Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113072 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

Gökhan oyuncumuzu savunalım hakemi yerelim (ki ben ve mylife burda 17.haftadan beri hakemleri yerip operasyon derken millet bize gülüyordu yok öle şey büyütüyorsunuz komplo teorisi yazıyorsunuz diyordu şimdi bunu dienlerin hepsi tornistana bağlamışlar) ama biraz da akıl bekleyelim oyuncudan bunu istemek hakkımız oyuncu akıllı olarak da bunu yapabilir topa ayağını sokmadan bir bok yapmadan diyorsun ama geçen sene gomez 18 hafta sarı görmeden çatır çatır oynadı mücadele etti gollerini sıraladı bunun adı bir bok yapmamak mı oluyor? duygusal davranıyorsunuz derim.

Abi, elimde imkan olsa Gomez'in o 18 haftada sarı kart görmedi dediğin maçlarda Abou'nun yaptığına benzer pozisyonlar çıkarırdım sana, yav bu hareketler her maçta oluyor 40 yaşında adamsın en kötü 30 senedir maç izliyorsundur, böyle sarı kartı kaç defa gördün Allah aşkına?

Operasyon konusunda şu noktada ayrılıyoruz sizinle, hakem hataları bu sene herkese oluyor :) Örnek dün Başakşehir'in kabak gibi penaltısı verilmedi, keza dışarda ki Adana maçlarında nizami golleri verilmedi bu eder 4 puan.
Yani bize özel bir operasyon yok diye düşünüyorum bu sene, renkliler bile istediklerini alamıyor eskisi gibi.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı goktasoktay

Şu Bakar dikkatli olsaydı diyenleri anlamıyorum. Adam oyun kuralları içerisinde nizami harekette bulunuyor. Nesine dikkat edecek. Siz böyle davrandıkça, Beşiktaş topçusunu titrek hale getirirsiniz, ona dikkat etsin, buna dikkat etsin. E adam top oynamasın o zaman. Adebayor dikkat etmesin ama. Bu adam nizami hareketinden, oyun kuralları içindeki davranışından dolayı ikinciyi sarıyı gördü ve atıldı. Üzerinde Beşiktaş forması var bu adamın beyler. Kara emelleri olanların, hafta boyu algı yaratmaya çalışıp, hakemi baskı altına alanların ekmeğine yağ sürüp durmayın artık yahu. Gına geldi cidden. Hayır çok mu safsınız yoksa bu mu işinize geliyor anlamıyorum.

İşin özeti şudur. Mete Kalkavan denen adam her maçımız öncesinde bu Beşiktaşlı diye baskı altına alınıyor. Aynısı zamanında Fırat'a yapıldı. Karakteri çok sağlam olmasa gerek, hep etki altında kalıyor. Bize kartları dank dank çıkartıyor. Rakipten daha adam atmışlığı yok. Ve bu yapılan şey. Beşiktaş Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takım olarak 10 kişi oynayıp tur atladıktan sonra yapılıyor. Ama siz tüm bunlar yok gibi. Bakar dikkat etseydi diyorsunuz. O zaman Fabri'de kayarak bir top aldı ceza alanı içinde, kaymasaydı beyler. Hakem penaltı çalabilir. Beni bu gece ne Antalya başkanının yaptıkları, ne sarıların yazıp çizdikleri etkilemedi ama Beşiktaş taraftarının yaptıkları etkiledi ve üzdü. Adamlar son çırpınışlarını yapıyor. Topyekün cephe açmışlar Beşiktaş'a biliyorlar ki, bu sene de şampiyon olursak, bitecekler. Bellerini bir daha doğrultmaları zor. Siz bunun bile farkında değilsiniz. Abu cart quaresma curt, Şenol hoca zart, Tosic zurt ver veriştir devam. Egonuzu tatmin edersiniz anca böyle. Sezon sonuna kadar bu takımın arkasında durup, birlik olmayacak adam Beşiktaşlı olsa ne olmasa ne. Tarihi fırsat var önümüzde. Yeni nesli Beşiktaşlı yapacak. Beşiktaş'ın başarılarının konuşulacağı. Üst üste başarıların geleceği yıllara 9 maç kalmış. Beyler halen durumun farkında değil. Bizimkiler dizisinde katil karakteri vardı hatırlarsınız. Bundan sonra Beşiktaş'a cart curt yok. 9 maç herkes bu takımın arkasında olacak. Olmayan da Beşiktaşlıyım diye gezmeyecek. Demirörenli yılları çok özlüyorsanız sarıların algı yönetimlerine kapılıp, bu kafada devam edin.
+1903

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı tangaz

Abi, elimde imkan olsa Gomez'in o 18 haftada sarı kart görmedi dediğin maçlarda Abou'nun yaptığına benzer pozisyonlar çıkarırdım sana, yav bu hareketler her maçta oluyor 40 yaşında adamsın en kötü 30 senedir maç izliyorsundur, böyle sarı kartı kaç defa gördün Allah aşkına?

Operasyon konusunda şu noktada ayrılıyoruz sizinle, hakem hataları bu sene herkese oluyor :) Örnek dün Başakşehir'in kabak gibi penaltısı verilmedi, keza dışarda ki Adana maçlarında nizami golleri verilmedi bu eder 4 puan.
Yani bize özel bir operasyon yok diye düşünüyorum bu sene, renkliler bile istediklerini alamıyor eskisi gibi.

gidip kimsenin ayağına basmadı der susarım. oyuncu akıllı olacak. 82 senesinden beri 35 senedir böyle izlerim maçları akıl var mı die bakarım IQ problemi olan oyuncuya da sallarım. hakem hatalarında başka takımların maçlarını referans almam ikinci devre kazanarak başladığımız osmanlı maçından beri mütemadiyen her maç aleyhimize hakem hatası oluyor. biz bunu söyledikçe önemsemeyen bir güruh vardı çünkü renkliler o kadar kötü ki gelen giden tokatlıyor bunları renklilerin nefesi ensede olsa acaba aynı rahatlıkta hakemler herkese hata yapıyor denecekmiydi ben buna bakarım. sorunun yanıtını biliyorum bu arada  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

bu arada yeni marş güzel olmuş biraz kısa ama güzel "biz karakartalız"
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Gokhan-

gidip kimsenin ayağına basmadı der susarım. oyuncu akıllı olacak. 82 senesinden beri 35 senedir böyle izlerim maçları akıl var mı die bakarım IQ problemi olan oyuncuya da sallarım. hakem hatalarında başka takımların maçlarını referans almam ikinci devre kazanarak başladığımız osmanlı maçından beri mütemadiyen her maç aleyhimize hakem hatası oluyor. biz bunu söyledikçe önemsemeyen bir güruh vardı çünkü renkliler o kadar kötü ki gelen giden tokatlıyor bunları renklilerin nefesi ensede olsa acaba aynı rahatlıkta hakemler herkese hata yapıyor denecekmiydi ben buna bakarım. sorunun yanıtını biliyorum bu arada  :icool:

İşte akıl vermek gibi olmasın ama başkasına verilen kararları da referans almak zorundasın abi, biz bugüne kadar diğerleri itiliip biz çekildiğimiz için kaybettik, hakkımız yendi dedik.
Bana göre kayrılmanın, operasyonun tanımı budur, bu sene bizi de görüyor onları da görüyor onlara da hata oluyor bize de oluyor.
Ama yendiğimiz maçlarda çok penaltımızın es geçildiği çok doğru, o konu herkesin dikkatini çekmiştir.
Bak ben bu tartışmayı haklı çıkmak için yapmıyorum, böyle şeyleride sevmiyorum renkliler gibi kendi topçumuzun hatasını arıyorum seni ikna edebilmek için  :D Dün ki hakem, aynı zihniyetiyle saha da olsa ve altta vereceğim görsele kırmızı verse ne söylerdin ? Gomez'e IQ'su düşük der miydin demez miydin merak ediyorum :) Bu arada bu pozisyon sarıyla geçiştirilmişti ama bana göre net kırmızı.
Buna kırmızı vermemesi Gomez'den çok hakemin yetersiz ayküsü yüzündendir bu sebeple dün ki maçında ayküsüzü de Mete Kalkavan'dır benim için.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 11:11:03 Gokhan- ]

Çevrimdışı cagdas44

Açıkçası ben hakeme bakmıyorum burada, takımı Kiev, Oly ve Antalya gibi dönüm noktası maçlarda yalnız bırakan Abou'yu görmek bile istemiyorum. İsterse hat-trick yapsın umrumda değil. Senin sarı kartın var neden ayağını kaldırıyorsun. Daha kırmızı göreli 3 gün olmuş. Kabul edilemez yani.

Ayağını kaldırmasının kurallar çerçevesinde bir problem olmamasından dolayı ayağını kaldırmış olabilir mi? Adam bir kart gördü ama bunu kendi hatasından değil de hakem hatasından dolayı almış olmasına rağmen kurban ediliyor.

kusura baktım! öyle Beşiktaşlılığımıza laf söylenince kusura bakarız.

biz burda haftalardır operasyon deyince yok öyle birşey hakemler kötü herkese kötü vbvb demiyormuydunuz. ne oldi??? tornistan yapmayın şimdi biz testi kırılmadan konuşuruz siz testi kırılınca  :bandit:

Abi operasyon diyorsun ama Abuyu da hiç ediyorsun normal şartlar altında kartlık bir hareket olmadığından orada ekstra bir dikkat sarf etmesini beklemek ne kadar doğru olur zaten hatalı olarak tanımlanacak bir hareket değil çünkü. Evet haftalardır hakemlere dikkat çekiyorsun ama hakem kart verecek diye kurallarla çelişmeyen hareketi de yapmayacaksa oyuncu nasıl top oynayacak? Ben bunu anlamıyorum buna dikkat etmeliydi o zaman adam adama tüm mücadelelerde topu açığa atıp rakibe yaklaşmamalı top çalmamalıyız çünkü hakem bunu kullanabilir gibi oluyor bu.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu arada yakın zamanda bence yabancı sınırlaması gelecek ve biz yine tek karşı çıkan takım olup sonradan evet diyeceğiz, soran olursa bu ligin ağababasıyız dersiniz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İşte akıl vermek gibi olmasın ama başkasına verilen kararları da referans almak zorundasın abi, biz bugüne kadar diğerleri itiliip biz çekildiğimiz için kaybettik, hakkımız yendi dedik.
Bana göre kayrılmanın, operasyonun tanımı budur, bu sene bizi de görüyor onları da görüyor onlara da hata oluyor bize de oluyor.
Ama yendiğimiz maçlarda çok penaltımızın es geçildiği çok doğru, o konu herkesin dikkatini çekmiştir.
Bak ben bu tartışmayı haklı çıkmak için yapmıyorum, böyle şeyleride sevmiyorum renkliler gibi kendi topçumuzun hatasını arıyorum seni ikna edebilmek için  :D Dün ki hakem, aynı zihniyetiyle saha da olsa ve altta vereceğim görsele kırmızı verse ne söylerdin ? Gomez'e IQ'su düşük der miydin demez miydin merak ediyorum :) Bu arada bu pozisyon sarıyla geçiştirilmişti ama bana göre net kırmızı.
Buna kırmızı vermemesi Gomez'den çok hakemin yetersiz ayküsü yüzündendir bu sebeple dün ki maçında ayküsüzü de Mete Kalkavan'dır benim için.
Bi futbol maçında 10 tane böyle bu tarzda pozisyon oluyor ki bunlar pozisyon icabı yaşanan şeyler ha doğru mu değil ama bir tarafta Gomez gibi bi dünya markası öbür tarafta mimli bir adam bazen hareket ederken saha içinde bunada dikkat etmek gerekir, cin olmadan adam çarpmayacaksın, Gomez cindi çarptı Abou cin değil. Hakemin takdir hakkının yanlış olduğunu düşündüğümü belirterek yorumlamanızı rica ederim yazımı.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı benyv-

Bu maç özelinde sezonun ilk kırmızı kartı olsa Aboubakar'ı savunabiliriz, ama bu kadar sıcak bir olaydan sonra, ihtiyatlı davranmaması asla savunulamaz, profesyonellik dışı. Ben Aboubakar'ın şu an takımda en formda isimlerden biri olduğunu da, seneye almayacak olsak bile sezon sonuna kadar yararlanmamız gerektiğini çok söyledim. Ama en kritik virajlarda biraz ihtiyatlı davranamıyorsan ben de takımda istemem şahsen. Bu düşüncem de takımın bu şekilde daha başarılı olacağını düşündüğümdendir. Son 9 maçtaki fırsatı herkes görüyor, sonuna kadar destekleyeceğiz. Seneye mentalitesi üst düzey bir santrafor ile yola devam ederiz umarım.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu maç özelinde sezonun ilk kırmızı kartı olsa Aboubakar'ı savunabiliriz, ama bu kadar sıcak bir olaydan sonra, ihtiyatlı davranmaması asla savunulamaz, profesyonellik dışı. Ben Aboubakar'ın şu an takımda en formda isimlerden biri olduğunu da, seneye almayacak olsak bile sezon sonuna kadar yararlanmamız gerektiğini çok söyledim. Ama en kritik virajlarda biraz ihtiyatlı davranamıyorsan ben de takımda istemem şahsen. Bu düşüncem de takımın bu şekilde daha başarılı olacağını düşündüğümdendir. Son 9 maçtaki fırsatı herkes görüyor, sonuna kadar destekleyeceğiz. Seneye mentalitesi üst düzey bir santrafor ile yola devam ederiz umarım.
ihtiyattan kastımız bu aslında, bi tarafta 15 hafta kart görmeyen bir adam öbür tarafta üst üste 2 hafta kırmızı kart gören bir adam. Mental sıkıntıları olduğunu söylemiştik Abou'nun ki iş strese girince dahada zorlanıyor, üstelik formdasın gol atıyorsun bu neyin saçma tavırları, ayrıca abounun şu hareketini gs veya fenerden birisi yapsa hangi hakem çalardı? sonra bizim lobimiz var, geçeceksin o işleri, hakem hatası başka art niyet başka.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gokhan-

Bi futbol maçında 10 tane böyle bu tarzda pozisyon oluyor ki bunlar pozisyon icabı yaşanan şeyler ha doğru mu değil ama bir tarafta Gomez gibi bi dünya markası öbür tarafta mimli bir adam bazen hareket ederken saha içinde bunada dikkat etmek gerekir, cin olmadan adam çarpmayacaksın, Gomez cindi çarptı Abou cin değil. Hakemin takdir hakkının yanlış olduğunu düşündüğümü belirterek yorumlamanızı rica ederim yazımı.

Yooo gayette haklısın ben de buna isyan ediyorum aslında, futbolun kuralları açıktır, herkese eşit davranılmalıdır.
Hakem burada hareketi değil, futbolcunun karizmasını, geçmişini, ağırlığını tarttı ona göre cezalandırdı.

Çevrimdışı tangaz

ben hala hakemlerin masum olmadığını haftalardır söylediğim gibi yineleyeyim o zaman, mesela podolski son 5-6 haftadır kırmızı yemek için didiniyor. muhtemelen de bunu japonyaya gittim nasılsa biraz yatayım die yapıyor ama ısrarla istediği o kırmızı verilmiyor. işte operasyonun tanımı budur o kırmızıyı 5-6 haftadır vermemektir. kendi sahanda ilk devrede 3 sarı görürken kazandık die ses etmezsen rakibe uyduruk penaltı verilip bizimkiler es geçilirken ses etmezsen sonra konuşmaya hakkın yoktur. ben şimdi hakeme de sallarım abuyada çünkü testi kırılmadan ikisini de şey eden nadir kişilerdenim. dünki pozisyonda hakemin yorumu ise kalecinin hızlı başlatacağı bir atağı bizim savunmada eksik yakalanacağımız bir atağı abubakar kesmek istedi die sarı kartla cezalandırmıştır der susarım. yıllarca buna yugoslav faulü deyip millet kart mart görmezken bize sürekli verilen bir karttı bu alışkın olmamız lazım. alışkın olunmayan taraf 2.sarı olması ilk sarı olsa ve öyle bitirseydi maçı bugün kimse hakem hatalı kart verdi demeyecekti. belki birtek ben ve mylife bu sarı kimseye verilmiyor derdik...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yooo gayette haklısın ben de buna isyan ediyorum aslında, futbolun kuralları açıktır, herkese eşit davranılmalıdır.
Hakem burada hareketi değil, futbolcunun karizmasını, geçmişini, ağırlığını tarttı ona göre cezalandırdı.
Katılıyorum bir üstteki yazımda da belirttim zaten hakem hatası yok orada bence art niyet var, "bu zaten mimli biraz da mental sorunları var ben buna kırmızı yapıştırsam da çok sorgulanmam" dedi ki biz(ben) de aslında biraz buna çanak tutuyoruz..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı İhsan

dünya futbol tarihinde 3 gün arayla 2 kırmızı gören varmıdır acaba  :alala:

bunu tukaka yapak için falan yazmadım bu arada cidden merak ettim. sanırım bu yıl bir bu birde balotelli 3 kırmızı görmüşler.

Abunun şanssızlığı
Aynı hareketleri yapıp hiç kart görmeyenler var.
Olimpiyakos maçının hareketine (ne kadar salacakca olsada) kart gösterilmeseydi Q7'nin pozisyonları kadar konuşulmazdı.

Dün ikinci sarıya düdük çalınmasaydı hiç kimse bu pozisyonu tartışmazdı.

Abuyu gömmeden önce değişik açlardan bakmalı
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

güzel yazmışsın meselenin özü bu. beklentimiz bu.

Çevrimdışı abdusta

Mutlumusun Karizma!!
5 sayfadır seni eleştirmemişler.

Efendim yaş 30 olunca 3 gun arayla 2 zorlu maçta üst düzey performans beklemek
hayalcilik.

Antalyada 2-3 futbolcu haricindekiler iyi degildi.

Beraberlik kabul edilebilir bir sonuç

Saygılar

Çevrimdışı eaglekartal

yaş ortalamamız çok yüksek.haftada 2 maç ağır geliyor.bu seneyi atlatırsak seneye daha sağlıklı bir yapılanma şart.genç hızlı sprintr kanat forvet bulmalıyız bruma tarzında.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mutlumusun Karizma!!
5 sayfadır seni eleştirmemişler.

Efendim yaş 30 olunca 3 gun arayla 2 zorlu maçta üst düzey performans beklemek
hayalcilik.

Antalyada 2-3 futbolcu haricindekiler iyi degildi.

Beraberlik kabul edilebilir bir sonuç

Saygılar
Abi kusura bakma ama benim için Abdurrahman Çelebi'dir Quaresma şu durumda, geçen sene kimse bu kadar adını zikretmezken şimdi herkes olumlu veya olumsuz Q7 yi konuşuyor çünkü fark yaratan başka adamımız yok, geçen sene takım oyunu oynarken bu sene Q7 üzerinden oynanıyor tüm futbol bu da olumlu olumsuz yaklaşımlara yol açıyor. Bugün Oğuzhan biraz formda olsa Q7 yi kimse konuşmaz çünkü takımın kilit taşı şu anda.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 11:32:13 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Abunun şanssızlığı
Aynı hareketleri yapıp hiç kart görmeyenler var.
Olimpiyakos maçının hareketine (ne kadar salacakca olsada) kart gösterilmeseydi Q7'nin pozisyonları kadar konuşulmazdı.

Dün ikinci sarıya düdük çalınmasaydı hiç kimse bu pozisyonu tartışmazdı.

Abuyu gömmeden önce değişik açlardan bakmalı

ben abuyu zaten yaptıklarıyla değil yapamadıklarıyla gömdüm. son oly maçı ise benim nazarımda mezar taşı olmuştur. mesela dün oyunda kaldığı sürede ne yaptı takımı öne taşıma adına die bir düşünüyorum pek bir ışık göremiyorum.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ben abuyu zaten yaptıklarıyla değil yapamadıklarıyla gömdüm. son oly maçı ise benim nazarımda mezar taşı olmuştur. mesela dün oyunda kaldığı sürede ne yaptı takımı öne taşıma adına die bir düşünüyorum pek bir ışık göremiyorum.
Fiziken de güçsüz göründü sırtı dönük almaya çalıştığı topların hepsini kaybetti bir kere koşu yaptı onda da Q7 efendinin egosuna kurban gitti :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı cagdas44

İhtiyat riskli harekette olur bu adam riskli bir hareketi şansa görmezler diyerek yapmadı ki

Çevrimdışı tangaz

Fiziken de güçsüz göründü sırtı dönük almaya çalıştığı topların hepsini kaybetti bir kere koşu yaptı onda da Q7 efendinin egosuna kurban gitti :)

maçta tek olumlu hareketi o boş koşuydu zaten. mesela sırtı dönük aldığı birkaç pas var alıp dönmek yada geri verip kaçmak seçenekleri vardır bu durumda bu ikincisini seçiyor ama geri verdiği pas şiddeti o kadar sert ve anlamsızca ki, hani kendi kendine duvarda pas çalışırsın ama o kadar sert gelir ki duvardan sen tekrar kontrol edemezsin onun gibi

Çevrimdışı tangaz

arada kaynıyor belki ama şenol hocanın ginler necip ve tolgay yok hükmünde dawranması da atlanmamalı...

Çevrimdışı Gokhan-

maçta tek olumlu hareketi o boş koşuydu zaten. mesela sırtı dönük aldığı birkaç pas var alıp dönmek yada geri verip kaçmak seçenekleri vardır bu durumda bu ikincisini seçiyor ama geri verdiği pas şiddeti o kadar sert ve anlamsızca ki, hani kendi kendine duvarda pas çalışırsın ama o kadar sert gelir ki duvardan sen tekrar kontrol edemezsin onun gibi

Yav adam iki tane de güzel pas çıkardı abi yapmayın etmeyin.
Biri Talisca'ya al da at dediği pas diğeri de ceza yayı üzerinde artistik bıraktığı top.
Değerlendirebilene ikisi de güzel asistti ama olmadı.

Çevrimdışı benyv-

İhtiyat riskli harekette olur bu adam riskli bir hareketi şansa görmezler diyerek yapmadı ki

Birini sakatlama anlamında riskli hareket ifade etmedim ki, kart görerek ile takıma zarar verme açısından ihtiyatlı olması gerektiğini söyledim. Hakem ayrıca eleştirilebilir, ben hakem konuşmaktan bıktığım için konuşmuyorum, benim söyleyeceklerimi de söylüyorlar zaten.

Etiketler: