Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9128848 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Atiba kart sınırında mutlaka kart görmemeli antalya deplasmanında çok ihtiyacımız olucaktır.

Çevrimdışı caner.eryigit

Şu CAS olayları ile ilgili konuyu hakim birileri varsa aydınlatabilir mi acaba bizleri??? Bu aralar avrupa ve taraflarından bize doğru baya bi voltaj yüksekliği var.... spor siyaset aynı heybeye girmez  inşallah...

Çevrimiçi Rasim

Ben bu kelimede hakaret gçremiyorum dünden beri her yazılanı takip ediyorum.
eleştiri var sertte eleleştiriler oluyor ama hakaret eden olmadı. Burda bir oyuncumuzu defolsun,
satılsın gibi yönetime istifa hocaya istifa kovulsun gibi laflar edildiğinde cezasının ne olduğunu en iyi sen
bilirsin @Yunus Emre Dökmeci  pazar maça geliyormusun
Necmi abide hep muhalefet yapiyor kim ne derse hemen bir karsi tez buluyor :D
Beşiktaş!

Şu CAS olayları ile ilgili konuyu hakim birileri varsa aydınlatabilir mi acaba bizleri??? Bu aralar avrupa ve taraflarından bize doğru baya bi voltaj yüksekliği var.... spor siyaset aynı heybeye girmez  inşallah...

neden sürekli aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz ?

Daha öncede yazdınız bunu ben sizi uyarmıştım ?

Çevrimdışı caner.eryigit

Kardeşim sana mı soracağım Ne yazıp yazamayacağımı?konuya hakim biri varsa cevap verir vermez ilgilenmiyorsan cevap vermek zorunda değilsin!

Çevrimiçi Necmi

CAS ın bizimle ilgisi yok hiç bir yerinde müdahil değiliz.
uefa fener ts üçgeninde gidiyor.
Dava şampiyonluğun kime verileceği üzerine CAS kararını verecek
kıyamet ondan sonra kopacak. Tabi CAS danışıklı dövüş yapmazsa
yapmayacak gibi duruyor TFF kararı Nisan sonunda açıklayın diye
talepte bulunmuş bize zaman verin demişler
CAS 31 Marta kadar zaman size yeter nisan sonu açıklanması seçim
sonrasına atmak demek oluyor bu kabul edilemez demiş.
Şampiyonluk ts ye verilecek gibi duruyor. İşin esas problemi ceza gelecekmi
CAS cezayı yetersiz bulmuş deniyor. Tabi bunların hepsi dedikodu. TFF nin
tutumu dedikoduların gerçeğe yakın olduğunuda göstermiyor değil.
UEFA ben yerel federasyonların iç işlerine karışamam konunun benimle ilgisi yok diyor.
Ama CAS ın öyle bir yetkisi var. Direk TFF den yaptırım isteyebilir. Bu yaz çok ilginç
geçecek. Fener şike davasında yırtınıp durdu bizide çekmeye çalıştı. en son ara kararda
fenerin savunduğu tapelerin yazıya dökülüşü hatalı tezini reddetti. Fenerin CAS savunması
buna dayanıyordu. oda ellerinden gitti. Fenerin kurtuluşu yok gibi görünüyor.
bakalım kapalı kapılar arkasında nasıl pazarlıklar olacak.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Fiorentinanin yeni Stadyum projesi

Bi yerden tanidik geldi mi :D

Dünya’nın en güzel ve en muhteşem stadyumunu kendilerine örnek almışlar.:D
Şeref'inle oyna Hakkı'nla kazan.

Çevrimdışı Orhan

UEFA ben yerel federasyonların iç işlerine karışamam konunun benimle ilgisi yok diyor.
Ama CAS ın öyle bir yetkisi var. Direk TFF den yaptırım isteyebilir. Bu yaz çok ilginç
geçecek. Fener şike davasında yırtınıp durdu bizide çekmeye çalıştı. en son ara kararda
fenerin savunduğu tapelerin yazıya dökülüşü hatalı tezini reddetti. Fenerin CAS savunması
A.yıldırım eskiden taraftarı kalkan olarak kulanıyordu.Şimdi o karizması da itibarı da yok.Fener düşerse neler olacagını tahmin edemiyorum.

Çevrimdışı caner.eryigit

Eyvallah abi çok saol.Benim korkum federasyon kararı uygulamazsa falan ucu bütün Türk sporuna dokunur herhalde ve bunun en büyük mağduru da biz oluruz tam yükseliş dönemindeyken.valla bunlardan herşey beklenir abi dediğin gibi bu yaz çok şeye gebe...

Kardeşim sana mı soracağım Ne yazıp yazamayacağımı?konuya hakim biri varsa cevap verir vermez ilgilenmiyorsan cevap vermek zorunda değilsin!

Ben Beşiktaş başlığında fenerbahçe ile ilgili şeyleri görmek zorundamıyım ?

Daha önce söylendi bizle alakası yok diye.

Israrla sorup duruyorsunuz...

Onur Küçük

• Ziyaretçi

hocayı belki de yanlış tanıyoruz aşırı disiplinli die biliyoruz ama belki bu saha dışındadır. saha içinde özgürlük tanıyordur. o meşhur performans yükseltici özelliği de belki bundandır. oyuncuları rahat bırakıp küçük dokunuşlarla minik kulak çekmelerle götürüyordur. q7 için de bence bunu yapıyor kısıtlayınca hiç verim alamıyorum özgür bırakayım takılsın verim alayım diyordur. ben biraz böyle yorumlamaya başladım artık.
Hocanın özelliklerinden biri oyuncuya göre sistemde düzenlemeler yapıp oyuncunun performansını üst seviyeye çekmesi , oyuncunun psikolojisini , karakter yapısını iyi süzerek oyuncuya en doğru yaklaşımda bulunmaya çabalaması. Doğru noktaya değinmişssin . Mylife'in hocanın oyun anlayışında kanatlar ile alakalı tespiti de doğru. Türkiye'de Anadolu takımları katı savunma yapıyor. Bu savunmaları ortadan delmek çok güç . Kenardan dribling yapan , topu ayağında saklayabilen , içeri kat edebilen kanat oyuncuları oyunu daha geniş alana yayıyor. Oyun geniş alana yayılınca Anadolu takımları katı savunma anlayışını bozmak durumunda kalıyor. Dribling yapan, topu ayağında saklayabilen ve içeri kat edebilen oyuncu bu bozulan savunmalara karşı hem kendine hem de takım arkadaşlarına skor imkanı yaratıyor. Bu anlayış Anadolu takımlarına karşı avantaj yaratsa da güçlü takımlara karşı bundan daha fazlasını ortaya koymak lazım , elinde daha fazla seçenek olması şart. Hocanın oyun anlayışında bu şekilde doğrular olsa da eksikler de mevcut.
Mylife'in dediği gibi hocanın sisteminde kanat oyuncuları önemli ve bu oyunculara da özgürlük tanıyor. Burada asıl mesele tanınan özgürlüğün sınırlarının ne olması gerektiği. Takıma en fazla katkı verecek miktarda özgürlükle sınırlandırılmalı futbolcu. Quaresma'da  bunun sınırları fazlasıyla aşıldı.

Çevrimdışı caner.eryigit

Kardeşim polemiğe girmiycem seninle ben cevabı mı aldım...uzatma istersen ok herşeye cevap yazmak zorunda değilsin...

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

Trabzonspor başvurusunda sonuna kadar haklı. Çünkü Fenerbahçe şike nedeniyle Avrupa kupalarından tam 3 yıl men edildi; ama buna rağmen Türkiye'de yarım puan bile ceza almadı. Eğer Fenerbahçe, 2010-2011 sezonunda sadece yarım puan ceza alsaydı, Trabzonspor, 2010-2011 sezonunu 82 puanla şampiyon olarak tamamlamış olacak ve Fenerbahçe ise 81.5 puanla 2. sırada yer alacaktı.

Fenerbahçe küme düşürülsün demiyorum; ama Avrupa kupalarından 1 değil 2 değil tam 3 yıl men edilmesinin Türkiye'de de bir karşılığı olması ve Fenerbahçe'ye puan silme cezası verilmesi gerekiyordu.

Fenerbahçe'nin 2010-2011 sezonu puanı olan 82 puandan en az 5-10 puan silinerek 2010-2011 sezonunun şampiyonunun Trabzonspor olarak ilan edilmesi doğrusu olacaktır.
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 19:35:51 Özgür Yılmaz ]

Çevrimiçi Necmi

sen neden uyarıyorsun :alala:

Çevrimiçi Necmi

görmemiştir fenerle ilgili değilki her yerde bizide çekmeye uğraşıyorlar.
tekrar söylersin önce söylendiyse.
az saygı konuştuğun kişi hem Beşiktaşlı hemde senden büyük öyle herşeye çıkma. @cursedofdragon

Çevrimiçi Necmi

Eyvallah abi çok saol.Benim korkum federasyon kararı uygulamazsa falan ucu bütün Türk sporuna dokunur herhalde ve bunun en büyük mağduru da biz oluruz tam yükseliş dönemindeyken.valla bunlardan herşey beklenir abi dediğin gibi bu yaz çok şeye gebe...

öyle bir tehlike yok değil. zaten böyle geciktirilmesinin nedeni budur büyük ihtimal.

Çevrimdışı Orhan

Dünya’nın en güzel ve en muhteşem stadyumunu kendilerine örnek almışlar.:D
Tek tribünde loca kat var ve kısa kat Yok kapasitesini merak ediyorum stadın.

sen neden uyarıyorsun :alala:

Moderator'lerimiz Quaresma'yı kötülemekten forumun bu bölümünün Beşiktaş'a ait olduğunu söylemediği için ben uyarmış olabilirim.

görmemiştir fenerle ilgili değilki her yerde bizide çekmeye uğraşıyorlar.
tekrar söylersin önce söylendiyse.
az saygı konuştuğun kişi hem Beşiktaşlı hemde senden büyük öyle herşeye çıkma. @cursedofdragon

Sürekli bir saygı diye gidiyor benim yazdığım cümlenin neresinde saygısızlık,argo var ?

Bu saygı sürekli bana mı geçerli merak ediyorum ?

2 gündür Quaresma'yı tabiri caizse çok özür diliyerek itin bi tarafına sokup sokup çıkarttılar.

Moderator'de işin içinde yunus emre'de söyledi moderatorler daha yapıcı olması gerekiyor diye sen ben bir argo hakaret göremedim dedin.

Çevrimdışı Özgür Yılmaz

40.000 seyirci kapasiteli olması plânlanıyormuş.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

40.000 :bandit:

Son donemde yeni yapilan stadlarda en cok tercih edilen kapasite 40-45.000 arasi bence de en iyisi bu civarlar..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Moderator'lerimiz Quaresma'yı kötülemekten forumun bu bölümünün Beşiktaş'a ait olduğunu söylemediği için ben uyarmış olabilirim.

Sürekli bir saygı diye gidiyor benim yazdığım cümlenin neresinde saygısızlık,argo var ?

2 gündür Quaresma'yı tabiri caizse çok özür diliyerek itin bi tarafına sokup sokup çıkarttılar.

Moderator'de işin içinde yunus emre'de söyledi moderatorler daha yapıcı olması gerekiyor diye sen ben bir argo hakaret göremedim dedin.
@Berat in iletisin de kesinlikle Beşiktaş futbolcusuna saygisizlik ve alayci uslup var ama Bunu yapan Kisi denetci olunca Normal oluyor

Sen veya Ben Babele Sol cizgi şovcusu desek Moderasyon aliriz cok Net :tabe:

Burasi Beşiktaş forumu ise Kurallara herkes uyacak Dentcilerde uyacak bu kadar basit , Kimseye ayricalik yapilmamali ozellikle Denetciler daha dikkatli olmali daha yapici olmaliyken adam kalkip Çizgi şovcusu diyerek ortami geriyor

Yada isin ucunda Q7 olunca Tolerans gösteriliyor..
[ Son Düzenleme: 11 Mart 2017, 20:27:18 Yunus Emre Dökmeci ]

@Berat in iletisin de kesinlikle Beşiktaş futbolcusuna saygisizlik ve alayci uslup var ama Bunu yapan Kisi denetci olunca Normal oluyor

Sen veya Ben Babele Sol cizgi şovcusu desek Moderasyon aliriz cok Net :tabe:

Burasi Beşiktaş forumu ise Kurallara herkes uyacak Dentcilerde uyacak bu kadar basit , Kimseye ayricalik yapilmamali ozellikle Denetciler daha dikkatli olmali daha yapici olmaliyken adam kalkip Çizgi şovcusu diyerek ortami geriyor

Yada isin ucunda Q7 olunca Tolerans gösteriliyor..

Cezalar genellikle kişiye odaklı oluyor galiba...

Bende eleştirmiştim zamanında kendi oyuncumuzu Beşiktaş'lı oyuncular bu forumu takip ediyor şampiyonluğa gidiyoruz.Sen nasıl eleştirirsin gibisinden ceza almıştım.

Şimdide şampiyonluğa gidiyoruz Beşiktaş'lı oyuncular takibi bırakmadıysa eleştiri serbest argo,küfür kullanmadan (Sağ kanatta'ki sirk cambazı argo,küfür sayılmıyor). Şimdi herkes eleştirebiliyor.

Ben transfer yazınca Beşiktaş'a necmi abi şimdi transfer sezonu mu diyor oyuncuları niye gönderiyorsun şampiyonluğa giderken bunları okuyup moralleri bozuluyor diyor.

Hergün herkes bazı kişiler transfer yapıyor takımdan birilerini gönderiyor bi ses seda yok.

Birtane konu dışı mesaj yazdığım için Beşiktaş başlığına yine ceza almıştım konuyu sulandırıyor diye.

Millet Beşiktaş başlığında fener'i konuşuyor sucuk,salam muhabbeti yaptı o kadar yine birşey yok :)

Bu böyle uzar gider aldığımız cezalar tam komedi seninde birçok cezan bu şekilde biliyorum yunus bi laf vardır adımız çıkmış 9 inmez 8'e o hesap :)

Bize herşey yasak Moderator'e ve diğer arkadaşlara serbest :)

Çevrimdışı Gokhan-

Zamanında Tolga'ya bin beterleri yapıldı, o zamanlar  da bu kadar hassas mıydın?
Kötüyse, takıma zarar veriyorsa babamı bile eleştiririm, adam moderatör diye görüş bildiremeyecek mi, sonuçta o da zamanında foruma senin benim gibi üye olarak başladı.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Zamanında Tolga'ya bin beterleri yapıldı, o zamanlar  da bu kadar hassas mıydın?
Kötüyse, takıma zarar veriyorsa babamı bile eleştiririm, adam moderatör diye görüş bildiremeyecek mi, sonuçta o da zamanında foruma senin benim gibi üye olarak başladı.
Eleştirebilirsin eleştirme diyen var mi ?

Bende eleştirdim Kaleci ile karsi karsiya kaldigi poziyonda topa tekte dokunsa veya dibine girse Mis gibi Gol ama o kaleciyi geçmeye çalıştı

Futbolu bir siz biliyosunuz zaten :)

Tosic yine 2 tane Asist yapti rakibe , Tolgay takima ihanet etti ama bunlar onemli degil cunku Q7 son dakikada Rabona yaptı Auuvv auvvv :lol:

En son yazdığım mesajı oku nedemek istediğimi anlarsın :)

Biz çifte standart'a itiraz ediyoruz.

Geçen sene İsmail köybaşının evimizde ki ilk maçta bursa maçında onun yüzünden yediğimiz gol'ü anlatan bi caps hazırlamıştım.

İsmail yüzünden gol'ü yemiştik onu bile dile getiremedim.

Necmi abi yine fırça atmıştı eline ne geçti bunu attın da diye.

Bugün Quaresma'nın maç içinde yaptığı yanlışları gif halinde paylaşabiliyoruz.

Ya Kurallar değişti yada kişiye özel ceza veriliyor.

Moderator tabi ki görüşünü bildirebilir ancak yapıcı olmak zorunda

bize bir yanlış gördüğünüzde "Moderator'e rapor et" denmemesi gerekiyor o zaman.

Kimi kime şikayet ediyoruz ?

Etiketler: