Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173589 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Şimdi TRT Spor'da Gökhan Töre'nin Trabzon ile anıldığını söyledi Trabzonspor muhabiri, Beşiktaş'ın kadroda düşünmemesi durumunda Olcay etkisi ile Trabzon'a gidebileceğini söylediler
Olcay etkisi ile tore oluyor da quaresma etkisi ile ronaldo neden olmuyor

Nasreddin hocanin kazan hikayesi gibi bizim basin

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Gökhan Töre form da olursa ligin en iyi kanadı olur.
Giderse İspanyaya gitsin orda gelişir benim gönlüm kalmasından yana..

Gökhan Töre'nin satılmayacağından emin olabilirsiniz. Fikret Orman potansiyeli olan ancak değeri düşmüş bir futbolcuyu satmaz. En az 1 sene oynatır öyle satar. Bunu birlikte göreceğiz zaten.

Gökhan Töre eğer sakatlığını tamamen atlatıp sezon başı kampına sağlam olarak yetişirse, gelecek sezon bize kanat rotasyonunda epey faydalı olur diye düşünüyorum.

Ricardo Quaresma'yı ve Ryan Babel'i Gökhan Töre ile yedekleriz. Eğer Töre, formunu yükseltirse ilk 11'e bile girebilir ve Quaresma ve Babel'den birini yedeğe düşürebilir. Eğer Aras Özbiliz de kadromuzda kalmaya devam ederse kanat rotasyonumuzda ikinci alternatif olarak Aras'ı kullanabiliriz.

Kanatlarımızı sağlamlaştırmamızla birlikte çok kaliteli bir 10 numarayı futbol takımımıza transfer edersek çok iyi olur. Çok kaliteli bir 10 numaranın transferiyle Beşiktaş futbol takımımızın gücüne güç katmış oluruz.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı İhsan

Olcay etkisi ile tore oluyor da quaresma etkisi ile ronaldo neden olmuyor

Nasreddin hocanin kazan hikayesi gibi bizim basin

Q7 yi sevmeyen Ronaldoyu hiç sevmz  :money:
gelmesin  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

Son yıllarda maddi anlamdaki en rahat dönemlerinden birini geçiren Kartal’da Fikret Orman’ın sansasyon yaratacak transferi bonservis bedelini düşük tutup, yıllık ücret konusuna bonkör davranarak bitireceği öğrenildi. Orman’ın verdiği müjde, “Önümüzdeki sezon öyle bir yıldızı kadromuza katacağız ki haberi duyan taraftarımız da diğer rakipler de inanamakta zorluk çekecek. Türkiye’ye gelmesi mümkün olmadığı düşünülen bu yıldız için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Gelecek oyuncu, bizim Avrupa arenasında da en etkili temsilcimiz olacak” sözleriyle geldi.

‘Şartı şampiyonlar ligi’

İsmini sır gibi sakladığı süperstarın Beşiktaş’a gelmek için şartları olduğuna da vurgu yapan Orman’ın, “Hedefimizdeki oyuncunun Beşiktaş’a gelmek için en önemli şartı Şampiyonlar Ligi. Biz de iki kupa hedefimizden en az birini gerçekleştirmeye çok yakınız. İmzalar atıldığında yer yerinde oynayacak” sözlerini sarfettiği öğrenildi.

kaynak:fanatik
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 08:57:10 tangaz ]
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,

Gelsin artık şu pazar yetti artık iki hafta .  :money:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Lyon Başkanı Jean Aulas: "Türkler erken davranıp çok bilet aldılar ama 20 bin Beşiktaş taraftarına rağmen kendi seyircimiz için yer var. :D :D

Lyon deplasmanımızda âdeta kendi stadyumumuzdaymışız gibi oynayabileceğiz. Bu da turu geçip yarı finale çıkmamız yolunda bizim için büyük bir avantaj olacak. :ok:

Çevrimdışı abdusta

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Son yıllarda maddi anlamdaki en rahat dönemlerinden birini geçiren Kartal’da Fikret Orman’ın sansasyon yaratacak transferi bonservis bedelini düşük tutup, yıllık ücret konusuna bonkör davranarak bitireceği öğrenildi. Orman’ın verdiği müjde, “Önümüzdeki sezon öyle bir yıldızı kadromuza katacağız ki haberi duyan taraftarımız da diğer rakipler de inanamakta zorluk çekecek. Türkiye’ye gelmesi mümkün olmadığı düşünülen bu yıldız için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Gelecek oyuncu, bizim Avrupa arenasında da en etkili temsilcimiz olacak” sözleriyle geldi.

‘Şartı şampiyonlar ligi’

İsmini sır gibi sakladığı süperstarın Beşiktaş’a gelmek için şartları olduğuna da vurgu yapan Orman’ın, “Hedefimizdeki oyuncunun Beşiktaş’a gelmek için en önemli şartı Şampiyonlar Ligi. Biz de iki kupa hedefimizden en az birini gerçekleştirmeye çok yakınız. İmzalar atıldığında yer yerinde oynayacak” sözlerini sarfettiği öğrenildi.

kaynak:fanatik

Haber doğrudur inşaallah ve haberde bahsedilen yıldız futbolcu umarım ki 10 numara mevkisi oyuncusu yani ofansif orta saha oyuncusudur. Çünkü 10 numara mevkimiz hariç diğer mevkilerimizdeki eksiklerimizi giderdik ve futbol takımımıza mutlaka ama mutlaka çok kaliteli bir 10 numara transfer etmemiz gerekiyor.

Beşiktaş futbol takımımıza çok kaliteli bir 10 numara transfer edersek, o çok kaliteli 10 numaramızın da katkısıyla futbol takımımızın oynadığı futbolu en az 1 tık üst seviyeye yükselteceği kanısındayım.

Beşiktaş futbol takımımızın kadrosu oturdu. Futbol takımımıza orta kaliteli 3 futbolcunun transfer edilmesindense çok kaliteli 1 futbolcunun transfer edilmesinden yanayım.

Beşiktaş olarak bundan böyle yapmamız gereken şey, futbol takımımızın kalitesini gittikçe daha da yükseltmektir.

Çevrimdışı tangaz

Haber doğrudur inşaallah ve haberde bahsedilen yıldız futbolcu umarım ki 10 numara mevkisi oyuncusu yani ofansif orta saha oyuncusudur. Çünkü 10 numara mevkimiz hariç diğer mevkilerimizdeki eksiklerimizi giderdik ve futbol takımımıza mutlaka ama mutlaka çok kaliteli bir 10 numara transfer etmemiz gerekiyor.

Beşiktaş futbol takımımıza çok kaliteli bir 10 numara transfer edersek, o çok kaliteli 10 numaramızın da katkısıyla futbol takımımızın oynadığı futbolu en az 1 tık üst seviyeye yükselteceği kanısındayım.

Beşiktaş futbol takımımızın kadrosu oturdu. Futbol takımımıza orta kaliteli 3 futbolcunun transfer edilmesindense çok kaliteli 1 futbolcunun transfer edilmesinden yanayım.

Beşiktaş olarak bundan böyle yapmamız gereken şey, futbol takımımızın kalitesini gittikçe daha da yükseltmektir.

haber umarım doğrudur ve bu isim umarım FABREGAS olur
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı abdusta

Alıntı
Gökhan Töre Trabzon'a geliyor Bordo-Mavililer’in yeni sezonda kadrosuna dahil etmek istediği yetenekli futbolcu eski takım arkadaşı Olcay Şahan’ın davetlisi olarak Perşembe günü Trabzon’a geliyor.
28 Mart 2017 Salı 09:35 96 GÖRÜŞME OLACAK Gökhan Töre’de sıcak gelişmeler yaşanıyor.
 Trabzonspor’un yeni sezonda kadrosunda görmek istediği, Beşiktaş’ın yetenekli futbolcunun yolunun Trabzon’a düşeceği öğrenildi.
Sezon sonuna kadar West Ham United’da kiralık olarak forma giyecek olan ve Beşiktaş’a 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Gökhan Töre’nin
 Perşembe günü Trabzon’da olacağı bildirildi. Eski takım arkadaşı Olcay Şahan’ın davetlisi olarak Trabzon’a geleceği örenilen yetenekli futbolcuyla
Trabzonspor yönetiminin de bir görüşme yapacağı belirtildi.

Efendim,
Haberleri okudunuz,sinirlendiniz,kanınız yukarılara sıçradı,kıpkırmızı oldunuz,kalbiniz olağandan daha hızlı atıyor hatta bazılarımız avuç içleri terlemeye başladı
bilinki bunu kasıtlı yazan amacına ulaşmak üzere
Haber yukarıda  ne kadar kasıtlı ve ince yazılmış :

1-Gokhan Töre daha 1 hafta önce Beşiktaşı özledim diye mesaj atmıştı,haberi yapan arkadaş bu mesajı atlamış
2-2019 a kadar sözleşmesi olan futbolcuyla Trabzon yönetimi görüşme yapacakmış(menejerinin ve Beşiktaşın haberi varmı?)
3-Olcay şahan davet etmiş (1 taşla 2 kuş,Beşiktaş taraftarının Olcay sevgisi de bertaraf edilmeye çalışılıyor,Olcay bu kadar dikkatsizmi?tepkileri düşünmedi?)
4-Asıl amaç şampiyonluğa odaklandığımız şu haftalarda içeriden işleri karıştırmak

uyumayalım,uyutmayalım

saygılar

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Fabregas 30 yaşında, çok yaşlı değil. Beşiktaş'a gelirse önümüzdeki 3-4 sezon boyunca yüksek performans sergileyebilir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

gençlerbirliği maçına 2283 bilet kalmış durumda, bunların 998'i 1.kategori, 600 tanesi'de VİP ve 1903 tribünü buna bir çözüm bulmak gerekiyor.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

haaamamsikkkk @mylife1903  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

hamsike nayngolana falan paramız yetmez ama fabregas işi farklı cereyan edebilir. mevcut kadroda kimse gelip gitmeyecek sadece fabregası alıp transferi kapatcaz dese başkan ben dizimi kırar otururum  :D

Çevrimdışı sametbagan

Günaydın ahali James Rodrigez hayırlı olsun mu ?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

Fabregas 30 yaşında, çok yaşlı değil. Beşiktaş'a gelirse önümüzdeki 3-4 sezon boyunca yüksek performans sergileyebilir.

Fabregas olacağını sanmıyorum. Chelsea kiralama'ya sıcak bakmıyordu sezon başı , maaşı yüksek alamayız.  :biggrinking:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

gençlerbirliği maçına 2283 bilet kalmış durumda, bunların 998'i 1.kategori, 600 tanesi'de VİP ve 1903 tribünü buna bir çözüm bulmak gerekiyor.

Yüksek fiyatlı kategorilerde bir miktar fiyat indirimine gidilmesi iyi olacak.

Çevrimdışı tangaz

Fabregas olacağını sanmıyorum. Chelsea kiralama'ya sıcak bakmıyordu sezon başı , maaşı yüksek alamayız.  :biggrinking:

başkan maaşı yüksek adam alacam demiş  :money:

Çevrimdışı sametbagan

Biz bugün bütün enerjimizi Başakşehirin puan kaybetmesine odaklamalıyız

Çünkü bizim taraftarın öyle bir etkisi var.Gerçekten istediğimiz zaman olabilme ihtimali yüksek şeyleri başarabiliyoruz.

Benfica maçı bunun en güzel örneği ve ben bugün başakşehirin puan kaybedeceğine inanıyorum.

Bir de bunların hep bizden önce oynamasına ayar oluyorum.Bizim avrupa da devam etmemizin büyük etkisi var sanırım.

Önce oynayınca kırılgan olmuyorlar baskı hissetmiyorlar.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

hamsike nayngolana falan paramız yetmez ama fabregas işi farklı cereyan edebilir. mevcut kadroda kimse gelip gitmeyecek sadece fabregası alıp transferi kapatcaz dese başkan ben dizimi kırar otururum  :D
Yeni sezondaki Forvet hattımızı  çok merak ediyorum

Çevrimdışı mylife1903

Hamsik olsun abi boyle ismi korku salan futbolcu lazim.
Fabregas cok dogru transfer olur aslinda fabregasi alip transferi kapatsin baskan ustune eldeki fazlaliklari da gonderdik mi islem tamam

Çevrimdışı mylife1903

Hahahahahamsik diye gulebilsek keske soyle fbye gsye sokusturunca

Çevrimdışı tangaz

Hahahahahamsik diye gulebilsek keske soyle fbye gsye sokusturunca

süper topçu her derbide uzun namlulu sokardı renklilere yanına da nayngolan birde mertens off süper olurdu hatta o gabbiadiniyide karizma yerine şey etsek kadro şöle orta üçlü atiba nayngolan hamsik kanatlar gabbiadini mertens forvet balojan

Çevrimdışı goktasoktay

süper topçu her derbide uzun namlulu sokardı renklilere yanına da nayngolan birde mertens off süper olurdu hatta o gabbiadiniyide karizma yerine şey etsek kadro şöle orta üçlü atiba nayngolan hamsik kanatlar gabbiadini mertens forvet balojan
Vuuuuuuuuuhuuuuuuuuuu hayaller, hayatlar diyesim geldi abi

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Vuuuuuuuuuhuuuuuuuuuu hayaller, hayatlar diyesim geldi abi

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

keşke benim olsa  :D

Etiketler: