şahsen konusuyorum , ağladığım felan yok , hiç bir zaman da ağlamam , operasyon lobi hakem gibi konularda endişemi belirtmiş olmam ağlamak değildir, kac kere hakem hakkında yorum yaptığımı gördün acaba
basbayağı pis gıcık bir hakem atandı , ispanyol atandığında laf etmedim ve maçtan sonra da çok kez takdir ettim
benim de hakemle ilgili hiç bir yorumum yok ama sen beni siz siz diyerek bir grubun için sokmaya çalışıyorsun
cevap aldığım zaman da ağlamam abi sıkıntı yok , yanlışsam yanlışım derim eyvallah derim bilgim yoksa da susarım, bu hakem benim için daha önce izlediğim maçlarda hep gıcık ters bir hakem gelmiştir ve başka insanlarda da bu tarz yorumlar var , bu sebeple sana selam olsun dedim , geçen gün uefa başkanını biz seçtik gündemi takip etmiyorsunuz yapamaz edemez felan filan dedin o yüzden ,ayrıca sanırım o gün uzatmamış olmam sana beni ezdiğin hissini vermiş , neyse önemli değil , bu hakem iyi yönetir kötü yönetir bilemem ama gıcık bir hakem olduğu ortada , maçtan sonra konuşuruz nasıl yönettiğini
benim adımı kullanırsan seni muatap alırım elbet. senin fikrindir hakeme gıcık gidiyorsan o senin
sorunun bence bu fikrin karşılığı sırp olmasından kaynaklı. Seni ezmekmi? seni neden ezeyim anlamadım
neden bahsettiğini bile anlamadım neyi uzatmamışsın gerçekten ne kadar boş algı peşindesiniz. birilerini ezmeye
susturmak için çabalamaya neden uğraşayım yada uğraşırmıyım sence heleki atıldığın halde senin tekrar
üyeliğini açan benim. Bir derdim olsa neden tekrar yazmana müsade edeyim.
bu hayat sürekli herkesin sana karşı sana düşman olduğu felsefesiyle yaşanmaz eminol.
birde anlamadım maçtan sonra neyi konuşacağız neyin kafasını yaşıyorsun varmı hakemle ilgili bir güzellemem.
yok eğer avrupada senin leyhine karar verecek bir hakem arıyorsan hangi ülkeler bizle dost bir liste yapta bilelim
sağ olsun atalarımız sayesinde bize dost ülke yok zaten kimi gönderseler bir kılıf bulmak istersen bulursun zaten
hee doğru söylüyorsun uefada bize gıcık zaten ama nedense ilk maçta unuttu bunu esas ipimizi kolayca çekebileceği
deplasman maçında şeker gibi bir hakem verdi ya ilk maçın hakeminden sonra bile uefa ya laf söylemek sadece boş konuşmaktır
amaç buysa ilk maçta yaparlardı. Evet konuştum ve bizim maçlarımıza bu sene sürekli elit hakemler atanıyor.
bu sene uefada 6. maçımıza çıkıyoruz hangisinde şu ana kadar kötü hakemle karşılaştık. şl yide katarsak 11 maç
oynamışız sadece kiev maçında kötü hakem performansı yaşadık oda aslında elit katagori hakemdi bu güne kadar
türklerle bir sorun yaşamamış bir hakem ülkesel sorunda yok ne yani uefayamı çamur atalım şimdi. uefa suçlu desek
diğer on maçı nereye koyacağız. uefa konusunda ne dedik artık platini yok başta fransız takımlarının dokunulmazlığıda
yok uefada fransızlardanmı kuruluki kadro böyle bir şeyden bahsediyoruz her ülkeden görevli var. öncesinde isviçreli
uefa başkanı vardı o dönemde isviçre takımları korunurdu. Emin ol Türk uefa başkanı olsa bu seferde türk takımları kollanır
işin doğasında var Ben sizin gibi kendime düşman aramıyorum anca bir düşmanlık gördüğümde buna tepki koyarım
görmedende etiket yapıştırmam.