Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173337 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Egos

Bende o izlenimi aldım ve mutlu oldum.Geldiği zamandan beri aynı şeyi savunuyorum. Bu çocuk büyük futbolcu olacak.Enteresan bir oyuncu.Şenol hocanın elinde iyice parlayacak. Hoca'da böyle düşünüyor olmalı ki, bugün bu yorumları yaptı. Ayrıca Gomez takıntısını da anlamış değilim. Geldi, görevini yaptı. Sahadaki Gomez'e şapka çıkarıyorum. Sağ olsun büyük fayda sağladı. Ama giderken yaptıkları etik değildi, çirkindi. Beşiktaş'ı oyaladı. Yeni sene transferlerinin gecikmesine engel oldu. Belki baştan verseydi kararını bizi zarara uğratmasaydı Bakar daha erken gelecek, gömücüler de erkenden kendilerini gömeceklerdi.O yüzden artık bu gereksiz Gomez sevdasından vazgeçilse iyi olacak. Neyse yeni sezon için Bakar gömme timleri hazır olsun. Bu çocuk kalacak. Nasıl olsa onlar oyuncu gömdükçe biz şampiyon oluyoruz. Totem oluyor bir nevi  :evillol:

beşiktaş'ı oyaladığına katılmıyorum, 15 temmuz'da girişim oldu, 20 temmuz'da kararını açıkladı. aboubakar'ın adı ise çok önceden listedeydi. gecikmelerin asıl sorumlusu yönetim, dolaylı nedeni ise ülkenin durumu ve milan'ın satışı (evet). gomez lig biter bitmez gelmeyeceğini söylese dahi aboubakar, transfer döneminin son haftası imza atacaktı (çünkü kendisinin ilk seçenek olmadığını düşünüyorum). sol bek transferleri de mi gomez'in kararına bağlıydı da biri ağustos başında, diğeri sonunda geldiler, ya talisca? (arada "yeni sene transferleri" diye hedef büyüttüğün için bu cümleyi ekledim; hoş hedef mi büyütüyorsun, yoksa günah mı çıkartıyorsun emin değilim).

gomez sevdasını bir transfer dönemi daha yaşatıyorum, gelmezse kalbime gömer, avatarımla avunurum. kendisi benim için "etik ve yakışıklıdır".

düzeltme: birkaç ek ve parantez içi
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2017, 23:21:16 Egos ]

Çevrimdışı tardu

hayır oyuncunun bonversi 12.5 milyon € biz 2.5 milyon € sunu kiralama olarak düştük.

10 milyon € satın alma opsiyonu koydurmuş olduk :)

Oyuncuyu aldığımız filan yok yani :)

şimdi baktım basın toplantısını bulamadım ama hatırladığım toplantıda ilk olarak abuya soru sordular ;burada kalmak istermisin?diye oda ben zaten beşiktaşın oyuncusuyum dedi.ardından başkana sordular başkanda;abubakar bizim tapulu oyuncumuzdur ffp yüzünden kiralık gibi gösterdik ama aslında taksitle aldık,kiralama bedeli olarak gözüken mebla aslında ilk taksit ffpye takılmayalım diye bunu yaptık demişti tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim fakat aşağı yukarı böyleydi.

Çevrimdışı Egos

ben abubakar'ın bonservisi ffp yüzünden kiralık olarak gösterildi diye biliyorum başkan bir basın toplantısında söylemişti.abu da bu tarz bir şey söylemişti

hayır oyuncunun bonversi 12.5 milyon € biz 2.5 milyon € sunu kiralama olarak düştük.

10 milyon € satın alma opsiyonu koydurmuş olduk :)

Oyuncuyu aldığımız filan yok yani :)

yalnız @tardu 'nun bahsettiği konuşmada başkan öyle demiyor. o konuşmanın meali "ffp nedeniyle bonservisiyle alma işlemini bu sene gösteremiyoruz, artık bizim oyuncumuz" dolayında bir şeydi. kesin çıkış noktası vardır (gomez'de koymuşlardı) tabii uygulamak için birkaç kalp kırmak gerekebilir (gomez'de kırmışlardı).

Çevrimdışı benyv-

Bunda tartışacak bir şey yok ki aynı kapıya çıkıyor, 12,5 m euroda diretmişlerse, bizimkiler de şimdi 2.5 verelim, seneye 10 verip alırız demişlerdir ffp yüzünden. Performansını görüp de satın almak aynı zamanda diğer bir avantaj. Mantıklı bir strateji yani.

Çevrimdışı Egos

Bunda tartışacak bir şey yok ki aynı kapıya çıkıyor, 12,5 m euroda diretmişlerse, bizimkiler de şimdi 2.5 verelim, seneye 10 verip alırız demişlerdir ffp yüzünden. Performansını görüp de satın almak aynı zamanda diğer bir avantaj. Mantıklı bir strateji yani.

tartışılan şey bahsettiğin avantajın olup olmadığı. fikret orman'ın açıklaması var olduğuna dair izlenim yaratmıyor.

Çevrimdışı cursedofdragon

şimdi baktım basın toplantısını bulamadım ama hatırladığım toplantıda ilk olarak abuya soru sordular ;burada kalmak istermisin?diye oda ben zaten beşiktaşın oyuncusuyum dedi.ardından başkana sordular başkanda;abubakar bizim tapulu oyuncumuzdur ffp yüzünden kiralık gibi gösterdik ama aslında taksitle aldık,kiralama bedeli olarak gözüken mebla aslında ilk taksit ffpye takılmayalım diye bunu yaptık demişti tabi yanlış hatırlıyor da olabilirim fakat aşağı yukarı böyleydi.

http://www.ajansbesiktas.com/besiktas-aboubakarin-bonservisini-alacak-mi-4526h.htm

tartışılan şey bahsettiğin avantajın olup olmadığı. fikret orman'ın açıklaması var olduğuna dair izlenim yaratmıyor.

herşey açık aslında biraz araştırsanız :)

http://www.sabah.com.tr/spor/futbol/2016/08/25/besiktas-aboubakari-1-yilligina-kiraladi

Başkanın açıklamalarıda burda :)

http://www.fanatik.com.tr/2016/09/02/fikret-orman-aboubakar-ile-4-yillik-anlastik-1250807

Başkanın söylemek istediği şu normalde abuobakar için 12.5 milyon € bonservis bedeli istediler biz FFP den dolayı alamadık sattığın kadar alabilirsin dalgası yüzünden :)

2.5 milyon € kiraladık oyuncu ile 4 yıllık anlaştık klüp ile anlaştık sene sonu yani bu yazın FFP bittiği için 10 milyon € bastırıp alabiliriz o yüzden öyle dedi :)

Çevrimdışı Egos

Başkanın açıklamalarıda burda :)

http://www.fanatik.com.tr/2016/09/02/fikret-orman-aboubakar-ile-4-yillik-anlastik-1250807

Başkanın söylemek istediği şu normalde abuobakar için 12.5 milyon € bonservis bedeli istediler biz FFP den dolayı alamadık sattığın kadar alabilirsin dalgasına :)

2.5 milyon € kiraladık oyuncu ile 4 yıllık anlaştık klüp ile anlaştık sene sonu yani bu yazın FFP bittiği için 10 milyon € bastırıp alabiliriz o yüzden öyle dedi :)

öyle demek için birçok yol var, fakat videoda söylediği onlardan biri değil. her neyse burası transfer başlığı olmadığından hepimize "moderasyon" veriyorum, kendimize gelelim.

Çevrimdışı tardu

yalnız @tardu 'nun bahsettiği konuşmada başkan öyle demiyor. o konuşmanın meali "ffp nedeniyle bonservisiyle alma işlemini bu sene gösteremiyoruz, artık bizim oyuncumuz" dolayında bir şeydi. kesin çıkış noktası vardır (gomez'de koymuşlardı) tabii uygulamak için birkaç kalp kırmak gerekebilir (gomez'de kırmışlardı).

açıkçası ima mı değil mi hala çözemedim ama hatırladığım o günden sonra bunu ne başkan ne de abu dillendirmedi sanırım o gün ağızlarından kaçırdılar diye düşündüm kap olduğu için bir geçiştirme hali vardı sanki senin söylediğin de mantıklı en son buradaki napoli maçından sonra abuya bu kiralık olayını sordular benim bahsettiğimi; sen kiralıkmısın yoksa bonservisin alındı mı gibisinden abu biraz hedef saptırır gibi bir cevap vermişti;bana portoda kötü davrandılar oraya dönmek istemiyorum diye o gün dikkatimi çekmişti taliscada aynısını söylemişti bu yüzden aklımda kalmış neyse buna karar verecek olan yönetim bence bonservisi alınsa iyi olur avrupa da piyasası var ama bonservisi biraz fazla takım içi maaş skalasında  ortalamayı yükseltmesi diğer oyuncularda sıkıntı çıkarmaz  umarım gerçi gomez performansı gösterse takım içi takım dışı kimse ses çıkaramaz
hani biri bana dese ki;bu adam seneye toplamda 25 gol üstü atar yok kesinlikle atamaz diyebileceğimiz bir adamda değil hani
ben cenkin uygun fiyata alıcısı varsa satılmasını abunun yanına da gomez in bedelsiz alınması taraftarıyım
abunun performans dalgalanmasını şenol hocanın dediği; çok duygusal bir çocuk tespitine bağlıyorum.kaleci tolgada da bu var aslında maç içinde absürt bir gol yedikten sonra mental açıdan düşüp,maçın geri kalanında surat astığına ve performansının düştüğüne çok şahit olduk
fabri bu konuda yani mental açıdan çok güçlü buz gibi gol yese de oyundan kopmuyor (kiev maçı hesaba katmıyorum o çok farklı bir durum du) fabrinin bu mental sağlamlığını abu kazanırsa ölümcül bir forvet olur bence tam benteke tipi bir premier lig forveti ortaya çıkabilir şenol hoca bu işi halledecek gibi bakalım bugün ki konuşmasında ki beden dili bana rahat ve kendine güvenli geldi abu özelinde

Çevrimdışı Orhan_

Eski açık oleeeey. Kombinemi sonunda yenileyebildim. Gelecek sene de beraberiz :D

Eski açık oleeeey. Kombinemi sonunda yenileyebildim. Gelecek sene de beraberiz :D

hayırlı olsun abi :)

Çevrimdışı Efe

2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
Biz konuşuyoruz da sen nerdesin gardaş :evillol: :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bence herkes yenileyecek :D koltuğu kaybedeceğiz diye korkmaya başladık valla :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

hem 20 sinde hemde 24 ünde maçlardayım bu sefer arda arda geldi  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Orhan_

bence herkes yenileyecek :D koltuğu kaybedeceğiz diye korkmaya başladık valla :D

Koltuk sevdası böyle bir şeymiş demek ki :D

Eyvallah (:.. Darısı sizlerin başına

ah keşke istanbulda olsaydım :)

Maçlar başlasada izlesek artık yav :)

Özledim Beşiktaş'ı mı :)

Dewe yine konuşturmuş hünerini :)

Beşiktaş sen bizim her şeyimizsin!

Kapalı yukarıya asılcak sürekli kalacak deniyor :)

Çevrimdışı taner37

Aboubakar'a 10milyon Euro vermez Fikret Orman..
Şampiyon Beşiktaş

Etiketler: