Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9173161 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Efe

kombinesi olanlar eğer durumları varsa yenilesin gelecek sezon transfer olayıda neredeyse kalkıyor maça bilet almak için şans olması lazım özellikle büyük maçlarda
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Egos

Fabri sezon başı oynayamaz diyenleri bi göreyim parmak kaldırsınlar  :lol: :lol:

ben. çocukcağıza "tokatçı" diyordum, "boyko'nun kısası" diyordum. tam olarak oynamaz demedim, ama "son derece yetersiz" dedim.

millet affetsin.

Çevrimdışı arda

kombinesi olanlar eğer durumları varsa yenilesin gelecek sezon transfer olayıda neredeyse kalkıyor maça bilet almak için şans olması lazım özellikle büyük maçlarda

Yok yahu bulunur rahat olur! Dünyanın binbirtürlü hali var her maça da gidemeyebilirsin yani bence yani kombinem olsa yenilemezdim, maç seçerdim!  :naughty:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Efe

Yok yahu bulunur rahat olur! Dünyanın binbirtürlü hali var her maça da gidemeyebilirsin yani bence yani kombinem olsa yenilemezdim, maç seçerdim!  :naughty:
transfer yokki nerden alcan bileti 6 tane ile sınırladılar ben artık transfer yapmıcam sadece kulube devir yaparım bilet bulmak iyice zorlaşıyor şuan kombinesi olanlar 2017-2018 sezonunda açıkta kalabilir yenileme yapmazlarsa şimdiden söyleyeyim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

ben. çocukcağıza "tokatçı" diyordum, "boyko'nun kısası" diyordum. tam olarak oynamaz demedim, ama "son derece yetersiz" dedim.

millet affetsin.
:evillol:
sen önce kendini affet ondan sonra millet affeder zaten :bandit:
sen gene itiraf ediyorsun kafalarını toprağa gömenler var daha çıkartmadılar
onlar bir hatalı gol yemesini bekliyorlar bak biz demiştik demek için :D

Çevrimdışı Efe

yeniden futbol başlığında yazıcam inşallah uzun ara verdim biraz laf yetiştireyim size :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

sen önce kendini affet ondan sonra millet affeder zaten :bandit:
sen gene itiraf ediyorsun kafalarını toprağa gömenler var daha çıkartmadılar
onlar bir hatalı gol yemesini bekliyorlar bak biz demiştik demek için :D
yemez abi adam kalecinin hası daha ilk maç zaten belli etti benim yüzümü hem fabri hem abıbakar kara çıkarmadı 2 side çok iyi oyuncu
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimiçi Necmi

yemez abi adam kalecinin hası daha ilk maç zaten belli etti benim yüzümü hem fabri hem abıbakar kara çıkarmadı 2 side çok iyi oyuncu
şimdi burda aboubakar deme uzun ayrı kaldın başlıktan herhalde :D
yazıyı okuyan bıçakları bilemeye başlamışdır. diğer kısmıda ondan geriye
kalanı gömmek için küreklerini arıyordur.

Çevrimiçi Necmi

transfer yokki nerden alcan bileti 6 tane ile sınırladılar ben artık transfer yapmıcam sadece kulube devir yaparım bilet bulmak iyice zorlaşıyor şuan kombinesi olanlar 2017-2018 sezonunda açıkta kalabilir yenileme yapmazlarsa şimdiden söyleyeyim :D
bu sene geçerli değil ama sen genede yap :D
o kural gelecek seneki kombinelerde başlıyor

Çevrimdışı Egos

gençlerbirliği maçından önce hatalı golden bahsedip belayı çağırmayalım. aboubakar konusunda benim de görüşlerim pozitife dönmeye başladı. eski romantiklerden biri olarak gomez dönsün istiyorum, hatta maaş yükünü görmezden gelip ikisi de olsun diye geçiyor içimden; ama gomez olmayacaksa aboubakar kalsın. hem liderlik vasfı da var, biraz yontulursa, ardından biraz daha yontulursa ve biraz daha, bu özelliğini kullanabiliriz.

Çevrimdışı Kalyoncu

şimdi burda aboubakar deme uzun ayrı kaldın başlıktan herhalde :D
yazıyı okuyan bıçakları bilemeye başlamışdır. diğer kısmıda ondan geriye
kalanı gömmek için küreklerini arıyordur.
Şenol hocayı bugün dinleyince Aboubakar'ın sanki kalmasından yana gibi geldi bana. Çok iyi olacak biliyorum demesi güzeldi.

Çevrimdışı Efe

bu sene geçerli değil ama sen genede yap :D
o kural gelecek seneki kombinelerde başlıyor

evt abi gelecek sezon için bu sezon sıkıntı yok herkes yapsın zzaten  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Şenol hocayı bugün dinleyince Aboubakar'ın sanki kalmasından yana gibi geldi bana. Çok iyi olacak biliyorum demesi güzeldi.
sene başından beri söylüyoruz gömlek iyi çok büyük bir oyuncu olacak
mental sorunları var aştığı anda vaz geçilmez olur. kaldıki son dönemde bayağı yol aldı.
ben alınması taraftarıyım olduğunda elimizde yıllarca faydalanacağımız iyi bir forvetimiz olur gidersede çok iyi bir paraya gider.
risk alınabilecek bir oyuncu. Hoca kusurlarını görmüş bu bile bir adımdır. sorunu çözecektir.
zaten bu tip golcülerin zirve yaptığı yaşlar 26-27 gibi oluyor 24 den sonra verim almaya başlıyorsun
abounun şu anda ideal yaşı var. sabredecek durumumuzda yok. Talisca öyle değil biraz daha sabır istiyor.
iki forvet cenk ve abou bizim ilerdeki sorunlarımızı uzun süre için çözer. Taliscayıda 10 numaraya
evirebilirse hoca anladığım yapmak istediğide bu bizim ilerde sorunumuz kalmaz
bazı arkadaşlar herşeyi hazır elinde olsun istiyor ama hücum hattında bu paraya bakıyor yada yaşı ileri olana
gidip iki senede bir sistemi yenilemek zorunda oluyorsun.

Çevrimdışı Efe

gençlerbirliği maçından önce hatalı golden bahsedip belayı çağırmayalım. aboubakar konusunda benim de görüşlerim pozitife dönmeye başladı. eski romantiklerden biri olarak gomez dönsün istiyorum, hatta maaş yükünü görmezden gelip ikisi de olsun diye geçiyor içimden; ama gomez olmayacaksa aboubakar kalsın. hem liderlik vasfı da var, biraz yontulursa, ardından biraz daha yontulursa ve biraz daha, bu özelliğini kullanabiliriz.
yemez yemez yersede sıkıntı yok bi fazla atarız  :D yanlız aboubakardaki gelişim gerçekten iyi yiğidi öldür hakkını yeme demişler çocuk bi çok maçta yedekten girdi alışma süreci yaşadı yinede çok iyi gol attı 20 yi bulacak sezon sonuna kadar toplamda hatta geçedebilir ligde en az 12-13 atacak bence kırmızı kartalara gelince ilki doğru 2.si hakem isteği abunun suçu yok o yüzden üstüne gitmeyede gerek yok her futbolcuya ihtiyaç var kaldı 9 hafta şurda herkes çenesini kapasın takıma destek olsun kombinede alın :lol: :lol:
[ Son Düzenleme: 30 Mart 2017, 20:12:45 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi murat

abubakarın kalması çok kolay değil. 10 milyon euro kulübüne vereceksin ki zira avrupa tabelası 10 milyonu hakettiriyor ,bitiricilikteki ve kendini kontrol etmedeki sıkıntısı hariç iyi bir oyuncu. işin birde maaş boyutu var. 3.3 verdiğinde leblebici olması lazım. sene başında pozisyona geç reaksiyon veriyordu bunu büyük ölçüde aştı.

Çevrimdışı Efe

abubakarın kalması çok kolay değil. 10 milyon euro kulübüne vereceksin ki zira avrupa tabelası 10 milyonu hakettiriyor ,bitiricilikteki ve kendini kontrol etmedeki sıkıntısı hariç iyi bir oyuncu. işin birde maaş boyutu var. 3.3 verdiğinde leblebici olması lazım. sene başında pozisyona geç reaksiyon veriyordu bunu büyük ölçüde aştı.

başkan alır 5 e onu cebe koyar :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Kalyoncu

sene başından beri söylüyoruz gömlek iyi çok büyük bir oyuncu olacak
mental sorunları var aştığı anda vaz geçilmez olur. kaldıki son dönemde bayağı yol aldı.
ben alınması taraftarıyım olduğunda elimizde yıllarca faydalanacağımız iyi bir forvetimiz olur gidersede çok iyi bir paraya gider.
risk alınabilecek bir oyuncu. Hoca kusurlarını görmüş bu bile bir adımdır. sorunu çözecektir.
zaten bu tip golcülerin zirve yaptığı yaşlar 26-27 gibi oluyor 24 den sonra verim almaya başlıyorsun
abounun şu anda ideal yaşı var. sabredecek durumumuzda yok. Talisca öyle değil biraz daha sabır istiyor.
iki forvet cenk ve abou bizim ilerdeki sorunlarımızı uzun süre için çözer. Taliscayıda 10 numaraya
evirebilirse hoca anladığım yapmak istediğide bu bizim ilerde sorunumuz kalmaz
bazı arkadaşlar herşeyi hazır elinde olsun istiyor ama hücum hattında bu paraya bakıyor yada yaşı ileri olana
gidip iki senede bir sistemi yenilemek zorunda oluyorsun.
Wolfsburgun açıklamalarınada bakınca geçen sene bizim yöneticilerin açıklamaları ile aynı :) Oda dönebilir gibi duruyor. Aboubakar,Gomez,Cenk 4-3-3 olur mu? Yorumlarınız neler en azından lig için. Cenk satılacaksa Babelde olabilir.

Çevrimdışı Efe

Wolfsburgun açıklamalarınada bakınca geçen sene bizim yöneticilerin açıklamaları ile aynı :) Oda dönebilir gibi duruyor. Aboubakar,Gomez,Cenk 4-3-3 olur mu? Yorumlarınız neler en azından lig için. Cenk satılacaksa Babelde olabilir.
cenk giderse aboubakar gomez efsane olur ama bence zor cenk gitmez
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Savaş

Bende çok çok elit statüde bir forvet alınmadığı sürece Abuş'un kalmasından yanayım.

Ha Cenk satılır o zaman eyvallah ama Aboubakar seneye forvet rotasyonunda olmalı bence. Ki Cenk satılmazsa bence forvete de gerek yok. Belki 3. Bir forvet şöyle gencinden olabilir Ömer'in yerine.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı arda

Bulunuuuur sen rahaaaat ol! Hem olmadı foruma yazarız felan kesin bilet çıkar koca forumdan çıkmaz olur mu!  :naughty:
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Kuntz

Bende o izlenimi aldım ve mutlu oldum.Geldiği zamandan beri aynı şeyi savunuyorum. Bu çocuk büyük futbolcu olacak.Enteresan bir oyuncu.Şenol hocanın elinde iyice parlayacak. Hoca'da böyle düşünüyor olmalı ki, bugün bu yorumları yaptı. Ayrıca Gomez takıntısını da anlamış değilim. Geldi, görevini yaptı. Sahadaki Gomez'e şapka çıkarıyorum. Sağ olsun büyük fayda sağladı. Ama giderken yaptıkları etik değildi, çirkindi. Beşiktaş'ı oyaladı. Yeni sene transferlerinin gecikmesine engel oldu. Belki baştan verseydi kararını bizi zarara uğratmasaydı Bakar daha erken gelecek, gömücüler de erkenden kendilerini gömeceklerdi.O yüzden artık bu gereksiz Gomez sevdasından vazgeçilse iyi olacak. Neyse yeni sezon için Bakar gömme timleri hazır olsun. Bu çocuk kalacak. Nasıl olsa onlar oyuncu gömdükçe biz şampiyon oluyoruz. Totem oluyor bir nevi  :evillol:

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş'ımızın bütün oyuncuları

Çevrimdışı tardu

ben abubakar'ın bonservisi ffp yüzünden kiralık olarak gösterildi diye biliyorum başkan bir basın toplantısında söylemişti.abu da bu tarz bir şey söylemişti

Çevrimdışı cursedofdragon

ben abubakar'ın bonservisi ffp yüzünden kiralık olarak gösterildi diye biliyorum başkan bir basın toplantısında söylemişti.abu da bu tarz bir şey söylemişti

hayır oyuncunun bonversi 12.5 milyon € biz 2.5 milyon € sunu kiralama olarak düştük.

10 milyon € satın alma opsiyonu koydurmuş olduk :)

Oyuncuyu aldığımız filan yok yani :)

Etiketler: