Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Lyon'u bırak, Gençlere, Trabzona odaklan @cursedofdragon
Trabzonu birak Gençlere odaklan
Avrupa Ligi'nde şampiyonluk oranları:Manchester United / 2,30Lyon / 3,20Celta Vigo / 5,50Ajax / 10,00Beşiktaş / 12,00Schalke / 13,00Anderlecht / 20,00Genk / 30,00
Bu hafta fark en az 4'e çıkacak bence tekrardan. Başakşehir'de oyun olarak ciddi düşüş var, Akhisar için de en az 1 puan almak çok kritik. O maçta puan kaybı olacağını düşünüyorum yarın.
o.lyon'u çekmeselerdi bize oranımız daha düşük olurdu bence
neyse yener düşürürüz bizde
inşallah abi tek düşündüğüm maç bu şuanda bu maça kitlendim gençlerbirliği ve ts maçına bile odaklanamıyorum Rüyamda 2 defa maç berabere bitiyordu aynı rüyadan 2 defa gördüm ama hangi maçtı takım adı yoktu gençlerbirliği mi ts mi o.lyon maçı mı bilmiyorum
bundan sonra oynayacağımız maçlarda önem derecesi en düşük maç o maç aslındayarı finalde olsak önemli olurda eler finale kalırsın ama şimdi bence şampiyonluğumuzu etkileyecek maçlarçok daha önemli
“Vodafone KaraKartal” platformuna 31 Aralık 2016 itibariyle 913 bin Beşiktaşlı üye olarak Beşiktaş JK’ya 3,2 milyon TL katkı sağladı.
Şenol hocamızın gözdesi Karizma Gençlerbirliği maçının taktik antremanında..iyiki varsın Q7saygılar
Daha lig bitmemiş. Medya da Beşiktaş şunu alıyor, bunu gönderiyor diye ha bire haberler pompalanıyor. Renklilerde de her şey çok süt liman algısı var. Kimleri kimleri alıyorlar. Sanki FFP de olan onlar değil biziz ama artık o eski devir geçti, taraftar daha bilinçli, Beşiktaş taraftarı artık medyaya rağbet etmiyor. Komedi niyetine izliyoruz. Esas Flash haberi verelim Suarez kiralık opsiyonlu, Messi kiralık ikisini alana Neimar eşantiyon Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.
Fena rakam değil hani
şöyle 5 milyon falan üye olsa kolu kıpırdatmadan iyi para toplarız.
Şimdi TRT Spor'da Gökhan Töre'nin Trabzon ile anıldığını söyledi Trabzonspor muhabiri, Beşiktaş'ın kadroda düşünmemesi durumunda Olcay etkisi ile Trabzon'a gidebileceğini söylediler