Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173587 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı panic13

buna soygun denmez zaten uzatmak zorundasın erkene alıyorlar işte fırsat yaratma denir 600 000 lira gibi para burdan kulübün kasasına girecek ffp için her parayı erkenden kulübe döndürmek zorundalar bu sene biliyorsunuz FFP nin bir kısmından kurtulacağız sorun çıkmamalı zaten kombine yenilemeyi erkene çekmelerinin nedenide budur. 2 mayısda rezervasyonlar sonlanacak mayıs sonuna kadarda mali yıl bitmeden kombine satışları sonlanacak. Feda demeye devam biz demesek kim diyecek sonuçta yönetimde elinden geleni yapıyor. Bizde bize düşeni yapmalıyız zaten taraftarda yapıyor.

Abi senin yönetimi savunduğun kadar bizim defans bizim kaleyi savunamuyor :D Bir şeyde de halkın yanında ol be abi :P
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı mylife1903

Abi senin yönetimi savunduğun kadar bizim defans bizim kaleyi savunamuyor :D Bir şeyde de halkın yanında ol be abi :P
Aksam ben gene gul gul gul

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şenol Güneş: "Hazırlık maçlarında oyunculara gösterilen olumsuz tepkiler, oyuncuyu bitirir,rakiplerin işine gelir"
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Mehmet Demirkol: "Oğuzhan, İtalya'ya giderse yapamaz; İspanya'ya giderse uçar! Beşiktaş'ta kalırsa Beşiktaşlılar için iyi olur."

%100 katiliyorum Mehmet Demirkola tam La liga oyuncusu Ozi

Çevrimdışı cursedofdragon

Gençlerbirliği maçının hakemi Serkan Çınar olmuş.

İyi fena hakem değil onla kaybetmiyoruz tabi o da mete kalkavan gibi bozmadıysa.

Çevrimdışı panic13

Aksam ben gene gul gul gul

bu söylediklerine kim inanır?

KADİR İNANIR!!!111!11 asadsadsdadsaadssadsasffsda

LOOOOOOOL
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu söylediklerine kim inanır?

KADİR İNANIR!!!111!11 asadsadsdadsaadssadsasffsda

LOOOOOOOL
:kop: :evillol:

Şenol Güneş: Transferde benim veya kulüp adı kullanılarak yazılanlar var. Benim adına kimse yok, benim için önemli olan elimdeki oyuncular. Taraftardan beklediğimde bu

Çevrimdışı Yasin A.

buna soygun denmez zaten uzatmak zorundasın erkene alıyorlar işte fırsat yaratma denir 600 000 lira gibi para burdan kulübün kasasına girecek ffp için her parayı erkenden kulübe döndürmek zorundalar bu sene biliyorsunuz FFP nin bir kısmından kurtulacağız sorun çıkmamalı zaten kombine yenilemeyi erkene çekmelerinin nedenide budur. 2 mayısda rezervasyonlar sonlanacak mayıs sonuna kadarda mali yıl bitmeden kombine satışları sonlanacak. Feda demeye devam biz demesek kim diyecek sonuçta yönetimde elinden geleni yapıyor. Bizde bize düşeni yapmalıyız zaten taraftarda yapıyor.
kombine almak için, kombine tutarı dışında başka bir ücreti bana zorunlu kılıyorsa, ben buna fırsat yaratma diye bakmam.
saf silkeleme derim.
ha kulübün bu paraya ihtiyacı olabilir, kulübün bunun dışında baska gelirlere de ihtiyacı olabilir ama bu ayrı bir konu, kombine ile alakalı değil.
passolig için alınan 33 TL'nin bir kısmı BJK kulübüne gidiyor diye, ben 1.350 TL dışında bir para ödemek zorunda mıyım? ne alaka? kartım süresi dolmuş olsa eyvallah ama 2018'e kadar süresi var, hangi hakla bana süresi olan kartı uzat dersin, bunu zorunlu hale getirirsin?
kulübün bu paraya ihtiyacı var cevabı kesinlikle kabul edilemez benim tarafımda.
kulüp desin, 1350 TL kombine fiyatı ama her kombine alacak kişiden ayrıca 33 TL ihtiyaç için tahsil edilecek, açıklaması yapılsın eyallah gider veririz.
ama bu passolig yapılan düpedüz soygundur.
ve eğer kişiler buna ses çıkarmayıp, üzerine fırsat, haklılık olarak görmeye başlamışsa, bize bu yapılan muamele müstehaktır.
bir sonraki sezon en az 5 sene yenileme yapmak zorundalığı çıkar, 150 TL yenileme parası alırlar ona da fırsatını bulmuslar helal olsun deriz böyle razı olmaya devam edersek.

Şenol Güneş: "Nevzat Demir Tesislerinin yanındaki arsa alınıp altyapı için yer yapılmaya çalışıyor ama birileri arsayı vermiyor."

Şenol Güneş: "Devletin bu konularda yardımcı olması gerekiyor. Birileri orada alem yapıyor, eğleniyor. Bizim oraya yer yapmamız lazım."

Şenol Güneş: "Ozan Tufan hızla giderken birden tak diye kesildi. Bir oyuncunun yok olmasına üzüleceğiz. Bunun değişmesi lazım."

Şenol Güneş: "Olcay'ın gitmesine üzüldüm. Oynayamadığı için ve ekonomik koşullar sebebiyle gitti. Umarım çok daha başarılı olur."

Çevrimiçi Necmi

@Necmi  ağbi, passo'dan satın alınabiliyor. Hata vermesinin sebebi var.

Eğer kombine yenilemek istiyorsan, passolig kartının süresi 2019'a kadar olmalı, yani 2017-2018 sezonu için kombine alacaksan, passolig kartın sezonun kapanış tarihinden daha ileri bir tarihe kadar kullanım süresine sahip olmalı.

Misal ben hata alıyorum uzatamıyorum kombinemi çünkü kontrol ettim, 10 Ocak 2018'e kadar passolig kartımın süresi var.
33 TL daha ödeyip bunu 2019'a uzatınca kombineyi yeniliyorsun, hata vermiyor.

işin özeti burada da bir soygun var.
doğru dediğin gibiymiş bunlar geri zekalı harbiden insan bir yerlere yazıp uyarır

Çevrimdışı cagdas44

kombine almak için, kombine tutarı dışında başka bir ücreti bana zorunlu kılıyorsa, ben buna fırsat yaratma diye bakmam.
saf silkeleme derim.
ha kulübün bu paraya ihtiyacı olabilir, kulübün bunun dışında baska gelirlere de ihtiyacı olabilir ama bu ayrı bir konu, kombine ile alakalı değil.
passolig için alınan 33 TL'nin bir kısmı BJK kulübüne gidiyor diye, ben 1.350 TL dışında bir para ödemek zorunda mıyım? ne alaka? kartım süresi dolmuş olsa eyvallah ama 2018'e kadar süresi var, hangi hakla bana süresi olan kartı uzat dersin, bunu zorunlu hale getirirsin?
kulübün bu paraya ihtiyacı var cevabı kesinlikle kabul edilemez benim tarafımda.
kulüp desin, 1350 TL kombine fiyatı ama her kombine alacak kişiden ayrıca 33 TL ihtiyaç için tahsil edilecek, açıklaması yapılsın eyallah gider veririz.
ve eğer kişiler buna ses çıkarmayıp, üzerine fırsat, haklılık olarak görmeye başlamışsa, bize bu yapılan muamele müstehaktır.
bir sonraki sezon en az 5 sene yenileme yapmak zorundalığı çıkar, 150 TL yenileme parası alırlar ona da fırsatını bulmuslar helal olsun deriz böyle razı olmaya devam edersek.

Passolig kartınızı ne zaman almıştınız acaba?

Çevrimiçi Necmi

saf silkeleme derim.
bu bankacılık sistemi kredi kartının son kullanım süresi bitmek üzereyken taksitli alışveriş yapabiliyormusun
pasaportunun kullanma süresi bitmek üzereyken vize alabiliyormusun böyle düşün hizmeti alamayacağın karta hizmet verilmez
sistem direk hata verir yoksa umurlarında olmaz satarlar kombineyi nasılsa girmek için yenilemek zorundasın.
Bir hizmet veriyor hizmet şartlarından biride bu itiraz etme gibi bir lüksün yokki passo kulübü bağlayan bir şey değil işine gelmiyorsa
hizmeti satın almazsın sana zorla al demiyor kimse. orda satış sözleşmesini okudunmu nerdeyse şey istemişler
buna itiraz edene kadar edilecek bir sürü madde var adam diyorki ben koltukların dizilimini değiştiririm sana başka bir koltuk
veririm itiraz edemezsin bu nasıl bir mantık koltuk dizaynı yapacaksan kombineni satmadan önce yaparsın sen bana
bir koltuğu tahhüt ettikden sonra bende o malı beğenip aldıktan sonra senin böyle bir hakkınmı olur.
adam senin bütün kişisel bilgilerini paylaşırım itiraz hakkın yok diyor benim kişisel bilgilerim içinde tc numaramdan
sisteme girdiğim kredi kartı numarama kadar var sisteme her türlü bilgiyi girmeden passo alamıyorumki

Çevrimdışı Yasin A.

Passolig kartınızı ne zaman almıştınız acaba?

4 Ocak 2016 tarihinde passolig kartını satın aldım.

29 Mart 2016 tarihinde BJK kombinemi aldım. Bilgi olarak böyle yazdılar "Satın almış olduğunuz kombineniz Beşiktaş Futbol A Takımı'nın 2016/2017 futbol sezonunda Vodafone Arena'da oynayacağı bütün maçlar için geçerli olacaktır. "

Yani 4 Ocak 2017 tarihine kadar bütün maçlara sorunsuz girdim, sonra kombinemi kullanmaya devam edebilmem için kartımı yenilemem gerekti ve ben 10 Ocak 2017 tarihinde passolig kartımı yeniledim. su anda süresi 10 ocak 2018 tarihine kadar.

fakat bu sene kombinemi yenilemek istediğimde, sistem bana izin vermiyor, hala önünde süresinin bitmesine 9 ay olan kartımı yenilemek zorundaymışım.
Bana bu durum saçma geliyor, süresi bitince geçen seferki gibi uyarı gelir ve ben istersem uzatırım istersem uzatmam.
belki ben 10 ocak 2018 tarihine kadar kartımı kullanacagım, sonraki 6 maçı devredecegim?

Çevrimdışı taner37

Muhammed Demirci daha 22 yaşındayım ve Beşiktaş ta oynamak istiyorum demiş :)
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Yasin A.

bu bankacılık sistemi kredi kartının son kullanım süresi bitmek üzereyken taksitli alışveriş yapabiliyormusun
pasaportunun kullanma süresi bitmek üzereyken vize alabiliyormusun böyle düşün hizmeti alamayacağın karta hizmet verilmez
sistem direk hata verir yoksa umurlarında olmaz satarlar kombineyi nasılsa girmek için yenilemek zorundasın.
Bir hizmet veriyor hizmet şartlarından biride bu itiraz etme gibi bir lüksün yokki passo kulübü bağlayan bir şey değil işine gelmiyorsa
hizmeti satın almazsın sana zorla al demiyor kimse. orda satış sözleşmesini okudunmu nerdeyse şey istemişler
buna itiraz edene kadar edilecek bir sürü madde var adam diyorki ben koltukların dizilimini değiştiririm sana başka bir koltuk
veririm itiraz edemezsin bu nasıl bir mantık koltuk dizaynı yapacaksan kombineni satmadan önce yaparsın sen bana
bir koltuğu tahhüt ettikden sonra bende o malı beğenip aldıktan sonra senin böyle bir hakkınmı olur.
adam senin bütün kişisel bilgilerini paylaşırım itiraz hakkın yok diyor benim kişisel bilgilerim içinde tc numaramdan
sisteme girdiğim kredi kartı numarama kadar var sisteme her türlü bilgiyi girmeden passo alamıyorumki
ya ağbi sana katılıyorum, passolig'in bu futbol sanatını izleyen taraftar için dizayn edilmiş bir sistem olmadığı bilinen bir gerçek.
ben 33 TL'sinde de degilim, kulübe gidecekse helal olsun problem değil.
ben muameleyi, kişileri soktukları kalıbı kabul edemiyorum. böyle bir dünya yok.
geçen sene böyle değildi dikkat edersen, kartının süresine bakmadan aldın kombineni, yenileme süresi gelince de yeniledin problemsiz.
bu sene niye peşinen alıyorsun, bunun açıklaması resmi olarak yapılmalıydı ama böyle kapalı kapılar ardında varılan mutabakatlar maalesef bizim yararımıza hiç olmuyor.

Çevrimdışı benyv-

29 Mart 2016 tarihinde BJK kombinemi aldım. Bilgi olarak böyle yazdılar "Satın almış olduğunuz kombineniz Beşiktaş Futbol A Takımı'nın 2016/2017 futbol sezonunda Vodafone Arena'da oynayacağı bütün maçlar için geçerli olacaktır. "

Yani 4 Ocak 2017 tarihine kadar bütün maçlara sorunsuz girdim, sonra kombinemi kullanmaya devam edebilmem için kartımı yenilemem gerekti ve ben 10 Ocak 2017 tarihinde passolig kartımı yeniledim. su anda süresi 10 ocak 2018 tarihine kadar.

fakat bu sene kombinemi yenilemek istediğimde, sistem bana izin vermiyor, hala önünde süresinin bitmesine 9 ay olan kartımı yenilemek zorundaymışım.
Bana bu durum saçma geliyor, süresi bitince geçen seferki gibi uyarı gelir ve ben istersem uzatırım istersem uzatmam.
belki ben 10 ocak 2018 tarihine kadar kartımı kullanacagım, sonraki 6 maçı devredecegim?

Haklısın dostum o konuda. Zaten bu sistem de bankacılıkta olduğu gibi tartışmaları içeriyor. Bu sistemi aslında banka kartı mantığından biraz ayırsalar daha güzel olurdu. Atıyorum senin kart süren 5 ay daha devam ediyor, seneye kombine alabilmelisin ve otomatik olarak o süre sonuna kadar da uzamalı. Malesef her şeyi paraya vurmuşlar.

Beşiktaş'ımızın değeri 125,5 milyon € 'dan. 119,25 milyon € düşmüş.

Çevrimiçi Necmi

yok ya ne savunması şu anda sözleşmeyi okudum burnumdan soluyorum sadece itiraz edilecek şey var edilmeyecek şey var
insanları anlamıyorum passo da her şey bitti alınan aidatmı sorun olduda tartışılıyor. sistem zaten baştan aşağı arıza
ama bunun yönetimle alakası ne. kanunu çıkaran devlet bunu uygulayan federasyon burda kulüpler işin neresinde
büyük takımlara bir şey demiyorum ama bu kart parasına kombine satan kulüpler var nerdeyse bu işin mali kısmı
ama kombine alırken bunun için yönetime kulübe saydırılmazki.
ama bir sözleşme yapmışlar evlere şenlik böyle bir sözleşme kölenin önüne konup imzala denmez kulüp ne karar alırsa alsın
senin itiraz hakkını baştan kesiyor o sözleşme kombine alman için değil almaman için yapılmış bana bir şey satarken nasıl senin kişisel bilgilerini
istediğim şekilde paylaşabilirim diyebilirsinki bana kepmi bağışlıyorsun. Gidin o sözleşmeye itiraz edin benim kişisel bilgilerimi
ortalığa dökmen için ben sana binlerce liramı vereceğim iyice saçmalamışlar böyle bir sözleşme olmaz senin hiç bir hakkın yok
alkollü girersen kombineni iptal ederim para ödemem diyor ne diyor bunlar anlamadım stada değilde camiiyemi giriyoruz
alkollü girsen camiiden bile çıkarmazlar günahı sana derler. sözleşme değil şeriat yasası mübarek adamların sözleşme diye sundukları
şey sana yasalar tarafından verilmiş hakları bile hiçe sayıyor. Alkollü girip taşkınlık yapmak farklı bir şey alkollü giremezsin demek bambaşka bir şey
şimdi insanlar eşleriyle birlikte alıyor yarın kulüp yerini değiştirirse itiraz edemiyorsun eşin başka yerde sen başka yerde
böyle sözleşmeye çüş denir. birde 6 maç transfere hak tanınması kardeşim sanane bunun parasını vermişim sana kimlik beyan ettikten
sonra yeri istediğim kişiye veririm bu işden senin zararın yokki. bana nasıl sınırlama koyarsın. karaborsayı önleyeceksen bunu
bana zarar vermeden yap benim hakkımı alarakmı suçu önleyeceksin
Şimdi bu kadar şey varken kalkıpda zaten yasalarla belirlenmiş passo yu konuşmanın manası ne adamlar vazalini sürmüş neden gül kokulu
değil diye itiraz ediliyor.

Çevrimdışı mylife1903

Fazla trolledin sen oray, kendi haline birak azicik yahu ellesme siteylen

Çevrimdışı mylife1903

yok ya ne savunması şu anda sözleşmeyi okudum burnumdan soluyorum sadece itiraz edilecek şey var edilmeyecek şey var
insanları anlamıyorum passo da her şey bitti alınan aidatmı sorun olduda tartışılıyor. sistem zaten baştan aşağı arıza
ama bunun yönetimle alakası ne. kanunu çıkaran devlet bunu uygulayan federasyon burda kulüpler işin neresinde
büyük takımlara bir şey demiyorum ama bu kart parasına kombine satan kulüpler var nerdeyse bu işin mali kısmı
ama kombine alırken bunun için yönetime kulübe saydırılmazki.
ama bir sözleşme yapmışlar evlere şenlik böyle bir sözleşme kölenin önüne konup imzala denmez kulüp ne karar alırsa alsın
senin itiraz hakkını baştan kesiyor o sözleşme kombine alman için değil almaman için yapılmış bana bir şey satarken nasıl senin kişisel bilgilerini
istediğim şekilde paylaşabilirim diyebilirsinki bana kepmi bağışlıyorsun. Gidin o sözleşmeye itiraz edin benim kişisel bilgilerimi
ortalığa dökmen için ben sana binlerce liramı vereceğim iyice saçmalamışlar böyle bir sözleşme olmaz senin hiç bir hakkın yok
alkollü girersen kombineni iptal ederim para ödemem diyor ne diyor bunlar anlamadım stada değilde camiiyemi giriyoruz
alkollü girsen camiiden bile çıkarmazlar günahı sana derler. sözleşme değil şeriat yasası mübarek adamların sözleşme diye sundukları
şey sana yasalar tarafından verilmiş hakları bile hiçe sayıyor. Alkollü girip taşkınlık yapmak farklı bir şey alkollü giremezsin demek bambaşka bir şey
şimdi insanlar eşleriyle birlikte alıyor yarın kulüp yerini değiştirirse itiraz edemiyorsun eşin başka yerde sen başka yerde
böyle sözleşmeye çüş denir. birde 6 maç transfere hak tanınması kardeşim sanane bunun parasını vermişim sana kimlik beyan ettikten
sonra yeri istediğim kişiye veririm bu işden senin zararın yokki. bana nasıl sınırlama koyarsın. karaborsayı önleyeceksen bunu
bana zarar vermeden yap benim hakkımı alarakmı suçu önleyeceksin
Şimdi bu kadar şey varken kalkıpda zaten yasalarla belirlenmiş passo yu konuşmanın manası ne adamlar vazalini sürmüş neden gül kokulu
değil diye itiraz ediliyor.
Oooooo @Necmi sert cikti, abi sen gene muhalefet yapma yakismiyor, boyle ne bilem ceymis bontun takim elbise alti parnak arasi terlik giymesi gibi, boyle bi garip oldu.

Feys kontrol ile kiyafet kanunu yoksa belki bana verirler bu pasoligi. Simdi hem alkollu gidicem stada hem ustum ciplak, deri eldiven falan, besiktas semtinde cok fena yakalarlar beni

Sonunda Cenk tosunun inform kartı gelmiş :)

Çevrimiçi Necmi

bence süresi ligi kapsıyorsa yenileme istenmez bu bir yazılımdır. ayıramazsın bir gün bile olsa sistem hata verir.
uzatmadığın bir kartta gelecek tarihde tahhüt yok. Tahhütü olmayan bir karta satış yapamazsın zaten kartının süresi dolduğunda devirde yapamıyorsun onun içinde kartın aktif olması gerekiyor. öncesinde kombineler 3 yıl satışda kaldı yani sonraki tarihe  stadın bitimine öncelikli kombine sattılar
şimdi normal düzene geçti. o zaman bu sistemi işletseler kimse kombine alamazdı. kartlarını bu seneye kadar uzatmaları gerekirdi.
kimseyede kombine alabilmek için passo kartını 3 yıllık almak zorundasın diyemezlerdi :D o nedenle geçen seneki alımlarda bu işlemedi
normal olmayan eski satışdı aslında işin kötüsü verdin parayı aldın kartı bir ay sonra kart arıza yaptı senden gene bu parayı alıyorlar
yeni kart göndermek için. esas soygun bu çünkü benden aidat alıyorsan kartımıda değiştireceksin benden böyle bir para talep edemezsin
ben zaten ödemişim bu parayı banka nasıl yeni kart gönderiyor sende göndermek zorundasın. hem yenileme ücreti alıp
kartı yenilemeyip sonra arıza yapınca yeniden para almak esas hırsızlıktır.

Çevrimiçi Necmi

bildiğim kadarıyla yükseltmek için çabalıyordun tersmi tepti ne demişler ölü şeyiyle uğraşılmaz
ya osurur ya sıçar.

Çevrimdışı GD8

beyler tünaydın şenol hocanın konuşmalarının tam halini nerden bulabilirim.
Buyur  Şenol Hocamızın Basın Sohbetinin  Tamamı

Etiketler: