Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9113610 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Anıl1903

Olcay'ın neredeyse gidiş fermanının imzalandığı AZ Alkmaar maçını hiç unutmayacağım, yaş ortalaması en fazla 16 olan grup yeni açık üst tarafından saçmasapan tezahüratlara/küfüre maruz kaldı. Alt jenerasyonlarımın içler acısı halini de farklı bir şekilde gözlemlemiştim o gün. Şu anda kendisi mutlu ve başarılı ben de böyle devam etmesini umuyorum. Şov yapmaya değil yarar sağlamaya çalışıyordu.
O maç ben de çok şaşırmıştım,haketmediği bir tepki almıştı bence.Ama Trabzon'da kendisini benimsetti ve oyununu oynuyor.Bu şekilde tepkiler bize yakışmıyor.

Çevrimdışı Orhan_

babelin şansı zaten olcay ve kerimin birlikte gidişi ve canerinde sakat olması oldu.biliyorsun olcayın gitmesini kesinlikle istemiyordum.olcay tarzında bir oyuncumuz yok.tek top oynamak zordur.topu almadan atacağın yeri bilmen gerekir.olcayın formsuz görünmesi etrafındaki isimlerlede alakalı bence.

Olcay'ın satılması büyük hataydı. Şu an Trabzon ileride iş yapıyorsa bu adamın sayesinde. Olcay kolektif oyun yapısı için çok önemli bir isim. Derken asist yaptı.

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mylife1903

ben feyyazı bir alt kefeye koyarım gençde değilim. işin efsane kısmına gelince ne olcay efsane nede feyyaz
efsane böyle olmaz. sadece sana emek vermiş iyi oyuncular daha ileriye koymanın anlamı yok
efsaneler bütün ömürleriyle katkı vererek efsane oluyor. feyyazın bizden gittikten sonra nasıl bir katkısı oldu.
ağzından bir kere Beşiktaş kelimesimi duyduk bırakın katkıyı. bunlara efsane demek baba hakkılara sebalara hakarettir.
maf kadrosunun bize başarılı bir dönem geçirtmek dışında bende hiç bir duygu yaşatmıyorlar paralarını alıp hakkınca işlerini yaptılar.
teşekkür ederiz emekleri için ama kulüpden ayrıldıktan sonra Beşiktaş için iyi bir şey söylemeye bile çekinen insanların
neresi efsane oluyor. renkliler bile bunlar kadar erinmiyor Beşiktaşı övmek için.
Metin ali feyyazdan kongre uyesi olan var mi?

Sifo mehmet mesela divan kuruluna falan giriyordu.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Şu caps işinden pek anlamıyorum. Eğer caps işinde tecrübem olsaydı Beşiktaş - Olympiakos maçımızdan sonra yapacağım capslerden biri şu şekilde olurdu:

Olympiakos'ta kiralık olarak oynayan kaleci Nicola Leali'nin bir fotoğrafı ve o fotoğrafın altında şu yazı:

Beşiktaş - Olympiakos maçını Vodafone Arena'da seyreden 42.000 civarında Beşiktaşlı üzülmesin diye olmayacak golleri yiyerek Beşiktaş'ın çeyrek finale çıkmasını sağlayan adam gibi adam.:D
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı abdusta

Olcay su an Besiktaş lehine vazifesini yapıyor
GS bu mac sonunda yenilgiyle ayrılırsa hedefi kalmıyacak
Saygılar

Çevrimiçi Kapkarakartal

Saygılar

Bu maç sonucundamı hedefinin kalıp kalmadığı belli olucak GS'lilerin dahi bukadar umudu yoktur onlar umudunu bize kaybettikleri gün bitirdi. :)

Çevrimdışı abdusta

Bu maç sonucundamı hedefinin kalıp kalmadığı belli olucak GS'lilerin dahi bukadar umudu yoktur onlar umudunu bize kaybettikleri gün bitirdi. :)

Dogru
Ama kayseri beraberliği sonrasında ellerine tekrar hesap makinesi almışlardı

Saygılar

Çevrimiçi murat

3 torba icin 65.000 bandina gelmek lazim suan 43.000 bandindayiz yani önümüzdeki senede bir 20 puan alabilirsek 3. torbaya anca gireriz :bandit:
bütün 65 bin puanı olanları şl ye almıyorlar liginde sıralamada şl yi haketmesi gerekiyor.önümüzdeki takımlardan katılamayanlar olacaktır.3. torbayı zorluyoruz evet ama tabi bu sadece bizim perpormanısımıza bağlı değil henüz.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Saygılar

Galatasaray, Trabzonspor deplasmanında 2-0 yenilmesine rağmen onun ligde hedefi bitmedi diye düşünüyorum. Cimbom'un 2.lik şansı hâlâ sürüyor ve az da olsa şampiyon olma ihtimali de var.

Bu yüzden Galatasaray kendisi için hayati bir maç olan Başakşehir - Galatasaray maçında Başakşehir'e yatmayacaktır. Galatasaray zorlu Başakşehir deplasmanından puan ya da puanlar alabilmek için bütün gücüyle oynayıp elinden geleni yapacaktır diye tahmin ediyorum. Galatasaray'ın Başakşehir deplasmanından puan ya da puanlar çıkartabileceğine inanıyorum. Saygılar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Galatasaray, Trabzonspor deplasmanında 2-0 yenilmesine rağmen onun ligde hedefi bitmedi diye düşünüyorum. Cimbom'un 2.lik şansı hâlâ sürüyor ve az da olsa şampiyon olma ihtimali de var.

Bu yüzden Galatasaray kendisi için hayati bir maç olan Başakşehir - Galatasaray maçında Başakşehir'e yatmayacaktır. Galatasaray zorlu Başakşehir deplasmanından puan ya da puanlar alabilmek için bütün gücüyle oynayıp elinden geleni yapacaktır diye tahmin ediyorum. Galatasaray'ın Başakşehir deplasmanından puan ya da puanlar çıkartabileceğine inanıyorum. Saygılar.
Galip gelsinler mümkünse :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mellfred

O maç ben de çok şaşırmıştım,haketmediği bir tepki almıştı bence.Ama Trabzon'da kendisini benimsetti ve oyununu oynuyor.Bu şekilde tepkiler bize yakışmıyor.
bu takım koca Seba'yı yuhaladı allasen

Çevrimdışı Anıl1903

bu takım koca Seba'yı yuhaladı allasen
Daha kimler kimler ama ben yuhalamayı kişisel olarak sevmiyorum,maçlarda rakipleri yuhalamak dışında :tabe:

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Galip gelsinler mümkünse :D

Galatasaray, Başakşehir'i deplasmanda dahi olsa yenebilir. Çünkü Galatasaray'ın kadrosu kanımca Başakşehir'in kadrosundan daha yüksek kalitede. Umarım ki o maça kadar Galatasaray'ın sakatları düzelir ve Başakşehir - Galatasaray maçında bütün güçleriyle oynayarak Başakşehir'i yenerler.

Galatasaray, Başakşehir'i deplasmanda yensin ama Süper Lig'in 2.si Galatasaray değil Başakşehir olsun ve şampiyon ise Beşiktaş olsun.

Beşiktaş olarak Başakşehir'le ilişkilerimiz çok iyi maşallah. Ama şampiyonluk bizim olmalı. Allah bize bu sezonda da önümüzdeki 3 sezonda da şampiyonluğu nasip etsin ve toplamda 5 yıl üst üste Türkiye şampiyonu olalım inşaallah. 5 yıl üst üste şampiyonluğumuz sonrasında Trabzonspor da Başakşehir de şampiyon olsun sorun değil. Gönlümden geçen bu.:tabe:
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2017, 22:05:30 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı Kutay

Galatasaray, Başakşehir'i deplasmanda dahi olsa yenebilir. Çünkü Galatasaray'ın kadrosu kanımca Başakşehir'in kadrosundan daha yüksek kalitede. Umarım ki o maça kadar Galatasaray'ın sakatları düzelir ve Başakşehir - Galatasaray maçında bütün güçleriyle oynayarak Başakşehir'i yenerler.

Galatasaray, Başakşehir'i deplasmanda yensin ama Süper Lig'in 2.si Galatasaray değil Başakşehir olsun ve şampiyon ise Beşiktaş olsun.

Beşiktaş olarak Başakşehir'le ilişkilerimiz çok iyi maşallah. Ama şampiyonluk bizim olmalı. Allah bize bu sezonda da önümüzdeki 3 sezonda da şampiyonluğu nasip etsin ve toplamda 5 yıl üst üste Türkiye şampiyonu olalım inşaallah. 5 yıl üst üste şampiyonluğumuz sonrasında Trabzonspor da Başakşehir de şampiyon olsun sorun değil. Gönlümden geçen bu.:tabe:
Yetmez abi 5 yıl üst üste, lyon gibi 7 yıl üst üste şampiyon olalım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı 38life

Yav ne Olcay'mış arkadaş. Bırakın şu yanar döneri...

Çevrimdışı b.damatoglu

Olcay takımın yıldızı olduğunda motive oluyor. Rekabet durumunda çöküyor. Bizde yapamazdı, yapamadı da yolu açık olsun.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Orhan_

"Kartal Yuvası 5 yıl evvel Fenerium'un 5 kat gerisindeyken bugün aynı sayıda mağazaya ulaştı."

Büyük iş başarıyorlar.

Çevrimdışı cagdas44

@Necmi abi forum arada gidip geliyor ama sosyal medya hesaplarımzı biraz daha aktif olsa nasıl olur acaba? Hem Twitter hem de Instagram son dönemde çok ciddi bir araç haline geldi Facebook'un önüne geçti fikir takibinde.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

"Kartal Yuvası 5 yıl evvel Fenerium'un 5 kat gerisindeyken bugün aynı sayıda mağazaya ulaştı."

Büyük iş başarıyorlar.
Cirolarımız arasında ne kadar fark var acaba

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Yetmez abi 5 yıl üst üste, lyon gibi 7 yıl üst üste şampiyon olalım

7 yıl üst üste şampiyonluk değil de 5 yıl üst üste şampiyonluk istememin nedenini anlatayım @Kutay.

Beşiktaş olarak İstanbul Ligi'nde amatör dönem ve profesyonel dönem dahil olmak üzere toplamda elde etmiş olduğumuz 13 İstanbul şampiyonluğumuzla en çok İstanbul şampiyonu olan takım Beşiktaşımız olduğu gibi; 1939, 1940, 1941, 1942 ve 1943 yıllarında elde ettiğimiz üst üste 5 İstanbul şampiyonluğumuzla üst üste en çok İstanbul şampiyonu olarak bu rekora da imzasını atmış olan futbol takımı Beşiktaş futbol takımımızdır.

Futbol branşımızda elde etmiş olduğumuz Türkiye şampiyonluklarımız ve Türkiye Kupası şampiyonluklarımızdan sonra en önemli şampiyonluklarımız İstanbul şampiyonluklarımızdır ve İstanbul şampiyonluklarımız biz Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için çok önemli ve çok değerlidir.

Mademki Beşiktaş futbol takımımızın tarihinde üst üste 5 yıl İstanbul şampiyonluğu var ve elde etmiş olduğumuz o üst üste 5 sene İstanbul şampiyonluğumuz tarihe geçmiş ve dönem sona erdiği için artık kırılamayacak bir rekordur, öyleyse günümüzde de Beşiktaşımıza 5 yıl üst üste Türkiye şampiyonu olarak futbolda İstanbul'dan sonra Türkiye'de de üst üste şampiyon olma rekorunu kırarak o rekora da sahip olmak yakışır.

Bu yüzden 5 yıl üst üste İstanbul şampiyonluğumuz gibi 5 yıl üst üste Türkiye şampiyonluğumuz olsun istiyorum. 5 yıl üst üste Türkiye şampiyonluğu en çok bize; ilklerin, rekorların ve şampiyonlukların kulübü Beşiktaş Jimnastik Kulübü'ne ve yine en çok bize; ilklerin, rekorların ve şampiyonlukların takımı Beşiktaş futbol takımımıza yakışır. :ok:
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2017, 23:04:10 Özgür Yılmaz ]

Çevrimdışı AmaralGürses

bazı kafalar mesela çok ilginç kafalar.
şu an ts lilerin hesabı haftaya açıklanacak cas kararıyla acep biz, fb, başakşehir küme düşürülürsek gs yi de geçip şampiyon olabiliriz diyorlar.

:ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Sercan62

Bugünkü maç da gösterdi ki temellerini aynı bizim gibi atan bir Trabzonspor var. Onlar da doğru bir yapılanma işine girdiler son 1 yıldır. Yıllardır sabırsız ve hemen başarı isteyen taraftarlarını da ikna edip yavaş yavaş da olsa doğru bir planlama işine giriştiler. Bu yılı inşallah şampiyon bitirirsek, seneye de şampiyonluk için Gs ve Fb'den ziyade Trabzon ile yarışacağız gibi gözüküyor.

Biz bu yılı şampiyon tamamlarsak, önümüzdeki sene Trabzon'a göre çok daha avantajlı bir konumda olacağız.Sonuçta kadro kalitesi olarak daha iyiyiz. Ffp'den de çıkabileceğimiz için elimizde rahat olacak. Ama bu yıl Gs ve Fb çok erken koptular. Başakşehir halen işin içinde elbette asla küçümsemiyorum ama bizim kadar şansları olmadığı da bir gerçek. Önümüzdeki sene Trabzon'un yarışa girip ligin son haftalarına kadar içinde olacağını düşünüyorum. Seneye 50.yıllarını kutluyor olacaklar herhalde bu da onlar için ayrı bir motivasyon kaynağı olabilir.

Ne olursa olsun onlar da yolun başındalar. Bizim Feda dönemimizin ilk yılında gibiler. Yani hemen ikinci yıldan şampiyon olmaları çok zor ama önümüzdeki 2,3 sezonda Bjk-Ts rekabeti yaşanabilir. Bakalım neler olacak. Önce bu yılı hayırlısı ile şampiyon bitirelim. Bu yıl şampiyon olmak çok önemli. Şenol Hoca Olympiakos maçı sonrası basın açıklamasında '' UEFA kupasını almayı lige tercih edebilirim, sonuçta o zaman da direkt şampiyonlar ligine gidiliyor.'' minvalinde konuştu. Biraz da tebessümle söyledi bu çok ciddi bir söylem değildi belki ama yine de aklıma takıldı. Bence -özellikle şu dönem şartları içinde- lig şampiyonluğu daha önemli.Bizim önce kaybolan şu 8-10 yılımızı telafi etmemiz lazım.Hocaya ve takıma inanılmaz güveniyorum. Sırf bu güven bile bizim iyi bir noktaya geldiğimizi gösterir. İnanıyorum ki önümüzdeki 4-5 yılda hem ligde hem de avrupada güzel başarılar göreceğiz. :tabe:

Çevrimdışı Gokhan-

Feyyaz ile Olcay'i ayni kefeye mi koyuyorsunuz?? Gencliginize veriyorum!

Feyyaz kim abi Allah aşkına bizden direkt Fb'ye giden bir adama neden saygı duyayım nasıl saygı duyayım?
Ben golcülük, futbolculuk anlamında kıyaslamadım karakter olarak, Beşiktaş'lılık olarak Olcay feyyaz'ın önündedir diyorum bununda gençlikle falan alakası yok.
Göz var izan var.
Hem yaş ile sabit oluyorsa bazı şeyler Necmi abi gerekenleri söylemiş zaten.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

bazı kafalar mesela çok ilginç kafalar.
şu an ts lilerin hesabı haftaya açıklanacak cas kararıyla acep biz, fb, başakşehir küme düşürülürsek gs yi de geçip şampiyon olabiliriz diyorlar.

:ebebe: :ebebe: :ebebe:

Hakkın yenmiş ve hakkını ararken başkalarına haksızlık yapılarak o haksızlıklardan menfaat ummak kimseye yakışmaz. 'Bize 2010-2011 şampiyonluğumuzu versinler ve bunun yanı sıra ligdeki bazı rakiplerimizi küme düşürsünler de 2017 yılının şampiyonu da biz olalım' demek ahlâksızlıktır.

Böyle bir sonucun gerçekleşmesini bekleyip isteyen Trabzonsporlular, Fenerbahçe'nin hakkı olmadığı hâlde üzerinde oturduğu 2010-2011 şampiyonluğu gibi bir şampiyonluğu istemekte ve böyle haksız bir şampiyonluğu içlerinde sıkıntı hissetmeden sindirebileceklerini ilan etmektedirler.

Böyle düşünen ve o sonucun çıkmasını isteyen Trabzonsporlulara şunu sormak isterim: Böyle bir şeyi istiyorsanız Fenerbahçe'den ne farkınız kalır?! Yoksa gerçekte sizin de ondan pek farkınız yok mu, siz de Fenerbahçe Spor Kulübü gibi Makyavelist misiniz; başarılar, kupalar, şampiyonluklar gelsin de nasıl gelirse gelsin farketmez anlayışına mı sahipsiniz? Eğer böyleyseniz yazıklar olsun size!
[ Son Düzenleme: 19 Mart 2017, 00:10:06 Özgür Yılmaz ]

Etiketler: