Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9167685 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mac mi var yahu noluyo kim yaniyi
Adriano onura saplayacak diyorlar, rüyaya yat bakalım saplayacak mı  :evillol:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Cenk Tosun'un kayınpederi Almanya'da sabaha karşı hayatını kaybetmiş.
Cenk-Ece Tosun ailesinin başı sağolsun.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

takımın başında bilic var da biz mi bilmiyoruz ?
Pettemt ile ismael yoklar tabii cok rahat gordum seni
Ts macindan daha cok cekiniyorum adana macindan

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pettemt ile ismael yoklar tabii cok rahat gordum seni
Ts macindan daha cok cekiniyorum adana macindan
niye ki abi, ts maçı zor maç kazanırsak çok rahatlarız.

Çevrimdışı mylife1903

Adriano onura saplayacak diyorlar, rüyaya yat bakalım saplayacak mı  :evillol:
@tangaz abinle bi zinerji yapip ruyaya yatariz bu aksam. Bi kafamda oynatirim maci

Çevrimdışı underworld

Mac mi var yahu noluyo kim yaniyi
mahalle maçı gibi 2 günde bir napoli- juve karşılaşıyorya onlara ithafen

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abinle bi zinerji yapip ruyaya yatariz bu aksam. Bi kafamda oynatirim maci

@mylife1903 reis ben çakralarımı açtım içeri bakar 2 kere girdi çıktı noluyo lan dedim bir daha açmadım çakralarımı 3. golü şeedemiyorum bir türlü ama sikor HAYIRlısı ile 3-1
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reis ben çakralarımı açtım içeri bakar 2 kere girdi çıktı noluyo lan dedim bir daha açmadım çakralarımı 3. golü şeedemiyorum bir türlü ama sikor HAYIRlısı ile 3-1
Abi zaten 3 ihtimalli mac
3-1
4-1
5-1
Alir geliriz maci

Çevrimdışı tangaz

Abi zaten 3 ihtimalli mac
3-1
4-1
5-1
Alir geliriz maci

bu hamsiler arasıra nedense bizle uğraşıyorlar şöle nostaljik bi sikor yapıp 7 tane mi sallasak abi ne dersin sonra bunlar forumlarında hoplayıp zıplayınca nostaljik tezahürat dewreye girer beşiktaşın derdi .... die başlayan
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Beşiktaş taraftarı bu akşam İstanbul'dan 15, diğer şehirlerden de 10 otobüs ile konvoy halinde Trabzon'a yola çıkacak, yolunuz açık olsun.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

üst sıradaki takımlar arasında ilk maç bizim kazanırsak psikolocik üstünlük tümüyle fenere geçicek  :bandit:

Çevrimiçi Necmi

100 gol atıp 25 gol yemek hedef olmalı, içeride 7 8 farklı galibiyetler ne zaman gelecek acaba. Bu arada adana maçında gevşeme olmazsa Murat abi 6 7 gollü bir galibiyet bekliyorum.
ya hedefi tutturamazsak sene sonu kaldı bir maç ve biz 10 gol yemişiz.
şimdi hedefi tutturmak için o maç 15 yememizmi lazım :alala:
uleennnn gol yeme hedefimi olur yememe hedefi olur. :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

goller abu, talisca, maystro ve adriano koyyerra onların golünü de oynarsa da damdoy atar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

ya hedefi tutturamazsak sene sonu kaldı bir maç ve biz 10 gol yemişiz.
şimdi hedefi tutturmak için o maç 15 yememizmi lazım :alala:
uleennnn gol yeme hedefimi olur yememe hedefi olur. :D
:kop: :kop: 25'in altı her sayı makbuldür  :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

goller abu, talisca, maystro ve adriano koyyerra onların golünü de oynarsa da damdoy atar.
Yoh

Senaryo-1 3-1
Pedro franco
Gokhan tore
Quaresma

Senaryo-2 4-1
Alexis
Ismael
Mario gomez
Jose sosa
Quaresma

Senaryo-3 5-1
Milosevic
Pektemek
Olcay(kk)
Kerim firay
Quaresma

Çevrimdışı tangaz

damdoy cezalı  :D

Çevrimdışı tangaz

bu adamın adı ne ara damdoy oldu benim bildiğim (yanlış biliyor olabilirim) n'doye yazılıp endoy gibi telaffuz edilmiyormuydu  :alala:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Passo sayıları güncellenmiş son durum şu şekilde :1)Fenerbahçe  516.934     fark gittikçe kapanıyor, bu arada e bilet süremi uzattım 33 lira aldılar, lanet olsun böyle düzene!!!!!!!
                                                                     2)Galatasaray 494.611
                                                                      3)Beşiktaş     475.906

Çevrimdışı mylife1903

damdoy cezalı  :D
Damdon abi
Isimden kaybediyor yoksa gomezin yerine alacaktik yani

Çevrimiçi Necmi

:kop: :kop: 25'in altı her sayı makbuldür  :evillol:
bu sene 25 altında kalabiliriz büyük ihtimal
artık iyice zor gol yiyen bir takım olduk
peynir gibi bir defans için fena sayılmaz :D

Çevrimdışı mylife1903

bu sene 25 altında kalabiliriz büyük ihtimal
artık iyice zor gol yiyen bir takım olduk
peynir gibi bir defans için fena sayılmaz :D
Ne peyniri abi?

Çevrimdışı tangaz

Ne peyniri abi?

şu eski delikli peynirlerden mi şimdi kalmadı ölesi peynir reis hepsi lokum kıvamında deliksiz eski kaşarda bulamıyoruz hepsi tatsız tuzsuz peynirimsiler

Çevrimdışı mylife1903

şu eski delikli peynirlerden mi şimdi kalmadı ölesi peynir reis hepsi lokum kıvamında deliksiz eski kaşarda bulamıyoruz hepsi tatsız tuzsuz peynirimsiler
Peynir degildir abi o peynirimsi urundur. Bu ruslarda yeni buldu bu isi standarta uymuyor diye peynirin adini degistirdiler, peynirimsi urun adi altinda abuk sabuk seyler satiyorlar. Lan bunun tadi peynire benzemiyir desen adam bu peynir deeel efenim peynirimsi seyden seytim diyir

Bizim hakemler gibi. Hakemsi bulduk az eksimtrak ama hakem del yani hakemsi

Çevrimdışı tangaz

Peynir degildir abi o peynirimsi urundur. Bu ruslarda yeni buldu bu isi standarta uymuyor diye peynirin adini degistirdiler, peynirimsi urun adi altinda abuk sabuk seyler satiyorlar. Lan bunun tadi peynire benzemiyir desen adam bu peynir deeel efenim peynirimsi seyden seytim diyir

Bizim hakemler gibi. Hakemsi bulduk az eksimtrak ama hakem del yani hakemsi

HAYIRlısı olsun abi yeni ürünlerinizin

Çevrimdışı mylife1903

Tosicin suratina demek lazim, peynie gibi stopersin diye
Bozuk turkcesiyle karisina kadar dediler sanar, gebertir rvo tarifesi uygular.

Oyle peynre meynir olmaz bizim futbolculara

Bak ben bir peynir hikayesi biliyom
Gsli rambo yusuf galiba 3 teneke beyaz peynire transfer olmustu

Gsde nereden nerelere geldi yani. Rambo yusuftan serdar azize

Etiketler: