Mazic sıkıntı...Bu sene daha önce maçımızı yönetmişken 2. defa neden verilir anlaşılır gibi değil. Koskoca Avrupada hakem mi kalmadı aynı hakem 2. tura başladı?
Hakem üzerinde ev sahibi avantajımızı kullanamayacağımız bir hakem. Ne yalan söyleyeyim Craig Thomson ş (Hakaret Yasak)₅ gördükten sonra Avrupa ile politik olarak da didişme durumundayken buradan bizi finale çıkartmamak için ellerinden geleni yapacaklardır. Mazicin %50 lik pozisyonlarda takdir haklarının hiçbirini lehimize vermeyeceğini düşünüyorum.
Ali Palabıyık serbian version.
merak ettim
@kyiv neden öyle düşünüyorsun hakemin daha önce bir kötülüğünümü gördün
ev sahibi takımlarımı doğruyor yoksa sırp olduğu için Türk düşmanı olduğunumu düşünüyorsun yada
Beşiktaş düşmanı olduğunumu düşünüyorsun.
bizim 3 maçımızı yönetmiş
arsenal burda 0-0 berabere kaldık olimpiyatta oynamışdık herhangi bir hakemlik bir şey hatırlıyormusun
hemde arsenal yani bir şekilde şl ye her zaman sokulan takım
birde kievle oynamışız o maçı hatırlayamadım 1-0 yenilmişiz
benfica maçı orda sondakikada talisca ile 1-1 berabere kaldık ben maçta hakemlik bir şey göremedim
peki bu hakemin iki defa fener maçını yönettiğini biliyormusun ikiside içerde biri Benfica maçı diğeride
bu seneki manu maçı ve iki maçıda fener 2-1 kazanmış peki fener Türk takımı değilmi bu maçlarda
doğranmamış. Manu maçını izlemiştim hakemlik bir durum göremedim Benfica maçını izlemişimdir ama
hatırlamıyorum aklımda kalmadığına göre fenerlilerde sövmediğine göre demek bir şey olmamış
gs ninde bir maçını yönetmiş oda deplasmanda gene Benfica maçı gs 2-1 yenilmiş o maçı hatırlıyorum
rezil bir gs vardı sahada genede az daha maçı kazanıyordu.
Tamam belki kötü yönetir belki bizi doğrar ama şimdiden bunları neye göre konuşuyoruz hangi yanlışına göre
konuşuyoruz taliscaya vermediği penaltımı doksan dakikada zorlasakta akılda kalan bir pozisyonmu hakemi Beşiktaş
düşmanı yapıyor

fransız lobisi dedin peki o ünlü lobi neden ilk maçta ortada yoktu işi ilk maçta bitirmek daha kesin değilmiydi nihayetinde
bu takım deplasmanda çokta iyi değil takım kötü olursa lobi falan işe yaramaz bunlar salakmı ilk maçta bitirmediler işi
bizim bile hayretle seyrettiğimiz ofsayttan kesilen pozisyonları düşün. o lobi olsa dediğiniz gibi bu gün maçı değil uefadan gelecek kabusu konuşuyor
olurduk öyle değilmi.
neden sürekli kötüyü çağırmak gibi bir dürtü içindesiniz anlamıyorum. Sürekli olumsuzu düşünüp kendinizi mutsuz etmek
esas zevk almanız gereken zamanı stresle geçirip kendinizi mutluluktan neden mahrum ediyorsunuz.
Anlamıyorum durup dururken bir algı yaratıyorsunuz sonra yarattığınız algıdan kendiniz etkileniyorsunuz.
sonrada bütün camiayı etkilemeye uğraşıyorsunuz. Şimdi camianın böyle bir algıyla beslenmesi bize nasıl bir
fayda sağlar. hakemin ilk hatalı düdüğüyle birden hırçınlaşan hakeme karşı agresifleşen tribünlerle hakemi rakip korumaya itersin
adam orda uefa kalkanıyla korunuyor bir allahın kulu kendisine dokunamaz bunu bilirken sendenmi korkacak
sadece sana kızarsa rakibi kollar. orda hakeme itici değil sempatik görünen tribün avantajdır. Düşünün ispanyol
hakeme Beşiktaş nasıl sempatik geldi bunda tribünün hiçmi etkisi olmadı adam gol yedi diye kalecimizin başını okşayıp teskin ediyordu.
orda agresif lyon tribünleri karşısında Beşiktaşın ezilmesine izin vermedi. İnsanoğlunda mağduru koruma içgüdüsü vardır.
olumsuzu konuşursan olumsuzu çağırırsın.
böyle konuşarak doğramaya gelmişse hakem buna engel olabileceğinizimi düşünüyorsunuz. Ama bu niyetle gelmemiş birinide
insanları doldurarak tribünleri hakeme karşı tavır içine sokup buna sebep olma ihtimali çok daha yüksek bir ihtimal.
diğer taraftan sırp olduğu için dediğinde onu ırkçılıkla itham ediyorsun ama bunu yaparkende aslında sende ırkçı davranıyorsun
senin özelinde demedim bunu böyle düşünenler için söyledim.