Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115780 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Berat

Marcelo Antalya maçında oynayabilecek via Övünç Özdem.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gomez parasi verdik adama. Valla son maclarda benim gozume girdi abu. Jan sinifi olamadi daha ama goze girdi once yillarin oyuncusu lawala iyi bi posta koydu sonra olympiakosluya kafayi koydu, canimi sikan cirkef tipi kaca koymasi oldu, yapacaksan tam yapacaksin ya da yapmayacaksin, ozur dileyeceksin hic yapmayacaksin.

Ben hoca olsam sgdo gibi dusunurdum ama olmusa care olmadigi icin kafayi duzgun vuramamasi sebebiyle odunu kafasina basardim.

Ya adam gibi vur got ustu oturt rakibi yahut bu virajlara hic girme cevabini veremeyeceksen.

Arpasi cok bu cocugun cok yakiyor ulkeici kullanim icin ha sehirlerarasi kullanimda ekonomik oluyor az yakmamasina ragmen kazandiriyor. Ya bunun motorunu degistirecez ya da baskasini alacaz ferrari parasi verip vovosa binilmezki

Porta 4-5 alsin biraksin bu abu cocuk da 1.7 alsin benden tamam.

Bu rakamlarda bende de tamam abi Abuş.. Zaten Çok farklı bi forvet tiplemesi hem rakibi çok yoruyor , hem adam eksiltme özelliği var dribbling yapıyor dribbling üzerinden şutları çok iyi atıyor.. Forvette olması gereken en önemli özellik olan soğukkanlılıkta problem yaşıyor geliştirebilir mi bilmiyorum.

Çevrimdışı underworld

Abu bu takımın 1'inci forveti olamaz, 2'nci forveti olur ama orda da cenk var.
o yüzden bonservis hesaplarına girmeye hiç gerek yok.
en başından beri diyorum porto bu adam hakkındaki kararını verdi.
şimdi karar bizdeydi derken abu bu hesabı bize bırakmadı direk hesabı kendi kesti.
Ola ki elenseydik şimdi neler konuşulurdu düşünmek bile istemiyorum ki yarın gene final veya şampiyonluk maçında tekrar yapmayacağının garantisi bile yok.
Bize bunun garantisini verecek Gomez, Demba ba gibi oyuna ve takıma ivme katacak ,diğerlerinin terso hareketlerini süspanse edecek tipte birisi lazım.

Çevrimdışı Gokhan-

şimdi karar bizdeydi derken abu bu hesabı bize bırakmadı direk hesabı kendi kesti.
Ola ki elenseydik şimdi neler konuşulurdu düşünmek bile istemiyorum ki yarın gene final veya şampiyonluk maçında tekrar yapmayacağının garantisi bile yok.
Bize bunun garantisini verecek Gomez, Demba ba gibi oyuna ve takıma ivme katacak ,diğerlerinin terso hareketlerini süspanse edecek tipte birisi lazım.

Sen olmuş olan oyuncuyu alamassın.
Olmuş oyuncu sana gelmez, parasını versen de gelmez ancak sakatlık ve yaş faktörü gibi nedenlerle alabilirsin.
Abou; seviye atlamaya yakın yetenekli bir oyuncu benim nazarımda beklemeye değer, çilesi çekilir.
Ama o maaşla ve o bonservisle değil.

İmrenerek batığımız oyuncuları ya kendin yetiştireceksin ya da böyle tazeyken alıp bekleyeceksin, başka oluru yok.
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2017, 13:30:05 Gokhan- ]
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Porto nun bu adam hakkında karar verme durumu farklı arkadaşım ne zaman okusam birilerine sallıyorsun...

Alt yapıdan yetiştirdikleri genç futbolcu çok iyi durumdaydı ve muhtemel sene sonu Real Madrid veya o seviye takıma gidecek... 2 Forvetlerini yeni transfer etmişlerdi Belçika dan.. Porto ve sisteminde verim alamamış olabilirler..

Orda olmadıysa buraya göndermezler mantıgı kadar boş bi mantık olamaz.. Herkes heryerde iyi olacak bi durum yok.. son 2 aydır performansı bence üst düzey makul fiyatlara kalmasını isterim Aboubakar ın muhtemelen forumun  %75 i falanda böyle düşünüyordur..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olimpiqe Lyonun PAS bağlantısını kesmek lazim

Lafi fazla Uzatmiycam Recete Basit : NECIP UYSAL :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olmuş oyuncu sana gelmez, parasını versen de gelmez ancak sakatlık ve yaş faktörü gibi nedenlerle alabilirsin.
Abou; seviye atlamaya yakın yetenekli bir oyuncu benim nazarımda beklemeye değer, çilesi çekilir.

İmrenerek batığımız oyuncuları ya kendin yetiştireceksin ya da böyle tazeyken alıp bekleyeceksin, başka oluru yok.

İmrenerek baktığımız adamlar sanki 1 günde oluyor gibi bahsediyor herkes öyle bişey yok aslında..

Böyle durumlarda sabır göstermezsennn .  Abi adamlar buluyor ya.. muhabbeti çok yaparız :)

Yıllardır BJK taraftarının bi lafı vardı.. Teknik , zenci yırtıcı forvet arıyordu 18 - 19 yaşında bi nijeryalı yağız delikanlı bekledi herkes..

Alın size Yırtıcı teknik biraz cahil adam... Uygun maliyetle her türlü takımda bulunması lazım..

Çevrimdışı underworld

Ba'nın çilesini çekelim her türlü daha iyi.
Son dönemlerin en çalkantılı porto'su çileyi çekmiyorsa biz niye çekelim.
abu da yetenek var ama büyük takımda forvet olmasını gerektirecek mental gereksinimler hiç yok.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Olimpiqe Lyonun PAS bağlantısını kesmek lazim

Lafi fazla Uzatmiycam Recete Basit : NECIP UYSAL :tabe:

Necip te ne oynadı be arkadaş sanki o girdikten sonra 11 e 11 oynandı maç.. Yüreği temiz savaşcı ruhlu kardeşim benim ayrıca attıgı paslar gözümden kaçmadı kalitesi baya iyiydi.. 10 maç oynamasa bile sanki her maç 11 çıkıyormuş gibi hazır olması ayrı bi durum..

Çevrimdışı Gokhan-

İmrenerek baktığımız adamlar sanki 1 günde oluyor gibi bahsediyor herkes öyle bişey yok aslında..

Böyle durumlarda sabır göstermezsennn .  Abi adamlar buluyor ya.. muhabbeti çok yaparız :)

Yıllardır BJK taraftarının bi lafı vardı.. Teknik , zenci yırtıcı forvet arıyordu 18 - 19 yaşında bi nijeryalı yağız delikanlı bekledi herkes..

Alın size Yırtıcı teknik biraz cahil adam... Uygun maliyetle her türlü takımda bulunması lazım..

Nokta.
Bakacaz, besleyecez, büyütecez sonra meyvesini verecek.(ki şu an bile dakika-skor anlamında kötü değil)
O ışık fazlasıyla var adamda.

Çevrimdışı Ensar

lyon maçına kadar inşallah mitro tosici keser ve takıma alışır
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı underworld

Oli maçında elenseydik şimdi abu kalsın diyenlerin %90 bırak bonservis almayı bir an önce gitsin diye dua seanslarına başlamışlardı.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oli maçında elenseydik şimdi abu kalsın diyenlerin %90 bırak bonservis almayı bir an önce gitsin diye dua seanslarına başlamışlardı.

İşte varsayımlarla hayat devam etmiyor.. 101 yılda şampiyon olsak Lucescu kalırdı.. Çok farklı bi tarih yazardı 15 sene..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Gokhan-

Ba'nın çilesini çekelim her türlü daha iyi.
Son dönemlerin en çalkantılı porto'su çileyi çekmiyorsa biz niye çekelim.
abu da yetenek var ama büyük takımda forvet olmasını gerektirecek mental gereksinimler hiç yok.

BA'yı da alalım, bizim takım için Cenk-BA-Abou 3'lüsü lüks değil ki.
Aboubakar'ın Gomez dahil hepsinden daha farklı yetenekleri var.
Avrupa'da daha başarılı olma sebebi (özellikle deplasmanlarda) top sürme, çalım atma, boğuşma, zorlama gibi özelliklerinin olması.
Bu konularda Cenk, BA, Gomez üçlüsünden daha etkili bence.
Porto'nun scoutları ve markası bizden daha iyi daha bilinir beklememeleri çok normal.
Beşiktaş benim için Dünya'nın en büyüğü ama elin gavurları öyle düşünmüyor işte.

Çevrimdışı Gokhan-

Bu konu da haklısın, bunu belki ben de söylerdim ama yanlış düşünce.
Anlık düşündüğümüz için kaybediyoruz hep.

Çevrimdışı Gokhan-

Gökhan Gönül-Oğuzhan Özyakup-Cenk Tosun Milli takım aday kadrosuna çağrılmış.

Eski göz ağrılarımızdan Olcay Şahan ve İsmail reyis'de orada.

Çevrimdışı fatihbjk

Bildiginiz uzere Olcay'i 200000 euro gibi cok cuzi rakama biraktik. Burda hata yapildigini dusunenlerdenim. En azindan 2.5-3m euroya satilamaz miydi? Olcay'in performans istatistikleri ortadaydi ve kaldigi yerden Ts'da devam ediyor. Olcay Besiktas'ta artik oynayacak durumu yok diye(ki ben oyle dusunmuyordum) oyuncuyu bedava gondermek benim canimi sıktı acikcasi.

Simdi baktigimizda son gunlerde Tolgay'a sarkmaya basladilar. Satilip satilmamasi takdirdir fakat ciddi rakamlara satilacaksa satilsin. Esasen 10m uzere astronomik teklifler gelmezse satilmasini istemiyorum. Atiba bu sene bittigini varsayarsak 1 sene sonra futbolu birakiyor.( yada ulkesine donecek  )

Yarin birgun Oguzhan'a 20m teklif gelebilir. Tabiki saticaz bu rakamlara. Elimizde takimi taniyan bir Tolgay kalacak.
Sonuc olarak demem o ki Tolgay'i gozden kolay cikartmayalim. Hala guvenim var.
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2017, 14:01:20 fatihbjk ]

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2017, 14:10:03
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Avrupa Ligi Şampiyonluk Oranları;

Manchester United -2.00
 Olympique Lyonnais- 3.20
 Celta Vigo -5.00
 Schalke 04 -6.75
 Ajax -10.00
 Beşiktaş- 12.00
 Genk -30.00
 Anderlecht- 40.00

Oynadığımız güzel futbol ile en azından 4.00 -5.00 arası oranı hakkediyorduk .  :ebebe:
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2017, 14:14:59 gokhan_kurt ]

Çevrimiçi Necmi

Necmi,

Maça giderken dükkanı mı kapatıyorsunuz?
yoksa Totemmi yapıldı?

Elinden şekeri alınmış minik Noah gibi kalıverdik.
sevincimizi,hüznümüzü paylamaşamadık..

Saygılar
:D

Çevrimdışı Gokhan-

Avrupa Ligi Şampiyonluk Oranları;

Manchester United -2.00
 Olympique Lyonnais- 3.20
 Celta Vigo -5.00
 Schalke 04 -6.75
 Ajax -10.00
 Beşiktaş- 12.00
 Genk -30.00
 Anderlecht- 40.00

Oynadığımız güzel futbol ile en azından 4.00 -5.00 arası oranı hakkediyorduk .  :ebebe:

Lyon'la karşılaştığımız için mi bu kadar yüksek oran verdiler acaba.
Bunları da geçersek var ya, UEFA'nın manşetine de Şampiyon Kartal yazdıracağız.

Çevrimdışı LuceGel

Celta Vigo 5 oranda ilginç olmuş.Birde bizim Necip A milliye niye hiç çağrılmaz Beşiktaş alt yapısından çıktığı için olsa gerek (Biliç çocuğun 2 yılını yedi orasıda ayrı).
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Anıl1903

Necip te ne oynadı be arkadaş sanki o girdikten sonra 11 e 11 oynandı maç.. Yüreği temiz savaşcı ruhlu kardeşim benim ayrıca attıgı paslar gözümden kaçmadı kalitesi baya iyiydi.. 10 maç oynamasa bile sanki her maç 11 çıkıyormuş gibi hazır olması ayrı bi durum..
Necip,kulüp aidiyetini benimsemiş ve altyapımızdan çıkmış birisi.Önceki yıllarda oynadığı maçlar aklıma geliyor da ne yorumlar yapılıyordu şimdi ise hem çalışma azmiyle hem de sabredip beklemesiyle çoğunluğun takdirini kazandı.Geçen sene ve bu sene oyununu geliştirdiğini düşünüyorum,ekonomik oynayıp daha verimli oluyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2017, 14:27:29
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Lyon'la karşılaştığımız için mi bu kadar yüksek oran verdiler acaba.
Bunları da geçersek var ya, UEFA'nın manşetine de Şampiyon Kartal yazdıracağız.

Başka açıklaması yok bence .
Kupa baslarken zaten 10.00'duk.  :biggrinking:
Fransızları geçtiğimiz anda favoriyiz ins  :super:

Çevrimiçi Necmi

ben maça şöle çıkarım

fabri- gg marcelo tosiç adriano- atiba necip talisca- babel karizma ömer

şimdi ömer ne alaka diyenler olacaktır. ömere derimki ilk devre koş vur kır dök stoperleri yor. ikinci devre cenki sahaya sürcem 45 dk 0-0 giderse de 60 dk sahadasın hadi koçum derim. bakar öyle zarar verdiki maç içi hamle şansımızı da bitirdi 9 numara mevkiinde. veya gerekirse çift forvete dönme olasılığını da bitirdi.
Ömermi yapacak o dediklerini :alala:

Etiketler: