gidip kimsenin ayağına basmadı der susarım. oyuncu akıllı olacak. 82 senesinden beri 35 senedir böyle izlerim maçları akıl var mı die bakarım IQ problemi olan oyuncuya da sallarım. hakem hatalarında başka takımların maçlarını referans almam ikinci devre kazanarak başladığımız osmanlı maçından beri mütemadiyen her maç aleyhimize hakem hatası oluyor. biz bunu söyledikçe önemsemeyen bir güruh vardı çünkü renkliler o kadar kötü ki gelen giden tokatlıyor bunları renklilerin nefesi ensede olsa acaba aynı rahatlıkta hakemler herkese hata yapıyor denecekmiydi ben buna bakarım. sorunun yanıtını biliyorum bu arada 
İşte akıl vermek gibi olmasın ama başkasına verilen kararları da referans almak zorundasın abi, biz bugüne kadar diğerleri itiliip biz çekildiğimiz için kaybettik, hakkımız yendi dedik.
Bana göre kayrılmanın, operasyonun tanımı budur, bu sene bizi de görüyor onları da görüyor onlara da hata oluyor bize de oluyor.
Ama yendiğimiz maçlarda çok penaltımızın es geçildiği çok doğru, o konu herkesin dikkatini çekmiştir.
Bak ben bu tartışmayı haklı çıkmak için yapmıyorum, böyle şeyleride sevmiyorum renkliler gibi kendi topçumuzun hatasını arıyorum seni ikna edebilmek için

Dün ki hakem, aynı zihniyetiyle saha da olsa ve altta vereceğim görsele kırmızı verse ne söylerdin ? Gomez'e IQ'su düşük der miydin demez miydin merak ediyorum

Bu arada bu pozisyon sarıyla geçiştirilmişti ama bana göre net kırmızı.
Buna kırmızı vermemesi Gomez'den çok hakemin yetersiz ayküsü yüzündendir bu sebeple dün ki maçında ayküsüzü de Mete Kalkavan'dır benim için.