Şu Bakar dikkatli olsaydı diyenleri anlamıyorum. Adam oyun kuralları içerisinde nizami harekette bulunuyor. Nesine dikkat edecek. Siz böyle davrandıkça, Beşiktaş topçusunu titrek hale getirirsiniz, ona dikkat etsin, buna dikkat etsin. E adam top oynamasın o zaman. Adebayor dikkat etmesin ama. Bu adam nizami hareketinden, oyun kuralları içindeki davranışından dolayı ikinciyi sarıyı gördü ve atıldı. Üzerinde Beşiktaş forması var bu adamın beyler. Kara emelleri olanların, hafta boyu algı yaratmaya çalışıp, hakemi baskı altına alanların ekmeğine yağ sürüp durmayın artık yahu. Gına geldi cidden. Hayır çok mu safsınız yoksa bu mu işinize geliyor anlamıyorum.
İşin özeti şudur. Mete Kalkavan denen adam her maçımız öncesinde bu Beşiktaşlı diye baskı altına alınıyor. Aynısı zamanında Fırat'a yapıldı. Karakteri çok sağlam olmasa gerek, hep etki altında kalıyor. Bize kartları dank dank çıkartıyor. Rakipten daha adam atmışlığı yok. Ve bu yapılan şey. Beşiktaş Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takım olarak 10 kişi oynayıp tur atladıktan sonra yapılıyor. Ama siz tüm bunlar yok gibi. Bakar dikkat etseydi diyorsunuz. O zaman Fabri'de kayarak bir top aldı ceza alanı içinde, kaymasaydı beyler. Hakem penaltı çalabilir. Beni bu gece ne Antalya başkanının yaptıkları, ne sarıların yazıp çizdikleri etkilemedi ama Beşiktaş taraftarının yaptıkları etkiledi ve üzdü. Adamlar son çırpınışlarını yapıyor. Topyekün cephe açmışlar Beşiktaş'a biliyorlar ki, bu sene de şampiyon olursak, bitecekler. Bellerini bir daha doğrultmaları zor. Siz bunun bile farkında değilsiniz. Abu cart quaresma curt, Şenol hoca zart, Tosic zurt ver veriştir devam. Egonuzu tatmin edersiniz anca böyle. Sezon sonuna kadar bu takımın arkasında durup, birlik olmayacak adam Beşiktaşlı olsa ne olmasa ne. Tarihi fırsat var önümüzde. Yeni nesli Beşiktaşlı yapacak. Beşiktaş'ın başarılarının konuşulacağı. Üst üste başarıların geleceği yıllara 9 maç kalmış. Beyler halen durumun farkında değil. Bizimkiler dizisinde katil karakteri vardı hatırlarsınız. Bundan sonra Beşiktaş'a cart curt yok. 9 maç herkes bu takımın arkasında olacak. Olmayan da Beşiktaşlıyım diye gezmeyecek. Demirörenli yılları çok özlüyorsanız sarıların algı yönetimlerine kapılıp, bu kafada devam edin.