Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9110877 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Abi orda hakem hatası var buna katılıyorum zaten. Hakem de zaten önce oralı değil ama sonra ne oluyorsa dönüp kart veriyor. Hatalı karar zaten. Ama senin kartın var. Yahu ne gerek var? Bırak vursun ya. Hayatında kaç tane öyle top alıp gol attın sen allah aşkına.

Zaten mimlisin geçen haftadan bir rahat dur ya. Yani bir düşün, yapacağın hareketin neye malolacağını düşün. Sen Afrika kupasını almış adamsın yani bu hareketin ne kadar gereksiz olduğunu süzemiyor musun?

Ne olursa olsun, dikkat etmeliydi. Bu durumu hakem hatası diye geçiştirirsek en çok zararı biz kendimize veririz. Bu hareket hakem hatası diye geçiştirilmemeli. Kulağı çok sağlam çekilmeli bu arkadaşın.
adrenalin zirve yaptığında insana neler düşündürür. Haksızlık etmek yanlış.
şöyle yapmasaydı böyle yapmasaydı diye kartla yakından uzaktan alakası olmayan bir pozisyonda
oyuncumuza bunun neden yaptın demek manasız bir şey. sahada kötü niyetli bir hakem var.
belliki seni on kişi bırakmaya niyetli oralı olmamıştır sonra abounun sarı kartı olduğu aklına gelmiştir
ikinci sarıyı vermek için koşturmuştur yoksa ordaki başka bir oyuncumuz olsa hiç bir şey olmazdı.
ama başka bir yerde başka bir oyuncumuzu atardı. Belki direk kırmızı çıkartırdı bize yapılan faulde bile bizim
aleyhimize karar veren bir hakemden bahsediyoruz. siz maç esnasında rızanın suratındaki hırsı gördünüzmü
ben bu güne kadar ne rızada nede başka bir hocada yüzüne öyle bir ifade yerleştiğini görmemişdim
şimdide gene tv  turlarına başladı. dinlemedim moralimi bozmamak için bakalım hakemden şikayet edecekmi.
bir hafta boyunca hakemi manuple etti akşamki kıvama getirmek için pek sayın efsanemiz
birde diyorki ben Beşiktaşdan aldım terbiyemi işimi iyi yaparım iyide rıza hoca birde renklilerle oynarken işini iyi yapsan
geçen sene biz iki maçtada yenilmişdik sanırım fenere direnmedin bile.

Çevrimdışı Berat

Lacazette milli takım arasından sonra hazır olacakmış hocasının maç sonu açıklaması.

Çevrimdışı ProjectOrigin

http://twitter.com/BatuhanBayazit/status/841745568359673857

Hangi takıma gitse o takımla aramızda gereksiz bir husumet oluşuyor.Ben buna tesadüf demiyorum artık.

fenerli başkanla aylardır güzel algı yaptılar, aferin.

Onur Küçük

• Ziyaretçi

Aboubakar hakkında bırakalım da Hoca karar versin ne yapılıp edileceğine. Kolay olanı kalemini kırmak oyuncunun . Zor olanı ise kazanmaktır oyuncuyu. Hayatta sanki her şey önümüze geliyor  , her şey emrimize amade ki bir anda silip atabiliyoruz . Hoca , Aboubakar'da bir ışık görüyorsa kazanmaya çalışacaktır oyuncuyu. O ışığı göremiyorsa yapılması gerekeni yapacaktır. Neticede en doğru kararı verecektir. Bugün Aboubakar'dan önce konuşulması gereken hakemin kendisi. Kırmızı kart pozisyonunda hakem hangi akla mantığa göre ceza sahasının 1 metre önündeki oyuncuya kart verdi? Bunu süzmekten bile acizse yaptığı hakemliği bir zahmet sorgulasın .

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

@cursedofdragon, Beşiktaş 80 puanla şampiyon olur ve Başakşehir de 64 puan toplar şeklindeki tahminin olmayacak şey değil. O ihtimal de mevcut; fakat bunun için âdeta hemen her şeyin Beşiktaş'ın lehinde ve Başakşehir'in ise aleyhinde cereyan etmesi gerekir diye düşünüyorum. Eğer tahminlerine göre Başakşehir ligi 2. sırada tamamlayacaksa senin tahminine göre 80 puan toplayan Şampiyon Beşiktaş ile 2. sırada yer alıp 64 puan toplayan Başakşehir'in arasında 16 puan olacaktır. Bildiğim kadarıyla Süper Lig tarihinde şampiyon olan takım ile ligi 2. sırada tamamlayan takım arasında hiç bu kadar yüksek puan farkı olmadı.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 04:53:56 Özgür Yılmaz ]
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Abou'nun 2nci sarı kartta suçu yok, her forvet böyle hareketler yapari Cenk de yapıyor hatta Gomez bile yapıyordu,
oyuncumuza yüklenmeyin hakem art niyetli fırsat kollamıştır...

Burada da Adebayor yapıyor hatta ceza sahası içinde, bir şey cıkmıyor ama...

https://twitter.com/kartalanalizcom/status/843565014804054016
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Egos

şimdi sana bir şey diyeceğim kaleye gollük vuruş yaptın kaleci bloke etti tuttu topu bir sıkıntı varmı o sırada kaleci topu elinden düşürdü sende hemen vurdun gol oldu. şimdi bu gol nizami olurmu.
abounun yaptığı aynı şey kalecinin bloke ettiği topa elden çıkar çıkmaz müdahale etmek sadece kalecinin elindeyken topa müdahale edemezsin eskiden edebiliyordun öyle Metinin kaptığı bir top var kalecinin elindeki topa kafayla vurdu ve o atak golle sonuçlandı. ama artık kalecinin elindeki topa vuramıyorsun ama top kalecinin elinde değil ceza sahası dışına çıkmış sen topa ayak uzatıyorsun bunun kaleciyle bir alakası yok bunun adı kart aramak değildir futbolcu futbolunu oynayacak. oyun kuralları içinde kalecinin elinden çıkan bir topa şu kadar mesafe yol almadan müdahale edemezsin diye bir kuralmı var. Top auta çıksa kaleci topu oyuna soksa bu aut atışıdır.

degajı engelleme faul, degaj sırasında topa müdahale sarı kart. degaj topun elden çıkması ile başlıyor, ayak ile gönderilmesi ya da yere değmesi ile son buluyor. hakem aboubakar'ın topa değdiğine hükmetti, sarı kart verdi; pozisyon en fazla faul olabilir, onun da avantaja bırakılması gerekiyordu.

bugünkünün hafta içinde alınan kartla alakası yok, yalnız tepkilerin var. aynı şey bir sene sonra gerçekleşse kimse aboubakar'a laf etmez, hakeme saydırırdı; yazık ki bir hafta bile dolmadan gerçekleşti.

olimpiyakos maçındaki hareketi ile cezayı hak etti, bu maçta yaptığının ise -en başta belirttiğim gibi- avantaja bırakılması gerekiyor; hem oyuncunun hem takımın iyiliği için. yaptırımlara şenol güneş ve yönetim karar versin. eski defterleri karıştırmanın şu dönemde beşiktaş'a katkısı yok, sene sonu değerlendirmemizi yapar tartışmaya o zaman devam ederiz.

Çevrimdışı Savaş

şöyle yapmasaydı böyle yapmasaydı diye kartla yakından uzaktan alakası olmayan bir pozisyonda
oyuncumuza bunun neden yaptın demek manasız bir şey. sahada kötü niyetli bir hakem var.
belliki seni on kişi bırakmaya niyetli oralı olmamıştır sonra abounun sarı kartı olduğu aklına gelmiştir
ikinci sarıyı vermek için koşturmuştur yoksa ordaki başka bir oyuncumuz olsa hiç bir şey olmazdı.
ama başka bir yerde başka bir oyuncumuzu atardı. Belki direk kırmızı çıkartırdı bize yapılan faulde bile bizim
aleyhimize karar veren bir hakemden bahsediyoruz. siz maç esnasında rızanın suratındaki hırsı gördünüzmü
ben bu güne kadar ne rızada nede başka bir hocada yüzüne öyle bir ifade yerleştiğini görmemişdim
şimdide gene tv  turlarına başladı. dinlemedim moralimi bozmamak için bakalım hakemden şikayet edecekmi.
bir hafta boyunca hakemi manuple etti akşamki kıvama getirmek için pek sayın efsanemiz
birde diyorki ben Beşiktaşdan aldım terbiyemi işimi iyi yaparım iyide rıza hoca birde renklilerle oynarken işini iyi yapsan

Rıza bana göre de kesinlikle efsanemiz değildir. Bir dönem kaptanlık yapmış olabilir evet ama yaptığı tamamen nankörlüktür. Tamam kimse senden Beşiktaş'a yatmanı istemiyor zaten bunu hiç bir Beşiktaş'lı istemez fakat yarattığı algı ve verdiği demeçlerle Beşiktaş'lının gözünde tamamen bitirmiştir kendisini.

İbrahim Üzülmez bile benim gözümde Rıza'dan daha efsanedir.

Çevrimdışı Egos

ağabey bu konuyu boş yere uzatıyorsun, şimdi safları sıklaştırma zamanımız. söylediklerin kimseyi ikna etmeyecek, o nedenle efsane muhabbetini de sene sonuna bırakalım, ihtiyacımız olan gündeme yön vermekken gündemi ıskalamak pek hayırlı olmaz. zaten transfer döneminde millet sıkıntıdan ölüyor, o zaman çekeriz kılıçları.

not düşmem gerekti: mesajımı "@Savaş hariç kimseyi ikna etmeyecek" olarak düzeltiyorum.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 02:27:15 Egos ]

Çevrimiçi Necmi

ağabey bu konuyu boş yere uzatıyorsun, şimdi safları sıklaştırma zamanımız. söylediklerin kimseyi ikna etmeyecek, o nedenle efsane muhabbetini de sene sonuna bırakalım, ihtiyacımız olan gündeme yön vermekken gündemi ıskalamak pek hayırlı olmaz. zaten transfer döneminde millet sıkıntıdan ölüyor, o zaman çekeriz kılıçları.

not düşmem gerekti: mesajımı "@Savaş hariç kimseyi ikna etmeyecek" olarak düzeltiyorum.
Demir tavında dövülür. Bu durup dururken deşilmiş bir konu değilki direk gündemin kendisi
Bilsin Rıza Beşiktaş taraftarının gözünden düştüğünü belki kendine çeki düzen verir seneye  oynadığımızda aynı stresi
yaşatmaz. Kimse ona bize yatsın demiyor. Biz alıştık zaten Beşiktaşlı hocaların bize karşı çok iyi oynamasını
bunuda anlıyorum elbette Beşiktaşlı oldukları için Beşiktaşı daha iyi tanıyorlar. Kusurlarını daha rahat görüyorlar ve
maçlarda bunu kullanıyorlar onlara avantaj sağlıyor. Ama hangi hocayı Beşiktaşla oynamadan önce hakemleri federasyonu etkilemeye çalışan
Beşiktaş taraftarını geren haraketlerini görüyoruz Rıza her maç böyle Derdi var belli derdi varsa bizimde onunla derdimiz var.
adam gene tvlere bağlanıyor. hangi maçtan sonra yapıyor bunları. Bizle oynamasının ne özelliği var.
birde buna efsane yakıştırması yapılması sinirlerime dokunuyor. Rıza kim Beşiktaş efsanesi olmak kim.
Her şampiyonluk kazandıran Beşiktaş efsanesimi olmalı birde oturup metini dinleyin derim yorumlarını
takip edin Beşiktaşdan ekmek yemiş Beşiktaş haklarını savunmasını beklediğimiz insanlar bırak savunmayı adil bile
olamıyorlar. Bizler basında etkin değiliz diye dert yanıyoruz kimlerle etkin olacağız bunlarlamı. Bırakın etkin olmayı Beşiktaşdan
ekmek yiyenler çukurunu kazıyor. Yazıklar olsun önder gibi Demirkol gibi Beşiktaşlı olmayanlar bunlardan daha iyi
savunuyor Beşiktaşı

Mart ayını tamamladık 2 galibiyet 3 beraberlik aldık.

Çevrimdışı Egos

Demir tavında dövülür. Bu durup dururken deşilmiş bir konu değilki direk gündemin kendisi
Bilsin Rıza Beşiktaş taraftarının gözünden düştüğünü belki kendine çeki düzen verir seneye  oynadığımızda aynı stresi
yaşatmaz. Kimse ona bize yatsın demiyor. Biz alıştık zaten Beşiktaşlı hocaların bize karşı çok iyi oynamasını
bunuda anlıyorum elbette Beşiktaşlı oldukları için Beşiktaşı daha iyi tanıyorlar. Kusurlarını daha rahat görüyorlar ve
maçlarda bunu kullanıyorlar onlara avantaj sağlıyor. Ama hangi hocayı Beşiktaşla oynamadan önce hakemleri federasyonu etkilemeye çalışan
Beşiktaş taraftarını geren haraketlerini görüyoruz Rıza her maç böyle Derdi var belli derdi varsa bizimde onunla derdimiz var.
adam gene tvlere bağlanıyor. hangi maçtan sonra yapıyor bunları. Bizle oynamasının ne özelliği var.
birde buna efsane yakıştırması yapılması sinirlerime dokunuyor. Rıza kim Beşiktaş efsanesi olmak kim.
Her şampiyonluk kazandıran Beşiktaş efsanesimi olmalı birde oturup metini dinleyin derim yorumlarını
takip edin Beşiktaşdan ekmek yemiş Beşiktaş haklarını savunmasını beklediğimiz insanlar bırak savunmayı adil bile
olamıyorlar. Bizler basında etkin değiliz diye dert yanıyoruz kimlerle etkin olacağız bunlarlamı. Bırakın etkin olmayı Beşiktaşdan
ekmek yiyenler çukurunu kazıyor. Yazıklar olsun önder gibi Demirkol gibi Beşiktaşlı olmayanlar bunlardan daha iyi
savunuyor Beşiktaşı

sen bilirsin ağabey, antalya maçı geldi geçti, anladık gündemdir diye rıza ile başladın da metin-ali-feyyaz'a kadar önüne kim çıktıysa kılıçtan geçirdin; benim korkum sezon sonuna kadar böyle doğramaya devam edersen elinde nouma'dan başka efsane kalmayacak olması.

beşiktaş'ı kimse savunmasın; çok gerekirse siz varsınız, biz varız, atiba var.

yeteriz.

Çevrimdışı Librarius

Adamlar 10 liraya bilet satıp kapalı gişe yapıyor, maça 1 hafta kala başlayıp hergün hakem hakkında açıklama yapıyorlar hocasıyla başkanıyla, maç başlıyor ilk yarıdan sarı kartlarla takımın elini kolunu bağlıyor hakem, Sonra saçma sapan uydurma bir kırmızı kartla 10 kişi kalıyoruz, takım 3 gün önce 10 kişiyle Avrupa maçı oynamış. Buna rağmen mücadele edip kaybetmeden maçı bitiriyoruz. Ama hala takıma yükleniliyoru. Anlamıyorum, kabul etmiyorum...

Tebrikler kardesim. Durum tamamen budur. Sartlara bakildiginda altin degerinde 1 puan aldik.
Beşiktaş Senol Gunesle güzel...

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Ben açıkçası bu hafta Başakşehirden puan kaybı beklemiyordum. Oyüzden moralim çok bozuk değil bu beraberliğe. Puan farkı hala aynı.

Başakşehir deplasmanına "LİG FİNALİ" modunda çıkıp fişi çekmeliyiz.

Başakşehir deplasmanı Başakşehir deplasmanı diyoruz; ama geçen sezon epey sayıda maçımızı Başakşehir'in stadyumunda oynadık. Bu durum bizim için önemli bir avantaj olacaktır ve futbolcularımız Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'na aşina oldukları için orada oynarken yabancılık hissetmeyeceklerdir diye düşünüyorum.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Librarius

Ben bu puan kaybını quaresmaya yazarım abouya o pası vermeyerek buz gibi golümüzü
yedi. Bu iş kişisel ego tatminiyle olmaz. abou hakem tarafından haksız yere atılıyor burda koruyacağına
doğranıyor böyle devam hakemlerde baskı görmediği için yarın başkasını atar.

Abi kesinlikle Quaresma'ya yazar. O pozisyonda akliniza gelecek hic bir yetenekli oyuncu vurmayi denemezdi. Araya biraksa belki bugun 3 puani kutluyor olurduk. Aklima Batuhan geldi. Hani "kahraman yapmayacaksin, kahraman olacaksin" (yanlis hatirliyor olabilirim) demistiya. Iste Quaresma'da o kafa var malesef. Orta disinda gol katkisi veremez bu adam, cunku ceza sahasina hareketlendiginde kafasinda hic pas fikri yok ve her pozsiyonu berbat ediyor.

Abou meselesine cildiriyorum. Oyle bir taraftar profili peydah olmus ki onune geleni gomuyor. Yahu orda sarilik ne vardi? Bu taraftar profili elde edilen basarilarla birlikte daha da yoldan cikacak ve ogutucu halene gelecek gibi. Yazik kere yazik.

Çevrimdışı Librarius

500 bin ceza az ben 1 milyon veririm balotelliyi eleştirenler vardı başta şenol hoca, bakar kadar kırmızı gören var mı bu yıl dünyada bir bakmak lazım. külliyen zarar adam. bu maç kaybedilen 1,3 milyon TL takımı gerek oly maçında ekstra yoran gerek bu maçta yalnız bırakan bakarın eseridir. öyle sorumsuzca kart gören bir oyuncuyu kazancam die 3 gün sahaya sürme fantazisi pahalıya patlamıştır.

Cok isabetsiz bir yorum olmus. 
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 06:05:32 Librarius ]

Çevrimdışı Librarius

ben sarıyı doğru buluyorum kaleci hızlıca degaj yapmak istiyor abubakar buna engel oluyor. engel olmak için illa temasa gerek yok önüne hamle yaparak da bunu yapabilir bence kart doğru. oyuncu sağ olsun kendinden nefret ettirmek için fazlası ile mesai yapıyor oly maçındaki kırmızıyı mezardan çıkıp babam görse aynı tepkiyi veririm... kabahat onu bu maçta mükafatlandırıp oynatanda...

Tamam.

Çevrimdışı Librarius

bugünden bağımsız söylüyorum. quaresmayı satıp visca'yı aldığımız gün çoluk çocuk sevindirecem

Gorunce yine cinlerim tepeme cikti. Surdan sut vurmak icin nasil bir kafaya sahip olmak lazim cozemedim. Sutu iyi olsa, tamam derim. Ama kardesim sutlarin berbat ve sen bunu bilmiyorsun.

Çevrimdışı Librarius

İlk yarı gerektiği gibi oynadı takım. Ben de beğendim. Yüksek tempolu bir maçtan sonra deplasmanda pozisyon dahi vermedi. İnsanların doğru futbolu neye göre yorumladığını bazen anlamakta güçlük çekmiyor değilim. İlk yarı biraz akıllı olsak 2-0 içeri girer keyfimize bakardık, olmadı. Asıl komik durum, hakemin ciddi ciddi Beşiktaş aleyhine yaptığı hatalar üzerine tek kelam etmeyenlerin, kalkıp 3 gün içinde ikinci kez 10 kişi kalmış takımın o saatten sonraki futbolunu eleştirmeye kalkması.Neyse bu kafalara rağmen yine bu takım şampiyon olacak. Değişen bir şey olmadı. Kaybettiğimiz bir şey yok. Başakşehir maçında fişi çeker önümüze bakarız. Genel tabloya bakmayıp 20-30 dakikalık kesitlerle takım ve oyuncu gömücülüğü yapanlar da yine geçen sene ki, Akhisar maçı gibi saçma sapan şampiyonluk gitti yorumları ile kendilerini mutlu ederler. Sene sonu da utanmaz, arınmaz sevinirler ;)

Tebrikler.  :claps:   Besiktas insallah bu sene de sampiyon olacak. Felaket tellallari istedigi seyi yazsin. Bugun alinan 1 puan altin degerindedir.
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 06:04:52 Librarius ]

Çevrimdışı Kuntz

Şu Bakar dikkatli olsaydı diyenleri anlamıyorum. Adam oyun kuralları içerisinde nizami harekette bulunuyor. Nesine dikkat edecek. Siz böyle davrandıkça, Beşiktaş topçusunu titrek hale getirirsiniz, ona dikkat etsin, buna dikkat etsin. E adam top oynamasın o zaman. Adebayor dikkat etmesin ama. Bu adam nizami hareketinden, oyun kuralları içindeki davranışından dolayı ikinciyi sarıyı gördü ve atıldı. Üzerinde Beşiktaş forması var bu adamın beyler. Kara emelleri olanların, hafta boyu algı yaratmaya çalışıp, hakemi baskı altına alanların ekmeğine yağ sürüp durmayın artık yahu. Gına geldi cidden. Hayır çok mu safsınız yoksa bu mu işinize geliyor anlamıyorum.

İşin özeti şudur. Mete Kalkavan denen adam her maçımız öncesinde bu Beşiktaşlı diye baskı altına alınıyor. Aynısı zamanında Fırat'a yapıldı. Karakteri çok sağlam olmasa gerek, hep etki altında kalıyor. Bize kartları dank dank çıkartıyor. Rakipten daha adam atmışlığı yok. Ve bu yapılan şey. Beşiktaş Türkiye'yi Avrupa'da temsil eden tek takım olarak 10 kişi oynayıp tur atladıktan sonra yapılıyor. Ama siz tüm bunlar yok gibi. Bakar dikkat etseydi diyorsunuz. O zaman Fabri'de kayarak bir top aldı ceza alanı içinde, kaymasaydı beyler. Hakem penaltı çalabilir. Beni bu gece ne Antalya başkanının yaptıkları, ne sarıların yazıp çizdikleri etkilemedi ama Beşiktaş taraftarının yaptıkları etkiledi ve üzdü. Adamlar son çırpınışlarını yapıyor. Topyekün cephe açmışlar Beşiktaş'a biliyorlar ki, bu sene de şampiyon olursak, bitecekler. Bellerini bir daha doğrultmaları zor. Siz bunun bile farkında değilsiniz. Abu cart quaresma curt, Şenol hoca zart, Tosic zurt ver veriştir devam. Egonuzu tatmin edersiniz anca böyle. Sezon sonuna kadar bu takımın arkasında durup, birlik olmayacak adam Beşiktaşlı olsa ne olmasa ne. Tarihi fırsat var önümüzde. Yeni nesli Beşiktaşlı yapacak. Beşiktaş'ın başarılarının konuşulacağı. Üst üste başarıların geleceği yıllara 9 maç kalmış. Beyler halen durumun farkında değil. Bizimkiler dizisinde katil karakteri vardı hatırlarsınız. Bundan sonra Beşiktaş'a cart curt yok. 9 maç herkes bu takımın arkasında olacak. Olmayan da Beşiktaşlıyım diye gezmeyecek. Demirörenli yılları çok özlüyorsanız sarıların algı yönetimlerine kapılıp, bu kafada devam edin.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu kırmızı kartın Atiba çizgiye bastı diye atılmasından hiçbir farkı yok. Bugün Oly maçının yorgunluğuyla ve tekrar 10 kişiyle bence beraberlik bir kazançtır.

Ba Milli takım arasından sonra kesin dönüyor mu ?
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2017, 03:24:01 Kapkarakartal ]

Çevrimdışı Librarius

G. Birliği - ts - adana maçlarını kayıpsız geçmemiz lazım Basaksehir karsına rahat cıkmamız için. Başakşehirin tek zorlu maçı gs. diğerleri süpriz olur.

Beşiktaş'ımızın maçları.

Başakşehir Maçları

Sanirim espri yaptin. Basaksehirler bir suru ortak mac var ama nedense onlara kolay bize zor? Anlayamadim? Basaksehir'in fiksturu kolay diyen neye gore diyor?

Çevrimdışı Librarius

Rakipler kötü olduğu için mi yoksa biz çok iyi olduğumuz için mi lideriz? Onu sorgulamak lazım önce. Şampiyonluk bu sorunun içinde saklı.

Rakipler kotu gorunuyorsa sen iyisin demektir. Bu formulu herhangi bir lige uygula dogru cikar. Yani soyledigin seyin bir anlami yok. Rakip derken GS ve FB'yi kastediyorsan, evet kotuler cunku lig de cok guclu takimlar var artik. Besiktas'i cikar, aslinda lig cok iyi gidiyor. Fakat Besiktas baya agir geliyor bu lige.

Bu iddiayi Besiktas'i hazmedemeyen renkliler siklikla dile getiriyor. Ben de onlara soda icmelerini salik veriyorum.

Bu kırmızı kartın Atiba çizgiye bastı diye atılmasından hiçbir farkı yok. Bugün Oly maçının yorgunluğuyla ve tekrar 10 kişiyle bence beraberlik bir kazançtır.

Ba Milli takım arasından sonra kesin dönüyor mu ?

ba ve caner hazır zaten.

Aynı şekilde ERsan'da hazır.

Milli maç arasında bir hazırlık maçı ayarlamak lazım.

Tolga

Beck        Rhodolfo      Ersan      Caner

Necip           İnler

Aras                  Tolgay              Ömer

Demba ba

Etiketler: