Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128261 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı 38life

@Berat in iletisin de kesinlikle Beşiktaş futbolcusuna saygisizlik ve alayci uslup var ama Bunu yapan Kisi denetci olunca Normal oluyor

Sen veya Ben Babele Sol cizgi şovcusu desek Moderasyon aliriz cok Net :tabe:

Burasi Beşiktaş forumu ise Kurallara herkes uyacak Dentcilerde uyacak bu kadar basit , Kimseye ayricalik yapilmamali ozellikle Denetciler daha dikkatli olmali daha yapici olmaliyken adam kalkip Çizgi şovcusu diyerek ortami geriyor

Yada isin ucunda Q7 olunca Tolerans gösteriliyor..

Denetçiler de engellenebiliyor haberin olsun. Bende bi tanesi 2-3 aydır falan engelli. Yazdığı hiçbirşeyi görmüyorum :) Zaten artık forumda daha az kişinin yazdıklarını görüyorum :D Böyle çok daha iyi ve kullanışlı oldu forum.

Bu arada Quaresma için adalet arayışın bence nafile. Çünkü Quaresma ayrıcalıklıdır. Herkes için çalışan kurallar Quaresma için çalışmaz. Çünkü Quaresma hain, her maç Beşiktaşa ihanet ediyor  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Berat

Bilet bulundu arkadaşlar teşekkürler. Eski açık alt grubundakiler ile görüşmek üzere.  :eyes

Çevrimdışı 38life

O benim icin " Sozde Denetci " arkadaş zaten beni engellemis lakin ben kimseyi engellemiyorum ve her mesajı okuyorum boylece herkesin dusuncesini ve hakkimda yazdıklarıni da görebiliyor ve yaptıklarını da gozlemleyebiliyorum size tavsiyem kimseyi engellemeyin sonuna kadar hakkınizi koruyun

Tartismak iyidir Beyin jimnastigi yapar :eyes

@38life

Zamanında çok tartıştım. vaktimi ve moralimi bu anlamsız tartışmalarla harcamak istemiyorum. Okuduğum zaman cevap yazmak zorunda hissediyorum. Okumadığımda, görmediğimde hiçbirşey hissetmiyorum :) Zaten bu tarz boş tartışmaların yoğun olduğu zamanlar foruma girmiyorum. Buradaki yorumlarla da Quaresma gidecek değil. Bazılarının hak ettiği Dentinho. Ama Quaresma'yı seyretmeye mahkumlar  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muslera yine mac kazandirdi , 2 kes ust uste kritik kurtaris yapti donen topta Gs galibiyet Golünü buldu

Neyse ki bizim de artik Mac kurtaran bie kalecimiz var Iyi geldin iyiki bizimlesin FABRICIO AGOSTO RAMİREZ :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Bu takımda hata yapmayan oyuncu neredeyse yok. Hepsi yaptıkları hatalardan dolayı eleştiriliyor. Tosic her maç rakibin ayağına top veriyor, eleştiriliyor. Tolgay çok tehlikeli noktalarda top kaptırıyor, eleştiriliyor. Cenk stoperlerin kucağında geziniyor, eleştiriliyor. Talisca'nın kayıp dakikaları çok, eleştiriliyor. Aboubakar gol kaçırıyor, eleştiriliyor. Ancak Quaresma sadece hata yapmıyor. Oyundan çıktığı zaman girdiği tripler, hocaya saygısızlığı, herhangi bir pozisyonda pas almadığında suratını ekşitmesi, elini kolunu çok sallaması, topu kaptırdığında tüm Beşiktaşlıların aklını oynattıran "acaba arkadan girip kart görür mü?" işkencesi. Oyun içinde çok bencil tercihleri sürekli, ara sıra yapması zaten ondan beklenen bir şey ama o ara sıra bencil olmamayı seçiyor ve hepimiz bunu biliyoruz, yapması. Durum bu olunca Tolgay için iki cümle kurarken Quaresma için 10 cümle kurmak kadar normal bir şey yok. Sevildiği için savunulması ya da nefret edildiği için yerin dibine sokulması anlamsız. Mal bu demek gibi argüman kabul edilemez. İsmail için de geçerli, Tolga için de geçerli bu çünkü. O zaman onları da "mal bu" diye kabul etmemiz gerekirdi. Aboubakar'dan 3.3 milyonluk performans bekliyorsak keza Quaresma'dan da aldığı para ve gördüğü ilgiye oranla aynı performansı beklememiz gerekir. Birine kazma kürek dalmayı hak görürken diğerine mal bu demek tutarsız bir yaklaşım.

Bu eleştirinin karşılığı 10 asist değil. Bunun farkına varın artık.

Çevrimdışı Orhan_

Bazılarının hak ettiği Dentinho.

Hangi görüştekiler Dentinho'yu hakediyor?

Bu takımda hata yapmayan oyuncu neredeyse yok. Hepsi yaptıkları hatalardan dolayı eleştiriliyor. Tosic her maç rakibin ayağına top veriyor, eleştiriliyor. Tolgay çok tehlikeli noktalarda top kaptırıyor, eleştiriliyor. Cenk stoperlerin kucağında geziniyor, eleştiriliyor. Talisca'nın kayıp dakikaları çok, eleştiriliyor. Aboubakar gol kaçırıyor, eleştiriliyor. Ancak Quaresma sadece hata yapmıyor. Oyundan çıktığı zaman girdiği tripler, hocaya saygısızlığı, herhangi bir pozisyonda pas almadığında suratını ekşitmesi, elini kolunu çok sallaması, topu kaptırdığında tüm Beşiktaşlıların aklını oynattıran "acaba arkadan girip kart görür mü?" işkencesi. Oyun içinde çok bencil tercihleri sürekli, ara sıra yapması zaten ondan beklenen bir şey ama o ara sıra bencil olmamayı seçiyor ve hepimiz bunu biliyoruz, yapması. Durum bu olunca Tolgay için iki cümle kurarken Quaresma için 10 cümle kurmak kadar normal bir şey yok. Sevildiği için savunulması ya da nefret edildiği için yerin dibine sokulması anlamsız. Mal bu demek gibi argüman kabul edilemez. İsmail için de geçerli, Tolga için de geçerli bu çünkü. O zaman onları da "mal bu" diye kabul etmemiz gerekirdi. Aboubakar'dan 3.3 milyonluk performans bekliyorsak keza Quaresma'dan da aldığı para ve gördüğü ilgiye oranla aynı performansı beklememiz gerekir. Birine kazma kürek dalmayı hak görürken diğerine mal bu demek tutarsız bir yaklaşım.

Bu eleştirinin karşılığı 10 asist değil. Bunun farkına varın artık.
Ne yapsin abi 20 asist mi yapsın

Okadar Asisti Reus - Robben - Ribery - Hazard yapamiyor :D

Bu arada Son haftalarda Skor uretemedigi icin ( Gol&Asist ) Babel de düşüş olduğu yönünde bir görüş var

Ben Babelden son derece memnunum , Takim savunmasina ve bekine yardimi Pas oyununa yatkınlığı sürekli arka direk koşusu ve ice kat edisi ile elinden geleni yapıyor benim anlamadigim Bize gelen şutör oyuncular bize gelince Sut atamiyor :alala:

Babel mermi gibi sut atan bir adam ustelik isabetli sut atan adam doğru duzgun sut atmıyor bu isi çozemedim :alala:

Q7 Portoda sürekli uzaktan Gol atıyordu bize ilk geldigi dönemde de uzaktan sürekli atıyordu simdi 3 metreden kaleyi tutturamiyor
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 21:37:05 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Orhan_

:D :D.. Ben ondan 30 asist 50 gol beklerim. İşin şakası bir yana konunun bu olmadığını belirtmiştim.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 21:40:09 Orhan_ ]

Çevrimdışı Orhan_

Bu arada Son haftalarda Skor uretemedigi icin ( Gol&Asist ) Babel de düşüş olduğu yönünde bir görüş var

Ben Babelden son derece memnunum , Takim savunmasina ve bekine yardimi Pas oyununa yatkınlığı sürekli arka direk koşusu ve ice kat edisi ile elinden geleni yapıyor benim anlamadigim Bize gelen şutör oyuncular bize gelince Sut atamiyor :alala:

Babel mermi gibi sut atan bir adam ustelik isabetli sut atan adam doğru duzgun sut atmıyor bu isi çozemedim :alala:

Q7 Portoda sürekli uzaktan Gol atıyordu bize ilk geldigi dönemde de uzaktan sürekli atıyordu simdi 3 metreden kaleyi tutturamiyor

Babel bence de kötü oynamıyor. Dediğin gibi pas oyununa yatkınlığı, defansa katkısı ve takım oyununa sadakati önemli.

:D:D.. Ben ondan 30 asist 50 gol beklerim. İşin şakası bir yana konunun bu olmadığını belirtmiştim.
Anladim abi tavırlarından ve hareketlerinden rahatsizsin :ok:

Ben herkesin görüşüne saygi duyuyorum 2 gundur Tartismalara mudahil olmamaya calistim ama is Hakaret ve alayci usluba gelince Mudahil oldum

Yine söylüyorum bu adami en cok elestirenlerden biriyim savundugum icin herkes Ne yapsa kabul ediyorum sanıyor

Beraber mac izledigim abilerime kardeslerime sorun Konya maçında Q7 ye neler demisim beni nasil delirtmis Q7 söylesinler..

Olmpiakos macinda da ayni şekilde o topun dibine girmek veya tekte dokunmak bu kadar mi zor arkadaş ? Ulan Almeida Azmani bile Topun dibine girip Volkani avlamisti..
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 21:53:44 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı underworld

Dahala meselenin salt q7 , Babel , Olcay , frei , töre falan oldugu sananlar görmek üzüntü verici.

Çok yorgunum o yüzden @necmi abinin bana karşı uyguladığı çifte standarti ve  demokrasi kilici gibi tepemde bulunup ayar cekme tavrını ele alacam.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma ve gol deme lutfen. Yilda 2-3 gol ya atar ya atamaz klinik vaka. Portonun da okadar macini izledim bir kere bir tane trivela atti baska hatirlamiyorum

Çevrimdışı ozankarakoc

Beşiktaş, içerde oynadığı son 10 maçta 8 galibiyet, 2 beraberlik aldı, hiç yenilmedi.
Kayserispor, deplasmanda oynadığı son 10 maçta 5 mağlubiyet, 2 beraberlik alırken 3 kez galip gelebildi.

Kayserispor, topladığı 14 puanla son 6 haftanın en formda ikinci takımı. (Birinci, 15 puanla Beşiktaş)
Bu süre içinde 4 galibiyet, 2 beraberlik aldılar.

Beşiktaş, oynadığı 23 maçta 45 gol attı, 18 gol yedi.
Kayserispor, oynadığı 23 maçta 28 gol attı, 37 gol yedi.

Rakiplerimizle Maçları

Kayserispor, Başakşehir'e deplasmanda 5-0 mağlup oldu.
Galatasaray'la kendi sahasında 1-1 berabere kaldı, deplasmanda 2-1 galip geldi.
Fenerbahçe'yle deplasmanda 3-3 berabere kaldı, kendi evinde 4-1 kazandı. Kupada ise rakibine Kayseri'de 3-0 yenildi.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Orhan_

Ben herkesin görüşüne saygi duyuyorum 2 gundur Tartismalara mudahil olmamaya calistim ama is Hakaret ve alayci usluba gelince Mudahil oldum

Yine söylüyorum bu adami en cok elestirenlerden biriyim savundugum icin herkes Ne yapsa kabul ediyorum sanıyor

Beraber mac izledigim abilerime kardeslerime sorun Konya maçında Q7 ye neler demisim beni nasil delirtmis Q7 söylesinler..

Ben de son Konya maçında beğenmiştim Quaresma'yı. Yanlış maçı mı hatırlıyorum acaba :D. Beşiktaş'ın menfaatleri her şeyin önündedir. Bu kadar basit.

Ben de son Konya maçında beğenmiştim Quaresma'yı. Yanlış maçı mı hatırlıyorum acaba :D. Beşiktaş'ın menfaatleri her şeyin önündedir. Bu kadar basit.
2 Asist yapti ama bir o kadar asisti ve 2 de Net Golu yedi O maçta abi ben senin kombinen ile gitmiştim maça :D

Adamin Ölüsü bile 2 asist yapiyor işte diye takilmistim mactan sonra bizimkilere

Dedigin gibi Beşiktaşin menfaati herşeyden once gelir :ok:
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 21:55:16 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

Yoo yana geriye oynasin, yuzune gulucuk alsin, sacini her mac degistirmesin, sakal biraksin, geriye iki uc yalanci kosu, 3-4 yalanci pres yapsin sonra alsin maasini isine baksin, faul yapip kart falan gormesin, hirslanmasin boyle aheste aheste takilsin 1 gol 2 asist yapsin degisiklik oldugunda da sahada kosarak cikain ha kafasini da one egsin boyle suclu suclu ciksin

Çevrimdışı Gokhan-

Bir mesaj yazdım güme gitti, site yine conta yakıyor.
"Futbolu biz siz biliyorsunuz demişsin"  eyvallah ben futbolu bilmiyorum diyeyim ama senin gibi Quaresma sevdalılarında okuduğunu anlama konusunda sıkıntı yaşadığını düşünüyorum.Quaresma' ismini gördüğünüz an da göz tansiyonunuz mu fırlıyor ne oluyor anlamadım bi içeriğini okuyun ya.
Yemişim Rabonasını, Trivelasını, karşı karşıya kaçırdığı golü benim derdim bunlar değil bundan önce ki Quaresma iletileriminde içinde değindiğim başka konular var.
Futbolun içinde gol kaçırma vardır, isabetsiz ortalar vardır verimsiz olmak vardır bunlara bir şey diyemem insan bu.
Ama duyguları ve tavırları konusunda rahatsızım kendisinden ve bunları yaptığı sürecede yaptığı asistler attığı goller umrumda falan değil, top gelmediği zaman yüzünü ekşitmeler, takım arkadaşlarına el kol sallamalar bitmedikçe benimde kendisine sallamalarım bitmeyecek, saygı da duymayacağım.
Soda da içmeyecem, anten de takmayacam, bırak bu içi boş fanboy laflarını.
Sonra Quaresma'yı daha çok seviyon diyince alınıyon kızıyon, benimle maç izleyenlere sorun bakalım "Quaresma'yı" en çok ben eleştiriyorum gibi samimiyetsiz savunma işlerine girişiyorsun.
Bundan sonra ki süreçte göreceksin Quaresma'yı sevmeyenler soda mı içer, anten mi takar hep beraber göreceğiz.
Maçın en iyisinin Adriano'nun olduğu ama yine de "SAĞ ÇİZGİ ŞOVCUSUNUN" isminin haykırıldığını gördüm ya ne onun ne sevenlerinin adil ve hakkaniyetli olduklarına inanmıyorum.

@cursedofdragon
Diğer iletini benden sonra yazmışsın o konu da haklı olabilirsin.
Benim de transfer konusunda bir mesajım silindi ondan sonra silen kişi iç transferle alakalı konuştu.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı Gokhan-

Yoo yana geriye oynasin, yuzune gulucuk alsin, sacini her mac degistirmesin, sakal biraksin, geriye iki uc yalanci kosu, 3-4 yalanci pres yapsin sonra alsin maasini isine baksin, faul yapip kart falan gormesin, hirslanmasin boyle aheste aheste takilsin 1 gol 2 asist yapsin degisiklik oldugunda da sahada kosarak cikain ha kafasini da one egsin boyle suclu suclu ciksin

Uyacak, yapacak, dinleyecek işi ne?
Ay da 2000, 3000, 4000 alan adamlar o iş yerinin sakal bırakma, güleryüz, prezentabl olma gibi saçma sapan kurallarına uymak zorundaysa Quaresma'da bu klübün maaşlı elemanıdır ve klübün menfaatleri içinde karakterinden, sinirinden, hırsından ödün verecek bunları törpüleyecek.
Karşılıksız bir şekil de o klübe para kazandıran taraftarlar nasıl istiyorsa öyle olacak  :bandit:

Bir mesaj yazdım güme gitti, site yine conta yakıyor.
"Futbolu biz siz biliyorsunuz demişsin"  eyvallah ben futbolu bilmiyorum diyeyim ama senin gibi Quaresma sevdalılarında okuduğunu anlama konusunda sıkıntı yaşadığını düşünüyorum.Quaresma' ismini gördüğünüz an da göz tansiyonunuz mu fırlıyor ne oluyor anlamadım bi içeriğini okuyun ya.
Yemişim Rabonasını, Trivelasını, karşı karşıya kaçırdığı golü benim derdim bunlar değil bundan önce ki Quaresma iletileriminde içinde değindiğim başka konular var.
Futbolun içinde gol kaçırma vardır, isabetsiz ortalar vardır verimsiz olmak vardır bunlara bir şey diyemem insan bu.
Ama duyguları ve tavırları konusunda rahatsızım kendisinden ve bunları yaptığı sürecede yaptığı asistler attığı goller umrumda falan değil, top gelmediği zaman yüzünü ekşitmeler, takım arkadaşlarına el kol sallamalar bitmedikçe benimde kendisine sallamalarım bitmeyecek, saygı da duymayacağım.
Soda da içmeyecem, anten de takmayacam, bırak bu içi boş fanboy laflarını.
Sonra Quaresma'yı daha çok seviyon diyince alınıyon kızıyon, benimle maç izleyenlere sorun bakalım "Quaresma'yı" en çok ben eleştiriyorum gibi samimiyetsiz savunma işlerine girişiyorsun.
Bundan sonra ki süreçte göreceksin Quaresma'yı sevmeyenler soda mı içer, anten mi takar hep beraber göreceğiz.
Maçın en iyisinin Adriano'nun olduğu ama yine de "SAĞ ÇİZGİ ŞOVCUSUNUN" isminin haykırıldığını gördüm ya ne onun ne sevenlerinin adil ve hakkaniyetli olduklarına inanmıyorum.

@cursedofdragon
Diğer iletini benden sonra yazmışsın o konu da haklı olabilirsin.
Benim de transfer konusunda bir mesajım silindi ondan sonra silen kişi iç transferle alakalı konuştu.
Abi saygısızlık yapmadim sana yanlis anlama

Ben elestirenlere hicbir sey demiyorum , Hakaret edenlere ve alayci uslup kullananlara sallıyorum herkesin gorusune saygim var kimseye de saygısızlık etmem bu sekilde böyle ilimli olursa sabaha kadar tartışırım herkesle

Ben Surekli elestiryorum adami @mylife1903 abi de oyle ama bir kez savunsak biz tutarsiz oluyoruz eleştirenler ise hakli ve tutarli. Herkes şapkasini onune koyup tekrar bir düşünsün

Ben Q7 nin Olmpiyakos maçında kaçırdığı Golden sonra verdigim tepkiyi burda verseydim suan bu forumda yoktum :tabe:

Oguzhan daha topu Q7 nin onune attığı anda yerimden firlayip Dibine gir diye bagirdim cunku kaleci açılmıştı..
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 22:05:09 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Gokhan-

Abi saygısızlık yapmadim sana yanlis anlama

Ben elestirenlere hicbir sey demiyorum , Hakaret edenlere ve alayci uslup kullananlara sallıyorum herkesin gorusune saygim var kimseye de saygısızlık etmem bu sekilde böyle ilimli olursa sabaha kadar tartışırım herkesle

Ben Surekli elestiryorum adami @mylife1903 abi de oyle ama bir kez savunsak biz tutarsiz oluyoruz eleştirenler ise hakli ve tutarli. Herkes şapkasini onune koyup tekrar bir düşünsün

Ben Q7 nin Olmpiyakos maçında kaçırdığı Golden sonra verdigim tepkiyi burda verseydim suan bu forumda yoktum :tabe:

Oguzhan daha topu Q7 nin onune attığı anda yerimden firlayip Dibine gir diye bagirdim cunku kaleci açılmıştı..

Heh işte ben o pozisyonda senin kadar kızmamışımdır, futbolun içinde bunlar kaçabilir.

Yav ya da her neyse, bugün var yarın yok olacak biri için burada omuz omuza verdiğimiz, konuştuğumuz, paylaştığımız adamlarla papaz olmak akıl karı değil.
Kırdığım arkadaşlar varsa kusura bakmasın, kapatıyorum kendi adıma bu konuyu.
Sen de kusura bakma Yunus.

Heh işte ben o pozisyonda senin kadar kızmamışımdır, futbolun içinde bunlar kaçabilir.

Yav ya da her neyse, bugün var yarın yok olacak biri için burada omuz omuza verdiğimiz, konuştuğumuz, paylaştığımız adamlarla papaz olmak akıl karı değil.
Kırdığım arkadaşlar varsa kusura bakmasın, kapatıyorum kendi adıma bu konuyu.
Sen de kusura bakma Yunus.
Ayneen oyle abi hepimiz hata yapariz muhim olan kabul etmek

Yanlis anlasildiysam kusuruma bakma , tabiki tartisacagiz burasi forum burasi bunun icin var onemli olan birbirimizi kirmamak , burada tartistigimiz bir cok kisi ile tribünde onuz omuza verip bağırıyoruz Gol olunca birbirimize sarılıyoruz sevinçten :tabe:

@Necmi abi bana burda demediğini birakmaz Tribunde Gol olunca birbirimize sariliyoruz mac oncesi Sohbet ediyoruz vs vs Aslolan Beşiktaş hepimiz onun icin mücadele veriyoruz sonuçta cok iyi arkadaslar abiler ve kardesler edindim bu forum sayesinde..
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 22:19:46 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı mylife1903

Kim neden sildi son iletiyi?

Pascal noumanin tombalali iletimi kim neden sildi? Kac gundur burda ne iletiler cikti silinmeyen

Çevrimdışı Tolga

Ben sildim mesajları çünkü tartışma ortamından çıktı iyice konu.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Kim neden sildi son iletiyi?

Pascal noumanin tombalali iletimi kim neden sildi? Kac gundur burda ne iletiler cikti silinmeyen

hayırdır @mylife1903  reis neyi sildiler? gece yarısına yaklaştık silinmeyebilirdi gece yarısından sonra silmiyoruz demişti @Necmi abi , o kapsamda şey edilebilirdi
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Etiketler: