Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9168242 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Bu arada fabrinin son durumu nedir arkadaşlar :alala:

Ts maçında oynayacak.

Çevrimdışı mylife1903

reis bu caponlardan da bu beklenirdi zaten alarmlar çeşitlilik arz ediyor mu pekii? çiş stoğu %10 dolu, %50 dolu, doldu taştı ulan yeter değiştirin beni artık gibi ayrımlar var mı? bebekler ilginç canlılar altında bez takılı ensesine kadar zıçtıkları oluyordu.
Abi olmazmi. On tampondaki indikator yanlis hatirlamiyorsam 5 kademeliydi, arka tarafta da sok gecirmemen icin galiba 2-3 kademeli bisi var. indikatorler cikan mamulun miktarina gore yaniyor en sonuncu yaninca artik cocuga elektirink mi ne veriyorlarsa cocuk aglamaya basliyor, mandali burna takip degistiroyon bezi.

Çevrimdışı mylife1903

Gol ortalamamiz az. Puan 2.4ten az olmamali ki 82 puan ve ustunde kalalim ha gol ortalamamizinda 2.5 gibi olmasi lazimki seksi takim olalim

Çevrimdışı tangaz

gol ve puan ortalamasını son 2 yıl fantaziye kaçmasak aslında 2,5 yapabilirdik çok kaçırdık kaçırmaya da dewam ediyoruz sırf şu son gençler maçı 6-7 olacak maçtı 3de kaldık.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BavyeraKartali

Bu akyazıyla kapasiteler aynı sayılır ama bizim stat sanki onlardan 10 bin kisi daha buyuk duruyor. Kargaya yavrusu sahin gorunur durumu degil bendeki sanırım gercekten begenilesi bir mabedimiz var !
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı underworld

Yediğimiz golleri daha assaga çekebiliriz.
Nokta atışı 2-3 maksimum takviyeyle çok farklı noktalara geliriz.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu akyazıyla kapasiteler aynı sayılır ama bizim stat sanki onlardan 10 bin kisi daha buyuk duruyor. Kargaya yavrusu sahin gorunur durumu degil bendeki sanırım gercekten begenilesi bir mabedimiz var !
Bizde 2 kat Loca olmasi ve tribunlerin daha dik olmasi nedeniyle Stad daha heybetli ve daha buyuk gozukuyor , yukseklik olarakda daha buyuk dolayisi ile :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Yediğimiz golleri daha assaga çekebiliriz.
Nokta atışı 2-3 maksimum takviyeyle çok farklı noktalara geliriz.

lige başlarken atılan gol 80 yenilen gol 20 hedefi ile yola çıkacak oluşumu hedefler ve gerçekleştirirsek, sürekli şampiyon oluruz
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tardu

bana da öyle gelmişti açılışta stadlarına bakmıştım bende de stadımız yapılmadan önce kapasite takıntısı vardı artık yok.ts nin stadı köşeli olduğu için o izlenimi veriyor.vodafone arenada tribün mimarisi oval olduğu için bir derinlik algısı yaratıyor ayrıca çok estetik bir hava katıyor.geçen bir belgesel izlemiştim doğada sivri köşeli hiçbir doğal oluşum olmadığı için insan yapımı yapılarda köşeli yapılar insanların psikolojisini ve bilinç altını etkiliyormuş.antik yunan,romada ki yapılarda köşeli yapılar sadece tapınakların belirli bölgelerinde kullanılırmış o da yapıya bakan insanın bilinç altına doğa üstü olduğu imajı verirmiş tanrısal yani öte yandan antik yunan,roma yapılarında stadyum arena gibi yapılar genelde oval ağırlıklı formda yapılırmış estetik,doğal imajı vermesi için buda insanlara huzur verirmiş ve insanlar bu anlanlarda toplanmaktan huzur duyarlarmış,antik mimarlar bunu fark etmiş ve insanların bilinç altını manipüle etmek için kullanmışlar

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

lige başlarken atılan gol 80 yenilen gol 20 hedefi ile yola çıkacak oluşumu hedefler ve gerçekleştirirsek, sürekli şampiyon oluruz
100 gol atıp 25 gol yemek hedef olmalı, içeride 7 8 farklı galibiyetler ne zaman gelecek acaba. Bu arada adana maçında gevşeme olmazsa Murat abi 6 7 gollü bir galibiyet bekliyorum.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2017, 13:19:06 Mehmet Ali C. ]

Çevrimdışı benyv-

1 gün kaldı şu Fabri'nin durumu hala netleşmedi mi ya? Net bilgi var mı?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

1 gün kaldı şu Fabri'nin durumu hala netleşmedi mi ya? Net bilgi var mı?
net bilgi yok ama büyük ihtimalle oynayacağı söyleniyor.

Çevrimdışı benyv-

net bilgi yok ama büyük ihtimalle oynayacağı söyleniyor.

İnşallah öyledir

Çevrimdışı Egos

@Egos yazdığından hiç bişey anlamadım. hangi görev tanımınla moderasyon vermiştin? 100küsür mesajlı bir üyesin sistem yöneticisi ya da denetci ünvanın varsa profilinde bunu göremiyorum. haa şunu diyorsan "ben mesajından rahatsız oldum şikayet ettim" eyvallah buna bişey diyemem senin tercihin, ama sen şikayet ettin die direkt moderasyon gelmez sadece değerlendirmeye alınır sonucuna yöneticiler karar verir, burada birileri şikayet edince pat die moderasyon çıkmaz.

ağabey muhabbetin bağlantısı aşağıda, tabii ki şikayet etmedim, zaten "moderasyon" alan kimse de olmamıştı. belki necmi ağabey ile olan "moderasyon" meselesi aklında farklı kalmıştır diye hatırlattım; ama "daha önce de ya da sonra suçlamıştı, ceza vermişti" diyorsan o ihtimali atlamış olabilirim. özellikle maç olmayan haftalarda fazla sürtüşme yaşıyoruz, bazı konular tekrarlanabiliyor. öyleyse kusura bakma.

http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201617-sezonu/besiktas-futbol-takimi-201617-sezonu/msg722966/#msg722966

düzeltme: olay başkaymış. tangaz ağabeyden özür dilerim, necmi ağabeye de "ben ettim, sen etme" diyorum, yaptık bir cahillik.
[ Son Düzenleme: 07 Nisan 2017, 14:17:22 Egos ]

Çevrimdışı mylife1903

100 gol atıp 25 gol yemek hedef olmalı, içeride 7 8 farklı galibiyetler ne zaman gelecek acaba. Bu arada adana maçında gevşeme olmazsa Murat abi 6 7 gollü bir galibiyet bekliyorum.
Balikesir macina benzemesin sonra

Çevrimdışı underworld

ts 0:2 Bjk
bşk 1:1 gs

normalde bu toplara hiç girmem ama içimden geçti.

Çevrimdışı panic13

Bu arada fabrinin son durumu nedir arkadaşlar :alala:

HAYIRlısı ile oynayacak :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Egos

galatasaray kötü, aslında puan alma ihtimali düşük, ama benim de içimden benzer skorlar geçiyor.

Çevrimdışı tangaz

benim içimden 3-1 alacağımız geçiyor 2 gol abubakar saplar. gese maçı içinde en HAYIRlı skor beraberlik olacaktır  :icool:

Çevrimdışı underworld

Hamsik ve Mertens cayır cayır yanıyorlar.
Adamlar resmen kendilerine biçilen seviyeyi tarumar ettiler.

Çevrimdışı mylife1903

Mac mi var yahu noluyo kim yaniyi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aynen özellikle mertens'in bu kadar efektif oynaması şaşırtıcı!!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Balikesir macina benzemesin sonra
takımın başında bilic var da biz mi bilmiyoruz ?

Çevrimdışı federo

Bulundukları koltukları yenileyen mevcut kombine sahiplerine 2 mayıstan sonra en az kendi kategorisinde veya üst kategoride koltuk değiştirme opsiyonu sunulacağı belirtiliyor ama resmi bir açıklama yok bu konu hakkında..

Etiketler: