Anladim abi tavırlarından ve hareketlerinden rahatsizsin 
Ben herkesin görüşüne saygi duyuyorum 2 gundur Tartismalara mudahil olmamaya calistim ama is Hakaret ve alayci usluba gelince Mudahil oldum
Yine söylüyorum bu adami en cok elestirenlerden biriyim savundugum icin herkes Ne yapsa kabul ediyorum sanıyor
Beraber mac izledigim abilerime kardeslerime sorun Konya maçında Q7 ye neler demisim beni nasil delirtmis Q7 söylesinler..
Bir mesaj yazdım güme gitti, site yine conta yakıyor.
"Futbolu biz siz biliyorsunuz demişsin" eyvallah ben futbolu bilmiyorum diyeyim ama senin gibi Quaresma sevdalılarında okuduğunu anlama konusunda sıkıntı yaşadığını düşünüyorum.Quaresma' ismini gördüğünüz an da göz tansiyonunuz mu fırlıyor ne oluyor anlamadım bi içeriğini okuyun ya.
Yemişim Rabonasını, Trivelasını, karşı karşıya kaçırdığı golü benim derdim bunlar değil bundan önce ki Quaresma iletileriminde içinde değindiğim başka konular var.
Futbolun içinde gol kaçırma vardır, isabetsiz ortalar vardır verimsiz olmak vardır bunlara bir şey diyemem insan bu.
Ama duyguları ve tavırları konusunda rahatsızım kendisinden ve bunları yaptığı sürecede yaptığı asistler attığı goller umrumda falan değil, top gelmediği zaman yüzünü ekşitmeler, takım arkadaşlarına el kol sallamalar bitmedikçe benimde kendisine sallamalarım bitmeyecek, saygı da duymayacağım.
Soda da içmeyecem, anten de takmayacam, bırak bu içi boş fanboy laflarını.
Sonra Quaresma'yı daha çok seviyon diyince alınıyon kızıyon, benimle maç izleyenlere sorun bakalım "Quaresma'yı" en çok ben eleştiriyorum gibi samimiyetsiz savunma işlerine girişiyorsun.
Bundan sonra ki süreçte göreceksin Quaresma'yı sevmeyenler soda mı içer, anten mi takar hep beraber göreceğiz.
Maçın en iyisinin Adriano'nun olduğu ama yine de
"SAĞ ÇİZGİ ŞOVCUSUNUN" isminin haykırıldığını gördüm ya ne onun ne sevenlerinin adil ve hakkaniyetli olduklarına inanmıyorum.
@cursedofdragon Diğer iletini benden sonra yazmışsın o konu da haklı olabilirsin.
Benim de transfer konusunda bir mesajım silindi ondan sonra silen kişi iç transferle alakalı konuştu.