Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9125768 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Adriano ve Q7'de durumlar ne acaba  :alala:

Çevrimiçi Necmi

anlaşamıyoruz,  ben senin söylediklerinden başka birşey demezken sen konuyu çok dallandırıyorsun abi , ezmek konusunda da sen dedin cevabını aldığında ağlamayacaksın diye , cevap aldığında birisi ağlıyorsa eziktir , ben ağlamadigimi söyledim, kendime düşman felan da aradigim yok

kiev maçında bizi orda istemediklerini açık açık gösterdiler , hakem konusunda endişeliyim dedim diye konu nereye geldi saymadığın itham kalmadi :)

he ayrıca benimle derdin felan olduğunu da düşünmüyorum abi sen konuyu çok farklı yerlere cektin
çeken ben değilimki sensin hem adımı karıştırıyorsun ondan sonrada beni ezdiğini düşünüyorsun diye yorum yapıyorsun durup dururken mesajına cevap vermiş değilimki benim adımı yorumuna kattın cevabını aldın :bandit:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ben sahsim adina ne alirim nede iki senedir internet sayfasini tiklarim en büyük Besiktas düsmani yalniz bi ismai er le bizim baskanla hoca cok siki fiki gibi geliyor bana :bandit:
ismail erde onlardan biri işte adamın Beşiktaş lehine yazdığı bir yazı yok
sende Beşiktaş başkanlığı konumunda olsan kişilerle uğraşmazsın. Bu sıkı fıkı olmak
anlamına gelmez. Basınla ilişkileri gayet iyi dengede yönetiyorlar krizlerdede gayet
soğukkanlı oluyorlar olmaları gerektiği gibi. Futboldaki saldırgan politikalardan bıktı artık herkes
bu hürriyet gibiler azizin uzantıları işte zamanla bunlarda tükenecek her şey adım adım olur.

Çevrimdışı fani madida

Adriano ve Q7'de durumlar ne acaba  :alala:
ben de çok merak ediyorum ama bence oynayacaklar
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı cagdas44

Fiorentina'yı dava etmişiz

Hiç bir yerde bilgi yok hocam kaynak nedir

Çevrimiçi murat

q7 oynarım demiş. doktorlar ne diyecek bakalım. ama adriano konusu daha bir önemli. yerine beck i oynatmazsa solbek tosiç stoperler atınç mitroviç.
ikisininde oynayacağını düşünüyorum.

q7 oynarım demiş. doktorlar ne diyecek bakalım. ama adriano konusu daha bir önemli. yerine beck i oynatmazsa solbek tosiç stoperler atınç mitroviç.

necip-mitrovic düşünüyormuş hoca beinsports'a göre :)

Çevrimdışı levitate

Hiç bir yerde bilgi yok hocam kaynak nedir
İnternete bakmadım ama TV'de her kanal söylüyordu abi
bipbipbupbup

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Murat abi umarım adriano oynar, eğer oynamazsa tosic atınç mitro gg dörtlüsüyle çok sıkıntı yaşarız. 

Murat abi umarım adriano oynar, eğer oynamazsa tosic atınç mitro gg dörtlüsüyle çok sıkıntı yaşarız.

Adrianonun oynayacağını düşünüyorum oldaki oynamadı böyle çıkarız bence.

Gökhan-Mitrovic-Tosic-Beck

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

necip-mitrovic düşünüyormuş hoca beinsports'a göre :)
Abovv Sıkıntı çok büyük olur.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adrianonun oynayacağını düşünüyorum oldaki oynamadı böyle çıkarız bence.

Gökhan-Mitrovic-Tosic-Beck
Aynen en makulu böyle görünüyor.

Aynen en makulu böyle görünüyor.

Hoca komple savumayı bozmaz zannetmiyorum adriano oynamazsa.

Mitrovic-Tosic fena oynamadı olimpiakos maçında.

Zannetmiyorum ki

Mitrovic-Necip(Atınç) yapsın.

Lyon'u elemesi halinde Beşiktaş'ın fikstürü:
📝30 Nisan - Başakşehir
📝4 Mayıs - Avrupa Ligi Yarı Final
📝7 Mayıs - Fenerbahçe
📝11 Mayıs - Avrupa Ligi Rövanş

Çevrimdışı arda

Su gelir farkini Hurriyet gazetesinde goren var mi? Besiktas'la ilgili olumlu hic bir seyi vermiyorlar. Bu kadar yanli olmalari gercekten garip. FB TV bile ancak bu kadar FB'li olabilir.

Ama bakin hemen son dakika girip Quaresma ve Adriano yok haberini mansete cekmisler. Fotomac musveddesine yaptigimizi bu omurgasizlara yapmamiz lazim.

Yorum yazılıyo mu haberlerin altına üye olmadan? Eğer öyle değilse hiiç boştan yere girip hit vermeyeyim bu lara..
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı mylife1903

📝30 Nisan - Başakşehir
📝7 Mayıs - Fenerbahçe
Yari final macina rotasyon yapariz,
Fbye 7 mayista 7 tane sokusturacagiz

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yari final macina rotasyon yapariz,
Fbye 7 mayista 7 tane sokusturacagiz
Promosyonu yok 7 + 1 oldu o da olumlu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Adriano..
Ciddi bir sıkıntı yok..
Ancak ağrıları devam ediyor..
Oynama ihtimali var..

Çevrimdışı Savaş

📝30 Nisan - Başakşehir
📝7 Mayıs - Fenerbahçe

Başakşehir'in bu hafta Rize deplasmanında puan kaybedeceğini, beraber kalacağını düşünüyorum. Bu periyottan önce Başakşehiri de mağlup edersek 10 puan farka ulaşmış oluruz. Bu sebeple bizim için sorun yaratmaz bu fikstür.

Başakşehir maçının Avrupa maçlarından önce olması iyi oldu. Fener maçına da yedeklerle çıkarız.

Başakşehir'in bu hafta Rize deplasmanında puan kaybedeceğini, beraber kalacağını düşünüyorum. Bu periyottan önce Başakşehiri de mağlup edersek 10 puan farka ulaşmış oluruz. Bu sebeple bizim için sorun yaratmaz bu fikstür.

Başakşehir maçının Avrupa maçlarından önce olması iyi oldu. Fener maçına da yedeklerle çıkarız.

Çok ümidim yok ancak başakşehir maçını cuma gününe çekebilirler diye düşünüyorum.

Yinede çok ümidim yok.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çok ümidim yok ancak başakşehir maçını cuma gününe çekebilirler diye düşünüyorum.

Yinede çok ümidim yok.
Benim var rize yenecek o maçı hatta Kazanırlarsa düşmezler.

Benim var rize yenecek o maçı hatta Kazanırlarsa düşmezler.

bende öyle düşünüyorum işte rize yenerse yada puan koparırsa bizde adanayı yenersek.

Puan farkı açılcak :)

Bi güzellik yaparlar belki bizede gs'ye zamanında yaptılar maçlarını ertelediler :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bende öyle düşünüyorum işte rize yenerse yada puan koparırsa bizde adanayı yenersek.

Puan farkı açılcak :)

Bi güzellik yaparlar belki bizede gs'ye zamanında yaptılar maçlarını ertelediler :)
Neden ertelesinler ?

Çevrimdışı cagdas44

Fatih Doğan Twitter

Adriano'da iyi haber adalede yırtık yok.. Kötü haber oynaması garanti değil. Bu yüzden oynama şansı şu an %51..

Etiketler: