Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu arada fabrinin son durumu nedir arkadaşlar
reis bu caponlardan da bu beklenirdi zaten alarmlar çeşitlilik arz ediyor mu pekii? çiş stoğu %10 dolu, %50 dolu, doldu taştı ulan yeter değiştirin beni artık gibi ayrımlar var mı? bebekler ilginç canlılar altında bez takılı ensesine kadar zıçtıkları oluyordu.
Bu akyazıyla kapasiteler aynı sayılır ama bizim stat sanki onlardan 10 bin kisi daha buyuk duruyor. Kargaya yavrusu sahin gorunur durumu degil bendeki sanırım gercekten begenilesi bir mabedimiz var !
Yediğimiz golleri daha assaga çekebiliriz. Nokta atışı 2-3 maksimum takviyeyle çok farklı noktalara geliriz.
lige başlarken atılan gol 80 yenilen gol 20 hedefi ile yola çıkacak oluşumu hedefler ve gerçekleştirirsek, sürekli şampiyon oluruz
1 gün kaldı şu Fabri'nin durumu hala netleşmedi mi ya? Net bilgi var mı?
net bilgi yok ama büyük ihtimalle oynayacağı söyleniyor.
@Egos yazdığından hiç bişey anlamadım. hangi görev tanımınla moderasyon vermiştin? 100küsür mesajlı bir üyesin sistem yöneticisi ya da denetci ünvanın varsa profilinde bunu göremiyorum. haa şunu diyorsan "ben mesajından rahatsız oldum şikayet ettim" eyvallah buna bişey diyemem senin tercihin, ama sen şikayet ettin die direkt moderasyon gelmez sadece değerlendirmeye alınır sonucuna yöneticiler karar verir, burada birileri şikayet edince pat die moderasyon çıkmaz.
100 gol atıp 25 gol yemek hedef olmalı, içeride 7 8 farklı galibiyetler ne zaman gelecek acaba. Bu arada adana maçında gevşeme olmazsa Murat abi 6 7 gollü bir galibiyet bekliyorum.
ts 0:2 Bjkbşk 1:1 gsnormalde bu toplara hiç girmem ama içimden geçti.
HAYIRlısı ile oynayacak
Hamsik ve Mertens cayır cayır yanıyorlar.Adamlar resmen kendilerine biçilen seviyeyi tarumar ettiler.
Balikesir macina benzemesin sonra