Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9118447 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gokhan-

küserse küssün, bence en ağır cezayı vermeliyiz 500bin avro iyidir. turu geçip yarı finale çıkarsak 1,6 milyon avro alıcaz şayet bizi bundan mahrum edecekse bedelini de ödesin. iq testi yapıp öyle transfer masasına oturtalım bu tip oyuncuları  :bandit:

Dur be abi, adam daha yeni kendine geldi şu süreçte ceza verilir mi :evillol:
Versinler ama sene sonunda versinler.
Ayrıca şu tip kırmızılar için kural gibi, kanun gibi yazılı ifade olması lazım böyle "saçmasapan" kırmızı yiyen topçu şu kadar miktarı öder gibisinden.
Tosic'e bu konu da ceza verildi mi hatırlamıyorum eğer ona verilmediyse Abou'ya da veremezler verirlerse çifte standart olur.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı tangaz

Dur be abi, adam daha yeni kendine geldi şu süreçte ceza verilir mi :evillol:
Versinler ama sene sonunda versinler.
Ayrıca şu tip kırmızılar için kural gibi, kanun gibi yazılı ifade olması lazım böyle "saçmasapan" kırmızı yiyen topçu şu kadar miktarı öder gibisinden.
Tosic'e bu konu da ceza verildi mi hatırlamıyorum eğer ona verilmediyse Abou'ya da veremezler verirlerse çifte standart olur.

iki kırmızı arasında dağlar kadar fark var dostum. tosiç bir defa kafa atmıyor horozlanma yapıyor abu ise kurnazca yandan yandan koyuyor gereksizce.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gokhan-

iki kırmızı arasında dağlar kadar fark var dostum. tosiç bir defa kafa atmıyor horozlanma yapıyor abu ise kurnazca yandan yandan koyuyor gereksizce.

Teknik olarak farklı olabilir ama saçmasapan ve gereksiz olduğu konusunda gram farkları yok.
Eğer ceza verildikten sonra bu futbolcuya yansırsa doğal olarak bundan biz de etkileneceğiz ondan çok Beşiktaş'a verilen ceza gibi olur.
Kesinlikle ceza verilmemesi taraftarıyım, Şenol Hoca bi güzel kaysın yeterli.

Çevrimdışı Kalyoncu

O.Lyon taraftarı: "Dün Beşiktaş-Olympiakos maçını izledim. Bizim o stadyumda işimiz zor. Olympiakos değiliz ama bizim defansı çok zorlarlar"

O.Lyon taraftarı: "Bu deplasman, Roma'dan çok daha zor. Orada kazanma ihtimalimiz çok düşük"

O.Lyon taraftarı: "Rövanşa dikkat. Orası tam bir delilik."

O.Lyon taraftarı: "Rövanştan korkuyorum. Stadyumları cehennem gibi. Ayakta kalmamız lazım orada."

O.Lyon taraftarı: "Zor kura çektik. Stadyumları yanıyor bu adamların"
Kaynak:Tribün Dergi

Çevrimdışı mylife1903

Tosic attirildi bu atildi abi

Yahu koy kafayi agzi burnu disleri dokulsun iste ama yok hem tirsiyo hem vurmaya calisiyor onu kabul edemiyorum. Hata yapacaksan buyuk hata yap boyle miy miy miy gecerken aynayla bi surteyim suna ulkeye gelen de bozuluyor arkadas, bu abubakar oyle agresif bir cocuk da degil.

Atamadigin kafanin cezasini cekecen, son pismanlik fayda etmez bir dahaki sefere tam boyle burnunun uzerine cakacan

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2017, 10:46:43
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
O.Lyon taraftarı: "Dün Beşiktaş-Olympiakos maçını izledim. Bizim o stadyumda işimiz zor. Olympiakos değiliz ama bizim defansı çok zorlarlar"

O.Lyon taraftarı: "Bu deplasman, Roma'dan çok daha zor. Orada kazanma ihtimalimiz çok düşük"
O.Lyon taraftarı: "Rövanştan korkuyorum. Stadyumları cehennem gibi. Ayakta kalmamız lazım orada."

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

İlk maça çok çok iyi odaklanmalıyız, defansif ağırlıklı çıkıp en az pozisyonla dönüp işi Arena'ya saklayıp taraftar ile fiş çekilibilir.
Şenol Hocam sana güveniyoruz  :money:

Çevrimdışı Gokhan-

https://www.facebook.com/lequipe.fr/photos/a.380316562065.163472.76283417065/10154426006032066/?type=3&theater
Tribündergi'ye inanmadım girdim kendim baktım, böyle konuşmaya devam etsinler ne güzel kendi futbolcularını baskıya alıyorlar iyice.

Çevrimdışı Gokhan-

Yalnız bunları da elersek ciddi ciddi kupanın en büyük favorisi oluyoruz, bir United kalıyor ki onlarında Rostov maçını izledim öyle iç açıcı futbolları yok, bakarsın Anderlecht'e bile takılabilirler.
Adamlar Fb'den bile 3 yedi, yarı finalde çıksalar eleriz heralde :)

Çevrimdışı Kalyoncu

https://www.facebook.com/lequipe.fr/photos/a.380316562065.163472.76283417065/10154426006032066/?type=3&theater
Tribündergi'ye inanmadım girdim kendim baktım, böyle konuşmaya devam etsinler ne güzel kendi futbolcularını baskıya alıyorlar iyice.
Deplasmandaki Roma maçlarını izledim burada 2 den aşağı atmayız lakin evlerinde çok iyilermiş kalecilerini çok beğendim ben çok iyi Lopez.

Çevrimdışı Gokhan-

Deplasmandaki Roma maçlarını izledim burada 2 den aşağı atmayız lakin evlerinde çok iyilermiş kalecilerini çok beğendim ben çok iyi Lopez.

Evet genel kanı böyle, yani orada 2-1 3-1 yenilsek bile yine de ciddi şansımız olacak kendi evimizde.
Bu sene büyük maçların çoğunda belki yenemedik ama yenilmedikte en çok nabza göre şerbet futbolumuza güveniyorum.
Oradan bi beraberlik çıkartsak var ya, lokum olur lokum.

Çevrimdışı tangaz

tabir yerinde ise adamlar içerde aslan dışarda kedi misali gibi duruyorlar ama romada gene de 2-1 le ayrılmaları deplasmanda çok da kötüler izlenimi vermiyor. kilit ilk maç olacak gibi duruyor kesinlikle napoli kurgusu benzeri necip atiba tolgay üçlüsü ile çıkmalıyız maça 9 numarayı da ilk devre ömer ikinci devre cenk yaparak idareli kullanmalıyız, cenk ikinci devre iş yapan bir model.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Ensar

tabir yerinde ise adamlar içerde aslan dışarda kedi misali gibi duruyorlar ama romada gene de 2-1 le ayrılmaları deplasmanda çok da kötüler izlenimi vermiyor. kilit ilk maç olacak gibi duruyor kesinlikle napoli kurgusu benzeri necip atiba tolgay üçlüsü ile çıkmalıyız maça 9 numarayı da ilk devre ömer ikinci devre cenk yaparak idareli kullanmalıyız, cenk ikinci devre iş yapan bir model.
tolgay yerine inler abi , tolgay acayip hatalar yapıyor. sakatlıktan eskisi gibi dönemedi
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Kalyoncu

Maçı izlesen bu maç nasıl böyle bitti yav dersin verilmeyen penaltılar felan skor aldatıyor herkesi. Sıkı tutmak lazım işi ben tur şansı olarak %51 bizi görüyorum. Eğer hedefimiz hep şampiyonlar ligi ise böyle maçlar oynamalıyız Genk Gent bize birşey katmaz yıllardır öyle takımlarla yapıyoruz zaten.

Çevrimdışı tangaz

tolgay yerine inler abi , tolgay acayip hatalar yapıyor. sakatlıktan eskisi gibi dönemedi

inler de dönemedi ki fazla yumuşak oynuyor birde necip ve atiba varken ginler olmaz ya tolgay ya ozzi olur benim tercihim ilk 11 de tolgay ikinci devre ozzi şeklinde. ben maça atiba necip tolgay orta sahası ve önlerinde babel q7 talisca üçlüsü ile 9 numarasız başlamayı da masaya yatırırım babel ortada q7 solda talisca sağda. ikinci devre gidişata göre cenk ve ozzi sahaya dalar...

Çevrimdışı Ensar

inler de dönemedi ki fazla yumuşak oynuyor birde necip ve atiba varken ginler olmaz ya tolgay ya ozzi olur benim tercihim ilk 11 de tolgay ikinci devre ozzi şeklinde. ben maça atiba necip tolgay orta sahası ve önlerinde babel q7 talisca üçlüsü ile 9 numarasız başlamayı da masaya yatırırım babel ortada q7 solda talisca sağda. ikinci devre gidişata göre cenk ve ozzi sahaya dalar...
valla bence inler önde tolgaydan daha iyi oynar çok iyi pas yapıyor adam yine arkada necip atiba yap

Çevrimdışı underworld

Ati-ozi-tolgay (necip)
Talisca-cenk-Babel
Q7 son 10 dk

Çevrimdışı tangaz

valla bence inler önde tolgaydan daha iyi oynar çok iyi pas yapıyor adam yine arkada necip atiba yap

tamam  :D

en azından şutu var ginlerin. bizim ozzi ve tolgay, ekürimin dediği gibi ossuruh gibi şut atıyorlar

Çevrimdışı Ensar

iki lyon maçı arasının boş olması da çok iyi oldu

Çevrimdışı underworld

Abu ya da yıllık ücretinin %10 (Fifa max bu kadar diyor diye bildiğim için) kadar yani 330 bin euro ceza kesilmesi gerekir.
Bu kulübün kaderiyle kimse oynayamaz eğer artısı varsa daha fazla kesilmeli.

[ Son Düzenleme: 18 Mart 2017, 11:30:27 underworld ]

Çevrimdışı tangaz

bu arada değinmeden edemeyeceğim vitor efendi sonrası dick bey de sene sonu gitceğini söyledi yüreğim kaldırmıyor bu haberleri rikerink beye bir kere bile beeey die seslenememişken hemde  :D

Çevrimdışı ekrembaser

Kesinlikle katılıyorum 9 numarasız oynamayı deneyebiliriz oly maçında abu atılınca talisca o işi iyi götürdü talisca ortada olacak şekilde de denenebilir

Çevrimdışı tangaz

ulen abu tam sana ısınmaya başlayıp seni bağrıma basmaya hazırlanıyorken yapmayacaktın bunu bana aramıza yıkılmaz bir duvar ördün! aramızda ki herşey bitti  :by2:

Çevrimdışı abdusta

Karizma UEFA da haftanın değil sezonun en iyi topçusu!!

şimdi sıra Antalya da,
Eto'o gripal enfeksiyon nedeniyle yorgun,
umarım Marcelo defansdaki yerini alır,
Karizma-Cenk ikilisi ile 3 puanla  döneriz

saygılar

Çevrimdışı taner37

Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,

Sonunda forumumuza kavuştuk böyle bir maçta yazamamak koydu hepimize  :biggrinking:
Güzel bir oyunla iyi bir skorla geçmek ayrı güzel.

Sıra geldi Lyon'a . Onu nasıl geççcez kara kara düşünüyorum . :money:
Daha 1 ay var şimdi lig zamanı boşverin zamanı gelince düşünürüz Antalya maçı nda puan kaybı olmasında
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

uefada haftanın topçusu babel olmalıydı ama ueafanın belirlediği 4 aday arasında babel yerine özellikle ikinci devre sürekli top ezen belki bu yıl ki en kötü maçlarından birini oynayan karizma vardı. uefa masum değildir. tıpkı kuraların olmadığı gibi  :bandit:

Etiketler: