Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173584 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Günaydın ahali James Rodrigez hayırlı olsun mu ?

Fabregas olacağını sanmıyorum. Chelsea kiralama'ya sıcak bakmıyordu sezon başı , maaşı yüksek alamayız.  :biggrinking:

Günaydın @sametbagan. James Rodriguez 26 yaşında ve onun seviyesindeki bir futbolcuyu bu genç yaşında Beşiktaş'a transfer edebileceğimize pek ihtimal vermiyorum.

Beşiktaş olarak Chelsea ile ilişkilerimiz iyidir @gokhan_kurt. Cesc Fabregas 30 yaşında olduğu yani genç olmadığı için Chelsea eğer onun için bizden uygun bir bonservis bedeli isterse onu Beşiktaş'a transfer edebiliriz. Beşiktaş olarak Vincent Aboubakar'a yılda 3,3 milyon euro ücret ödüyorsak ki ödüyoruz, dünya yıldızı Fabregas'a da yılda 4-5 milyon euro ücret ödeyebiliriz.

Beşiktaş futbol takımımızın kadrosu kalitelidir ve 10 numara mevkimiz dışında diğer mevkilerimizdeki eksiklerimizi tamamladık. Eğer Cesc Fabregas'ı Beşiktaş'a transfer edip bu transferle 10 numara mevkimizdeki eksiğimizi de tamamlayıp 10 numara sorunumuzu çözersek yaz transfer dönemini sadece bu transferle kapatabiliriz ve Beşiktaş taraftarlarının çoğunluğunun bu duruma itiraz etmeyecekleri kanısındayım.:tabe:
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 12:16:58 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

haber umarım doğrudur ve bu isim umarım FABREGAS olur
Juan Mata :bandit:
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 12:09:08 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Başakşehir'in maçını bilgisayardan ve illegal yayınlardan izlediğimde puan kaybediyorlardı bugün yine aynı totemi deneyeceğim.
İnşallah tutarda yarına şöyle iştahlı iştahlı çıkarız.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

süper topçu her derbide uzun namlulu sokardı renklilere yanına da nayngolan birde mertens off süper olurdu hatta o gabbiadiniyide karizma yerine şey etsek kadro şöle orta üçlü atiba nayngolan hamsik kanatlar gabbiadini mertens forvet balojan
Abowwww kadroya bak işte o zaman vodafone arenada 16 galibiyet 1 beraberlik alırız murat abi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Hahahahahamsik diye gulebilsek keske soyle fbye gsye sokusturunca
50 m euro

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir'in maçını bilgisayardan ve illegal yayınlardan izlediğimde puan kaybediyorlardı bugün yine aynı totemi deneyeceğim.
İnşallah tutarda yarına şöyle iştahlı iştahlı çıkarız.
O illegal yayin yapann serrefsizleri ihbar edecem, sen bana seey et nerden seyredecegini sonra ben seyi seyden seedecem, ayip ayip

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Beyler size bir soru: Eğer sezon sonunda Cesc Fabregas'ı Beşiktaş'a transfer edersek sizce o hangi meyve transferi olur?:D
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 12:40:02 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı mylife1903

Günaydın @sametbagan. James Rodriguez 26 yaşında ve onun seviyesindeki bir futbolcuyu bu genç yaşında Beşiktaş'a transfer edebileceğimize pek ihtimal vermiyorum.

Beşiktaş olarak Chelsea ile ilişkilerimiz iyidir @gokhan_kurt. Cesc Fabregas 30 yaşında olduğu yani genç olmadığı için Chelsea eğer onun için bizden uygun bir bonservis bedeli isterse onu Beşiktaş'a transfer edebiliriz. Beşiktaş olarak Vincent Aboubakar'a yılda 3,3 milyon euro ücret ödüyorsak ki ödüyoruz, dünya yıldızı Fabregas'a da yılda 4-5 milyon euro ücret ödeyebiliriz.

Beşiktaş futbol takımımızın kadrosu kalitelidir ve 10 numara mevkimiz dışında diğer mevkilerimizdeki eksiklerimizi tamamladık. Eğer Cesc Fabregas'ı Beşiktaş'a transfer edip bu transferle 10 numara mevkimizdeki eksiğimizi de tamamlayıp 10 numara sorunumuzu çözersek yaz transfer dönemini sadece bu transferle kapatabiliriz ve Beşiktaş taraftarlarının çoğunluğunun bu duruma itiraz etmeyecekleri kanısındayım.:tabe:
hames mi jeymis mi jamas mi neyse kiralar baskan onu ustune benzemanin bir sonraki satisindan pay alirken karijmayi da kankisinin yanina postalar, real daha ne oldugunu anlamadan adriyano ramos takasinin ortasinda bulur kendini

Çevrimdışı mylife1903

Beyler size bir soru: Eğer sezon sonunda Cesc Fabregas'ı Beşiktaş'a transfer edersek sizce o hangi meyve transferi olur?:D
Patlican
Su kabaaa
Muz
Hepsi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş, Çin'de dünya devlerinin yer aldığı özel bir turnuvaya katılacak. Sonra da Endonezya'ya gidecek. [akşam]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

FABRI :

“Bana güvendiğiniz için teşekkür ediyorum. Sevginize layık olmak için tüm konsantrasyonumu Beşiktaş’ın başarısına odakladığımı ve kalemizin emin ellerde olduğunu bilin istedim. Şampiyonluk bizim olacak.”

“Real Madrid de, Barcelona da bazen savunmada açık veriyor, gol yiyor, gol atıyor. Futbolun doğası bu.”

“Olimpiakos maçı sonunda deniz tarafındaki tribüne gittik. On ikinci adamımız, Beşiktaşlı taraftarımızı mutlu görmek bizi de mutlu ediyordu. Heyecandan üçlü çektirirken ‘Şişttt’ yapmayı unuttum.”

“İyi bir kaleci olmak için ilk başta çıktığın her antremandan keyif alman lazım. Kendini geliştirebiliyorsan bu en büyük adımdır. Sonrasında her antremanda bir şeyler öğrenebiliyor musun, kendine bir şeyler katabiliyor musun bu da çok önemlidir.

“File bekçiliği yapmam, oyunu daha ileriden okurum. Yalnızlığı reddeder ve stoperlerimizle bir olurum. Kaderime razı olmayı değil, ‘en iyi savunma saldırıdır’ deyip kaderime başkaldırmayı tercih ederim. Beşiktaş’ın askeriyim.”

Daha fazlası Beşiktaş Dergisi Nisan sayısında… :busted_cop:

Çevrimdışı mylife1903

50 m euro
Yoh elli etmeZ okadar albenisi yok onun ama 20-25 eder.
Adi hamsik deelde hamsikinho olsaydi 50 ederdi

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Cennet Hurması  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Gokhan-

O illegal yayin yapann serrefsizleri ihbar edecem, sen bana seey et nerden seyredecegini sonra ben seyi seyden seedecem, ayip ayip

Yolladım abi, Putin'e selamlar.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

hames mi jeymis mi jamas mi neyse kiralar baskan onu ustune benzemanin bir sonraki satisindan pay alirken karijmayi da kankisinin yanina postalar, real daha ne oldugunu anlamadan adriyano ramos takasinin ortasinda bulur kendini

Bizim başkan Fikret Orman uyanık maşallah da elâlem de saf değil. James Rodriguez'i şu sıralar yedirmezler bize; onu belki 4-5 sene sonrasında düşünebiliriz. Diğer hayallerine ise hiç karışmayayım.:)

Fabregas olayı kafama yattı. Beşiktaş olarak Chelsea ile ilişkilerimiz iyi. Eğer Chelsea, Cesc Fabregas için bizden ödeyebileceğimiz bir rakamda bonservis bedeli isterse onu Beşiktaş'a transfer edebiliriz. Bu olmayacak bir transfer değil; çünkü Fabregas her ne kadar bir dünya yıldızı olsa da o genç değil 30 yaşında. Bu yüzden diğerlerine takılmayalım ve Fabregas transferine odaklanalım derim. :ok:
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 12:56:56 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı İhsan

Hahahahahamsik diye gulebilsek keske soyle fbye gsye sokusturunca

sabah sabah güldürdün.
çoçoçokkkk yaşa  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 12:57:13 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 13:09:09 underworld ]

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Patlican
Su kabaaa
Muz
Hepsi

Yapmayın ama böyle arkadaşlar. Cimbomlular bu tür transferlere çilek transferi diyor. Fabregas transferi bizim için kanımca tropikal bir meyve transferi olabilir mesela ananas. Aranızda ananas yemiş olan var mı arkadaşlar? Varsa o meyvenin lezzeti nasıldır? Eğer ananas lezzetli bir meyveyse ve Cesc Fabregas'ı Beşiktaş'a transfer edersek ona ananas transferi diyelim mi ne dersiniz?:D
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 13:11:12 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı sametbagan

Şaka bir yana   james rodriges tabi ki de imkansıza yakın .Ben fabregası oğuzhan gitmedikten sonra istemem.

Ozi giderse o zaman düşünülebilir.Ama önce bi şampiyon olalım buralar çok çok şenlenecek çooook.

Hedef 2 kupa 1 de olumlu hangisi olursa olsun farketmez. :D

Çevrimdışı mylife1903

Yapmayın ama böyle arkadaşlar. Cimbomlular bu tür transferlere çilek transferi diyor. Fabregas transferi bizim için kanımca tropikal bir meyve transferi olabilir mesela ananas. Aranızda ananas yemiş olan var mı arkadaşlar? Varsa o meyvenin lezzeti nasıldır? Eğer ananas lezzetli bir meyveyse ve Cesc Fabregas'ı Beşiktaş'a transfer edersek ona ananas transferi diyelim mi ne dersiniz?:D
Ananas verelim renklilere sekil1a gibi

Ananasaldirdim, espirisi de yapariz hem

Olumlu

Çevrimdışı mylife1903

Mertens,kagawa,Pastore,  Alex texeira
Teksiyara iyiymis, tuttum ben

Çevrimdışı Savaş

Ne Pastore ne Fabregas ne Mata!! Bu alemde kral Şinci Kagawa!! :D

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

valla yazınca bile bi ağzım buruştu :D