Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9170239 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Orası öyle ama Yusuf ilk yarıdaki maçta bize güzel bi gol atmıştı bizi baya bi zorladı bide 40 bin kişi önünde oynayacağız atmosfer ister istemez ts yı ateşlendirecek Yusuf ve Rodallega yı Marcelo ve Atibayla yavaşlatırsak maç lehimize döner bizim daha iyi bi takım olmamız hiç önlem almayacağımız anlamına gelmiyor karşındaki takım yeni stadında kaç haftadır yenilgi almayan yükselişe geçen dolu tribünlere oynayan bi takım
Gözümde büyütmüyorum kesinlikle fakat aynı zamanda küçümsemiyorumda
Çıkıp oyunumuzu oynayıp kazanmamız lazım Gs ye güvenmiyorum Başakşehir gs yi rahat geçecektir.
Elbette hic bir rakibi kucumsememek gerekiyor

Biz cikip kendi oyunumuzu oynarsak bu maci aliriz bu kadar Basit

Sonucta en formda ve en iyi oyuncuları Beşiktaşta kadroya giremeyen Olcay , cok da buyutmemek lazim

Ts nin defans hatti ve Bekleri bence de iyi

J.Pereira yılların tecrübesi

Mas iyi oyuncu

Durica ve Medjani de fena degilller

Ama Karşıların da Babel - Abou - Q7 ve Talisca olacak :tabe:

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Beşiktaş formasıyla ortaya koyduğu müthiş performansla göz dolduran Anderson Talisca, şovuna Trabzon’da da devam etmek istiyor. Yıldız futbolcu, bu akşam rakip fileleri sadece 1 kez sarsması halinde Benfica’daki 11 gollük kariyer rekorunu egale edecek.

Trabzonu yendiğimiz takdirde puanimizi 61 e yukseltecegiz :D :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Trabzonu yendiğimiz takdirde puanimizi 61 e yukseltecegiz :D :D
Şampiyonluğa 9 puan kalacak

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

seni gördüm sanırım maçta ama çok kalabalıktı yanına gelemedim elinde elde taşınan kameralardan vardı
ama nasıl bir bulunma yöntemi söyledin üstünde kırmızı mont varmış :D dostum bütün kameramanların üstünde kırmızı mont vardı :evillol:
sahadan izlenimlerini anlatsana taraftar nasıldı oly neler düşündü stad hakkında taraftar hakkında @yorgo_d(geodem)
:) Besiktas  gol  attiginda bas bas bagiran kirmizili bir kameraman  gorduysen  o bendim abi,  ya da  kartal  pencesi  yapip  resim cektiren :)))  Saka  bir  yana hakikaten  bu  donem belgesel icin cok yogun bir  tempoda  oldugumuzdan  gozlemlerimi  aktarma  firsatim olmamisti .  Oncelikle  sunu  belirtmeliyim ki taraftarin oyunda  kalip  tezahurat ve tepkilerini  oyuna gore yonlendirmesi cok onemli ..Hakemin kk si vb  kararlarinda  bunu  gordum .. Bu hep boyle olmali .. Rakip  takim  ve hakem  tam bir  cendereye  atiliyor  taraftar  boyle oldugunda..  Ozellikle  islik calinan anlar  cok  onemli!! ...  Mac sirasinda kendimi rakip  futbolcu yerine de koydum Besiktasin  bir  futbolcusu  olarak da  dusundum her  iki acidan degerlendirdigimde rakip  futbolcu olarak ustume ustume gelen  bu  taraftarin karsisinda oynamak  beni  illa  ki tedirgin ederdi. Soyle  ki; tedirginligi sadece korkuya baglamayalim. Sadece bu taraftarin baskisi, cosku ve arzusuyla rakip  takimin  (Besiktasin) ne yapip  ne edip  maglup olmayacagi kanatine kapilirdim. Besiktasli  futbolcu  icin ise  tam bir  itici  guc,  bir tetikleyici adeta ... Sahanin bu  denli  yakin  olmasi atilan  tac, korner  veya tribune  yakin  s .vuruslarda  futbolcularin  birebir o  destek  verici  sozleri  duymasi  onlara  ekstra  motivasyon  sagliyor ... (tersi  durumda  ne olur onu  hala yasamadik, umalim da uzun yillar yasamayiz ama yasarsak ne olur  bilemem) Onun disinda stad  bosken o  denli  buyuk, yuksek vs  gorunmezken  full doldugunda rakip futbolcular  kendini  bir gerilim  filminin icinde hissediyordur bence, uzerlerine dogru  kapanan  bir  duvar  gibi o tribunler bunun da rakibi  cok rahatsiz eden bir  sey  oldugunu dusunuyorum  Necmi abi.  Haa bu arada  calistigim  Yunan kanalinin  spor  muhabirine sahaya indigimizde fikrini  sordum  stad  hakkinda, bana cok  stada  gittim, cok  mac  izledim dedi  ama bu,  bir kac  stad  disinda su anda gordugum en iyi stad dedi  ..   
Yorgo

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Necip Uysal tişörtü de satışta.Tişörtü çıkmayan çok az oyuncumuz kaldı.

Bu tişörtlerin kumaşına ısınamadım 1 tane aldım hoşuma gitmedi , ayrıca siyah renk daha güzel durur gibi geliyor.

Çevrimdışı Berat

Bu tişörtlerin kumaşına ısınamadım 1 tane aldım hoşuma gitmedi , ayrıca siyah renk daha güzel durur gibi geliyor.

Abi kaliteli bir madde değil maalesef. Az ve öz çıkarmamız gerekirdi bu tshirtleri. Geçen sene Atibalı olanı aldım ve çok çabuk yıprandı. Tasarımlarda biraz seviyeyi yükseltmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Abi kaliteli bir madde değil maalesef. Az ve öz çıkarmamız gerekirdi bu tshirtleri. Geçen sene Atibalı olanı aldım ve çok çabuk yıprandı. Tasarımlarda biraz seviyeyi yükseltmemiz gerekiyor.

Mesela kartal yuvasından aldığım bazı tişöertler çok kaliteli oluyor bazıları inanılmaz kötü oluyor mesela basketbol ürünleri üretmişler orda siyah bi tişört vardı onu aldım çok güzel. 132 decibel diye vardı çok güzel. Feda tişörtü falan bunlardan kat kat güzeldi.. bu ürünler çok değişik geldi malesef.

Çevrimdışı Ensar

Şunları evire çevire yenmessek kahrolurum.
Havalara bak ya, siz kimsiniz lan? Bizim kadromuzda 11'e giremeyen Olcay'ın adam ettiği takımın taraftarlarına bak hele.
Şenol Güneş duygusal davranmasın atabildiğimiz kadar atalım bi kendilerine gelsinler, öyle 10 maçla sahip olamıyorsun hiç bir şeye, biz 4 senedir bu takım üzerinde çalışıyoruz bunlar bi gazla kendilerini Madrid, Münih falan sandılar.
+1903

Çevrimdışı Constantino

An itibariyle trabzonspor un tüm biletleri tükenmiş
Bizimde 2 bin taraftarımız gelecek
Bu maç çok zor olacak çok
Haydi Aboubakar.

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Gokhan-

@Onur Küçük @İsmail Özyurt @mylife1903

Random alıntı yapmayı beceremiyorum :)

Ki söylediklerinizin üzerine konuşacak bir şey de yok zaten, bunların havasını Bilic'in bizde ki ilk senesinde karşılaştığımız Trabzon'a benzetiyorum.
O sene de güzel bir seri yakalamışlardı, Cardozo sıra sıra atıyordu falan, yine havalı havalı gelmişlerdi Konya'ya Veli'nin muhteşem füzesiyle başlayıp 3-0 yağlayıp göndermiştik.
Sonra kedi'ye dönmüştü Trabzon Kaplanları, inşallah aynı tarifeyi uygularız sonuçta yeni stad açtı adamlar, bu lig'in ağa'sı biziz ve cömert olmalıyız.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Stadın tamamen dolması ts'yi baskı altına alacaktır, pas oyunumuzu bozamazlar'sa işleri çok zor

Çevrimdışı nusretaslanturk

zaman geçmek bilmez bu gün  :bawling: :bawling:

Çevrimdışı Ensar

benfica cenki istiyormuş güya  , talisca ile  kafa kafaya takas etsek nasıl olur :D

Çevrimdışı Savaş

Kalan maçlarımız içerisiden puan kaybı yazabileceğim tek maçımız bu. O da kalan maçlardan zorluk derecesini en zor gördüğüm maç olmasından dolayı. Puan kaybedeceğimizi düşünmüyorum ama küçük bir ihtimal var.

Tribünden korkmuyorum. Trabzon taraftarı yenilen tek golde bile kendi takımını bozabilen ve destek olmayı bilmeyen bir taraftar. Atacağımız ilk golde pişmaniye gibi dağılacaklardır. Napoli, Benfica, Olimpiyakos tribünlerinin önünden sağlam çıkmış bu takıma trabzon tribünü çerez gelir.

Trabzon takımı ise son dönemde toparladı hatta ve hatta önümüzdeki sene bizimle yarışta olacaklarını düşünüyorum fakat şu an güçleri bize yetmez. Ne kadar iyi oynamaya başlarlarsa başlasınlar ligde bize denk gelen bir takım yok şu an. Oynadığımız oyuna karşılık verebilecek bir takım yok açıkcası bu çok net. Ataksa atak, rolantise rolanti, kontraysa kontra, setse set her oyunu rahatlıkla oynayabilen bir takım var şu an elimize.

Kaybedersek karşı takımın iyi olmasından değil, kendi kendimize çelme taktığımız için kaybederiz,bireysel hata, gereksiz agresiflik vsvs. Yani çok ekstrem bir durum olursa puan bırakırız Trabzonda. Fakat kaybetmeyeceğiz. Maç sonu puanımız 61 olur Trabzona selam çakarız :)

Ricardo Quaresma: "Bana bir ilkokul öğretmenim katlanırdı. Bir de şimdiki hocam katlanıyor.Hatalarımı yüzüme vurup, acımasızca eleştirmeye çalışmıyor. Kavga etmiyor benimle."

Çevrimdışı Gokhan-

Olcay'ın bugün çok dikkat etmesi lazım, oyununu oynar golünü falan atar bunlar mühim değil.
Ama olası bir golünden sonra sevinirse, maçtan sonra falan 3'lü çektirirse herkesin gözünde biter, kendisini çok seven ben dahil :)
Yiyeceksekte ondan yiyelim ama 3-1, 2-1 bizim lehimize olacak şekilde.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı fani madida

ts taraftarı ilk defa böyle bir kalabalık kitle olarak tribünde olacak (olimpiyat stadındaki maçlar hariç) bence bu kalabalığı kesinlikle organize olamazlar eğer ilk dakikalarda pasla baskıyı kırarsak trabzon takımı baya baya baskıya girer. bir de bu maçta abuş'a çok güveniyorum kara oğlan dağıtacak ts defansını  :super:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ts taraftarı ilk defa böyle bir kalabalık kitle olarak tribünde olacak (olimpiyat stadındaki maçlar hariç) bence bu kalabalığı kesinlikle organize olamazlar eğer ilk dakikalarda pasla baskıyı kırarsak trabzon takımı baya baya baskıya girer. bir de bu maçta abuş'a çok güveniyorum kara oğlan dağıtacak ts defansını  :super:
  :claps: :ok:

Çevrimdışı underworld

normalde hiçbir oyuncu tshirt , forma arkasına isim vb şeylere hayatta girmem .
futbolcular ile her zaman arama mesafa koymuşumdur ama en son atiba için bi seferlik bu tavrımı saf dışı bıraktım.
fakat ürün tshirt olmasına karşılık lastikliydi ve sıcakta giyilmeyecek kadar kötüydü.
giyim türü yaz olsada bol bol kışın giydik  :lol:

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Ts'nin bizi yenmesi için şikebahçe gibi çirkeflik yapıp, hakemi de arkasına alması lazım yoksa normal şartlarda bizi yenmelerinin imkanı yok. Onlarla aramızda çok büyük bir siklet farkı var, sonuçta ligin ilk yarısında küme düşmemeye oynuyorlardı, 2. yarı ile birlikte biraz yükselişe geçtiler ama bu onların iyi takım oldukları anlamına gelmiyor. En iyi oyuncuları bizim defettiğimiz Olcay Şahan olan takımı gözümüzde fazla büyütmemek gerekir. Şenol Güneş Napoli, Benfica, Olympiakos deplasmanlarından yüzünün akıyla çıkmış bir teknik adam, kontrollü oynayarak, fırsatı bulduğumuz anda fişi çekip Ts'nin işini bitirmeliyiz. Bu maçta Ts'nin sert oynayacağını düşünüyorum, Palabıyık denen Beşiktaş düşmanının bunlara ne kadar müsamaha göstereceği önemli. Lyon maçı öncesi mümkün olduğu kadar en az hasarla atlatmamız lazım.

Son dönemlerde bizim taraftar Ts'yi dost kulüp olarak görmeye başlamıştı. Beşiktaş'ın Beşiktaş'tan başka dostu yoktur. Ts'lilerin arasında maç seyretmiştim 3-4 sene kadar önce (Beşiktaş-Ofspor Türkiye kupası maçı), Beşiktaş'a ettikleri küfürlerin haddi hesabı yok, ağıza alınmayacak küfürler ettiler 90 dakika boyunca. O yüzden bizim için cincon ile şikebahçe neyse Ts'de odur.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı underworld

Pedro Libertadores kupasındaki 2 maçtada 90 dk oynamış.
İnş daha çok oynarda az zararla şu işten sıyrılırız.
[ Son Düzenleme: 08 Nisan 2017, 14:03:44 underworld ]

Etiketler: