki ne yapacaksın tesislere girmeyimi yasaklayacaksın
zaten senin doğru haberini yapmıyorlarki onlara böyle bir tehditle gidebilesin. Beşiktaş hitinimi
kaybedecekler görüldüğü gibi Beşiktaşlılar bu uydurma Beşiktaş haberlerini okumak için giriyor
oda yetmiyor etrafta konuşarak başkalarınında girmesini sağlıyor yani her halukarda kazanan onlar oluyor.
birde birine ciddi tepki koymak onu ciddiye almak demektir. En iyi cevap kale almamaktır.
Turkuaz olayı çok farklı bir olaydı. orda Beşiktaşa önem veren bir yapı var itiraz etsenizde bu böyle ciddi Beşiktaş
muhabirleriyle yorumcularıyla çalışıyorlar ve Beşiktaş haberlerine çok fazla yer veriyorlar.
Mümkün olduğunca doğru haber alabilmek içinde Beşiktaşın peşinde koşuyorlar onlara tesislere giremezsin
dediğinde ciddi tehdit olur. programlarına bakın sosyal medya bağlantıları olsun görüntüler olsun ciddi Beşiktaşlıların takibinde
bunuda genelde ilk haberi Beşiktaş haberi yaparak olsun programlarının yarısını Beşiktaşdan bahsederek geçirip
ödüllendiriyorlar. Bu sene gürcan gibi emre bol gibi fanatik fenerlilerin bile Beşiktaş eleştirmelerine izin vermedikleri
kesin sadece bir tane dangoz var Beşiktaş düşmanı o kadarda olsun zaten onuda ciddiye alan yok

Çevrimiçi Necmi

Mazic sıkıntı...Bu sene daha önce maçımızı yönetmişken 2. defa neden verilir anlaşılır gibi değil. Koskoca Avrupada hakem mi kalmadı aynı hakem 2. tura başladı?

Hakem üzerinde ev sahibi avantajımızı kullanamayacağımız bir hakem. Ne yalan söyleyeyim Craig Thomson ş (Hakaret Yasak)₅ gördükten sonra Avrupa ile politik olarak da didişme durumundayken buradan bizi finale çıkartmamak için ellerinden geleni yapacaklardır. Mazicin %50 lik pozisyonlarda takdir haklarının hiçbirini lehimize vermeyeceğini düşünüyorum.

Ali Palabıyık serbian version.

merak ettim @kyiv  neden öyle düşünüyorsun hakemin daha önce bir kötülüğünümü gördün
ev sahibi takımlarımı doğruyor yoksa sırp olduğu için Türk düşmanı olduğunumu düşünüyorsun yada
Beşiktaş düşmanı olduğunumu düşünüyorsun.
bizim 3 maçımızı yönetmiş
arsenal burda 0-0 berabere kaldık olimpiyatta oynamışdık herhangi bir hakemlik bir şey hatırlıyormusun
hemde arsenal yani bir şekilde şl ye her zaman sokulan takım
birde kievle oynamışız o maçı hatırlayamadım 1-0 yenilmişiz
benfica maçı orda sondakikada talisca ile 1-1 berabere kaldık ben maçta hakemlik bir şey göremedim
peki bu hakemin iki defa fener maçını yönettiğini biliyormusun ikiside içerde biri Benfica maçı diğeride
bu seneki manu maçı ve iki maçıda fener 2-1 kazanmış peki fener Türk takımı değilmi bu maçlarda
doğranmamış. Manu maçını izlemiştim hakemlik bir durum göremedim Benfica maçını izlemişimdir ama
hatırlamıyorum aklımda kalmadığına göre fenerlilerde sövmediğine göre demek bir şey olmamış
gs ninde bir maçını yönetmiş oda deplasmanda gene Benfica maçı gs 2-1 yenilmiş o maçı hatırlıyorum
rezil bir gs vardı sahada genede az daha maçı kazanıyordu.
Tamam belki kötü yönetir belki bizi doğrar ama şimdiden bunları neye göre konuşuyoruz hangi yanlışına göre
konuşuyoruz taliscaya vermediği penaltımı doksan dakikada zorlasakta akılda kalan bir pozisyonmu hakemi Beşiktaş
düşmanı yapıyor :D
fransız lobisi dedin peki o ünlü lobi neden ilk maçta ortada yoktu işi ilk maçta bitirmek daha kesin değilmiydi nihayetinde
bu takım deplasmanda çokta iyi değil takım kötü olursa lobi falan işe yaramaz bunlar salakmı ilk maçta bitirmediler işi
bizim bile hayretle seyrettiğimiz ofsayttan kesilen pozisyonları düşün. o lobi olsa dediğiniz gibi bu gün maçı değil uefadan gelecek kabusu konuşuyor
olurduk öyle değilmi.
neden sürekli kötüyü çağırmak gibi bir dürtü içindesiniz anlamıyorum. Sürekli olumsuzu düşünüp kendinizi mutsuz etmek
esas zevk almanız gereken zamanı stresle geçirip kendinizi mutluluktan neden mahrum ediyorsunuz.
Anlamıyorum durup dururken bir algı yaratıyorsunuz sonra yarattığınız algıdan kendiniz etkileniyorsunuz.
sonrada bütün camiayı etkilemeye uğraşıyorsunuz. Şimdi camianın böyle bir algıyla beslenmesi bize nasıl bir
fayda sağlar. hakemin ilk hatalı düdüğüyle birden hırçınlaşan hakeme karşı agresifleşen tribünlerle hakemi rakip korumaya itersin
adam orda uefa kalkanıyla korunuyor bir allahın kulu kendisine dokunamaz bunu bilirken sendenmi korkacak
sadece sana kızarsa rakibi kollar. orda hakeme itici değil sempatik görünen tribün avantajdır. Düşünün ispanyol
hakeme Beşiktaş nasıl sempatik geldi bunda tribünün hiçmi etkisi olmadı adam gol yedi diye kalecimizin başını okşayıp teskin ediyordu.
orda agresif lyon tribünleri karşısında Beşiktaşın ezilmesine izin vermedi. İnsanoğlunda mağduru koruma içgüdüsü vardır.
olumsuzu konuşursan olumsuzu çağırırsın.
böyle konuşarak doğramaya gelmişse hakem buna engel olabileceğinizimi düşünüyorsunuz. Ama bu niyetle gelmemiş birinide
insanları doldurarak tribünleri hakeme karşı tavır içine sokup buna sebep olma ihtimali çok daha yüksek bir ihtimal.
diğer taraftan sırp olduğu için dediğinde onu ırkçılıkla itham ediyorsun ama bunu yaparkende aslında sende ırkçı davranıyorsun
senin özelinde demedim bunu böyle düşünenler için söyledim.

Çevrimiçi Necmi

Yeni sezon formaları 13 Temmuz'da satışa çıkacakmis
normal ben daha geç olacağını düşünüyordum
bu sene 3. yıldız nedeniyle erken çıkartma şansları pek yoktu

Çevrimdışı underworld

Tasarımlar şık olsun da tarihi pek önemli değil.

Çevrimdışı mylife1903

merak ettim @kyiv  neden öyle düşünüyorsun hakemin daha önce bir kötülüğünümü gördün
ev sahibi takımlarımı doğruyor yoksa sırp olduğu için Türk düşmanı olduğunumu düşünüyorsun yada
Beşiktaş düşmanı olduğunumu düşünüyorsun.
bizim 3 maçımızı yönetmiş
arsenal burda 0-0 berabere kaldık olimpiyatta oynamışdık herhangi bir hakemlik bir şey hatırlıyormusun
hemde arsenal yani bir şekilde şl ye her zaman sokulan takım
birde kievle oynamışız o maçı hatırlayamadım 1-0 yenilmişiz
benfica maçı orda sondakikada talisca ile 1-1 berabere kaldık ben maçta hakemlik bir şey göremedim
peki bu hakemin iki defa fener maçını yönettiğini biliyormusun ikiside içerde biri Benfica maçı diğeride
bu seneki manu maçı ve iki maçıda fener 2-1 kazanmış peki fener Türk takımı değilmi bu maçlarda
doğranmamış. Manu maçını izlemiştim hakemlik bir durum göremedim Benfica maçını izlemişimdir ama
hatırlamıyorum aklımda kalmadığına göre fenerlilerde sövmediğine göre demek bir şey olmamış
gs ninde bir maçını yönetmiş oda deplasmanda gene Benfica maçı gs 2-1 yenilmiş o maçı hatırlıyorum
rezil bir gs vardı sahada genede az daha maçı kazanıyordu.
Tamam belki kötü yönetir belki bizi doğrar ama şimdiden bunları neye göre konuşuyoruz hangi yanlışına göre
konuşuyoruz taliscaya vermediği penaltımı doksan dakikada zorlasakta akılda kalan bir pozisyonmu hakemi Beşiktaş
düşmanı yapıyor :D
fransız lobisi dedin peki o ünlü lobi neden ilk maçta ortada yoktu işi ilk maçta bitirmek daha kesin değilmiydi nihayetinde
bu takım deplasmanda çokta iyi değil takım kötü olursa lobi falan işe yaramaz bunlar salakmı ilk maçta bitirmediler işi
bizim bile hayretle seyrettiğimiz ofsayttan kesilen pozisyonları düşün. o lobi olsa dediğiniz gibi bu gün maçı değil uefadan gelecek kabusu konuşuyor
olurduk öyle değilmi.
neden sürekli kötüyü çağırmak gibi bir dürtü içindesiniz anlamıyorum. Sürekli olumsuzu düşünüp kendinizi mutsuz etmek
esas zevk almanız gereken zamanı stresle geçirip kendinizi mutluluktan neden mahrum ediyorsunuz.
Anlamıyorum durup dururken bir algı yaratıyorsunuz sonra yarattığınız algıdan kendiniz etkileniyorsunuz.
sonrada bütün camiayı etkilemeye uğraşıyorsunuz. Şimdi camianın böyle bir algıyla beslenmesi bize nasıl bir
fayda sağlar. hakemin ilk hatalı düdüğüyle birden hırçınlaşan hakeme karşı agresifleşen tribünlerle hakemi rakip korumaya itersin
adam orda uefa kalkanıyla korunuyor bir allahın kulu kendisine dokunamaz bunu bilirken sendenmi korkacak
sadece sana kızarsa rakibi kollar. orda hakeme itici değil sempatik görünen tribün avantajdır. Düşünün ispanyol
hakeme Beşiktaş nasıl sempatik geldi bunda tribünün hiçmi etkisi olmadı adam gol yedi diye kalecimizin başını okşayıp teskin ediyordu.
orda agresif lyon tribünleri karşısında Beşiktaşın ezilmesine izin vermedi. İnsanoğlunda mağduru koruma içgüdüsü vardır.
olumsuzu konuşursan olumsuzu çağırırsın.
böyle konuşarak doğramaya gelmişse hakem buna engel olabileceğinizimi düşünüyorsunuz. Ama bu niyetle gelmemiş birinide
insanları doldurarak tribünleri hakeme karşı tavır içine sokup buna sebep olma ihtimali çok daha yüksek bir ihtimal.
diğer taraftan sırp olduğu için dediğinde onu ırkçılıkla itham ediyorsun ama bunu yaparkende aslında sende ırkçı davranıyorsun
senin özelinde demedim bunu böyle düşünenler için söyledim.
Abi yillardir hakem magduruyuz bizi neden ezdiriyorlar, bizim hakemler insan degil mi?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Abi yillardir hakem magduruyuz bizi neden ezdiriyorlar, bizim hakemler insan degil mi?
olağan şüpheliler belli abi şuan ali palabıyık yükselişte mesela bizi doğruyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Başakşehir'i ve feneri yenersek üretime başlarlar

Çevrimdışı tangaz

yakındır kırmızı tabela gelir hakemler hususunda  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Lyon Maçına Son 1 Gün ..... :boxin:

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın BÜYÜK BEŞİKTAŞ Ailesi,

Lyon Maçına Son 1 Gün ..... :boxin:
Yapma bunu, yapma bunu
Geri sayim totemi patladi

Çevrimdışı tangaz

dün akşam real bayern maçında aziz istifa pankartı açılmış  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yapma bunu, yapma bunu
Geri sayim totemi patladi
Toplu iğne başı kadar kuru yer kalmasın, uj sefer...

Çevrimdışı mylife1903

yakındır kırmızı tabela gelir hakemler hususunda  :bandit:
Duble yok yapti @Necmi abi hakem konusunda, birazdan tabelayi asar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

dün akşam real bayern maçında aziz istifa pankartı açılmış  :D
gitmesin abi aziz iyidir, dursun da öyle 3 5 sene Beşiktaş şampiyonluğu görüp öyle gitsinler  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Duble yok yapti @Necmi abi hakem konusunda, birazdan tabelayi asar.

abi tripıl dabıl yaptı bence  :icool:

Çevrimdışı tangaz

gitmesin abi aziz iyidir, dursun da öyle 3 5 sene Beşiktaş şampiyonluğu görüp öyle gitsinler  :evillol:

aziz giderse fitboldan soğurum  :D

Çevrimdışı mylife1903

aziz giderse fitboldan soğurum  :D
Kilik degistirip sokaklara cikmak lazim abi

Dik dur egilme bu taraftar seninle, boyuuugh baaasgaaannn
Direnaziz daha cay koyacaaadik

Çevrimdışı tangaz

Kilik degistirip sokaklara cikmak lazim abi

Dik dur egilme bu taraftar seninle, boyuuugh baaasgaaannn
Direnaziz daha cay koyacaaadik

kılık değiştirmek zor abi bi tarafımızı yırtsak da fenerli gibi görünemeyiz ki hemen deşifre oluruz  :icool:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

kılık değiştirmek zor abi bi tarafımızı yırtsak da fenerli gibi görünemeyiz ki hemen deşifre oluruz  :icool:
zor tabii abi bir de düşünsene orada Beşiktaş'a küfrediyorlar nasıl dayanacaksın ?

Çevrimdışı mylife1903

zor tabii abi bir de düşünsene orada Beşiktaş'a küfrediyorlar nasıl dayanacaksın ?
Kufurleri gsye yonlendirecen sonra beyin yikayacan arkadaslar besiktasa kufur etmeyin, ornek almamiz lazim yakalayip gecelim sonra kufur ederiz doyecen, ampul gibi parlariz orda

Çevrimiçi Necmi

mağduruz değiliz demedim sadece bazı şeylerin çok ezbere hesap edilmeden konuşulmasını
tuhaf karşılıyorum bu hakem ezmesi değilki laf olsun torba dolsun konuşmaları saçma sapan algı
yapma esasda sırp hakem düşmanımız olur kelimesi bir kere dönüp hakemin yönettiği maçlara bakmadan söylenmiş
zırvalar Milli takımın 5 maçını yönetmiş 3 galibiyet bir beraberlik birde malubiyet almışız.
malubiyeti avrupa şampiyonasında ispanyadan almışız ama hakem türklere düşman :alala:
fener içerde iki maç yapmış ikisinide kazanmış ama biz evsahibi avantajımızı kullanamayacağız hakem sırp
biz iki beraberlik bir malubiyet almışız o hakem olmasa arsenali yada portekizde Benficayı yenecektik
ama başka hakemle Benficayı evimizdede yenemedik. Türklerin yönettiği 11 maçı var tek erguman Benficada
penaltımızı vermedi hakem sırp türk düşmanı Beşiktaşa türk takımlarına husumeti var doğruyor.
bunuda koca koca adamlar söylüyor. Hani çocuklar dese heyecanlı sağlıklı düşünmüyorlar diyeceğimde
maç ne olur bilemem ama hakemin geçmişinde en ufak bir kötü niyet yok. tam tersi iç sahada türk takımlarının
lehine olan bir hakem gibi görünüyor. içerde oynanan 6 maç var 5 galibiyet 1 beraberlikle sonuçlanmış
şimdi bu istatistikte bir hakem için burayı ağlama duvarına çevirmenin amacı ne
burda sebep yokken bu lafı ortaya atıp konuşmak tek kelimeyle burayı trollemektir. maçla ilgili konuşulması
gereken bir sürü şey varken sabah akşam tek konu hakem bizi doğrayacak demenin birde yok kırmızı tabela yok bilmem ne
gösterecekmişim demenin zaten maksadı belli burayı trolleme. tamam burayıda trolleyinde bunun Beşiktaşa
nasıl bir faydası var burda konuşarak hakemimi baskı altına alıyorsun yoksa kendi taraftarınımı dolduruyorsun
ortalığı yok yere germenin bize ne gibi faydası olacak bayağı merak ediyorum.

Çevrimiçi Necmi

hadi miğde kaldırsa giyelimde o forma bizde eğreti durur :alala:

Etiketler: