Sabahtan beri adami gomuyorsunuz ama ismaille karsilastirmak gibi buyuk bir hakaret yapilmamisti
Quaresma standart oyununu oynadi ne eksik ne fazla tutarli performans gostermek kadar degerli sey azdir futboldu. Bir nefret birikmesi olmus patladi.
O sertlikte orta kesmek televisyondan kolay goZukur bizim takimda quaresmanin kestigi ortanin sertliginde sut atacak futbolcu sayisi bir elin parmagini gecmeZ
Ustune lens, ben arfa falan diyor quaresmayi elestirenler. Ozellikle ben arfa insallah gelir de goruruz hep beraber.
Ismael boyle gomulmedi, tolga bile boyle gomulmedi cok ilginc bir vaka
Abubakar dedigimiz adam topla bulusmamis kimse top atmamis. Yahu adam gereksiz yerlerde gereksiz isler pesinde kosuyor top falan alamaz. O attigi golu de ki normal olani onu kacirmasi hepiniz sanki quaresma gol atabilecekmis gibi neden vermedigini tartisacaktiniz. Sig bir tartisma.
Sut atan futbolcuya kizilmaya baslandi, ismael degil yahu vuranlar.
Taliskanin silik performansina iki laf edilmemis. Gorduk vurdugu toplari, iki topa vuran futbolcuyu sinaypir yaptiniz, cocuk daha ham cok ham hemde. Kornerleri kullansinmis taliska he kullasin yumusacik kesiyor.
Kornerden gol olma ihtimali %17di daha da dusmustur, kanat ortasi isabeti %30lar cok iyi rakamdir
Cok begendiginiz lensin orta isabeti nedir acaba?
Ismael vs. quaresma
Ben performansından dolayı eleştirmiyorum ki, aslında bir çok kişi performansla alakalı eleştirmiyor, Quaresma'yı eleştirenleri eleştirenler hep performansı üzerinden dem vuruyor.Benim sevmediğim yanı, tavırları, negatif enerjisi, saygısızlığıdır ilk olarak.
Hani Tolga'nın kalede olduğu zamanlar yediği gollerden sonra yüzünde oluşan memnuniyetsizlik vardı ya bizi hayata küstüren, Quaresma'da ondan daha fazlası var bu adamın triplerini ve suratını görünce hayattan soğuyorum.
İsmail vs Quaresma meselesine gelince bu konu da ciddiyim,
@tangaz abinin verdiği 450 rakamı doğruysa 10 asist hiç bir şey değildir benim gözümde.
Ayrıca beğendiğimiz Lens'in de 3 gol 9 asisti var öyle dandik ve defansif bir takımda oynamasına rağmen, biz de olsa 2'ye katlardı.
Quaresma'dan iyi olduğu yönleri ise kilit pas, ara pas ve bencil olmamasıdır.Quaresma'nın sadece ismi Lens'ten büyüktür.
Dün neden Quaresma'nın eleştirildiğini yazmıştım, Talisca'nın, Gökhan'ın, Babel'in ondan daha kötü oynadığını da yazmıştım.
Herkes kötü oynayabilir, hata yapabilir bu esneyebilir ama sorumluluk, ciddiyet ve saygı olmassa olmazımdır.