Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9111085 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı underworld

Mutlumusun Karizma!!
5 sayfadır seni eleştirmemişler.

Efendim yaş 30 olunca 3 gun arayla 2 zorlu maçta üst düzey performans beklemek
hayalcilik.

Antalyada 2-3 futbolcu haricindekiler iyi degildi.

Beraberlik kabul edilebilir bir sonuç

Saygılar
3 sene daha bizimle o yüzden bol bol eleştirecek vaktimiz var.

Çevrimdışı tangaz

Yav adam iki tane de güzel pas çıkardı abi yapmayın etmeyin.
Biri Talisca'ya al da at dediği pas diğeri de ceza yayı üzerinde artistik bıraktığı top.
Değerlendirebilene ikisi de güzel asistti ama olmadı.

evet taliscaya asisti çok güzeldi hakkını yiyemem o pozisyonda
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı El Nino

Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan 2. futbol zirvesinin siyaset amaçlı olduğunu görmek ürkütücü. Sadece referandum amaçlı yapıldığı gayet ve net bir şekilde görünüyor. Yazık

Çevrimdışı cagdas44

Birini sakatlama anlamında riskli hareket ifade etmedim ki, kart görerek ile takıma zarar verme açısından ihtiyatlı olması gerektiğini söyledim. Hakem ayrıca eleştirilebilir, ben hakem konuşmaktan bıktığım için konuşmuyorum, benim söyleyeceklerimi de söylüyorlar zaten.

Abi işte konuda o yaptığı hareket normaş şartlar altındaki bu suyun kaynaması gibi 45 derece enleminde 0 derece ve rakımda değil Başakşehir Karabük maşındaki aynı harekette olduğu gibi Adebayor'a bir kart verilmeyen hareket. İşte efenim orada gözden kaçtı burada verildi bir hareket değil normal de kart verilmesi söz konusu olmayacak bir hareket için kendi oyuncumuzu dikkatli olsaydı diye eleştiriyoruz. Bizim yapmamız iki hareketide gösteren bir şekilde duruma tepki koymamız. Adamlar bir hafta algı oluturdu biz birilerinin efsane olup olmadığını ayıp ettiğini tartıştık oysa biz sosyal medyda tepki koymakta daha dik dursak biraz olsun bu yaşananları etkileyebilirdik.

Çevrimdışı mellfred

Haliç Kongre Merkezi'nde yapılan 2. futbol zirvesinin siyaset amaçlı olduğunu görmek ürkütücü. Sadece referandum amaçlı yapıldığı gayet ve net bir şekilde görünüyor. Yazık
burası türkiye
250000 kayıplı çanakkale şehitleri anma gününü seçim propagandasına çevirebiliyorlar

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Mehmet Demirkol: Beşiktaş taraftarı Fabri'de çok ısrar etti.Karşılığını aldı. Ben zaman zaman yok o kadar değil dedim ama onlar haklı çıktı.
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı İhsan

yaş ortalamamız çok yüksek.haftada 2 maç ağır geliyor.bu seneyi atlatırsak seneye daha sağlıklı bir yapılanma şart.genç hızlı sprintr kanat forvet bulmalıyız bruma tarzında.

Gökhan Töre
Come to Beşiktaş

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2017, 12:27:11
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Gökhan Töre

Valla Gökhan ilaç gibi olurdu su ortamda ne zaman dönecek acaba   :alala:

Çevrimdışı Gokhan-

Valla Gökhan ilaç gibi olurdu su ortamda ne zaman dönecek acaba   :alala:

Gökhan şu an bizim futbolcumuz değil diye biliyorum.
Kiralık sözleşmesi devam ediyor sanırım, sadece tedavi amaçlı burada.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı eaglekartal

bizim fikstüre kendimce bakış açımdır.
gençlerbirliği:3 puanı alırız.çok kolay olmaz ama içerde bu maç puan kaybetmeyiz.
trabzonspor.1 puan.kendi sahalarında yeni stadla taş gibi takım oldular.gol bile yemediler daha.yeneriz geçeriz diyemiyorum.maçı kitlerlerse tam 1 paunlık maç antalya maçı gibi.
adanaspor.3 puan konuşmaya gerek yok vurup geçeceksin artık.
başakşehir.1 puan.bizim belalımız.yıllardır bir rahat maç hatırlamam ağırlıklada hep berabere biter.ve şampiyonluğu etkileyecek maçlardan biri.tahminim berabere biter vurup geçeriz asla diyemeyiz çünlü lanet ters gelen takım bize.
fenerbahçe:3 puan.aslında şuanki form durumlarıyle hiç şüphesiz 3 puan ama işte derbi derbidir.bu sefer dikkatli olup kupa maçından dersler alarak sakince 3 puanı almamaız lazım.
bursaspor:şuanki form durumlarıyla 3 puanı alırız.1 ayda büyük sıçrama yapmazlarsa egerki sanmıyorum böyle birşeyi.
Kasımpaşa:3 puan.ama çokda rahat diyemiyorum.onlarda taş gibi oldular.son dönem çok formdalar.yinede son düzlükte puan vermeyiz.
gaziantepspor.3 puan.ozaman kadar muhtemelen düşmüş olurlar zaten
osmanlı.son maça kalmaz kalırsada 3 puan garanti.
toplam alacağımız puan bence 23 puan.78 puanla kapatırız.en kötü 76 yaparız.yetermi yeter bence.

Çevrimdışı caner.eryigit

Vay be ne güzel İstanbul göksel Gümüşdağ bak hele yabancı sınırlamasında düzenleme olacakmış önümüzdeki sezon.renklileri yarışta tutmak için yeniden dizayn ediliyor Türk futbolu.önümüzdeki sezon vura vura gideceğimiz belli bu kabul edilemez kimse kusura bakmasın.yabancı arttırılırken de bizi mağdur ettiler şimdi yine bizi mağdur edecekler..

Çevrimdışı tangaz

başakşehir bu 4 haftada tümüyle havlu atar bizde sırıta sırıta şampiyon oluruz.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Vay be ne güzel İstanbul göksel Gümüşdağ bak hele yabancı sınırlamasında düzenleme olacakmış önümüzdeki sezon.renklileri yarışta tutmak için yeniden dizayn ediliyor Türk futbolu.önümüzdeki sezon vura vura gideceğimiz belli bu kabul edilemez kimse kusura bakmasın.yabancı arttırılırken de bizi mağdur ettiler şimdi yine bizi mağdur edecekler..

Cumhurbaşkanı da desteklediğine göre herkes el mahkum evet diyecek biz dahil..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

o zaman kesin ilk biz evet deriz.

Çevrimdışı El Nino

Yabancı sınırı kalktığı zaman Türk futbolcu uçacak diyorlardı şimdi yine yabancı sınırı gelince kanatlanırız artık  :icool:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2017, 13:07:17
  • Beylikdüzü-İstanbul

Valla öyle birsey olursa ve evet dersek kimse bizi şeyine takmaz adamlar ne isterlerse onaylatıp at koşturuyorlar meydanda.
Şimdi paraları bitti yabancı sınırı gelecek zararlı yine biz cıkıcagız.
Bir takım kabul etmese bile gelemez bu kural. Trabzon ile birliklte mutlaka karsı çıkmalıyız  :s20:

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2017, 13:09:42
  • Beylikdüzü-İstanbul
Ek olarak, Yabancı sınırlaması geldiğinde yine boş-yeteneksiz türk oyunculara milyon Eurolar bayılmak zorunda kalıcaz.
Tırt konyada akhisarda 3-4 mac oynayan adamın fiyatı 4-5 mılyon Eurolardan açılacak.
Allah belasını versin bu siyasetin girdiği yeri mahvediyor.
Tam hersye yoluna girip 4-5 yıl ambargo koyucaz Hoca yönetim ile derken bu cıktı sımdıde.  :akuma: :akuma: :akuma:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Valla öyle birsey olursa ve evet dersek kimse bizi şeyine takmaz adamlar ne isterlerse onaylatıp at koşturuyorlar meydanda.
Şimdi paraları bitti yabancı sınırı gelecek zararlı yine biz cıkıcagız.
Bir takım kabul etmese bile gelemez bu kural. Trabzon ile birliklte mutlaka karsı çıkmalıyız  :s20:
geçen sefer biz kabul etmedik sonra el mahkum kabul ettik. Burası Türkiye hukuk mu var ki?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Kalyoncu

4 yıl boyunca değiştirilemez denmişti yabancı kuralı.:) Gelsin yine biz kârlı çıkarız. Hangi renklide iyi yerliler var?

Çevrimiçi Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 20 Mart 2017, 13:14:55
  • Beylikdüzü-İstanbul
geçen sefer biz kabul etmedik sonra el mahkum kabul ettik. Burası Türkiye hukuk mu var ki?

Abi herkes evet mi dicek sanki bu kurala. Eminin ts de biz gibi karsı çıkacak.
Olacakları söylüyorum abi o zaman : SInırlama gelir . renklıler ffp ile 3 yıllık anlaşması bittikten sonra tekrar sınırlama kalkar .
yine en zararlı biz çıkarız.

Çevrimdışı underworld

Yabancı kurali yavaş değişsin bi taraflari agrimasin...

Çevrimdışı cagdas44

4 yıl boyunca değiştirilemez denmişti yabancı kuralı.:) Gelsin yine biz kârlı çıkarız. Hangi renklide iyi yerliler var?

Kimsenin elinde şuan değil 18 11 i dolduracak kadar yerli yok eldeki yabancıları da mecburen haraç mezat elden çıkarma durumuna gireceğiz. Adamlar zaten elindeki pahalı yabancıdan kurtulma derdinde ama bizde böyle bir sorun yokken bu durumla mücadele etmemiz gerekecek.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kalbur üstü denilecek bu kadar adamımız var, omurga için yeterli ama bunlardan şu an hangisi fark yaratıyor diyebiliriz ki? Son zamanlarda Gökhan o da çoğu zaman sakat onun dışında Cenk biraz diğerlerinin form durumu ortada. Elbet tamamen kalkmayacak sınır ama yinede genç potansiyelli oyuncu anlamında sıkıntılarımız var kadroda..
Gökhan
Caner
Oğuzhan
Tolgay
Necip
Cenk
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigiter38

Bekleyelim bakalım,nasıl değişiklik olacak.....tahmin etmiyorum birden bire radikal şekilde değişeceğini...başta Anadolu kulüpleri batar

Etiketler: