Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9114277 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Librarius

Şu kırmızı konusunda Abou'ya gereksiz yükleniliyor (Olympiakos hıncınızı alamadınız ondan olabilir)  :evillol:

Ama Antalya maçında gördüğü kırmızıyı Mete resmen kıçından uydurmuştur müdahale olsa neyse onun dışında kaleci zaten ceza sahası dışına çıkmış, ayrıyeten böyle bir pozisyonda sarı verildiğini ilk defa görüyorum.

Atiba'nın çizgiye basmasına ikinci sarıyı veren Halis Muhlis neyse Mete Kalkavan'da o'dur.

Insana en cok ne koyuyor biliyormusunuz: FB'li Alper Ulusoy'lar, Ali Palabiyik'lar butun elestirilere ragmen ciktiklari FB maclarinda "dur su takimi dograyayim da FB'li demesinler" demiyor, verildikleri her FB macinda ayni tetikciligi yapiyorlar. Fakat ne hikmetse adi Besiktas'liya cikan her hakem Besiktas'i dogruyor. Yaziktir, gunahtir.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Librarius

Biraz sabır ve acı sonunda, sezon sonu bein sports ve bilumum spor kanalında BEŞİKTAŞ ŞAMPİYON yazısı kiminde yanıp sönerek, kiminde sabit kiminde de banttan kayarak vs. Yazacak ama biraz sabır dostlar. Olumlu eleştiriler her zaman iyidir lakin üzerinde Beşiktaş formasını taşıyan her futbolcu kıymetlidir, bu sebeple şu gömücülük işini sezon sonuna bırakalım lütfen. Ne geçiyor elimize Allah aşkına? Evet ben de kızıyorum bazen bazı futbolculara ve bunlar genelde hep aynı isimler ama bu takımın bir parçası yine de hepsi. Şunu da belirteyim, kırmızı çıkınca duvara yumruk attım, yine elim kaç gün acıyacak bilemiyorum. Maç izlerken sakin değilimdir yani. İş burada yorum yapmaya gelince, genelde iki düşünür, 5 yorum okur sonra yazarım. Unutmayın hala lideriz, Avrupa'da ilerliyoruz, takım da pozitif futbol oynuyor. UEFA bile bizi favoriler arasında gösterdi.
Son söz şu arkadaşlar : @Kuntz un yazdığı gibi, bu sene son çabaları. Şampiyon olup kadromuzu iyice güçlendireceğiz ve bundan sonra ligin "Efendi"sini herkes kabullenecek. Renkliler, hakemler, yeni edindiğimiz Antalya gibi 'mal' düşmanlar vs hepsini üst üste "koyup" seri şampiyonluklar ve Avrupa başarılarını keyifle izleyeceğiz. Bu sene son ızdırap senesi inşallah...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

:claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

sen bilirsin ağabey, antalya maçı geldi geçti, anladık gündemdir diye rıza ile başladın da metin-ali-feyyaz'a kadar önüne kim çıktıysa kılıçtan geçirdin; benim korkum sezon sonuna kadar böyle doğramaya devam edersen elinde nouma'dan başka efsane kalmayacak olması.

beşiktaş'ı kimse savunmasın; çok gerekirse siz varsınız, biz varız, atiba var.

yeteriz.
yoo Ali Feyyaz ile ilgili bir şey demedim. Metine saydırdım. yorumlarını dinleyin derim

Çevrimiçi Savaş

:)) Bende Başakşehir'in bu fikstürden maksimum 15 puan çıkartacağını düşünüyorum. Gs ve fb yetisemeyecegine göre ikinci 70 barajını geçemeyecek.

Geçen hatta dediğim bişey vardi. Puan farkının kapanması bunları olumsuz etkileyecek ve puan kaybetmeye başlayacaklar diyordum. Başladılar. Bu bu şekilde devam edecek çünkü stresi kaldırabilecek tecrübeleri yok daha.

Iddia ediyorum. Akhisar - Gençlerbirliği ve Adana maçları dışında 3 puan alacakları bir maç yok bu fikstürlerinde.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

:)) Bende Başakşehir'in bu fikstürden maksimum 15 puan çıkartacağını düşünüyorum. Gs ve fb yetisemeyecegine göre ikinci 70 barajını geçemeyecek.

Geçen hatta dediğim bişey vardi. Puan farkının kapanması bunları olumsuz etkileyecek ve puan kaybetmeye başlayacaklar diyordum. Başladılar. Bu bu şekilde devam edecek çünkü stresi kaldırabilecek tecrübeleri yok daha.

Iddia ediyorum. Akhisar - Gençlerbirliği ve Adana maçları dışında 3 puan alacakları bir maç yok bu fikstürlerinde.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bende iddaa ediyorum o maçlarda kolay değil Başak defans yapıp iyi kapanıp kontraya çıkıp
 bir gol atıp üstüne yatıyordu sürekli ikinci yarı böyle olmayacak dedim takımlar bir puan kardır deyip kapanacaklar
maç almak için üstlerine gitmek zorunda kalacak ve arkada açık verecek. şu anda yaşanan bu
Akhisar rize antalya trabzon kayseri deplasmanlarının hiç biri kolay değil bizim için bile kolay değil
içerde gs Beşiktaş gençler adana sadece adana kolay olur çünkü düşer son maça kalmaz oda son maç olduğu için bence bir önemi olmaz
o nedenle oynayacağı her maç zor ve her maçta puan kaybedebilir. iç saha avantajı yok deplasman zaten zor
zaten geçen hafta söylemiştim Başağın kolay maçları bitti zorlara sıra geldi. Antalya bunlara yatabilir
hiç güvenmiyorum Rızaya. içerdeki gençler maçı bile çok zor bir maç olacak 9 maç ikisini alacağı kesin diyelim
geri kalan 7 maçın 3 ünde puan kaybetse bunun biri bizim maç olduğunda yeterli kayıpları beraberlik olsa maksimum
74 puan alır. bizim zaten kazanacağımız temiz 5 maç var diğer dört maçta beraberlik olsun 74 puan eder yeterki
başakla oynadığımız maçı minimum 2 gol atarak berabere bitirelim. onlarla berabere kalmak koşuluyla bizim 5
galibiyetimize 6 galibiyet gerekiyor onlara hep bir adım önde olacağız. Bir malubiyet alsa galibiyet sayısı 7 olmak zorunda
oda bizim minimum puan almamız koşuluyla 4 beraberlik dediğim maçlardan biz birini kazanırsak onlar 8 galibiyet almak zorunda
yani biz 6 galibiyet 3 beraberlik aldığımızda 76 puanımız oluyor bir malubiyette bir daha puan kaybı yapma şansı bırakmıyoruz
bizden önce oynayacakları rize gs akhisar maçlarından birinde bile berabere kalırlarsa biz yendiğimiz anda kafalarına sıkmış oluruz
şampiyonluk ümitleri kalmaz kayıp yapsınlar ve bizim için başak maçı çok önemli bir maç olsun yenelim işi bitirelim
uefada tur atlarsak yarı finalde kafamız dinç olsun.
yarı finale kalırsak başak yarı final ilk maç fener yarı final ikinci maç bursa olacak bizim için çok kötü bir senaryo olur.
ve bu takımların hepsi işimizi zorlaştırmak isteyecek takımlar oluyor. fener biz uefada tökezleyelim diye her pisliği yapar.
bursayla yarı finallerden sonra oynayacağımızdan çok efor sarfetmiş olarak çıkarız.
tabloya baktığımda lyona elensek bile üzülmem başağın akhisar ve gs maçları bizim gençler ve ts maçlarımız
sonucu oluşan tablo uefa yol haritasını belirler.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 05:10:11 Necmi ]

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Bu kırmızı kartın Atiba çizgiye bastı diye atılmasından hiçbir farkı yok. Bugün Oly maçının yorgunluğuyla ve tekrar 10 kişiyle bence beraberlik bir kazançtır.

Ba Milli takım arasından sonra kesin dönüyor mu ?

Muhtemelen önümüzdeki pazar gününe bir hazırlık maçı ayarlarız. Şenol Güneş hocamız tahminimce o hazırlık maçımızda hem Ersan Gülüm'ü hem Caner Erkin'i hem de Demba Ba'yı oynatarak onların son durumunu görmüş olur.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 15:28:04 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Librarius

Demir tavında dövülür. Bu durup dururken deşilmiş bir konu değilki direk gündemin kendisi
Bilsin Rıza Beşiktaş taraftarının gözünden düştüğünü belki kendine çeki düzen verir seneye  oynadığımızda aynı stresi
yaşatmaz. Kimse ona bize yatsın demiyor. Biz alıştık zaten Beşiktaşlı hocaların bize karşı çok iyi oynamasını
bunuda anlıyorum elbette Beşiktaşlı oldukları için Beşiktaşı daha iyi tanıyorlar. Kusurlarını daha rahat görüyorlar ve
maçlarda bunu kullanıyorlar onlara avantaj sağlıyor. Ama hangi hocayı Beşiktaşla oynamadan önce hakemleri federasyonu etkilemeye çalışan
Beşiktaş taraftarını geren haraketlerini görüyoruz Rıza her maç böyle Derdi var belli derdi varsa bizimde onunla derdimiz var.
adam gene tvlere bağlanıyor. hangi maçtan sonra yapıyor bunları. Bizle oynamasının ne özelliği var.
birde buna efsane yakıştırması yapılması sinirlerime dokunuyor. Rıza kim Beşiktaş efsanesi olmak kim.
Her şampiyonluk kazandıran Beşiktaş efsanesimi olmalı birde oturup metini dinleyin derim yorumlarını
takip edin Beşiktaşdan ekmek yemiş Beşiktaş haklarını savunmasını beklediğimiz insanlar bırak savunmayı adil bile
olamıyorlar. Bizler basında etkin değiliz diye dert yanıyoruz kimlerle etkin olacağız bunlarlamı. Bırakın etkin olmayı Beşiktaşdan
ekmek yiyenler çukurunu kazıyor. Yazıklar olsun önder gibi Demirkol gibi Beşiktaşlı olmayanlar bunlardan daha iyi
savunuyor Beşiktaşı

Bu sene "Besiktas hakemlerle yuruyor" algisinin mimaridir sayin Riza Calimbay. Hem de oldukca haksiz bir sekilde mactan sonra ki bir hafta boyunca aglayip durdu kanal kanal. Sonra da bu mactan 3 gun once "eger hakem olmasaydi Besiktasi 3-0, 4-0 yenerdik" gibi son derece akil ve mantiktan yoksun bir aciklama yapti. Bahsettigi macta butun hakem hocalari hakemlik bir sey yok dedi. Fakat Riza bey halen var diye agliyor. Nedense Besiktas'a yenilmeyi namus davasina ceviriyor. Benim icin kendisi bir nefret objesine donusmus vaziyette. Basarisiz olup kovulsa cok mutlu olurum. Bu derece nefret edilesi birisi benim gozumde.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bence ilk yari dogru oynadik. 2 tane cok guzel gol firsati oldu. Birinde Q7 fantazi yapti, Abou'nun onune yuvarlamak yerine. Otekiside Talisca'nin musayit kafa vurusunu farkli sekilde disari gondermesi. Ilk yarida bundan fazlasini beklemek insafsizlik olurdu yorgun takim icin.

Ben Senol hocanin Necip ile baslamasini isterdim. Talisca'yi son 30-35 dklik bolumde beraberlik yada bir farkli maglubiyet durumunda oyuna alabilirdi. Talisca ilk 11'de baslayacak adam degil bana gore. Tamamen hamle oyuncusu. Duruma gore kullanabilecegin oyuncu.

Defansif anlamda katkisi cok az ve direncsiz. Ayaklarina hakim ama ne hikmetse araya top birakamiyor. Dogrusu oyun stilimiz adam kacirip, ara pasiyla gole gitmeye musayit degil cunku yavas oynayan bir takimiz. Kisa paslarla, verkaclar ile ceza sahasina girmeye calisiyoruz yada Q7 'e yolla ortalasin taktigi.

Antalya, Besiktas'in yorgunlugunun avantajiyla iyi basti ve oyunu kontrol etmemize imkan vermedi. Bu Antalya'ya karsi orta sahada seri, tek dokunusla (usta ayaklar Talisca, Oguzhan) cikmak lazimdi ama bunu yapacak kuvvet yoktu takimda. Aboubakar'in haksiz atilmasindan sonra zaten Besiktas icin mac bitti. Beraberlik bu durumda iyi skor.

Aboubakar'a mac esnasinda kizdik ama haksiz yere yemis kirmiziyi. Ancak Oly macindaki hareketi yuzunden tepki vermemiz normal. Performansi iyi, verim almak lazim.  Degisik oyuncu, potansiyel var.  Ama sene sonu 10 milyon bonservis odemeye kesinlikle deymez. Helehele +3 milyon maas  :ebebe: 

Çevrimdışı mellfred

Mete'nin işgüzarlığına ayar oldum sabah sabah
Abuo zaten duygusal çocuk maç içinde de moralsiz duruyordu Mete'de iyice kariyeriyle oynadı , çocuğun kalan yaşam hevesini bitirdi
Ah quaresma o pası atsa hem maçı hem abuo'yu kazanacaktık

Çevrimdışı mellfred

Hangi takıma gitse o takımla aramızda gereksiz bir husumet oluşuyor.Ben buna tesadüf demiyorum artık.

fenerli başkanla aylardır güzel algı yaptılar, aferin.
Güzel tesbit. her defasında Rıza takımları ile papaz oluyoruz.
Kasımpaşa'yı hatırlayın ertelenen mAçı ayarsız yöneticilerinin yetersiz₁ açıklamalarını, sonra bizi sahalarından çıkarmalarını
bunlar tesadüf değil

Çevrimdışı panic13

Günaydın,

Sene başından beri net puan kaybına üzüldüğüm 2 maç var, 1'i ilk yarıdaki gençler maçı, diğeri geçen haftaki Kayseri maçı. Onun dışındakiler normal, rakipler zaten puan kaybetti, mesele değil. E sonuçta futbol bu, futbolcular makina değil. Geçen sene de son haftaya kadar FB ile çekiştik, hatırlatırım. Kasımpaşa bizi öpmüştü, Antalya'dan en azından puan aldık :D Rıza hoca'yı çok severim ama komplo teorileri sanırım gerçek.

Yalnız bizim takımın 10 kişi kaldıktan sonra çok baskı yemesini anlamıyorum. Bir ara topla oynama antalya %63-Beşiktaş %37 gibi bir şeydi. Bizimkilerin kafasında 1 puan olsun bizim olsun düşüncesi vardı sanırım.

Bu arada Fabri'yi kim bulup getirdi ise Allah razı olsun. Muslera'nın kalitesi farklı ama Fabri çok net ligin en iyi kalecisi şu anda. İlk başlardaki abuk subuk çıkışları ve basit hataları da bıraktı. Dün kurtardığı iki top vardı, bizim aşırı adam olsa jeneriklik goller olurdu rakip takım için, ikisinde de "lan yedik" derken baktım çıkarmış. Biz geçen sene bizim aşırı adama rağmen şampiyon olmuşuz ya la?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı underworld

Simdi kimlerle ne zaman hazırlık maçı yapıyoruz?

Çevrimdışı underworld

Abu da diğer birçok Afrikalı gibi mental problemler var.
Bunu aşanlar (ba -webo) iş yapıyor diğerleri can çekiştiriyor ( enenike vb)

Çevrimdışı benyv-

Simdi kimlerle ne zaman hazırlık maçı yapıyoruz?

Başakşehir ile yapsak fena olmaz  :claps:

Çevrimdışı federo

Oly maçında büyük bir hata yaptı Abu, Antalya maçında ise hakem daha büyük hata yaptı. Abunun oynayacağı ilk maçta destek verip tribünü çağırmak lazım yönetim ve Şenol hoca gerekli cezayı kesecektir.Bize de moral vermek düşer.

Çevrimdışı benyv-

Oly maçında büyük bir hata yaptı Abu, Antalya maçında ise hakem daha büyük hata yaptı. Abunun oynayacağı ilk maçta destek verip tribünü çağırmak lazım yönetim ve Şenol hoca gerekli cezayı kesecektir.Bize de moral vermek düşer.

Açıkçası ben hakeme bakmıyorum burada, takımı Kiev, Oly ve Antalya gibi dönüm noktası maçlarda yalnız bırakan Abou'yu görmek bile istemiyorum. İsterse hat-trick yapsın umrumda değil. Senin sarı kartın var neden ayağını kaldırıyorsun. Daha kırmızı göreli 3 gün olmuş. Kabul edilemez yani.

Çevrimdışı fani madida

şimdi iki hafta Beşiktaş'ımız olmadan nasıl geçecek diye üzülüyorum ama bu sürede de takım dinlenecek bu da çok iyi denk geldi tabii  :icool:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı FARUK

Beşiktaş milli maç arasında 25 Mart Cumartesi günü Romanya'nın Astra Giurgiu takımıyla Vodafone Arena'da hazırlık maçı yapacak.

[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 10:23:20 FARUK ]

Çevrimdışı tangaz

işte bunu diyorum tamda sizin yaptığınız Abouyu eleştirmek değil şu anda
direk Beşiktaşa zarar vermek. Burda şu anda ego tatmin ediyorsunuz bütün sene eleştirdik
ey savunanlar bak biz haklıyız derdindesiniz. bütün hakem yorumcuları renkli yorumcular bile
sarılık bir şey yok diyor. en keskini hadi faul verilebilir diyor yarım ağızla. ama abou gömücüleri sarı diyor.
bunun adı Beşiktaşlılık değil kimse kusura bakmasın. orda aut atışı yok top oyunda orda 9.15 kuralı işlemez
kaldıki temas bile yokken arada bir metre var sen hangi hikmetle sarı çıkarıyorsun. Kaleci atışı yapmıyor topu elinden çıkarttığı anda oyundadır. orda o topu kapar gol yaparsın. Kaleciye faul yaparsan normal faul kuralları içinde
değerlenir temas yoksa faulde yok abou ceza sahası içinde bile değil kaleci ceza sahasında
bu sizin yaptığınız neresinden bakılırsa bakılsın Beşiktaşlı bakış açısı değil. tek kelimeyle ayıp.
hakem Beşiktaşı eksik bırakmayı hedeflemiş o görmese bir başkası görecekti belliydi. Bütün taktir haklarını
Antalya lehine kullandı hafta boyu efsanemizin ve renkli başkanın maniplasyonundan etkilenmiş belliki

kusura baktım! öyle Beşiktaşlılığımıza laf söylenince kusura bakarız.

biz burda haftalardır operasyon deyince yok öyle birşey hakemler kötü herkese kötü vbvb demiyormuydunuz. ne oldi??? tornistan yapmayın şimdi biz testi kırılmadan konuşuruz siz testi kırılınca  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

nasıl eziliyoruz en kötü takımlara bile daha dört gün önce bu takım
uefa 16 turunda bir saat on kişi oynayıp maçı 4-1 kazandı. sahada kötü niyetli bir hakem var
takım yorgun çıkarken bize yapılan faulleri bile aleyhimize veriyor. sen ezilmekten bahsediyorsun
ne ezilmesi resmen hakemin elinden aldık bir puanı. iyi savunma yapmanınadı ezilmek değildir.
yersin 2-3 tane ezilmekten bahsedersin. rakip 11 kişi hakemi arkasına almış yenmek için saldırıyor
rıza kenarda heyecandan yerinde duramıyor sen deplasmanda 1 puanı alıp haftayı hiç bir şey kaybetmeden
iki renkliyi kendinden bir puan daha uzaklaştırarak gelmişsin. Sen kalkmışsın ezilmekten bahsediyorsun
Bence burda ezilen takım değil :bandit:

oly maçında kötü rakibe ezik oynayıp kontradan 2 gol atınca konuşmak boş konuşmaktır, istatistiğin minik etek olması durumudur. sahadaki oyuna bakacaksın gömül babam gömül yaslan geriye sonra ezilmedik de cümle başına da uefa son 16 die ekleki cümle afilli olsun. biz böyle büyümedik sen 10 kişi ezerek oynadığımız maçları seyretmemişsin sanırım. sen 10 kişi kalıp geriye yaslanan Beşiktaşı sindiriyorsan bu senin ezikliğindir, aslını inkar etmektir.  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Cok isabetsiz bir yorum olmus.

sahada kaldığı 64 dk içinde yaptığı olumlu hareketlerden bir potpori yapsan da isabet nasıl olur bir görsek. takımı oly maçında 55 dk eksik bırakan arkadaşlarının ekstra efor sarf etmesine sebep olan bir oyuncuyu övme duygusallığını bırakıp sonra çıkın karşıma...

bunu bırakmadan isabet kelimesini kullanmamanı öneririm...

Çevrimdışı Gokhan-

Açıkçası ben hakeme bakmıyorum burada, takımı Kiev, Oly ve Antalya gibi dönüm noktası maçlarda yalnız bırakan Abou'yu görmek bile istemiyorum. İsterse hat-trick yapsın umrumda değil. Senin sarı kartın var neden ayağını kaldırıyorsun. Daha kırmızı göreli 3 gün olmuş. Kabul edilemez yani.

Tamam o zaman bundan sonra sarı gören her oyuncu oyundan çıksın, nasılsa hakem kart verebilir diye hiç bir topa ayak uzatamayacak, savunma yapamayacak.
Bir bok'a yaramayacaksa oyunda durmasının anlamı yok.
Dün bir örnek verdim, Antalya'lı futbolcular bizim duran topların hızlı kullanılmasını engellemek için topun önüne geçip ayak uzattılar, bunun Abou'nun yaptığından ne farkı vardı mantelite olarak?

Kiev maçında da yakmış deniyor en çok buna gülüyorum, hakemi görmezden gelip doğrucu davut rolü oynamak çok samimiyetsiz bir davranış.
Haa bu da demek değildir ki dün ki beraberliğin mimarı hakemdir, asla değil ama maçın içine ettiği gerçeği de değişmez.
Oly maçı için ne deseniz haklısınız ama bu maç içinde ne deseniz haksızsınız.
Uygun bonservis ve uygun bir maaşla takımda kalması taraftarıyım hala, inşallahta öyle olacaktır.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi gokhans

Aklıma bi komplo geldi;

abunun şu son skandallarının ardında başkan olabilir bence. Adamın piyasa değeri arttığı bu peryotta daha az riskli gözüken maçlarda bu eylemlerin arkasında bonservis katili başkanımızın bir icraatı olabilirmi?. Bonservisi düşürüp ucuza kapatmak için??
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimdışı tangaz

Tamam o zaman bundan sonra sarı gören her oyuncu oyundan çıksın, nasılsa hakem kart verebilir diye hiç bir topa ayak uzatamayacak, savunma yapamayacak.
Bir bok'a yaramayacaksa oyunda durmasının anlamı yok.
Dün bir örnek verdim, Antalya'lı futbolcular bizim duran topların hızlı kullanılmasını engellemek için topun önüne geçip ayak uzattılar, bunun Abou'nun yaptığından ne farkı vardı mantelite olarak?

Kiev maçında da yakmış deniyor en çok buna gülüyorum, hakemi görmezden gelip doğrucu davut rolü oynamak çok samimiyetsiz bir davranış.
Haa bu da demek değildir ki dün ki beraberliğin mimarı hakemdir, asla değil ama maçın içine ettiği gerçeği de değişmez.
Oly maçı için ne deseniz haklısınız ama bu maç içinde ne deseniz haksızsınız.
Uygun bonservis ve uygun bir maaşla takımda kalması taraftarıyım hala, inşallahta öyle olacaktır.

Gökhan oyuncumuzu savunalım hakemi yerelim (ki ben ve mylife burda 17.haftadan beri hakemleri yerip operasyon derken millet bize gülüyordu yok öle şey büyütüyorsunuz komplo teorisi yazıyorsunuz diyordu şimdi bunu dienlerin hepsi tornistana bağlamışlar) ama biraz da akıl bekleyelim oyuncudan bunu istemek hakkımız oyuncu akıllı olarak da bunu yapabilir topa ayağını sokmadan bir bok yapmadan diyorsun ama geçen sene gomez 18 hafta sarı görmeden çatır çatır oynadı mücadele etti gollerini sıraladı bunun adı bir bok yapmamak mı oluyor? duygusal davranıyorsunuz derim.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ahmet Çakar "Fabri Beşiktaş tarihinin en iyi kalecilerinden birisi. Dün gece de son 15 dakika yaptığı kurtarışlarla belki de Beşiktaş'ı ipten aldı."
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: