yalnız @tardu 'nun bahsettiği konuşmada başkan öyle demiyor. o konuşmanın meali "ffp nedeniyle bonservisiyle alma işlemini bu sene gösteremiyoruz, artık bizim oyuncumuz" dolayında bir şeydi. kesin çıkış noktası vardır (gomez'de koymuşlardı) tabii uygulamak için birkaç kalp kırmak gerekebilir (gomez'de kırmışlardı).
açıkçası ima mı değil mi hala çözemedim ama hatırladığım o günden sonra bunu ne başkan ne de abu dillendirmedi sanırım o gün ağızlarından kaçırdılar diye düşündüm kap olduğu için bir geçiştirme hali vardı sanki senin söylediğin de mantıklı en son buradaki napoli maçından sonra abuya bu kiralık olayını sordular benim bahsettiğimi; sen kiralıkmısın yoksa bonservisin alındı mı gibisinden abu biraz hedef saptırır gibi bir cevap vermişti;bana portoda kötü davrandılar oraya dönmek istemiyorum diye o gün dikkatimi çekmişti taliscada aynısını söylemişti bu yüzden aklımda kalmış neyse buna karar verecek olan yönetim bence bonservisi alınsa iyi olur avrupa da piyasası var ama bonservisi biraz fazla takım içi maaş skalasında ortalamayı yükseltmesi diğer oyuncularda sıkıntı çıkarmaz umarım gerçi gomez performansı gösterse takım içi takım dışı kimse ses çıkaramaz
hani biri bana dese ki;bu adam seneye toplamda 25 gol üstü atar yok kesinlikle atamaz diyebileceğimiz bir adamda değil hani
ben cenkin uygun fiyata alıcısı varsa satılmasını abunun yanına da gomez in bedelsiz alınması taraftarıyım
abunun performans dalgalanmasını şenol hocanın dediği; çok duygusal bir çocuk tespitine bağlıyorum.kaleci tolgada da bu var aslında maç içinde absürt bir gol yedikten sonra mental açıdan düşüp,maçın geri kalanında surat astığına ve performansının düştüğüne çok şahit olduk
fabri bu konuda yani mental açıdan çok güçlü buz gibi gol yese de oyundan kopmuyor (kiev maçı hesaba katmıyorum o çok farklı bir durum du) fabrinin bu mental sağlamlığını abu kazanırsa ölümcül bir forvet olur bence tam benteke tipi bir premier lig forveti ortaya çıkabilir şenol hoca bu işi halledecek gibi bakalım bugün ki konuşmasında ki beden dili bana rahat ve kendine güvenli geldi abu özelinde