Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125250 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Librarius

Su gelir farkini Hurriyet gazetesinde goren var mi? Besiktas'la ilgili olumlu hic bir seyi vermiyorlar. Bu kadar yanli olmalari gercekten garip. FB TV bile ancak bu kadar FB'li olabilir.

Ama bakin hemen son dakika girip Quaresma ve Adriano yok haberini mansete cekmisler. Fotomac musveddesine yaptigimizi bu omurgasizlara yapmamiz lazim.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı İhsan

ikisi de tartışmasız NET penaltılardı ilk 3 maç 9 puan çekecektik. ŞL.de 6 maçımızın 3ünde hakem kurbanı olduk resmen...

@tangaz haklısın.
Üstelik bence çok şanssız bir kura çektik.
İdaa ediyorum Benfica yerine Barca veya Real Madrid olsaydı tur atlamıştık !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2017, 16:32:40
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
@tangaz haklısın.
bir daha düşün :D
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2017, 16:33:42
@abdusta abi sen senin Q7yi bi yuzbin bakimina sok mactan once
Bujilerini falan degistirsinler, suyunu yagini eklesinler, zamanlama zincirini ayarlasinlar sonra iki sefer rot balans ayari yapsinlar hem ic hem dis boyle guzelce bi geometrisine baksinlar.
kışlık lastikler yavaşlatıyor ayrıca ses yapıyor mevsimlik lastikte taksınlar...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı İhsan

bir daha düşün :D

Bir kaç defa düşündüm.
Birde sen düşün: Real olsaydı puanları ne olurdu ?!?
Benfica Napoliye çok puan verdiği için elendik....  :bandit: :money:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2017, 16:41:40
Vodafone Park

Hz. Mevlana

lyon taraftarı istanbula geliyormuş :D

Ne b.k yapıcaklarını şaşırdılar :D

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2017, 16:58:25

2200 bilet daha satacaktık o da gitti...
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı tangaz

@tangaz haklısın.

@İhsan

neden bir şeyleri çarpıtma gereği hissettin anlamadım.  :alala:

biz hakem hatasını söylüyoruz sen dalga geçiyorsun.

katılırsın katılmazsın ama benle dalga geçmeni gerektirecek bir durum yoktu.

açıkçası sana da yakıştıramadım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Necmi

necmi abiye selam olsun , şu an erken ama yine de şaibeli bir hakem atanmış olması bile yeterli uefa ve lobi konularında ki durum için

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sizin için şaibeli olmayan bir hakem yokki daha ilk maç öncesi ispanyol hakem içinde neler söylendi.
bak bakalım Benfica maçı sonrası hakemle ilgili tek bir eleştiri varmı? Ne istiyorsunuz bir hakemin düzgün olması için
hep Beşiktaş lehinemi çalması gerekiyor.
Bana selam olması gereken ne bende sizin gibi ağlamalımıyım sürekli olarak. Sürekli mağlup olduğumuzda bir tane suçlumu aramalıyım
hayretki ispanyol hakem tolgayın pozisyonunda faul olmayan pozisyonu faul verdi bizi yaktı diye ağlamadınız şaşırdım doğrusu.
ben hayatım boyunca hiç bir zaman kendimi önyargıyla algı içine sokmadım.
Benimle ilgili bir eleştirin varsa direk söyle böyle laf içine sıkıştırma adımın üzerinden algı yaratmaya çalışıp sonra cevabını aldığında
ağlamayacaksın.
Bak işte hakemin daha önce yönettiği Beşiktaş maçları var. Hakemle ilgili hiç soru işareti yok vay efendim Benfica ile deplasmanda
berabere kalmışız vay Arsenalle berabere kalmışız. Hee sanki hakem ben olsam yenerdik o takımları sanki sürekli oynayıp
yeniyoruz o takımlarıda hakem yüzünden berabere kalmışız Kievide sürekli yeniyoruz ya deplasmanda hakem yüzünden yenildik
değilmi. Gerçekten komik olmayın. Hakemle ilgili olumlu yada olumsuz ne şimdi nede önceki Benfica maçında tek bir yorumum yok
bana nesi selam olacak onu anlamadım.

Çevrimdışı Anıl1903

Çark edip duruyorlar hani gelmiyorlardı.Bunların gelmesiyle daha da dikkatli olunması lazım provakatif hareketlerle taraftarı kışkırtmaya çalışacaklardır.

Çevrimdışı Gokhan-

Hakem iyidir kötüdür onu bilemem de şaibe nereden çıktı onu anlamadım, gayet elit hakem yeterince ŞL maçı falan yönetmiş.
Ki bizim maçın dışında maçlarını izleyen kişilerde gayet olumlu referans veriyor hakkında.
Benfica maçındaki Talisca'ya yapılan penaltı muhabbeti yüzündense eğer öyle kabak gibi bir hata değil bana göre,  tekrar izlediğimde ben bile verilmemesi normal diyorum Beşiktaş'lı olarak.

Abartmaya gerek yok, Craig Thompson değil yani bu adam.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi Necmi

Su gelir farkini Hurriyet gazetesinde goren var mi? Besiktas'la ilgili olumlu hic bir seyi vermiyorlar. Bu kadar yanli olmalari gercekten garip. FB TV bile ancak bu kadar FB'li olabilir.

Ama bakin hemen son dakika girip Quaresma ve Adriano yok haberini mansete cekmisler. Fotomac musveddesine yaptigimizi bu omurgasizlara yapmamiz lazim.
zaten gayri resmi fener yayın organıdır ne bekliyorsunki

Çevrimdışı taner37

biletleri Lyon kulübü alır maça Fransa'nın Türkiye şubesindekiler gelir
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Ensar

sizin için şaibeli olmayan bir hakem yokki daha ilk maç öncesi ispanyol hakem içinde neler söylendi.
bak bakalım Benfica maçı sonrası hakemle ilgili tek bir eleştiri varmı? Ne istiyorsunuz bir hakemin düzgün olması için
hep Beşiktaş lehinemi çalması gerekiyor.
Bana selam olması gereken ne bende sizin gibi ağlamalımıyım sürekli olarak. Sürekli mağlup olduğumuzda bir tane suçlumu aramalıyım
hayretki ispanyol hakem tolgayın pozisyonunda faul olmayan pozisyonu faul verdi bizi yaktı diye ağlamadınız şaşırdım doğrusu.
ben hayatım boyunca hiç bir zaman kendimi önyargıyla algı içine sokmadım.
Benimle ilgili bir eleştirin varsa direk söyle böyle laf içine sıkıştırma adımın üzerinden algı yaratmaya çalışıp sonra cevabını aldığında
ağlamayacaksın.
Bak işte hakemin daha önce yönettiği Beşiktaş maçları var. Hakemle ilgili hiç soru işareti yok vay efendim Benfica ile deplasmanda
berabere kalmışız vay Arsenalle berabere kalmışız. Hee sanki hakem ben olsam yenerdik o takımları sanki sürekli oynayıp
yeniyoruz o takımlarıda hakem yüzünden berabere kalmışız Kievide sürekli yeniyoruz ya deplasmanda hakem yüzünden yenildik
değilmi. Gerçekten komik olmayın. Hakemle ilgili olumlu yada olumsuz ne şimdi nede önceki Benfica maçında tek bir yorumum yok
bana nesi selam olacak onu anlamadım.

şahsen konusuyorum , ağladığım felan yok , hiç bir zaman da ağlamam , operasyon lobi hakem gibi konularda endişemi belirtmiş olmam ağlamak değildir, kac kere hakem hakkında yorum yaptığımı gördün acaba :) basbayağı pis gıcık bir hakem atandı , ispanyol atandığında laf etmedim ve maçtan sonra da çok kez takdir ettim

benim de hakemle ilgili hiç bir yorumum yok ama sen beni siz siz diyerek bir grubun için  sokmaya çalışıyorsun :D cevap aldığım zaman da ağlamam abi sıkıntı yok , yanlışsam yanlışım derim eyvallah derim bilgim yoksa da susarım, bu hakem benim için daha önce izlediğim maçlarda hep gıcık ters bir hakem gelmiştir ve başka insanlarda da bu tarz yorumlar var , bu sebeple sana selam olsun dedim , geçen gün uefa başkanını biz seçtik gündemi takip etmiyorsunuz yapamaz edemez felan filan dedin o yüzden ,ayrıca sanırım o gün uzatmamış olmam sana beni ezdiğin hissini vermiş , neyse önemli değil ,  bu hakem iyi yönetir kötü yönetir bilemem ama gıcık bir hakem olduğu ortada , maçtan sonra konuşuruz nasıl yönettiğini
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı tuncaboylu

şahsen konusuyorum , ağladığım felan yok , hiç bir zaman da ağlamam , operasyon lobi hakem gibi konularda endişemi belirtmiş olmam ağlamak değildir, kac kere hakem hakkında yorum yaptığımı gördün acaba :) basbayağı pis gıcık bir hakem atandı , ispanyol atandığında laf etmedim ve maçtan sonra da çok kez takdir ettim

benim de hakemle ilgili hiç bir yorumum yok ama sen beni siz siz diyerek bir grubun için  sokmaya çalışıyorsun :D cevap aldığım zaman da ağlamam abi sıkıntı yok , yanlışsam yanlışım derim eyvallah derim bilgim yoksa da susarım, bu hakem benim için daha önce izlediğim maçlarda hep gıcık ters bir hakem gelmiştir ve başka insanlarda da bu tarz yorumlar var , bu sebeple sana selam olsun dedim , geçen gün uefa başkanını biz seçtik gündemi takip etmiyorsunuz yapamaz edemez felan filan dedin o yüzden ,ayrıca sanırım o gün uzatmamış olmam sana beni ezdiğin hissini vermiş , neyse önemli değil ,  bu hakem iyi yönetir kötü yönetir bilemem ama gıcık bir hakem olduğu ortada , maçtan sonra konuşuruz nasıl yönettiğini
Şu hakem muhabbeti de hiç değişmiyor.

Seneye bir maçımıza ilk maçın İspanyol hakemi atandığı zaman, bir sürü kişinin "Valbuena'yı atmadı, bizi doğradı" diyeceklerine eminim.

Adam çıkacak, maçını yönetecek. Biraz rahat olun.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Berat

Adriano ve Quaresma'nın durumları hala net değil maalesef.

Rakipte Mammana ve Rafael olmayacak.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2017, 17:41:57 Berat ]

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

İyi haberler var bizim maçta 90 dakika boyunca oynayan stoperleri Emmanuel Mammana yok yani Marcelo konusunda eşitlendik gibi artık kimse Marcelo yok ondan kaybettik falan demesin.

Çevrimdışı abdusta

Karizma agrı kesiciyle oynar,
mutlaka oynayacağım diyor
Şenol hoca 2 taneden fazla rabona yapma demiştir

saygılar

Çevrimdışı Berat

İyi haberler var bizim maçta 90 dakika boyunca oynayan stoperleri Emmanuel Mammana yok yani Marcelo konusunda eşitlendik gibi artık kimse Marcelo yok ondan kaybettik falan demesin.

İki ismin takım içi önemi baya fark ediyor yalnız. Bizim takım içinde Marcelo değişmez bir parça.

ne zaman dedik öyle birşey ?

Çevrimiçi Necmi

benim adımı kullanırsan seni muatap alırım elbet. senin fikrindir hakeme gıcık gidiyorsan o senin
sorunun bence bu fikrin karşılığı sırp olmasından kaynaklı. Seni ezmekmi? seni neden ezeyim anlamadım
neden bahsettiğini bile anlamadım neyi uzatmamışsın gerçekten ne kadar boş algı peşindesiniz. birilerini ezmeye
susturmak için çabalamaya neden uğraşayım yada uğraşırmıyım sence heleki atıldığın halde senin tekrar
üyeliğini açan benim. Bir derdim olsa neden tekrar yazmana müsade edeyim.
bu hayat sürekli herkesin sana karşı sana düşman olduğu felsefesiyle yaşanmaz eminol.
birde anlamadım maçtan sonra neyi konuşacağız neyin kafasını yaşıyorsun varmı hakemle ilgili bir güzellemem.
yok eğer avrupada senin leyhine karar verecek bir hakem arıyorsan hangi ülkeler bizle dost bir liste yapta bilelim
sağ olsun atalarımız sayesinde bize dost ülke yok zaten kimi gönderseler bir kılıf bulmak istersen bulursun zaten
hee doğru söylüyorsun uefada bize gıcık zaten ama nedense ilk maçta unuttu bunu esas ipimizi kolayca çekebileceği
deplasman maçında şeker gibi bir hakem verdi ya ilk maçın hakeminden sonra bile uefa ya laf söylemek sadece boş konuşmaktır
amaç buysa ilk maçta yaparlardı. Evet konuştum ve bizim maçlarımıza bu sene sürekli elit hakemler atanıyor.
bu sene uefada 6. maçımıza çıkıyoruz hangisinde şu ana kadar kötü hakemle karşılaştık. şl yide katarsak 11 maç
oynamışız sadece kiev maçında kötü hakem performansı yaşadık oda aslında elit katagori hakemdi bu güne kadar
türklerle bir sorun yaşamamış bir hakem ülkesel sorunda yok ne yani uefayamı çamur atalım şimdi. uefa suçlu desek
diğer on maçı nereye koyacağız. uefa konusunda ne dedik artık platini yok başta fransız takımlarının dokunulmazlığıda
yok uefada fransızlardanmı kuruluki kadro böyle bir şeyden bahsediyoruz her ülkeden görevli var. öncesinde isviçreli
uefa başkanı vardı o dönemde isviçre takımları korunurdu. Emin ol Türk uefa başkanı olsa bu seferde türk takımları kollanır
işin doğasında var Ben sizin gibi kendime düşman aramıyorum anca bir düşmanlık gördüğümde buna tepki koyarım
görmedende etiket yapıştırmam.

Çevrimdışı Ensar

benim adımı kullanırsan seni muatap alırım elbet. senin fikrindir hakeme gıcık gidiyorsan o senin
sorunun bence bu fikrin karşılığı sırp olmasından kaynaklı. Seni ezmekmi? seni neden ezeyim anlamadım
neden bahsettiğini bile anlamadım neyi uzatmamışsın gerçekten ne kadar boş algı peşindesiniz. birilerini ezmeye
susturmak için çabalamaya neden uğraşayım yada uğraşırmıyım sence heleki atıldığın halde senin tekrar
üyeliğini açan benim. Bir derdim olsa neden tekrar yazmana müsade edeyim.
bu hayat sürekli herkesin sana karşı sana düşman olduğu felsefesiyle yaşanmaz eminol.
birde anlamadım maçtan sonra neyi konuşacağız neyin kafasını yaşıyorsun varmı hakemle ilgili bir güzellemem.
yok eğer avrupada senin leyhine karar verecek bir hakem arıyorsan hangi ülkeler bizle dost bir liste yapta bilelim
sağ olsun atalarımız sayesinde bize dost ülke yok zaten kimi gönderseler bir kılıf bulmak istersen bulursun zaten
hee doğru söylüyorsun uefada bize gıcık zaten ama nedense ilk maçta unuttu bunu esas ipimizi kolayca çekebileceği
deplasman maçında şeker gibi bir hakem verdi ya ilk maçın hakeminden sonra bile uefa ya laf söylemek sadece boş konuşmaktır
amaç buysa ilk maçta yaparlardı. Evet konuştum ve bizim maçlarımıza bu sene sürekli elit hakemler atanıyor.
bu sene uefada 6. maçımıza çıkıyoruz hangisinde şu ana kadar kötü hakemle karşılaştık. şl yide katarsak 11 maç
oynamışız sadece kiev maçında kötü hakem performansı yaşadık oda aslında elit katagori hakemdi bu güne kadar
türklerle bir sorun yaşamamış bir hakem ülkesel sorunda yok ne yani uefayamı çamur atalım şimdi. uefa suçlu desek
diğer on maçı nereye koyacağız. uefa konusunda ne dedik artık platini yok başta fransız takımlarının dokunulmazlığıda
yok uefada fransızlardanmı kuruluki kadro böyle bir şeyden bahsediyoruz her ülkeden görevli var. öncesinde isviçreli
uefa başkanı vardı o dönemde isviçre takımları korunurdu. Emin ol Türk uefa başkanı olsa bu seferde türk takımları kollanır
işin doğasında var Ben sizin gibi kendime düşman aramıyorum anca bir düşmanlık gördüğümde buna tepki koyarım
görmedende etiket yapıştırmam.

anlaşamıyoruz,  ben senin söylediklerinden başka birşey demezken sen konuyu çok dallandırıyorsun abi , ezmek konusunda da sen dedin cevabını aldığında ağlamayacaksın diye , cevap aldığında birisi ağlıyorsa eziktir , ben ağlamadigimi söyledim, kendime düşman felan da aradigim yok

kiev maçında bizi orda istemediklerini açık açık gösterdiler , hakem konusunda endişeliyim dedim diye konu nereye geldi saymadığın itham kalmadi :)

he ayrıca benimle derdin felan olduğunu da düşünmüyorum abi sen konuyu çok farklı yerlere cektin 
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimiçi Rasim

zaten gayri resmi fener yayın organıdır ne bekliyorsunki
ben sahsim adina ne alirim nede iki senedir internet sayfasini tiklarim en büyük Besiktas düsmani yalniz bi ismai er le bizim baskanla hoca cok siki fiki gibi geliyor bana :bandit:
Beşiktaş!

Etiketler: