Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115772 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı tangaz

2 günlük ayrılık sonrası sevgiliye kavuşan teskeresini yeni almış ergen gibi olduk ama unutmadan yazayım.

BU GÜZEL ÜLKEYİ BİZLERE MİRAS BIRAKAN CUMHURİYETİMİZİN TEMELLERİNİ ATAN ÇANAKKALE ŞEHİTLERİMİZİN RUHU ŞAD OLSUN. KENDİLERİNİ MİNNET VE SAYGIYLA ANIYORUM...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2017, 12:02:02
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
uefada haftanın topçusu babel olmalıydı ama ueafanın belirlediği 4 aday arasında babel yerine özellikle ikinci devre sürekli top ezen belki bu yıl ki en kötü maçlarından birini oynayan karizma vardı. uefa masum değildir. tıpkı kuraların olmadığı gibi  :bandit:

Kuralar da bir dümen döndü mü diyosun @tangaz abi ?
Bende inanmak istemiyorum bu şehir efsanelerine ama biraz kıllandım. :akuma:
Dört ülke takımı çıkınca direk.

Çevrimdışı mellfred

Arkadaslar..dun fernandao ya uzuldum.. Adam cok kotu sakatlik gecirdi. Ama souza disinda hic bir takim arkadasi ilgilenmedi adamla..  Bence yarinki maca "GECMIS OLSUN FERNANDAO" pankartiyla ciksin Besiktas... Hem duyarliligimizi gosterir hem de guzel bir PR calismasi olur.. Diger takim taraftarlarinin sempatisini kazaniriz

bizim sempaiye ihtiyacımız mı var
fernandao'ya gram üzülmedim 2 sezon öncesinde veli'ye uçan tekme atmıştı kansız. böylesine müstehaktır

Çevrimdışı Berat

uefada haftanın topçusu babel olmalıydı ama ueafanın belirlediği 4 aday arasında babel yerine özellikle ikinci devre sürekli top ezen belki bu yıl ki en kötü maçlarından birini oynayan karizma vardı. uefa masum değildir. tıpkı kuraların olmadığı gibi  :bandit:

Oley oley ekibi her zaman bilgisayar ve telefonlarıyla iş başında abi.

Yarın Kartal Yuvaları'nda %19.03'lük indirimler olacakmış yurt genelinde.

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

UEFA'nın 2016-17 sezonu için yaptığı kulüp sıralamasında Beşiktaş'ımız 15. sırada.

Çevrimdışı underworld

uefa kendi yayınladığı maçları bile izlemiyor. o yüzden bunlara çok takılmamak lazım.
haftanın kadrosu ve oyuncusu için en meşhur oyuncu veya gol atan oyuncuyu seçip koyuyorlar.

Çevrimdışı tangaz

Kuralar da bir dümen döndü mü diyosun @tangaz abi ?
Bende inanmak istemiyorum bu şehir efsanelerine ama biraz kıllandım. :akuma:
Dört ülke takımı çıkınca direk.

kıllanmadım değil mesela bu turda 2 alman 2 belçika eşleşmesi de tuhaftı böylelikle aynı ülke temsilcileri devre dışı kaldı daha fazla ülkenin katılımcısı ile seyirci ve tv izleyicisi sayısı ve çeşitliliği sağlandı. son 4 için 4 büyük ülkenin kalması uefanın hoşuna gitmiştir eminim.

benim gönlümden geçen eşleşmeler  biz genk, lyon m.utd, şalke celta, ajax anderlet... yarı final biz ajax, lyon şalke... final biz lyon şeklindeydi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mellfred

Abou'ya Olympiakos maçı için değil de çeyrek final maçları için çok kızdım, o maçı alacağımızdan emindim çünkü zerre stres olmadım.
Ama Lyon maçlarında çok ihtiyacımız olacaktı kendisine, ne güzel de kendine gelmişti karaoğlan ama şu sıralar ceza vermeye gerek yok şu süreçte her oyuncuya ihtiyacımız var hiç birini küstürmemeliyiz.
başından sonuna benzer düşünüyorum
karaoğlanı gönderelim falan denmiş fazla romantik olmuş. çocuk daha genç öğrenecek bir şeyleri. bunun olmuşuna 30 40 çekiyorlar

Çevrimdışı tangaz

uefa kendi yayınladığı maçları bile izlemiyor. o yüzden bunlara çok takılmamak lazım.
haftanın kadrosu ve oyuncusu için en meşhur oyuncu veya gol atan oyuncuyu seçip koyuyorlar.

amaç hep reyting işte q7 aday olunca oy veren tıklayan çok oluyor maçın esas kahramanı necip aday gösterilseydi tık almazdı  :money:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Mart 2017, 12:31:55
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
kıllanmadım değil mesela bu turda 2 alman 2 belçika eşleşmesi de tuhaftı böylelikle aynı ülke temsilcileri devre dışı kaldı daha fazla ülkenin katılımcısı ile seyirci ve tv izleyicisi sayısı ve çeşitliliği sağlandı. son 4 için 4 büyük ülkenin kalması uefanın hoşuna gitmiştir eminim.

benim gönlümden geçen eşleşmeler  biz genk, lyon m.utd, şalke celta, ajax anderlet... yarı final biz ajax, lyon şalke... final biz lyon şeklindeydi  :D

Ülke dengelemesi yaptılar iki takım ile katılanlar için.
Olan oldu önümüze bakıp final için yardırmacaya devam :super:

Çevrimdışı tangaz

Ülke dengelemesi yaptılar iki takım ile katılanlar için.
Olan oldu önümüze bakıp final için yardırmacaya devam :super:

lyonu geçersek kupanın bir kulbu bizim elimizde olur die düşünüyorum

Çevrimdışı mellfred

lyon çekmemize sevindim.
manu'yu dışarda tutarsak ve bizden uzakta elendiğini varsayarsak, erken final olur geçersek kupayı alırız
büyük bir psikolojik eşiği geçmiş olarak devam ederiz
elenirsek de üzülmem.
muhtemelen kupanın sahibine elenmiş oluruz
bu turda görece daha kolay bir takımla eşleşip, turu geçip yarı finalde lyon'la ya da manu'yla eşleşip elendiğimizi düşünün
çeyreği geçip zorlu iki yarı final maçı oynayıp, elenirsek bu büyük travma olur
yarı final maçları  fener ve başak maçlarımızla aynı döneme geliyor. muhtemel bir elenmenin yarattığı hayal kırıklığının yanında çok zorlanmış ve yorulmuş bir takım kalacak geride
feneri hatırlayın aykutlu yıllarında
iki kupa derken uefa'da yarı finalde elendiler şampiyon da olamadılar. yıkıldılar resmen
lyon eşleşmesi önümüzü görmemiz açısından daha sağlıklı
pesimist bir tablo oldu ama ihtimal dahilinde 

Çevrimdışı ONUR KOLCU

@tangaz Abi Abuşu öldürmeyek yaw ama okkalı bi cezayı hakediyor , Pozisyon sırasında tam Aboubakar a bakıyodum küt diye kafayı koydu inşallah hakem görmemiştir dedim kenardaki yunanlılar ve 4. hakem tarafından tesbit edildi..

Son zamanlarda çok faydalı son 3 senede izlediğim gibi oynamaya başladı Aboubakar. Bu adamın 1 tık üzerindeki topçular 30 milyondan başlıyor.. Fikret Orman ba katikülle yapıp uygun fiyata kapatmalı.

Çevrimdışı mylife1903

@tangaz Abi Abuşu öldürmeyek yaw ama okkalı bi cezayı hakediyor , Pozisyon sırasında tam Aboubakar a bakıyodum küt diye kafayı koydu inşallah hakem görmemiştir dedim kenardaki yunanlılar ve 4. hakem tarafından tesbit edildi..

Son zamanlarda çok faydalı son 3 senede izlediğim gibi oynamaya başladı Aboubakar. Bu adamın 1 tık üzerindeki topçular 30 milyondan başlıyor.. Fikret Orman ba katikülle yapıp uygun fiyata kapatmalı.
7-8 mac ceza alirsa fiyati duser

Çevrimdışı Ensar

porto çok çakal bir kulüp abi kaşar bu konularda yemezler , uyguna bırakacaklarını sanmıyorum. adamlar bu huylarını bildiği için gönderdiler belki de ve tam onları istediği gibi pazar yaptı eleman , Afrika kupasını getirdi ülkesine , Avrupa maçlarında çok kritik goller attı , iyi pazar yaptı. tek umudum şu kırmızı kartlar elimizi biraz pazarlık masasında güçlendirebilir

Çevrimdışı Gokhan-

başından sonuna benzer düşünüyorum
karaoğlanı gönderelim falan denmiş fazla romantik olmuş. çocuk daha genç öğrenecek bir şeyleri. bunun olmuşuna 30 40 çekiyorlar

Olayın sıcaklığıyla bu şekil yorum yapan çok oldu ama öyle bir dünya yok hata varsa cezası elbette olur ama böyle bir hatanın cezası da gönderilmek falan değildir.
Demek Zidane biz de olsaydı gönderecektik adamı, Doğrucu Davut olmak istemiyorum artık futbol dünyasında oyunu kuralına göre oynayacaksın, Nouma'yı gönderdik ne oldu, ne kazandık? Renkliler neleri sindirdiler, nelerin üstünü örttüler.

Allah'tan Şenol Hoca böyle süreçleri çok güzel yönetiyor, nerede nasıl davranılacağını biliyor da hasarsız atlatıyoruz böyle zamanları.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gokhan-

porto çok çakal bir kulüp abi kaşar bu konularda yemezler , uyguna bırakacaklarını sanmıyorum. adamlar bu huylarını bildiği için gönderdiler belki de ve tam onları istediği gibi pazar yaptı eleman , Afrika kupasını getirdi ülkesine , Avrupa maçlarında çok kritik goller attı , iyi pazar yaptı. tek umudum şu kırmızı kartlar elimizi biraz pazarlık masasında güçlendirebilir

Heh ben de tam bunu düşündüm, Abu reis kinci bir adama benziyor Porto'ya da fena bilenmiş durumda böyle hatalar yaparak "bundan bi halt olmaz" imajı veriyor kendisine sanırım, fiyatını düşürtüp biz de kalmayı düşünüyor.
Yazdıklarım uçuk bir senaryo tabi de adam deli yaparmı yapar  :evillol:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Aynen çakal bi kulüp Porto , Bizim 10 milyon euro verecek bütçemiz yok zaten Abou ya bakalım ne olacak bence Talisca yerine Abou ya odaklanılmalı Aboubakar avrupa veya çine rahatlıkla 15 e satılacak seviyede bi oyuncu. Gol vuruşlarını 1 tık düzelltiği anda 25 30 a çıkar.  Çok sevdiğim bi topçuydu ama attıgı kafa ile aram biraz bozuldu Aboubakar ile :)

Çevrimdışı LuceGel

Olimpiakos zaferini sirtakiyle kutlayanlara selam olsun.Maç akşamı bol aksiyonlu ama sonu çok keyifli saatler geçirdik cuma günü heryerde Beşiktaşımız konuşuluyordu gururlanmamak elde değil.Lyon maçlarının arasında maç yapmamak güzel olacak . :ok:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Ensar

Aynen çakal bi kulüp Porto , Bizim 10 milyon euro verecek bütçemiz yok zaten Abou ya bakalım ne olacak bence Talisca yerine Abou ya odaklanılmalı Aboubakar avrupa veya çine rahatlıkla 15 e satılacak seviyede bi oyuncu. Gol vuruşlarını 1 tık düzelltiği anda 25 30 a çıkar.  Çok sevdiğim bi topçuydu ama attıgı kafa ile aram biraz bozuldu Aboubakar ile :)
aynı fikirdeyim tamamen , yalnız bu abu'nun maaşı da çok yüksek , bonservisi alsak bile bu maaş çok fazla bence , nerde kazanacak bu parayı da biz bayılıyoruz , hem yatırım yapacağız hemde adam deli para vereceğiz bence akıl işi değil sonuçta olmuş bi adam değil abu olmak için uğraşan birisi

Çevrimdışı taner37

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı ONUR KOLCU

aynı fikirdeyim tamamen , yalnız bu abu'nun maaşı da çok yüksek , bonservisi alsak bile bu maaş çok fazla bence , nerde kazanacak bu parayı da biz bayılıyoruz , hem yatırım yapacağız hemde adam deli para vereceğiz bence akıl işi değil sonuçta olmuş bi adam değil abu olmak için uğraşan birisi

1.7 milyon en fazla verilecek maaş olur.. Sezon başı biraz son dk transferi gibi oldu ondan dolayı bi gaflete düştü yönetim çok büyük bi para. 24 yaşında kendini henüz ispat etmemiş bi adam için çok fazla bi para.

Çevrimdışı mylife1903

1.7 milyon en fazla verilecek maaş olur.. Sezon başı biraz son dk transferi gibi oldu ondan dolayı bi gaflete düştü yönetim çok büyük bi para. 24 yaşında kendini henüz ispat etmemiş bi adam için çok fazla bi para.
Gomez parasi verdik adama. Valla son maclarda benim gozume girdi abu. Jan sinifi olamadi daha ama goze girdi once yillarin oyuncusu lawala iyi bi posta koydu sonra olympiakosluya kafayi koydu, canimi sikan cirkef tipi kaca koymasi oldu, yapacaksan tam yapacaksin ya da yapmayacaksin, ozur dileyeceksin hic yapmayacaksin.

Ben hoca olsam sgdo gibi dusunurdum ama olmusa care olmadigi icin kafayi duzgun vuramamasi sebebiyle odunu kafasina basardim.

Ya adam gibi vur got ustu oturt rakibi yahut bu virajlara hic girme cevabini veremeyeceksen.

Arpasi cok bu cocugun cok yakiyor ulkeici kullanim icin ha sehirlerarasi kullanimda ekonomik oluyor az yakmamasina ragmen kazandiriyor. Ya bunun motorunu degistirecez ya da baskasini alacaz ferrari parasi verip vovosa binilmezki

Porta 4-5 alsin biraksin bu abu cocuk da 1.7 alsin benden tamam.

Etiketler: