Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167792 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Bu lige uzun yıllar ambargo koymak istiyorsak, rakiplerimizin iyi oyuncularını ve ligde parlayan genç yıldızları takıma katmamız gerek. Fenerden Lens, Trabzondan Okay, Yusuf, Başakşehirden Cengiz gibi.

Çevrimdışı Mehmet57

Ver Töre ve Tolgay'i, al Okay ve Yusuf'u.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Normal şartlarda Fb maçında yaptıklarından sonra-öncesindekileri saymıyorum- sezon sonu vedalaşmak gerekirken sözleşme yenilenedik Tosic ile. En çok kullandığım kelime bu forumda stoperdir heralde, stoper derken de son nefeslerimi verebilirim. Sol stoper diye güncelliyorum.
Sen sol bek için çıldırdığımız dönemi hatırlamıyorsun heralde  :tabe: Tabi normal o bölgede Adriano ve Caner olunca unutmuşsundur  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ver Töre ve Tolgay'i, al Okay ve Yusuf'u.
Yusuf da herkes çok acele ediyor. Daha büyük takım oyuncusu olduğunu kanıtlamadı. Pişmesini bekleyebileceğin bir bölge değil orası bizim gibi hedefleri yüksek takımlar için  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Sen sol bek için çıldırdığımız dönemi hatırlamıyorsun heralde  :tabe: Tabi normal o bölgede Adriano ve Caner olunca unutmuşsundur  :evillol:

Ben Çağdaş Atan'dan önceki dönemden beri stoper diyorum.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ben Çağdaş Atan'dan önceki dönemden beri stoper diyorum.
Stoper 100. yıldan beri problemimiz. Ancak Deli İbo dan sonra hiç sol bekimiz olmadı Adriano ve Caner gelene kadar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı EMİR EMRE

İki takıma da helal olsun bu kadar iyi oynanır yürekten helal olsun.

İnşallah şu kalan dakikalarda 4. yü atarız saldır Beşiktaş!!

Çevrimdışı Berat

Stoper 100. yıldan beri problemimiz. Ancak Deli İbo dan sonra hiç sol bekimiz olmadı Adriano ve Caner gelene kadar.

Dostum tamam da niye sol beke döndürdün muhabbeti anlamadım. Stoper ihtiyacı konusunda tartışıyoruz bolca.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dostum tamam da niye sol beke döndürdün muhabbeti anlamadım. Stoper ihtiyacı konusunda tartışıyoruz bolca.
Maç sitresinden  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Berat

Atiba attı şampiyonluk geldi. Sana olan saygımı , hayranlığımı kelimelerle ifade edemiyorum. Stadın yanına yakışan bir heykelin lazım bir tanesin bir tane.

Çevrimdışı Tolga

Bu gece bu iş bitti hayırlı olsun :eyes
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Burada evet hayır muhabbeti olmuştu ben kararımı verdim 16 Nisan günü Atiba il olsun diyecem dükkanda kaşe yaptıracam onu vuracam  :bandit:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı taner37

ZUHAHAHA
Bu gecelik affedin
Bunlar yine hakem diye ağlıyor 😂😂😂
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Mehmet57

Sezonun en guzel maclarindan birinin izledik, ligin en iyi iki takimi arasinda.

Çevrimdışı El Nino

Atiba attı şampiyonluk geldi

Çevrimdışı cursedofdragon

Noah çıldırmışdır artık bu akşam evde :D

Çevrimdışı Ensar

ah atiba ah sana sözler yetmez koçum benim :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu gece bu iş bitti hayırlı olsun :eyes
Atiba attı şampiyonluk geldi  :sevinc :sevinc :sevinc

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Çıldırıyorum. Yok böyle bir maç!!! Şu maç Vodafone Arenada olsa ne çıldırmıştım be.  :D

tamam beyler bu maç bitti unutun artık bu maçı o.lyon maçına son 4 gün :D  :evillol:

Çevrimdışı Ensar

formaya bu sene ilk defa isim yazdırmadım , 20 gün sonra geliyorum ilk işim formama Atiba yazdırmak :D

Çevrimdışı Ensar

çok daha rahat kazanacağımız maçı ne hale getirdik şaka gibi

Çevrimdışı Ensar

hakem tam bir şeref yoksunu, burda savunuldu bir de , allah belanı versin burnundan fitil fitil gelsin

Etiketler: