Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.
0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
küserse küssün, bence en ağır cezayı vermeliyiz 500bin avro iyidir. turu geçip yarı finale çıkarsak 1,6 milyon avro alıcaz şayet bizi bundan mahrum edecekse bedelini de ödesin. iq testi yapıp öyle transfer masasına oturtalım bu tip oyuncuları
Dur be abi, adam daha yeni kendine geldi şu süreçte ceza verilir mi Versinler ama sene sonunda versinler.Ayrıca şu tip kırmızılar için kural gibi, kanun gibi yazılı ifade olması lazım böyle "saçmasapan" kırmızı yiyen topçu şu kadar miktarı öder gibisinden.Tosic'e bu konu da ceza verildi mi hatırlamıyorum eğer ona verilmediyse Abou'ya da veremezler verirlerse çifte standart olur.
iki kırmızı arasında dağlar kadar fark var dostum. tosiç bir defa kafa atmıyor horozlanma yapıyor abu ise kurnazca yandan yandan koyuyor gereksizce.
O.Lyon taraftarı: "Dün Beşiktaş-Olympiakos maçını izledim. Bizim o stadyumda işimiz zor. Olympiakos değiliz ama bizim defansı çok zorlarlar"O.Lyon taraftarı: "Bu deplasman, Roma'dan çok daha zor. Orada kazanma ihtimalimiz çok düşük"O.Lyon taraftarı: "Rövanşa dikkat. Orası tam bir delilik."O.Lyon taraftarı: "Rövanştan korkuyorum. Stadyumları cehennem gibi. Ayakta kalmamız lazım orada."O.Lyon taraftarı: "Zor kura çektik. Stadyumları yanıyor bu adamların"Kaynak:Tribün Dergi
https://www.facebook.com/lequipe.fr/photos/a.380316562065.163472.76283417065/10154426006032066/?type=3&theaterTribündergi'ye inanmadım girdim kendim baktım, böyle konuşmaya devam etsinler ne güzel kendi futbolcularını baskıya alıyorlar iyice.
Deplasmandaki Roma maçlarını izledim burada 2 den aşağı atmayız lakin evlerinde çok iyilermiş kalecilerini çok beğendim ben çok iyi Lopez.
tabir yerinde ise adamlar içerde aslan dışarda kedi misali gibi duruyorlar ama romada gene de 2-1 le ayrılmaları deplasmanda çok da kötüler izlenimi vermiyor. kilit ilk maç olacak gibi duruyor kesinlikle napoli kurgusu benzeri necip atiba tolgay üçlüsü ile çıkmalıyız maça 9 numarayı da ilk devre ömer ikinci devre cenk yaparak idareli kullanmalıyız, cenk ikinci devre iş yapan bir model.
tolgay yerine inler abi , tolgay acayip hatalar yapıyor. sakatlıktan eskisi gibi dönemedi
inler de dönemedi ki fazla yumuşak oynuyor birde necip ve atiba varken ginler olmaz ya tolgay ya ozzi olur benim tercihim ilk 11 de tolgay ikinci devre ozzi şeklinde. ben maça atiba necip tolgay orta sahası ve önlerinde babel q7 talisca üçlüsü ile 9 numarasız başlamayı da masaya yatırırım babel ortada q7 solda talisca sağda. ikinci devre gidişata göre cenk ve ozzi sahaya dalar...
valla bence inler önde tolgaydan daha iyi oynar çok iyi pas yapıyor adam yine arkada necip atiba yap
Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,Sonunda forumumuza kavuştuk böyle bir maçta yazamamak koydu hepimize Güzel bir oyunla iyi bir skorla geçmek ayrı güzel.Sıra geldi Lyon'a . Onu nasıl geççcez kara kara düşünüyorum .