Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu
Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu 2016/17 Sezonunu bu başlıkta konuşacağız.

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu  [Okunma sayısı 9115854 defa] Beşiktaş Futbol Takımı 2016/17 Sezonu

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 09:34:05
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,

Q7 konusunda haklısınız ama biraz abartı yorumlar okudum  :biggrinking:
Ondan önce bence Tosic'i konuşalım adam tam bir pimi çekilmiş el bombası.
Seneye kaliteli bir kanat aldık mı yine rekabet için iyi oynamaya başlar sıkıntı yok.

Çevrimdışı sametbagan

Yalnız fark ettiniz mi Fabri'nin kafayla son dakikalarda uzaklaştırdığı topta Tolga'nın kulaklar baya bi çınlamıştır.Fabri rahatlıktır kardeşim kim ne derse desin. :icool:

Şairin de dediği gibi kalede Fabrin rahatına bak.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Günaydın Büyük BEŞİKTAŞ Ailesi,

Q7 konusunda haklısınız ama biraz abartı yorumlar okudum  :biggrinking:
Ondan önce bence Tosic'i konuşalım adam tam bir pimi çekilmiş el bombası.
Seneye kaliteli bir kanat aldık mı yine rekabet için iyi oynamaya başlar sıkıntı yok.
Devre arasında oynatmayacağımız adama neden 4,5 milyon euro verdik diye sorarım o zaman ben de halen Tosic'i bu hatalarına rağmen oynatmaya devam edeceksek? Çok ama çok bariz hata yapmadıkça da Tosic oynamaya devam edecek görünüyor, ya Tolga gibi bizi yakacak bir maçta o zaman Mitrovic oynayabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı tangaz

Bakıyorum da herkes Q7 ye yüklenmiş de yüklenmiş.Abi adam zaten buydu ne bekliyordunuz ki o girdiği pozisyonları golle veya asistle bitirseydi burda olacağını mı zannediyorsunuz.

Biz ne zaman Q7 den daha iyi bir kanat alırız onu milli takımda ki gibi ekonomik kullanırız o zaman bu tartışmalar sona erer sanırım.Gerçekten yormayın kendinizi.Mal bu

Şenol hoca gibi biri bile bu adamdan vazgeçmiyorsa bizim konuşmamız gerçekten boş.Bence biz bu tosiçle ne yapacağız siz onu düşünün.Eğer turu geçersek ki ben inanıyorum

geçeceğimize o zaman vay halimize bu stoper ikilisi ile işimiz çok zor .Neyse biz şampiyon olalım da gerisi sorun değil transfer sezonunda bol bol tartışırız.

Ha bu arada bu Aboubakarın da son vuruşları gerçekten berbatmış zamanlaması falan çok kötüymüş yaaa pingi çok yüksekmiş dalgın çocuk aboubakar gol sevincinde bile

daldı gitti adam  :naughty: :naughty: :D

diğer günlerde de yaz ortadan kaybolup kaybolup kırk yılın başı gol atınca belirme. daha sene sonuna kadar 9 tane skor yapması lazım, arada çık hırdavatçıları dolaş kazma kürek modellerini incele ergonomik modelleri belirle sonra gömerken zorlanmanı istemem  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

6 ŞL 3 UAL toplam 9 maç oynadık, gol yemediğimiz maç yok !!!
Fabrinin hatası var mı diye düşündüm bulamadım, Marcelo ve Tosic bu seviyelerin kesinlikle oyuncusu değiller Murat abi bundan kaynaklanıyor bence.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fabrinin hatası var mı diye düşündüm bulamadım, Marcelo ve Tosic bu seviyelerin kesinlikle oyuncusu değiller Murat abi bundan kaynaklanıyor bence.
Dün ilk gol de Gökhan'ın hatası var bence, ne alan kontrolü yaptı ne bişi sadece izledi, gelen adamı kaçırdı rahatsız etmedi..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı sametbagan

İlk başlarda istekli ve heyecanlıydı ama bir düşüş içinde olduğu gerçek. Tribünden izlerken de özellikle takip ediyorum oyun içinde kayboluyor, saçma sapan yerlerde top almaya çalışıyor, kanat oyuncusunun orta sahada ne işi var mesela? Bir önceki lig maçında bunu çok sık yaptı, taktik gereği olduğunu düşünmüyorum şahsen bunun..
Yok ben gerçekten söylüyorum bizimle birlikte kamp yesin kendine gelir.Gereksiz yoruyor kendini ve riskli bölgede topu ayağında çok tutuyor.
İkinci yarı soldayken ozi ve adriano ile bi ara çok güzel tekte paslaşmaları vardı .Hem ondan hem de Q7 den beklenen basit oynamaları ama ikisi de çok bencilce oynuyor
Q7 nin babelden fazla gömülmesinin tek nedeni mizaç olarak suratsız olması ve kendine özgü hareketleri.Yoksa babel de en az Q7 kadar bencil 

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

şuan eli ayağı en düzgün ve de potansiyel aralığı geniş tek stoperimiz mitrovic  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mustafa Babel'i çok eleştirmedim ben bu maç özelinde iyi değildi, Ben sürekli Q7'yi eleştiriyorum; dünde çok rahatsız oldum hele son dakikadaki gevşekliği çıldırttı beni.
Babel bence de kötüydü. Sadece kendinden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Sonuçta bu adam Olcay ın bir üstü Müller in bir iki kademe  altında bir oyuncu. İyisi Müller in bile bu sene adı fazla duyulmuyor. Normal. Q7 ye yapılan eleştirilerin aşırılığı biraz da bardağı taşırmasından kaynaklanıyor. Tam düzeldi derken 2-3 hafta sonra fabrika ayarlarına dönüyor. Şenol hocaya Allah sabır versin. Biz böyleysek hoca nasıldır Allah bilir

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yok ben gerçekten söylüyorum bizimle birlikte kamp yesin kendine gelir.Gereksiz yoruyor kendini ve riskli bölgede topu ayağında çok tutuyor.
İkinci yarı soldayken ozi ve adriano ile bi ara çok güzel tekte paslaşmaları vardı .Hem ondan hem de Q7 den beklenen basit oynamaları ama ikisi de çok bencilce oynuyor
Q7 nin babelden fazla gömülmesinin tek nedeni mizaç olarak suratsız olması ve kendine özgü hareketleri.Yoksa babel de en az Q7 kadar bencil
Evet tavır önemli bir şey futbolda, senin abilik yapacağın yaşta önüne gelene el kol hareketi yapman hoş olmuyor burası da mahalle takımı değil, sen kaptanda değilsin o yüzden hareketlerine dikkat edeceksin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Devre arasında oynatmayacağımız adama neden 4,5 milyon euro verdik diye sorarım o zaman ben de halen Tosic'i bu hatalarına rağmen oynatmaya devam edeceksek? Çok ama çok bariz hata yapmadıkça da Tosic oynamaya devam edecek görünüyor, ya Tolga gibi bizi yakacak bir maçta o zaman Mitrovic oynayabilir.
Bu sene bizi derbide yakmadı mı Tosic? (Hakem ile birlikte) Ben Mitrovic in neden oynamadığını anlayamıyorum. Hele Atınç dan geride bir oyuncu olduğunu hiç düşünmüyorum. Hoca birileri sakatlanmadıkça Tosic i kullanacak orada. Hocaya güveneceğiz artık. Yapacak bir şey yok.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tuncaboylu

Karizma kalitesi yüksek oyuncu
bugun gününde değildi..

Kayseri maçında methiyelerimizle tekrara onurlandırırız

saygılar

Bu sezon 8. sarı kartını gördüğü için Kayserispor maçında cezalı.

Çevrimdışı tangaz

fabrinin sadece d.kiev iç sahada 1-1 biten golde majör olmayan hatası oldugunu düşünüyorum. onun dışında yoktu. marcelo süperlig için yeterli ama dediğin gibi avrupa platformunda bir tık düşük kalıyor yediğimiz golde zamanlama hatası vardı konsantrasyonu da düşüktü aksi halde o boydaki adamın en kötü kafası ile sektirip topu uzaklaştırması gerekirdi. tosiç ise majör hata uzmanı golde topu kaptırmasından tut rahat orta açmaya müsadesi falan direkt skora etki etti. işin kötü tarafı onun dışında iyiydi bence ama öyle bir hata yapıyor ki direkt golle sonuçlanıyor. bence maçın hayal kırıklığı ötesi elemanı tolgay 1. GG ise 2. olarak ön plana çıkmıştır.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı MUSTAFA_

şuan eli ayağı en düzgün ve de potansiyel aralığı geniş tek stoperimiz mitrovic  :D
O da oynamıyor veya oynatılmıyor. İnşallah oynayacak. Ben çok umutluyum Mitrovic den

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı sametbagan

diğer günlerde de yaz ortadan kaybolup kaybolup kırk yılın başı gol atınca belirme. daha sene sonuna kadar 9 tane skor yapması lazım, arada çık hırdavatçıları dolaş kazma kürek modellerini incele ergonomik modelleri belirle sonra gömerken zorlanmanı istemem  :bandit:
Sen merak etme abi ben hep buralardayım severek takip ediyorum yazılarınızı.Bana göre abuş seneye kalırsa daha da faydalı olacağını düünüyorum.
Senin gibi ben de bonservis ve maaş konusunda bizim ortalamamıza uymak şartı ile .Nedir bu ortalama bonservis 5-7  arası maaş da 1,8-2,2 olursa .
Benim nezdimde abuş 20 skor yapmasa bile başarılı.İddia konusunda da sıkıntı yok biz büyüklerimize her zaman usta gözüyle bakarız.Yani sıkıntı yok :eyes

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bu sezon 8. sarı kartını gördüğü için Kayserispor maçında cezalı.
En fazla kart gören oyuncumuz heralde bu sene. Bir hücum oyuncusu için bu rakamlar çok fazla.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Serhat Akkaya

fabrinin sadece d.kiev iç sahada 1-1 biten golde majör olmayan hatası oldugunu düşünüyorum. onun dışında yoktu. marcelo süperlig için yeterli ama dediğin gibi avrupa platformunda bir tık düşük kalıyor yediğimiz golde zamanlama hatası vardı konsantrasyonu da düşüktü aksi halde o boydaki adamın en kötü kafası ile sektirip topu uzaklaştırması gerekirdi. tosiç ise majör hata uzmanı golde topu kaptırmasından tut rahat orta açmaya müsadesi falan direkt skora etki etti. işin kötü tarafı onun dışında iyiydi bence ama öyle bir hata yapıyor ki direkt golle sonuçlanıyor. bence maçın hayal kırıklığı ötesi elemanı tolgay 1. GG ise 2. olarak ön plana çıkmıştır.
imzamı atarım bu görüşlere. Tolgay ve GG berbat oynadılar, ilk golde yüzde 30 payı da GG'ye veriyorum ben
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mart 2017, 09:50:42
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!

o cümleyi Q7 için kullandım abi , tosic için zaten tepeden tırnağa haklısın adamın koşusu bile ofsayt Tolga gibi her top geldiğinde yüreğimiz ağzımıza geliyor . Yönetimin ücret ve süre hatalarından biri. 

Çevrimdışı mylife1903

Abi küreğini Quaresma için de çıkarmanı istiyoruz, yoksa gömücülüğünü tartışmaya açacağım burada  :D
Bana gelene kadar gomulmus zaten. Adam standart oyununu oynadi. Benfika macinda o sacma rabuna gol olunca tanri, bu mac kaleyi tutunca kaka mi yapalim. Gecen seZon galiba en son bursa macinda o rubunalar yuzunden mod almistim zaten hic kufur etmek istemiyorum, mal bu zaten.

Karijmaya gelene kadar takimda daha facialar var azicik sosyal medya baktim Ana avrat girmisler adama. Yahu keske karsi karsiya kaldiginda da bu rabunayi yapsa, kaleyi tutuyor orda yapsa gol olurdu.

Babel daha kotu oynadi mesela, tolgay kotuydu, aslinda atiba bile sallandi.

Simdi o tosice attigi top kaleye girse, taliskaya kestigi topu taliska yere dogru vursa ustune babel dogru duzgun onune alsa topu gogusuyle baska seyler konusulacakti.

Kanat oyuncusu boyledir se sa futbolcusudur hepsi. Sevmiyorum kanat oyunculArini zaten 2-7-1 oynayalim adriyano ve gg varken sonra beck caner devam ederiZ.

Taliska mesela daha bi facia. Abu golu atmaza gommek degil idam edilirdi.

BiZim taraftari da anlamiyorum. Kanat oyuncusu ne yapmali, karijma oynamasin aras mi oynayacak babelin dinlenmesi lazim, devamli elestirilen cenk mi kanatta oynasin.

Bizim taraftaf ilginc lens lens diyonuz o lens salagi gelsin size karijmayi mumla aratir. Ortalari isabetli olsun efenim, frikikleri doksana taksin efenim, iceri kat edip gol atsin efenim, kornerlerden hef mac asist yapsin efenim, defansa kossun press yapsin yok artik ali sami tusubasa mi bunlar.
En temizi bi khk ile kanat oyuncularini kaldiracaksin, herkes rahat etsin.

Yedigimiz gol de konusulmadi etraflica. Tosice giydirip gecirildi. Kollektif butun takim yedi aslinda o golu, hoca dahil. Mac sifir sifir senin sol bekin yardirmis gitmis, abu cins cins yerlere kosmaya calisip top alamamis, karijma hep ofsaytte zaten, adriyano zar zor topu kesmis, babel dusmus, tolgay adamini tutmamis, marselo duzgun ziplayamamis ama sonra tosic kaptirdi yedirdi golu. Olabilir futbolda, futbol rakiple oynaniyor, stoper calim yiyecektir ama daha kontrollu ve sifir riskle oynamak lazimdi. Gene kafa golu yedik. Tosicli defans ilk defa kafa golu yedi.

Aslinda golun ozeti ismael koybasi etkisiydi. Ileri gidip kotu top kesen bek, bekin yerine kayan defans oyunculari, acik alanda rakibin iyi oyuncusuyla birebir kalip hata yapan stoper...

Sonuctan memnunum ben daha agresif rakip bekliyordum. Buyuk yanlislar icinde olunmazsa bu olimpiyakos paket olur istanbulda. Ilk yaridaki verimsiz oyunun da aciklamasi rakibe duyulan saygidir bence.

Çevrimdışı tangaz

ben olaya şöyle bakıyorum. rakip kaleciyi gol ve karizmanın karşıkarşıya kaçırdığı pozisyon dışında zorladığımız söylenemez adam yatmadı desem yeridir şutlar kötüydü ve sayısal olarak yetersizdi. şut umudumuz taliscada sanırım en kötü maçını oynadı çerçeveyi tutan tek şutu olmadığı gibi genelini dağlara taşlara vurdu.

Çevrimdışı mylife1903

Babel azicik tukendi, takim zaten lig macinda da sanki antreman sonrasi hazirlik maci kivamindaydi bilemiyorum yukleme yapti herhalde senol gunesin ispanyol yardimcisi aklima baska bisi gelmiyor.
Milli takim macina kadar onumuzde 3 mac kaldi. kayseri olimpiyakos ve andalya bu 3 maci kazanirSAK arkasi yokus asagi

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 reis benfica maçında rabona normaldi çünkü pozisyon onu emrediyordu çizgi dibindeydi hemen sağında da rakip vardı topu çekecek alan vb yoktu ve rabona denedi tuttu, tutmasa da bişey diyemezdik ama dünkü pozisyonda yapılacak son şey rabonaydı ister sağına çeker keserdi isterse de trivela orta açardı ikisi de etkili olurdu arkada 2 tane demarke oyuncumuz vardı ama bu rabonayı seçti pozisyonun da içine etti amacı sadece şov yapmaktı ve insanları kızdıran da bu oldu. benim kızdığım ise dk. 91 rakibi sindirmişiz maç 5-1 dahi olsa 6.yı kovalamamız gerekirken bu sanki tur gelmişte süreye oynayan eleman gibi topu aldı geri döndü bizim sahaya taşıdı bekletti vbvb...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Kanatları alternatifsiz yaparsan bu tarz form düşmelerine ve laubali hareketlere hazırlıklı olacaksın, o yüzden bu seneyi bir atlatalım seneye yazın transfer döneminde detaylıca konuşuruz. Tek hedef şampiyonluk onlarda bu futbolcularla gelecek öyle veya böyle kendilerine gelmeleri lazım, milli takım arasında toparlarlar diye umut ediyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

@tangaz abi dün en kötü Tolgay ondan sonra da Gg ve Babeldi, bir de Talisca çok kötü şutlar çekti normalde çok daha iyi vuruyordu, bakalım kayseri'ye saplar inşallah  :D en iyiye gelirsek de açık ara adrianoydu.

Etiketler: