Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113922 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimiçi Rasim

renklilere giren semsiye baya büyük olacak herhalde febeye 2+2 geseye 2+1 yil men arti febeye 3 dönem geseye 2 dönem transfer yasagi yoldaymis infantino carsamba türkiyeye gelerek bildirmis diyorlar :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi forum arada gidip geliyor ama sosyal medya hesaplarımzı biraz daha aktif olsa nasıl olur acaba? Hem Twitter hem de Instagram son dönemde çok ciddi bir araç haline geldi Facebook'un önüne geçti fikir takibinde.
Doğru söylüyorsun ama sosyal medya sürekli bir ilgi ve takip gerektiriyor.

Çevrimdışı Orhan_

Cirolarımız arasında ne kadar fark var acaba

Bakkal hesabı yapınca 4-5 kat vardır diyebiliriz. Ancak gösterilen ilginin de arttığını düşünürsek toplam ürünlerde daha fazla bir oran da yakalanmış olabilir. Önceden belli başlı yerlerde ulaşılabiliyordu ürünlere. Şimdi genişleyen ağ ile beraber, gelen başarının da büyük bir etkisi olduğunu düşünürsek, cirolarda muazzam bir artış sağlanmıştır. Burada bir ara tartışılmıştı reklam konusu, eleştirilmişti daha doğrusu, ama görünen köy kılavuz istemez. Mağazacılık anlamında çok iyi iş çıkarılıyor.

Çevrimiçi Necmi

renklilere giren semsiye baya büyük olacak herhalde febeye 2+2 geseye 2+1 yil men arti febeye 3 dönem geseye 2 dönem transfer yasagi yoldaymis infantino carsamba türkiyeye gelerek bildirmis diyorlar :bandit:
iyide bunu gelipte neden infontina bildirsin :alala:
iyi sallıyorlar. FIFA ya neymiş anlaşmayı yapan uefa ve onun
sorumluluğunda olan bir konu. FIFA başkanını UEFA kurye olarakmı
kullanıyor :D

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Feyyaz kim abi Allah aşkına bizden direkt Fb'ye giden bir adama neden saygı duyayım nasıl saygı duyayım?
Ben golcülük, futbolculuk anlamında kıyaslamadım karakter olarak, Beşiktaş'lılık olarak Olcay feyyaz'ın önündedir diyorum bununda gençlikle falan alakası yok.
Göz var izan var.
Hem yaş ile sabit oluyorsa bazı şeyler Necmi abi gerekenleri söylemiş zaten.

1-2-3 yetmez 4-5-6 olsun,
Metin-Ali-Feyyaz atsın Beşiktaşım şampiyon olsun.
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimiçi Rasim

iyide bunu gelipte neden infontina bildirsin :alala:
iyi sallıyorlar. FIFA ya neymiş anlaşmayı yapan uefa ve onun
sorumluluğunda olan bir konu. FIFA başkanını UEFA kurye olarakmı
kullanıyor :D
pazarlik yapiyorlarmis :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Berat

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu arada 19.03 iyiki varsın BeşiktAŞK.

Çevrimdışı Gokhan-

1-2-3 yetmez 4-5-6 olsun,
Metin-Ali-Feyyaz atsın Beşiktaşım şampiyon olsun.

Evet bu tezahuratta önemi bir yere sahip, onun dışında bir önemi yok benim için.
Ben Beşiktaş konusunda çok kinciyim, bize yamuk yapanı kolay kolay affetmem, sevemem.

Şimdi takım içinden örnek vereyim, Atiba gibi, Oğuzhan gibi adamlar direkt Fb'ye veya Gs'ye geçse kimin için anlamı kalır?
Kaç kişi, verdikleri veya yaptıkları için teşekkür eder, yolu açık olsun der.
Feyyaz zamanında bunu yaptı, Anadolu takımlarından birine geçse bu kadar katı olmazdım.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı taner37

bazı kafalar mesela çok ilginç kafalar.
şu an ts lilerin hesabı haftaya açıklanacak cas kararıyla acep biz, fb, başakşehir küme düşürülürsek gs yi de geçip şampiyon olabiliriz diyorlar.

:ebebe: :ebebe: :ebebe:
GS lılar da öyle düşünüyor. 😁😁😁
Üzülüyorum bunlara. GS lılar BJK ve Başakşehir puan silme alacak GS lider olacak şampiyon olacakmış 😂😂
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2017, 00:17:53 Berat ]
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Arkadaşlar Beşiktaş'ın kuruluşu bari bugün şurda gs paylaşmayın.

Çevrimdışı taner37

Fener kaybetmiş Galatasaray kaybetmiş
Beşiktaş ve memleket takımımın maçı var. Hafta sonu güzel gidiyor. Yarın önce Kastamonuspor sonra Beşiktaş yüzümuzu inşallah güldürecek

+ TS deplasmanı çok rahat geçer merak etmeyin
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Evet bu tezahuratta önemi bir yere sahip, onun dışında bir önemi yok benim için.
Ben Beşiktaş konusunda çok kinciyim, bize yamuk yapanı kolay kolay affetmem, sevemem.

Şimdi takım içinden örnek vereyim, Atiba gibi, Oğuzhan gibi adamlar direkt Fb'ye veya Gs'ye geçse kimin için anlamı kalır?
Kaç kişi, verdikleri veya yaptıkları için teşekkür eder, yolu açık olsun der.
Feyyaz zamanında bunu yaptı, Anadolu takımlarından birine geçse bu kadar katı olmazdım.

100. yılımızdaki efsane şampiyonluğumuzda bize 100. yıl şampiyonluğumuzu kazandıran golü atmış olan Sergen Yalçın renklilerin ikisinde de futbol oynadı. Sergen, Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye direkt olarak gitmedi ama nihayetinde o takımın da formasını giydi.

Feyyaz Uçar 12 sene Beşiktaş'ta futbol oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bu ayrılıkta dönemin Beşiktaş yönetimi mi yoksa Feyyaz mı ya da her ikisi birden mi hatalıydı konusuna girmek istemiyorum.

Fakat şunu söyleyeyim ki bu konuda farklı düşünüyoruz. Benim nazarımda Rıza Çalımbay da Metin Tekin de Ali Gültiken de Feyyaz Uçar da Mehmet Özdilek de Sergen Yalçın da Beşiktaş'ın efsane futbolcularındandır.

Çevrimdışı cagdas44

Koskoca bir tarih yatıyor ardımızda savaşlar dostluklar rekabetler dünden bugüne kalan şerefli ve haklı isimlerimiz ile yarınlara genç bir fidan gibi yürümeye devam ediyoruz #Beşiktaş114Yaşında
#114yıllıkaşk

Çevrimdışı underworld

Tek efsane , tek büyük Beşiktaş'tir.

Oyunculara gereksiz yere çok anlam yüklüyoruz.

Çevrimiçi Rasim

100. yılımızdaki efsane şampiyonluğumuzda bize 100. yıl şampiyonluğumuzu kazandıran golü atmış olan Sergen Yalçın renklilerin ikisinde de futbol oynadı. Sergen, Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye direkt olarak gitmedi ama nihayetinde o takımın da formasını giydi.

Feyyaz Uçar 12 sene Beşiktaş'ta futbol oynadıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer oldu. Bu ayrılıkta dönemin Beşiktaş yönetimi mi yoksa Feyyaz mı ya da her ikisi birden mi hatalıydı konusuna girmek istemiyorum.

Fakat şunu söyleyeyim ki bu konuda farklı düşünüyoruz. Benim nazarımda Rıza Çalımbay da Metin Tekin de Ali Gültiken de Feyyaz Uçar da Mehmet Özdilek de Sergen Yalçın da Beşiktaş'ın efsane futbolcularındandır.
Riza efsaneligini cenesiyle yitirdi benim gözümde  :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Gokhan-

Şuan Şifo ile Ali Gültiken harici diğerlerine soğuk bakıyorum abi, para derdine düşenin şirazesi baya baya kayıyor.
Hele Rıza Çalımbay milleti kendinden soğutmak için özel çaba sarfediyor.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Riza efsaneligini cenesiyle yitirdi benim gözümde  :bandit:

Şuan Şifo ile Ali Gültiken harici diğerlerine soğuk bakıyorum abi, para derdine düşenin şirazesi baya baya kayıyor.
Hele Rıza Çalımbay milleti kendinden soğutmak için özel çaba sarfediyor.

Yaşım itibariyle MAF'lı (Metin-Ali-Feyyaz) ve kolej takımı Beşiktaş olarak nitelendirilen o Beşiktaş'a yetiştim. Beşiktaş futbol takımının tarihindeki en önemli ve en büyük sportif başarılarından bazılarına o Beşiktaş ve dolayısıyla Atom Karınca Rıza Çalımbay ve futbolcu arkadaşları imza attılar. O Beşiktaş'ın elde ettiği ilkler, rekorlar, kupalar, şampiyonluklar bir Beşiktaşlı olarak beni ve o dönemi yaşayan diğer Beşiktaşlıları çok mutlu etti ve çok gururlandırdı.

Kültürümüzde 'Bir fincan kahvenin kırk yıl hatırı vardır' diye bir sözümüz, bir anlayışımız vardır. O Beşiktaş'ın başarıları bizleri o kadar mutlu etti ki, bu yüzden o dönemin Beşiktaşının ve o dönemin futbolcuların bizdeki yeri epey kıymetlidir.
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2017, 01:05:45 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

ben feyyazı bir alt kefeye koyarım gençde değilim. işin efsane kısmına gelince ne olcay efsane nede feyyaz
efsane böyle olmaz. sadece sana emek vermiş iyi oyuncular daha ileriye koymanın anlamı yok
efsaneler bütün ömürleriyle katkı vererek efsane oluyor. feyyazın bizden gittikten sonra nasıl bir katkısı oldu.
ağzından bir kere Beşiktaş kelimesimi duyduk bırakın katkıyı. bunlara efsane demek baba hakkılara sebalara hakarettir.
maf kadrosunun bize başarılı bir dönem geçirtmek dışında bende hiç bir duygu yaşatmıyorlar paralarını alıp hakkınca işlerini yaptılar.
teşekkür ederiz emekleri için ama kulüpden ayrıldıktan sonra Beşiktaş için iyi bir şey söylemeye bile çekinen insanların
neresi efsane oluyor. renkliler bile bunlar kadar erinmiyor Beşiktaşı övmek için.

Cok ilginc yerlere gider bu konu Necmi bey, zamaninin amator ruhlu efsaneleri ile zamanimizin endustriyel efsaneleri diyelim en iyisi! Herkes zamani gelince cikip bir seyler yapiyor bize de onlara saygi gosterip katagorize etmemek dusuyor! Simdilerde de hepsi kendi ekmeginin derdinde,buna renklilerin efsane dedikleri de dahil!
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimiçi Necmi

saydığın isimlerin bazıları Beşiktaşı bile tutmuyor sen kalkmışsın efsane yapıyorsun.
Feyyaza gelince Seba tarafından kulüpten kovulan birine efsane demek ilk önce Sebaya hakarettir.
Kulübün çekinin arkasını yazdırdığı için kovuldu senin efsanen. Metin bugün tvlerde Beşiktaşı savunmamak
için kırk takle atıyor en haklı olduğumuz anlarda bile Beşiktaş haklı diyemiyor. Rızaya gelince 3 yıldır
Beşiktaşa kinle saldırıyor. Derdi neyse kapılar arkasında samet tercih edildiği o edilmediği için kin besliyor deniyor
bilemem günahını almayayım bildiğim bir şey varsa her Beşiktaşa yenildikten sonra tv tv dolaşıp ağlaması
haklarının yenildiğini yoksa Beşiktaşı yeneceklerini söylemesi hangi renkli maçından sonra yapıyor. şeyimin efsanesi
yürüyüp gitsinler evet Beşiktaşı arka arkaya şampiyon yaptılar ama unutulmaması gereken bir şey var Beşiktaşın
o başarılarını 3-4 oyuncuyamı borçluyuz takımın diğerlerine haksızlık yapılmıyormu. Bu kadar kolaymı Beşiktaşda
efsane olmak bir oyuncu şampiyon oldu diye efsane olurmu. Bırakın artık kendinize ucuz kahramanlar yaratmayı.
kendilerini öyle duruma soktularki 25-30 yıl sonra adları hatırlanmayacak. Hiç bir oyuncu şampiyon oldu diye efsane olmaz.
futbolu bıraktıktan sonra bir pascal kadar olamadılar.

Çevrimiçi Necmi

Cok ilginc yerlere gider bu konu Necmi bey, zamaninin amator ruhlu efsaneleri ile zamanimizin endustriyel efsaneleri diyelim en iyisi! Herkes zamani gelince cikip bir seyler yapiyor bize de onlara saygi gosterip katagorize etmemek dusuyor! Simdilerde de hepsi kendi ekmeginin derdinde,buna renklilerin efsane dedikleri de dahil!
Bey kelimesini kaldıralım direk adımı söyle daha samimi olur burası bir aile.
verdikleri için saygı göstermek farklı bir şey efsane yapmak farklı bir şey endüstriel futboldada
efsaneler çıkar bak Fikret Orman efsane olma yolunda gidiyor. Birinin efsane olması için
şampiyonluklardan daha fazlasını yapması gerekir. Baba Hakkı Beşiktaşı şampiyon yaptığı için efsane olmadı.
Beşiktaşa bu günkü duruşunu kazandırdığı için oldu. Efsane olmak o kadar kolay bir şey değil birde sen efsanesin
demekle olmaz bunu tarih belirler o nedenle ne konuşsak boşuna. Tarih  hakedene bu hakkı teslim eder sadece
Beşiktaşlılar değil Efsaneler yanlızca kendi kulübünün değer vermesiyle olmuyor bunu toplum veriyor.
Mesela Sebanın önünde tüm kulüp başkanları ceket iliklerdi. sözünü emir telaki ederlerdi. Bazı şeyleri insanlara bu
kadar ucuz vermeyelim.

Çevrimdışı ardiles

Çevrimdışı Egos

16 yaşındakiler olcay'ı yuhalar; şimdinin otuzları feyyaz'ı, rıza'yı beğenmez; artık 50 olan ağabeyleriniz de ( @Necmi ağabey üstüne alınma ) zamanında seba'ya demediğini bırakmamıştı.

nefret ya da sevgi zar atılarak karar verilecek şeyler değil, konu beşiktaş'sa gündeme göre taraf olamazsınız. öncelikle bu ortamda bizim efsanelerimize laf edecekseniz karşınıza bilgi dağarcığınızı merak eden insanların çıkma olasılığı yüksek. yere göğe sığdıramadığınız sergen'e de küfretmişti tribünler (hem futbolcuyken, hem yorumculuğunda). şu anda aile içindeyiz, konuşuyoruz; yarın, öbür gün ailenin büyükleri aramıza döndüğünde kendimizi mahcup hissettirecek ifadelerden kaçınalım. efsanelerimiz de bizim gibi, kusurları mevcut. onlardan yüksek beklentiler içinde olmanız da hakkınız; yine de bir kısmını çamura bulayıp diğerlerini putlaştırmak mantıksız. kendi döneminizdekileri daha çok sevebilirsiniz, sevgiyi derecelendirmenin sakıncası yok; ama yelpazeye nefret de eklerseniz konu dönüp dolaşıp toyluğunuza, bilgisizliğinize bağlanır.

kutlu olsun.

Etiketler: