Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173843 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı İhsan

Lyon'u bırak, Gençlere, Trabzona odaklan  :biggrinking: @cursedofdragon

Trabzonu birak Gençlere odaklan  :D :evillol: :biggrinking:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı benyv-

Trabzonu birak Gençlere odaklan  :D :evillol: :biggrinking:

Bu hafta fark en az 4'e çıkacak bence tekrardan. Başakşehir'de oyun olarak ciddi düşüş var, Akhisar için de en az 1 puan almak çok kritik. O maçta puan kaybı olacağını düşünüyorum yarın.

Çevrimdışı El Nino

Avrupa Ligi'nde şampiyonluk oranları:

Manchester United / 2,30
Lyon / 3,20
Celta Vigo / 5,50
Ajax / 10,00
Beşiktaş / 12,00
Schalke / 13,00
Anderlecht / 20,00
Genk / 30,00

Çevrimdışı cursedofdragon

İngiliz ve Alman kulüplerinden sonra Çin Ligi'nden 3 kulüp de Cenk Tosun'u transfer listesine aldı. (NTV Spor)

Avrupa Ligi'nde şampiyonluk oranları:

Manchester United / 2,30
Lyon / 3,20
Celta Vigo / 5,50
Ajax / 10,00
Beşiktaş / 12,00
Schalke / 13,00
Anderlecht / 20,00
Genk / 30,00

o.lyon'u çekmeselerdi bize oranımız daha düşük olurdu bence :)
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2017, 18:58:01 cursedofdragon ]

🏆1992-Namağlup Şampiyon
🏆2003-Puan Rekoru Şampiyon (85) + (100. Yıl
🏆2009-Çifte Kupalı Şampiyon
🏆2016-Stadsız Şampiyon
🏆2017 -Lig + Uefa 🦅 İnşallah

Çevrimiçi Necmi

Bu hafta fark en az 4'e çıkacak bence tekrardan. Başakşehir'de oyun olarak ciddi düşüş var, Akhisar için de en az 1 puan almak çok kritik. O maçta puan kaybı olacağını düşünüyorum yarın.
kalan maçlar içersinde en kolay maçını oynayacak bu hafta son iki haftayı saymayalım
şampiyonluk ilan edilir Başakşehirin bu haftadan sonra gs, rize (D), Beşiktaş, Antalya(D), Gençler, TS(D)
maçları var tek alınabilirliği olan maç gençler maçı o bile zor olacaktır. Diğer maçların hepsinde puan kaybedebilme potansiyeli
yüksek en azından zorluk derecesi bizim oynayacağımız maçlardan daha yüksek olacak.

Çevrimiçi Necmi

o.lyon'u çekmeselerdi bize oranımız daha düşük olurdu bence :)
neyse yener düşürürüz bizde :D

neyse yener düşürürüz bizde :D

inşallah abi tek düşündüğüm maç bu şuanda bu maça kitlendim gençlerbirliği ve ts maçına bile odaklanamıyorum :)

Rüyamda 2 defa maç berabere bitiyordu aynı rüyadan 2 defa gördüm ama hangi maçtı takım adı yoktu gençlerbirliği mi ts mi o.lyon maçı mı bilmiyorum :D

Çevrimiçi Necmi

inşallah abi tek düşündüğüm maç bu şuanda bu maça kitlendim gençlerbirliği ve ts maçına bile odaklanamıyorum :)

Rüyamda 2 defa maç berabere bitiyordu aynı rüyadan 2 defa gördüm ama hangi maçtı takım adı yoktu gençlerbirliği mi ts mi o.lyon maçı mı bilmiyorum :D
bundan sonra oynayacağımız maçlarda önem derecesi en düşük maç o maç aslında
yarı finalde olsak önemli olurda eler finale kalırsın ama şimdi bence şampiyonluğumuzu etkileyecek maçlar
çok daha önemli

bundan sonra oynayacağımız maçlarda önem derecesi en düşük maç o maç aslında
yarı finalde olsak önemli olurda eler finale kalırsın ama şimdi bence şampiyonluğumuzu etkileyecek maçlar
çok daha önemli

neyse yarın maçlar başlasında yavaştan moda gireriz bence :)

Çevrimdışı arda

“Vodafone KaraKartal” platformuna 31 Aralık 2016 itibariyle 913 bin Beşiktaşlı üye olarak Beşiktaş JK’ya 3,2 milyon TL katkı sağladı.

Fena rakam değil hani
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Librarius

Dun gece uyku tutmayinca oturdum Lyon-Roma macini izledim. Mac bastan sona Roma'nin kontrolunde gecmis ama maci Lyon 4-2 kazanmis. Lyon'la ilgili gozlemlerimi paylasmak istiyorum musadenizle:

1. Lyon ataklarini oldukca agirlikli olarak kendi sag tarafindan yapmis. Yani bizim Adriano ve Babal kanadimiza denk geliyor. Bu acidan icim rahat, cunku hem Adriano hem de Babel oldukca yardimlasmali oynuyorlar.

2. Ayrica firsatini bulur bulmaz ortadan araya kacan oyunculara dikine arapasi yapiyorlar. Bunun icin Atiba ve Oguzhan basta olmak uzere, Marcelo ve Tosic'e buyuk is dusuyor.

3. Kanatlara gelince, orada iyi verkac yapiyorlar. Verkaclara dikkat etmek sart. Ozellikle Velbuena ve Lacazette verkaclarda cok iyiler.

4. Fakat press yediklerinde aptalca hatalar yapiyorlar. Roma bu hatalardan sadece 2 sini degerlendirmis, yoksa baya baya sans bulmuslar. Bizim de bunlara ani presler yapmamiz sart.

5. Ozellikle stoper bolgeleri ve ortasaha direncleri cok guclu degil (tabi Roma'ya karsi boyle, bize nasil olur bilemiyorum).

6. Lacazette topsuz oyunda hic yok ama ayagina top geldiginde oldukca tehlikeli bir oyuncu.

7. 4-2 yenmeleri bir mucize. Fekir'in golu disinda attiklari butun goller de sans faktoru yanlarinda olmus. Roma'nin bu turda elenmesi buyuk bir futbol mucizesi.

Bu takimi Napoliyle kiyaslayan arkadaslar var ama Napoli bunlardan en az 2 gomlek ustun. Napoli'den ustun tek taraflari kalecileri.

Allah yardimcimiz olsun. Tur sansimiz hic az degil.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı taner37

Ne adamlar var ya video çekiyor Beşiktaş'ın bomba forvet transferini açıklıyoruz diyor az sonra sitede diyor. Baktım benteke haber. Sene başından 30 milyon Euro ya Liverpool un aldığı forveti listeye almışız özel haber buymuş 😂 boş beleş haberler.. ayrıca benteke ve aboubakar mı deseler aboubakar derim benteke aboubakar gibi süratli çalım atabilen birisi değil gördüğüm kadarıyla. Aboubakar akıllı olsa biraz efsane olabilir..

Boş beleş haberler ile insanları kandırıyorlar birde yazık
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı abdusta

Şenol hocamızın gözdesi Karizma Gençlerbirliği maçının taktik antremanında..

iyiki varsın Q7

saygılar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Lyon Başkanı Jean Aulas: "Türkler erken davranıp çok bilet aldılar ama 20 bin Beşiktaş taraftarına rağmen kendi seyircimiz için yer var. :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Şenol hocamızın gözdesi Karizma Gençlerbirliği maçının taktik antremanında..

iyiki varsın Q7

saygılar
:by2:

Çevrimdışı Mavi Tuna

Daha lig bitmemiş. Medya da Beşiktaş şunu alıyor, bunu gönderiyor diye ha bire haberler pompalanıyor. Renklilerde de her şey çok süt liman algısı var. Kimleri kimleri alıyorlar. Sanki FFP de olan onlar değil biziz ama artık o eski devir geçti, taraftar daha bilinçli, Beşiktaş taraftarı artık medyaya rağbet etmiyor. Komedi niyetine izliyoruz.

Esas Flash haberi verelim Suarez kiralık opsiyonlu, Messi kiralık ikisini alana Neimar eşantiyon

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2017, 21:54:10 Mavi Tuna ]

Daha lig bitmemiş. Medya da Beşiktaş şunu alıyor, bunu gönderiyor diye ha bire haberler pompalanıyor. Renklilerde de her şey çok süt liman algısı var. Kimleri kimleri alıyorlar. Sanki FFP de olan onlar değil biziz ama artık o eski devir geçti, taraftar daha bilinçli, Beşiktaş taraftarı artık medyaya rağbet etmiyor. Komedi niyetine izliyoruz.

Esas Flash haberi verelim Suarez kiralık opsiyonlu, Messi kiralık ikisini alana Neimar eşantiyon

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

tıkla robben gelsin messi gelsin ronaldo gelsin ibrahimovic gelsin :D  :evillol:

Sonuç Aatif çecu,eren derdiyok :D

Bu sene yazın yine çok eğleneceğük :D  :evillol:

Çevrimdışı underworld

Fena rakam değil hani

şöyle 5 milyon falan üye olsa kolu kıpırdatmadan iyi para toplarız.

Çevrimdışı abdusta

Son 3 günde Passolig üyeliğinde artış gösteren
Beşiktaş taraftar sayısı farkı GS ya göre 22000 kişiden
19850 kişiye gerilerken
FB ye göre 46950 den -43900 kişi sayısına gerilemiştir

bu durumda son güncel rakamlar
FB   515.818
GS   491.743
BJK 471.895

rakamların BJK lehine artmasının sebebi kombine satışları olabilir.
olası değişiklikleri günlük takip etmekteyim

Saygılar

Çevrimdışı cagdas44

şöyle 5 milyon falan üye olsa kolu kıpırdatmadan iyi para toplarız.

5 Milyon üyeye ulaştığımızda tüm katılımcılar 1 TL'lik paketten abone olsa bile ayda 3 milyon TL gibi bir meblağa ulaşırız ki bu sanırım yıl sonu itibarıyla bize güzel 1 oyuncu olarak dönebilecek bir bedel olur.
[ Son Düzenleme: 31 Mart 2017, 23:08:26 cagdas44 ]

Çevrimdışı cagdas44

Şimdi TRT Spor'da Gökhan Töre'nin Trabzon ile anıldığını söyledi Trabzonspor muhabiri, Beşiktaş'ın kadroda düşünmemesi durumunda Olcay etkisi ile Trabzon'a gidebileceğini söylediler

Şimdi TRT Spor'da Gökhan Töre'nin Trabzon ile anıldığını söyledi Trabzonspor muhabiri, Beşiktaş'ın kadroda düşünmemesi durumunda Olcay etkisi ile Trabzon'a gidebileceğini söylediler

Versinler 20 milyon € verelim.

Etiketler: