Abi küreğini Quaresma için de çıkarmanı istiyoruz, yoksa gömücülüğünü tartışmaya açacağım burada 
Bana gelene kadar gomulmus zaten. Adam standart oyununu oynadi. Benfika macinda o sacma rabuna gol olunca tanri, bu mac kaleyi tutunca kaka mi yapalim. Gecen seZon galiba en son bursa macinda o rubunalar yuzunden mod almistim zaten hic kufur etmek istemiyorum, mal bu zaten.
Karijmaya gelene kadar takimda daha facialar var azicik sosyal medya baktim Ana avrat girmisler adama. Yahu keske karsi karsiya kaldiginda da bu rabunayi yapsa, kaleyi tutuyor orda yapsa gol olurdu.
Babel daha kotu oynadi mesela, tolgay kotuydu, aslinda atiba bile sallandi.
Simdi o tosice attigi top kaleye girse, taliskaya kestigi topu taliska yere dogru vursa ustune babel dogru duzgun onune alsa topu gogusuyle baska seyler konusulacakti.
Kanat oyuncusu boyledir se sa futbolcusudur hepsi. Sevmiyorum kanat oyunculArini zaten 2-7-1 oynayalim adriyano ve gg varken sonra beck caner devam ederiZ.
Taliska mesela daha bi facia. Abu golu atmaza gommek degil idam edilirdi.
BiZim taraftari da anlamiyorum. Kanat oyuncusu ne yapmali, karijma oynamasin aras mi oynayacak babelin dinlenmesi lazim, devamli elestirilen cenk mi kanatta oynasin.
Bizim taraftaf ilginc lens lens diyonuz o lens salagi gelsin size karijmayi mumla aratir. Ortalari isabetli olsun efenim, frikikleri doksana taksin efenim, iceri kat edip gol atsin efenim, kornerlerden hef mac asist yapsin efenim, defansa kossun press yapsin yok artik ali sami tusubasa mi bunlar.
En temizi bi khk ile kanat oyuncularini kaldiracaksin, herkes rahat etsin.
Yedigimiz gol de konusulmadi etraflica. Tosice giydirip gecirildi. Kollektif butun takim yedi aslinda o golu, hoca dahil. Mac sifir sifir senin sol bekin yardirmis gitmis, abu cins cins yerlere kosmaya calisip top alamamis, karijma hep ofsaytte zaten, adriyano zar zor topu kesmis, babel dusmus, tolgay adamini tutmamis, marselo duzgun ziplayamamis ama sonra tosic kaptirdi yedirdi golu. Olabilir futbolda, futbol rakiple oynaniyor, stoper calim yiyecektir ama daha kontrollu ve sifir riskle oynamak lazimdi. Gene kafa golu yedik. Tosicli defans ilk defa kafa golu yedi.
Aslinda golun ozeti ismael koybasi etkisiydi. Ileri gidip kotu top kesen bek, bekin yerine kayan defans oyunculari, acik alanda rakibin iyi oyuncusuyla birebir kalip hata yapan stoper...
Sonuctan memnunum ben daha agresif rakip bekliyordum. Buyuk yanlislar icinde olunmazsa bu olimpiyakos paket olur istanbulda. Ilk yaridaki verimsiz oyunun da aciklamasi rakibe duyulan saygidir bence.